PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τρακάρισμα και εγγύηση.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 03:22:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άκουσα 40 Εκκλησιές?Με φωνάξατε?Ποιος?
Εδώ είμαι ότι θέλεις φίλε μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 09:37:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Thanx PDuke Smile Να σε ρωτήσω κιόλας κάτι; Έχεις κάποια σχέση με 40 Εκκλησιές;

καμία φίλε μου
ούτε με τις 40 αλλά ούτε και με τις υπόλοιπες.... Confused

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:47:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρώτησα απλώς γιατί έβλεπα ένα GT στις 40 Εκκλησιές για κάμποσο καιρό κι έλεγα μήπως ήταν δικό σου. Anyway...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
pduke (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V

Ένταξη: 17 Ιούλ 2002
Τόπος: Scholarington(Duke of..)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:59:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Ρώτησα απλώς γιατί έβλεπα ένα GT στις 40 Εκκλησιές για κάμποσο καιρό κι έλεγα μήπως ήταν δικό σου. Anyway...

Το δικό μου έχει αεροτομή wrc, αν με δεις κόρναρε ή πέτα μου ένα αβγό που λέει και ο Λουκιανός Wink

GT όπως Μέγας Τουρίστας

Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Thanx PDuke Smile Να σε ρωτήσω κιόλας κάτι; Έχεις κάποια σχέση με 40 Εκκλησιές;

Ααααα δεν το ηξερες Question Question Question Εχει ναι............Ειναι αυτος που χτυπαει τις καμπανες Shocked Shocked Shocked Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 13:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πίσω στα κολωνάκια έχει άσπρους tribal δράκους τους οποίους θα τους ξανακολλήσω και μετά το βάψιμο (τους φτιάχνω μόνος μου). Οπότε αν κάποτε συναντηθούμε στο δρόμο τουλάχιστον θα ξέρω απο ποιον έφαγα σκόνη (χε χε!) Very happy

Ο Giannis206 τι σχέση έχει με 40 Εκκλησιές. Γειτονάκι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Δημήτριος (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)

Ένταξη: 24 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 14:31:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως μένω αρκετά κοντά σας, στην Άνω Τούμπα...

Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:50:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Ο Giannis206 τι σχέση έχει με 40 Εκκλησιές. Γειτονάκι...

Αυτος ειναι δεξιος ψαλτης.......και πολλες φορες κραταει το τετραπεταλουδο.... Confused (το εξαπτερυγο ηθελα να πω). Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 16:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pduke έγραψε:
Το δικό μου έχει αεροτομή wrc, αν με δεις κόρναρε ή πέτα μου ένα αβγό που λέει και ο Λουκιανός Wink

Απο ποιο WRC Question Των αδερφων PANIZZI Question Question Question

Μπα δεν θαρω να εχουν τετοια αεροτομη.Παντως μην σε νοιαζει.Αν σε πετυχουμε δεν θα φας μονο ενα.. Very happy Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 20:42:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως για να μη φεύγουμε και από το θέμα του topic, αποφάσισα τελικά να φτιάξω το αυτοκίνητο σε δικό μου μάστορα (Μπαρμπα-Σταύρος). Βάψιμο-λαμαρίνες: 1500Ε
Προφυλακτήρας-μάσκα-προβολείς-προβολάκι ομίχλης-ζάντα & λάστιχο-ψαλίδι-αμορτισέρ: 730Ε

Από κει και πέρα ό,τι προκύψει από εργατικά και από πράγματα που θα φανούν μετά το λύσιμο του αυτοκινήτου. Ελπίζω να μην είναι τίποτα πιο σοβαρό. Πιστεύω ότι θα φτάσουμε στο χαρτί. Πιστεύω επίσης ότι προσπαθώντας να διατηρήσω την εγγύηση θα έδινα πολύ περισσότερα. Πάντως όταν πήρα στη Lion για να παραγγείλω το αμορτισέρ, το προβολάκι ομίχλης και το δοχείο υγρού υαλοκαθαριστήρων, ούτε καν με ρώτησαν τι και πως. Γιατί για να σπάσει κάποιος αυτό το δοχείο σημαίνει ότι έχει σπάσει κι άλλα πράγματα. Anyway. Η αναγέννηση ξεκινά...
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 20:44:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βρε εγώ μένω!Εσύ που ακριβώς είσαι?Να βρεθούμε!βρε!Ίσως και να είδες το δικο μου!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 21:40:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ Γιάννη μου μένω Ευαγγελίστρια. Λίγο πιο κάτω. Απλώς μπερδεύτηκα γιατί στο προφίλ σου γράφει ΣΕΡΡΕΣ. Όποτε θέλεις πάμε για καφεδάκι να γνωριστούμε κιόλας. Το μόνο άλλο 206 που έχω πετύχει στις 40 Εκκλησιές είναι ένα Quicsilver με πίσω φώτα στυλ Lexus.
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 00:23:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως σου έχω αφήσει και καρτούλα?Κατεβαίνω συχνά εκεί γιατί είναι ένας φίλος μου!Έχεις ΡΜ!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2003, 10:06:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά βρήκα εμπρός προφυλακτήρα μη-Peugeot 70Ε άβαφο ενώ της Peugeot πάει στα 190Ε άβαφος. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα (αντοχής, εφαρμογής κλπ); Είναι αρκετή η διαφορά και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά.
Επίσης σκέφτομαι μια που το αυτοκίνητο θα βαφεί ολόκληρο να βάψω και τα πλαστικά μέρη (χερούλια, προστατευτικά, καθρέφτες) στο χρώμα του αμαξώματος. Απ'ότι είδα σε παλιότερες συζητήσεις το έχουν κάνει αρκετά μέλη του club αλλά δεν το έχω δει ακόμα σε άλλο Peugeot (εκτός από φωτογραφίες). Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα, να ξεφλουδίζουν και τέτοια;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...
Επιστροφή στην κορυφή
Marellios (Κώστας)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 XT '00

Ένταξη: 23 Δεκ 2002
Τόπος: Aθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Μάϊ 2003, 16:19:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Αντωνη.Εγω αλλαξα πισω προφυλακτηρα ΧΤ και εβαλα ιμιτασιον.Τον πηρα 60Ευρω αβαφο ενω ο αυθεντικος κανει 100+.Η Πεζο καθως και δυο φανοποιοι που ρωτησα μου ειπαν κακως εκανα και πηρα ιμιτασιον.Πηγα λοιπον στον εναν φανοποιο απο τους δυο.Αυτος ειχε ενα αλλο 206 ΧΤ και του ειχαν φερει ιμιτασιον μπροστα προφυλακτηρα για να τον βαλει αλλα δεν εμπαιναν τα προβολακια.Μου ειπε λοιπον καλυτερα να φτιαξουμε τον παλιο(ενω ειδε τον ιμιτασιον).Λογω τιμης ομως τον πηγα και στον αλλο,ο οποιος επισης μου ειχε πει χιλιες φορες αυθεντικο,αλλα οταν τον ειδε ειπε πως ηταν πολυ καλος και δε θα υπαρξει προβλημα.Τελικα τον εβαλα και ταιριαζει αψογα.
Συμπερασμα:Μαλλον υπαρχουν ιμιτασιον και ιμιτασιον.Εγω ημουν τυχερος και ταιριαξε.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάϊ 2003, 14:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Παιδιά βρήκα εμπρός προφυλακτήρα μη-Peugeot 70Ε άβαφο ενώ της Peugeot πάει στα 190Ε άβαφος. Πιστεύετε ότι θα έχω πρόβλημα (αντοχής, εφαρμογής κλπ); Είναι αρκετή η διαφορά και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω τα παραπάνω λεφτά.
Επίσης σκέφτομαι μια που το αυτοκίνητο θα βαφεί ολόκληρο να βάψω και τα πλαστικά μέρη (χερούλια, προστατευτικά, καθρέφτες) στο χρώμα του αμαξώματος. Απ'ότι είδα σε παλιότερες συζητήσεις το έχουν κάνει αρκετά μέλη του club αλλά δεν το έχω δει ακόμα σε άλλο Peugeot (εκτός από φωτογραφίες). Λέτε να έχω πρόβλημα αργότερα, να ξεφλουδίζουν και τέτοια;

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη...

τιποτα δεν θα σου ξεφλουδισει εαν γινει προσεγμενη δουλεια!
._

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 08:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νεότερα από το μέτωπο Νο2

Τελικά μιας και χρειάστηκα μόνο το κάτω μέρος του προφυλακτήρα είπα να το πάρω αυθεντικό να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Θα βάλουμε και μια ασημί σιτούλα, αν και η πλαστική γρίλια δεν έπαθε τίποτα. Κόστος 162Ε. Επίσης κάποιες ενδεικτικές τιμές για όσους τις χρειαστούν (μακριά από μας βέβαια) στο μέλλον:

Δεξί προβολάκι ομίχλης: 44Ε
Δοχείο υγρού υαλοκαθαριστήρων: 9Ε
Μάσκα (κάτω μέρος): 45Ε
Προστατευτικά μαρσπιέ: 61Ε

Όταν είδα το αμάξι λυμένο έπαθα πλάκα. Αν έβρισκα δυο με τρεις πόντους ψηλότερα τώρα θα χρειαζόμουν και καινούριο ψυγείο. Τυχερός μες την ατυχία μου...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 12:51:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zzzleepy έγραψε:
Επίσης κάποιες ενδεικτικές τιμές για όσους τις χρειαστούν (μακριά από μας βέβαια) στο μέλλον:

Δεξί προβολάκι ομίχλης: 44Ε
Δοχείο υγρού υαλοκαθαριστήρων: 9Ε
Μάσκα (κάτω μέρος): 45Ε
Προστατευτικά μαρσπιέ: 61Ε

Αν δεν σου είναι κόπος..... http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=132

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 18:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ έστειλα κι εκεί τις τιμές μαζί με κανά δυο άλλα πραγματάκια.
Thanx chatasos!

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης