PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Yποβραχιόνιο

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Kalxas (axilleas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 307 1.6 2001

Ένταξη: 12 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούν 2007, 08:54:55    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Yποβραχιόνιο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλοι μου καλημέρα, μήπως γνωρίζει κάποιος εαν υπάρχει υποβραχιονιο (τεμπέλης ) για το 307, δεν εννοώ τα δυο ξεχωριστα υποβραχιόνια που δίνει η peugeot. Εάν κάποιος εχει κάτι υποψιν του, θα ήθελα να με ενημερώσει
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Stevon ("Κουμπάρος" John Φυστίκη...)
Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων
Επίσημο Μέλος

VF7 + VF3 = P.S.A.

Ένταξη: 22 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Ιούν 2007, 10:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βεβαίως & υπάρχει....
Είναι ένα κεντρικό , και ανήγοντας το έχει αποθηκευτικό χώρο.
Κωδικός = 965242
Τιμή = 131,61
Αυτά... Wink

Δέν προλάβαμε να το "τουρμπίσουμε" και μας άφησε ο 3ος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6xs 2007 facelift

Ένταξη: 04 Δεκ 2009
Τόπος: αθηνα.χαλανδρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Δεκ 2009, 17:32:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οντως υπαρχει αυτο που ειπε ο προλαλησαντας σε αυτην την τιμη.
εγω του εβαλα εαν με 40ευρω.....που μονταρετε οπως κ ο μαμα με τρυπες στην κονσολα.....δεν εχει τον ιδιο χωρο με τον μαμα αλλα αξιζει γιατι παει πολυ με το εσωτερικο του (σαλονι,μαυρο με νικελ αποχροσεις)......αλλα οταν τον αγορασα ειχε κ αλλους σε χρωματα της αρεσκια σου κ με μεγαλο χωρο κ φυσικα σε πολυ καλυτερη τιμη του μαμα....αν ενδιαφερε σε να ανεβασω να δεις φωτο

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Δεκ 2009, 02:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sonermgb έγραψε:
οντως υπαρχει αυτο που ειπε ο προλαλησαντας σε αυτην την τιμη.
εγω του εβαλα εαν με 40ευρω.....που μονταρετε οπως κ ο μαμα με τρυπες στην κονσολα.....δεν εχει τον ιδιο χωρο με τον μαμα αλλα αξιζει γιατι παει πολυ με το εσωτερικο του (σαλονι,μαυρο με νικελ αποχροσεις)......αλλα οταν τον αγορασα ειχε κ αλλους σε χρωματα της αρεσκια σου κ με μεγαλο χωρο κ φυσικα σε πολυ καλυτερη τιμη του μαμα....αν ενδιαφερε σε να ανεβασω να δεις φωτο

Φίλε υπάρχουν τέτοια υποβραχιόνια και για το 207? Αυτά για το 307 κάνουν? Αν ναι, ανέβασε αν μπορείς καμιά φώτο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 13:41:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον αυτο που εχω εγω ειναι αυτο στην τιμη των 43ευρω......δες http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 13:47:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ειναι για διαφορους τυπους αμαξιων,οταν τον αγορασα μ ειπε οτι μπορει να μου παραγγειλει κ τον μαμα (για 307) αλλα μ ειπε να υπολογιζω γυρω στα 130 κ φυσικα πηρα αυτον που ταιριαζε γαντι στο σαλονι μου κ εφυγα .....μπορεις να κοιταξεις κ στο google...........http://images.google.gr/images?hl=el&source=hp&q=%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B7%CF%82%20%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi......... εχει για συγκεκριμενα μοντελα αλλα και για διαφορα.. μονο που να ξερεις οτι ειτε μαμα ειναι ειτε για διφορους τυπους αμαξιων πρεπει να τρυπησεις την κονσολα για να τον βαλεις η μονος σου η αν στον βαλουν αυτοι που τον πουλανε

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 13:57:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορεις να πας κ στην διευθυνση ''www.americat.gr'' ------ACCESSORIES-----Arm-Rests.....και εκει θα βρεις διαφορους κ τον ιδιοπου εχω κ εγω κ επελεξε....τωρα αν θες να παραγειλεις κιολας ειναι δικο σου θεμα......μονο αν δεις την τιμη που εχει ο δικος μου κ το ποσο τον πηρα(43ευρω) θα καταλαβεις εαν αξιζει...αλλα μπες να παρεις μια ιδεα

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
sonermgb (Αρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Δεκ 2009, 13:35:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φωτο απο τεμπελη στο αμαξι μου ετσι για μια ιδεα...

http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000020

http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000021

http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000022

http://gr.fotoalbum.eu/sonermgb/a389828/00000017

[/url]

Χαμογέλα ρε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης