PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - βελτίωση ήχου με σχετικά μικρό κόστος
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 23:03:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Άσε που με τα μαμά ηχεία διαφορά ουσιαστική δε θα δω.

Δεν υπήρχε τάξη για να αποκαταστήσεις... Laughing Laughing Laughing Laughing

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 00:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το θέμα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε !
άλλο πράγμα ο πιο δυνατός ήχος κ άλλο πράγμα το σαμπ!
αν αυτό που σου λείπει είναι το μπάσο τότε ναι πάρε ένα ενεργό σαμπάκι αλλά αν απλά θέλεις να δυναμώσει παντού ο ήχος(σε λογικά πλαίσια) (χαμηλές,μεσαίες,ψιλές)τότε θες άλλα ηχεία ,αν θες να βγάλεις καλύτερη ποιότητα ήχου τότε θέλεις άλλη πηγή!
οπότε σκέψου καλά το τι θέλεις βάλε τα όλα κάτω κ με βάση τα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να δώσεις πράτεις ανάλογα !

ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το ηχοσύστημα του

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 01:33:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
το θέμα είναι να ξέρουμε τι θέλουμε !
άλλο πράγμα ο πιο δυνατός ήχος κ άλλο πράγμα το σαμπ!
αν αυτό που σου λείπει είναι το μπάσο τότε ναι πάρε ένα ενεργό σαμπάκι αλλά αν απλά θέλεις να δυναμώσει παντού ο ήχος(σε λογικά πλαίσια) (χαμηλές,μεσαίες,ψιλές)τότε θες άλλα ηχεία ,αν θες να βγάλεις καλύτερη ποιότητα ήχου τότε θέλεις άλλη πηγή!
οπότε σκέψου καλά το τι θέλεις βάλε τα όλα κάτω κ με βάση τα λεφτά που είσαι διατεθειμένος να δώσεις πράτεις ανάλογα !

ο καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από το ηχοσύστημα του

Έχεις απόλυτο δίκιο. Βασικά θέλω πιο δυνατή ένταση αλλά και δυνατότερα μπάσα, οπότε στην ουσία θέλω και αλλαγή ηχείων αλλά και sub. Απλά σκέφτομαι να τοποθετήσω πρώτα το ενεργό γούφερ ώστε τα ηχεία να παράγουν μόνο μεσαίες και υψηλές συχνότητες και να μη θολώνουν τόσο έντονα και αν και πάλι δε μείνω ευχαριστημένος μάλλον θα αλλάξω και τα μπροστινά ηχεία.

Mez δεν κατάλαβα ούτε σε τί αναφέρεσαι, ούτε γιατί επέλεξες το συγκεκριμένο quote, αλλά δεν πειράζει. Είπα απλά ότι αλλάζοντας πηγή αλλά αφήνοντας τα εργοστασιακά ηχεία, καλύτερο ήχο (αισθητά τουλάχιστον) δεν θα είχα, οπότε και πηγή να άλλαζα, από μόνη της δεν θα αρκούσε. Φαντάζομαι ότι συμφωνείς. Έτσι κι αλλιώς, νομίζω ότι πλέον έγινα απόλυτα κατανοητός στο τί θέλω από το ηχοσύστημά μου οπότε τώρα σίγουρα αποκαταστάθηκε η τάξη τουλάχιστον σχετικά με τις προτιμήσεις μου αλλά και τις πιθανές επιλογές μου. Και ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις και τις προτάσεις τους και ιδίως τον φίλο vini για τις πληροφορίες που μου έστειλε.

Το τόπικ αυτό φυσικά μπορεί να συνεχιστεί άσχετα με τις δικές μου ανάγκες και προτιμήσεις, αφού σίγουρα υπάρχουν πολλοί που ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν τον ήχο του 207 τους με όχι πολύ μεγάλο κόστος. Μέχρι στιγμής (απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον) τα βασικότερα που μπορούν να γίνουν είναι αλλαγή της πηγής και (τουλάχιστον μπροστά) τοποθέτηση διαιρούμενων ηχείων.
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (16V) '06 Black Matte

Ένταξη: 11 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάρ 2011, 16:09:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξερω τι εκανες τελικα παντως αψογος συνδυασμος(για τα λεφτα του παντα) ειναι αυτος που εχω:

Pioneer MVH-8200
http://www.mrsound.gr/showprod.php?aa=2356

http://www.youtube.com/watch?v=W0Z3lLa4zKQ

Και

Rockford Fosgate T162C
http://www.audioshow.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3943&category_id=92&manufacturer_id=143&option=com_virtuemart&Itemid=65ç

Προσθεσα και 2 tweeter MacAudio - Mac Mobil T19
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=8424 αντι των μουφικων εργοστασιακων και το αποτελεσμα μετα απο σωστες ρυθμισεις ειναι αψογο..
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 09:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα σου προτεινα να αφησεις την πηγη και τα μαμα ηχεια και να προσανατολιστεις αλλου.
Με εναν τετρακαναλο καλο και φτηνο κανεις θαυματα ενω υπαρχουν και ευκαιριες sub-4καναλος με λιγα λεφτα.
Απλα το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις ενα καλο μετατροπεα(πχ audio control) για να μην εχεις θεματα θορυβου.
Μονο παραδειγματικα σου λεω οτι εχω φτιαξει 207 με αυτον τον τροπο και απλα γαζωνει.
Οποιος μου πει οτι το Rd4 δεν παιζει καλα με ενισχυτες ειμαι εδω να του δωσω τα επιχειρηματα μου.
Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ € αλλα ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπιστο εργαλειο...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
206xtreme (Vassilis)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 12:33:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η συνταγή για το 1ο στάδιο αναβάθμισης είναι γνωστή... Αλλά απαιτεί αρκετά χρήματα και κατά 99% αμα μπεις στο χορό και σου αρέσει θα χορέψεις και θα δώσεις πολλά λεφτά... Για μένα...

Αλλάζεις την πηγή σου... Ο λόγος απλός. LINE OUT.
Βάζεις ένα 4κάναλο (μικρό μεγάλο οτιδήποτε). (εγώ θα έβαζα δικάναλο μεγάλο σε σχέση με τον τετρακάναλο πάντα για να παίζω τα 2 δεξιά και τα 2 αριστερά)
Βάζεις (αν και δε συμφωνώ) 2 σετακια διαιρούμενα. (εγώ θα έβαζα 6.5αρια φωνής, και κορνάκια)
Βάζεις και ένα μονομπλόκ με ένα subακι μικρό και είσαι έτοιμος.

Το κόστος σε αυτή την περίπτωση κυμαίνεται ανάλογα με τις επιλογές σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Απρ 2011, 13:56:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Εγω θα σου προτεινα να αφησεις την πηγη και τα μαμα ηχεια και να προσανατολιστεις αλλου.
Με εναν τετρακαναλο καλο και φτηνο κανεις θαυματα ενω υπαρχουν και ευκαιριες sub-4καναλος με λιγα λεφτα.
Απλα το μονο που θα πρεπει να κανεις ειναι να βαλεις ενα καλο μετατροπεα(πχ audio control) για να μην εχεις θεματα θορυβου.
Μονο παραδειγματικα σου λεω οτι εχω φτιαξει 207 με αυτον τον τροπο και απλα γαζωνει.
Οποιος μου πει οτι το Rd4 δεν παιζει καλα με ενισχυτες ειμαι εδω να του δωσω τα επιχειρηματα μου.
Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ € αλλα ειναι παρα πολυ καλο και αξιοπιστο εργαλειο...

Eυχαριστώ παιδιά, αν και το τόπικ το είχα ανοίξει πριν καιρό και έκανα μια σχετικά αποτυχημένη δοκιμή από τότε.
Είχα βάλει ένα ενεργό sub με 200 περίπου ευρώ στο ήδη υπάρχον ηχοσύστημα αλλά δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα, αφού δεν μου αρκούσε τελικά μόνο το μπάσο αλλά ήθελα και καλύτερο-δυνατότερο ήχο γενικότερα κι έτσι το πούλησα.

Τώρα ψάχνομαι πάλι, αλλά αυτό που λες φίλε Σωτήρη είναι πιο κοντά στα δεδομένα μου, μιας και δεν θέλω να χαλάσει η εργοστασιακή εμφάνιση και γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις, οπότε θεωρώ πως θα με καλύπτει από άποψη αποτελέσματος.
Οψόμεθα.
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2011, 15:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ €

Παράθεση:

μιας και δεν θέλω να χαλάσει η εργοστασιακή εμφάνιση και γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις

δες αυτο το βιντεο. Εχει χαλασει η εμφανιση πουθενα???

http://www.youtube.com/watch?v=JM8m9uIqOCY
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Απρ 2011, 16:51:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν αλλάξει πηγή χωρίς ηχεία άπλα θα τα κάψει αν βάλει το high pass ψηλά για να μή τα κάψει δε θα έχει μπάσο και θα θελει sub αλιος θα ειναι χειρότερο .

Τώρα κάθε λύση και τα προβλήματα της .

1)κάλο διαιρούμενο μπροστά + πίσω (χωρις τα tweeter) . Κόστος 200-300 ευρω αναλογα το τι θα παρεις + τοποθετιση

υπέρ
αν θελήσεις να κάνεις το επόμενο βήμα amp με πηγή ή με adaptor θα σε καλύψουν και δε θα χρειαστεί να λύσεις ξανα ταπετσαρίες στο αμαξι σε περιπτωση που θελεις κιαλο .

Αν κατανοείς μέχρι που είναι καθαρός ο ηχος χωρις clip παραμορφώσει κτλ κτλ ισως να εισαι ικανοποιούμενος απο την καθαρότητα που θα πάρεις .

Κατά
με την εργοστασιακή πηγη θα παίζεις σαφέστατα καθαρότερα απο πριν άλλα σίγουρα σιγανότερα καθώς τα καλά ηχεία είναι και λίγο “αναίσθητα” επίσης δίνοντας απο το eq και ζορίζοντας την πηγή ώστε να παίξει ποιο δυνατά μπορεί να τα κάψεις και πάλι .

2) Πηγη περίπου 300 + κοστος adaptor αν θέλεις χειριστήρια στο τιμόνι

Υπερ

Στην περίπτωση που το αυτί σου καταλαβαίνει το μέχρι που αντέχει ο εξοπλισμός σου θα έχεις λιγο καθαροτερο ήχο.

front/rear Line Out και χωριστή γραμμη για sub που θα σου δώσει ελεγχο αν βαλεις sub αλιος σε κάποια κοματια θα λες εχω πολυ μπάσο σε καποια λίγο και δε θα μπορείς να κανεις κάι για αυτό περα απο το να βρεις μια μεσοβέζικη λύση που θα παίζει με ολα τα κοματια ικανοποιητικά

Κατα
Κόστος που δεν αλαζει πολυ τον ήχο σε σχεση με τα λευτά που θα δωσεις αν δεν εχεις σκοπο να αλαξεις και ηχεια .

3) Adaptor ενας πεντακαναλος + διαιρουμενα + sub
O adaptor δε ξερω ποσο εχει ο πεντακαναλος 250-350 τα διαιρουμενα 200-300 το sub 100-200 και 150 -200 εγγκατασταση/ καλωδια (οχι τιποτα πολυ καλα)

Η ιδανική λυση σε σχέση χρήματα /απόδοση αλλα ξεφεύγεις σε κοστος .
Κατα
κοστος
ελλείψει πηγής που σε κάποια κοματια θα κανει το sub να σου σπάει τα νευρα οπως το οτι δε μπορεις να το κλισεις οπως και οτι δε θα φτασει μια καλη πηγη

4) πηγή + διαιρούμενα πας στα 700 βελτιωση υπαρχει αλλα οχι οπως παραπανω και εισαι κοντά σε κόστος αν ομως προσθέσεις και τα απο επάνω εχεις το ιδανικο χωρις να εχεις κανει το αμαξι σου ενα ηχειο Wink .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 20:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εγινε με αυτα τα tweeter..
ξηλωσα τα μουφικα εργοστασιακα και εβαλα Macaudıo. Και δε βλεπω καμια διαφορα... Ισως μια μικρη διαφορα στα ψηλα.

Μηπως η καλωδιωση παιζει ρολο? τα καλωδια ενωσα, τιποτα αλλο..
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 20:35:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιστευω οτι ο κατασκευαστης ναι μεν βαζει φτηνα υλικα αλλα τα ρυθμιζει ωστε να παιζουν οσο καλυτερα γινεται.για να παρουμε το κατι παραπανω θελουμε πηγουλα + ηχεια...

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Απρ 2011, 22:10:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Παράθεση:
Δεν συγκρινεται βεβαια με μια καλη πηγη των 300+ €

Παράθεση:

μιας και δεν θέλω να χαλάσει η εργοστασιακή εμφάνιση και γενικά δεν έχω τρελές απαιτήσεις

δες αυτο το βιντεο. Εχει χαλασει η εμφανιση πουθενα???

http://www.youtube.com/watch?v=JM8m9uIqOCY

Μια χαρά όμορφο είναι, αλλά σίγουρα δεν έχει σχέση με την εργοστασιακή εμφάνιση.
Δε λέω πως είναι ασχημότερο, απλά είναι διαφορετικό.

Παναγιώτη ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, αν και γενικά έλεγα να παίξω περιφερειακά και όχι με πηγή, γιατί αν αλλάξω πηγή, αλλάξω και ηχεία (αφού πόσο καλύτερα να παίξουν πια τα εργοστασιακά με άλλη πηγή), βάλω και τίποτα αντάπτορες για να λειτουργούν τα χειριστήρια στο τιμόνι κλπ ξεφεύγω αρκετά απ'το budget μου όπως είπες κι εσύ.

Προς το παρόν έχω αφήσει λιγάκι το project αυτό, αλλά μάλλον προς αυτό που είπε ο Σωτήρης θα κινηθώ, δηλαδή ενισχυτή και αντικατάσταση ηχείων.
Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2011, 01:31:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
δηλαδή ενισχυτή και αντικατάσταση ηχείων

Με μαμα πηγη? Μη το κανεις. Πηγαινε στη χειροτερη παρε μια απο τα ElectroWorld,εχει και με 70 ευρώ. Και μονο η διαδικασία να αλλαξεις τα ηχεια, δε θα δεις διαφορα. Η πηγη θα δωσει το κατι παραπανω σιγουρα. Και η εμφανιση δε θα αλλαξει προς το χειροτερο.
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 05 Απρ 2011, 11:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy κατα την ταπεινη μου αποψη μια πηγή των 70 ευρώ που θα βγάζει άπλα ενα line out δε θα έχει μεγάλη διάφορα απο ενα ΚΑΛΟ adaptor + οτι θα χρειαστεί και άλλα τόσα για τα χειριστήρια στο τιμόνι άποψη μου ειναι πετάμενα λεφτα .

Η λύσεις είναι 2 adaptor ή καλή πηγή 200-300 ευρω αν ειναι 1din χωρίς φρου φρου και αρώματα αλιως πολλά περισσότερα, αυτα τουλάχιστον για το rd4 του 207 όπου είναι σχετικά κάλο (σαν σήμα) και παιζει και mp3 .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 00:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Randy έγραψε:
Παράθεση:

Με μαμα πηγη? Μη το κανεις. Πηγαινε στη χειροτερη παρε μια απο τα ElectroWorld,εχει και με 70 ευρώ. Και μονο η διαδικασία να αλλαξεις τα ηχεια, δε θα δεις διαφορα. Η πηγη θα δωσει το κατι παραπανω σιγουρα. Και η εμφανιση δε θα αλλαξει προς το χειροτερο.

Μα σου είπα πως ΔΕΝ θα ήθελα να αλλάξω πηγή.
Έτσι κι αλλιώς τι παραπάνω να πρσφέρει μια πηγή των 70 ευρώ από αυτή της blaupunkt που έχει ήδη?
Αν άλλαζα πηγή θα έβαζα κάτι καλό, σαν κι αυτή που έβαλες κι εσύ, απλά θα είναι η τελευταία λύση.

Αφού όμως ο sotos που είναι ειδικός είπε προηγουμένως πως έχει δουλέψει μια χαρά η μαμά πηγή με ενισχυτές και άλλα ηχεία, γιατί να μην έχω αποτέλεσμα?

Σκέφτομαι για ενισχυτή και 2 καλά ηχεία διαιρούμενα μπροστά για αρχή και σταδιακά, να προσθέσω κι ένα γούφερ και ίσως και πίσω ηχεία.
Για το πρώτο στάδιο (ενισχυτή και 2 ηχεία) με περίπου 250 ευρώ (μαζί με εγκατάσταση-καλωδίωση) θα κάνω δουλειά ή είναι λίγα?
Επιστροφή στην κορυφή
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 07:54:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα και απο εμενα .
εγω εδω και καιρο εχω 2 ηχεια οβαλ στην ταβλα με εναν ενισχυτη magnatt στα 3χ60(4χ60 ηταν αλλα η μια εξοδος πεθανε εδω και καιρο)οποτε την 1 μονη της την εχω στα μπροστα μαμα ηχεια και της 2 στα οβαλ, με μια πηγη alpine και ενα woofer kicker απλο 150rms .
τα μαμα μπροστα ηχεια για ψηλες φωνες ειναι παρα πολυ καλα δεν εχω το παραμικρο παραπονο!!
και γενικα παιζει πολυ καλα

Έχει επεξεργασθεί από τον/την nOkpos στις Τετ 06 Απρ 2011, 07:57:37, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 07:56:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
Randy έγραψε:
Παράθεση:

Έτσι κι αλλιώς τι παραπάνω να πρσφέρει μια πηγή των 70 ευρώ από αυτή της blaupunkt που έχει ήδη?
Αν άλλαζα πηγή θα έβαζα κάτι καλό, σαν κι αυτή που έβαλες κι εσύ, απλά θα είναι η τελευταία λύση.

Αφού όμως ο sotos που είναι ειδικός είπε προηγουμένως πως έχει δουλέψει μια χαρά η μαμά πηγή με ενισχυτές και άλλα ηχεία, γιατί να μην έχω αποτέλεσμα?

Σκέφτομαι για ενισχυτή και 2 καλά ηχεία διαιρούμενα μπροστά για αρχή και σταδιακά, να προσθέσω κι ένα γούφερ και ίσως και πίσω ηχεία.
Για το πρώτο στάδιο (ενισχυτή και 2 ηχεία) με περίπου 250 ευρώ (μαζί με εγκατάσταση-καλωδίωση) θα κάνω δουλειά ή είναι λίγα?

φιλε μου εχω να σου προτεινω κατι για πηγη αν θελεις μια alpine που την ειχα παρη 350 ,
και αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορω να σε βοηθησω για την εγκατασταση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 09:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό ειναι καλώδια να περάσεις μια και καλή καλά και αρκετά σχεδόν για οποί και αν καταλήξεις Δλδ 3 ζευγάρια rca και 4Awg ρεύμα και καλλίτερα καλώδια στα ηχεία. πράγμα που σημαίνει 150-200 + χωρίς τον adaptor για τους ενισχυτές .

επίσης κάλο είναι τα ηχεία να περαστούν μαζί ώστε να αποφύγεις να λύσεις ταπετσαρία πολες φόρες .

Επίσης το να αλλάξεις καλώδια στα ηχεία δεν ειναι αναγκαίο αν δε θα περάσεις τα 100- 150 watt MAX ανά πόρτα μπορείς να κρατήσεις του αυτοκινήτου άλλα ΠΡΟΣΟΧΗ τσέκαρε οτι μπορεις να αγοράσεις φισα να κουμπώσει επάνω στου αυτοκινήτου και να κοπει αυτή και οχι του αυτοκινήτου οταν αλαζεις πηγη κοβεις την iso (του rcd) με εργοστασιακή δε ξέρω αν υπαρχει τέτοια φισα .

Ακομα μι ξεχασω αν περάσεις καλώδια στης πόρτες ρώτα αν έχει ξαναπεράσει καλώδια σε πορτα 207 γιατι εχει φύσα στην πόρτα και πρέπει να ειναι λίγο μάγκας / πιάνουν τα χερια του και οχι βιάζομαι /αρπακολλατζής κτλ κτλ .

Καλό θα είναι να μιλήσεις και με φινο να αγοράσεις ενα σακουλάκι κλιπς ωστε αν σπάσει κάποιο να το αλλάξεις και να μην έχεις θέματα Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Randy (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 12:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
από αυτή της blaupunkt που έχει ήδη?

Ωπα αμα ειναι ετσι την κρατας..

Μια χαρα θα ειναι τα 250 ευρω, απλα γνωμη μου ειναι οτι κι ενας φτηνος δικαναλος ενισχυτης καλος ειναι. Εκτος αν σιγουρα βαλεις woofer οπου θα θες 4-καναλο.

Την εγκατασταση καντην μονος σου αν ασχολεισαι. Μην εμπιστευτεις ετσι το αμαξι οπου να ναι.. ξερω τι σου λεω.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Απρ 2011, 13:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
Driver ///M έγραψε:
Randy έγραψε:
Παράθεση:

φιλε μου εχω να σου προτεινω κατι για πηγη αν θελεις μια alpine που την ειχα παρη 350 ,
και αν εισαι απο θεσσαλονικη μπορω να σε βοηθησω για την εγκατασταση.

Σ'ευχαριστώ φίλε, απλά όπως είπα θέλω να κοιτάξω πρώτα κάποια περιφερειακή βελτίωση και μετά αλlαγή πηγής.

Άρα απ'ό,τι λέτε σχεδόν 2 εκατοστάρικα κοστίζει μόνο η καλωδίωση.
Μάλλον θα αργήσει περισσότερο απ'ό,τι υπολόγιζα τελικά το συγκεκριμένο project.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Driver ///M στις Τετ 06 Απρ 2011, 14:52:54, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης