Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)
Ένταξη: 06 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1289 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 23:42:02 Θέμα δημοσίευσης: Τρακάρισμα και εγγύηση. |
|
|
Πριν λίγες ώρες μπήκα κι εγώ στο club των "πληγωμένων" 206. Το αμάξι έφυγε εκτός δρόμου σε ένα ανάχωμα και σταμάτησε πλαγιασμένο από τη μεριά του οδηγού. Κι αυτό γιατί κάποιος είχε αποφασίσει να κάνει ειδική σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές και χωρίς φώτα.
Το κακό έγινε και δεν ξεγίνεται. Τώρα αρχίζει το τρέξιμο για τα κερατιάτικα.
Και να κάνω την ερώτηση: χρειάζεται να επισκευάσω το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για να μην χάσω την εγγύηση ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα; Ξέρω ότι οι αντιπροσωπείες βαράνε στο κεφάλι.
Πάντως το τρακάρισμα είναι άσχημη εμπειρία όπως και να γίνει. Μακριά από όλους... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT
Ένταξη: 16 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 5259 Τόπος: Πειραιάς
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 00:02:20 Θέμα δημοσίευσης: Re: Τρακάρισμα και εγγύηση. |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Πριν λίγες ώρες μπήκα κι εγώ στο club των "πληγωμένων" 206. Το αμάξι έφυγε εκτός δρόμου σε ένα ανάχωμα και σταμάτησε πλαγιασμένο από τη μεριά του οδηγού. Κι αυτό γιατί κάποιος είχε αποφασίσει να κάνει ειδική σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές και χωρίς φώτα.
Το κακό έγινε και δεν ξεγίνεται. Τώρα αρχίζει το τρέξιμο για τα κερατιάτικα.
Και να κάνω την ερώτηση: χρειάζεται να επισκευάσω το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία για να μην χάσω την εγγύηση ή δεν τίθεται τέτοιο θέμα; Ξέρω ότι οι αντιπροσωπείες βαράνε στο κεφάλι.
Πάντως το τρακάρισμα είναι άσχημη εμπειρία όπως και να γίνει. Μακριά από όλους... |
αφου εισαι καλα και γραφεις posts αυτη την ωρα , να ευχαριστεις το Θεο και να καταριεσαι αυτον που σε αναγκασε να βγεις εκτος δρομου. Αραγε σταματησε ;;; μαλλον οχι ετσι;;
Για αυτο που ρωτας δεν ξερω να σου πω παντω σιγουρα με φανοποιεια σε συνοικιακο φανοποιειο και οχι εξουσιοδοτ. αντιπροσωπειας θα γλυτωσεις αρκετα εως πολλα Ευρω... το θεμα ειναι αν εμπιστευεσαι καποιον .
Περαστικα και μια που εγινε το κακο μια συμβουλη:
ΕΑΝ εχεις την οικονομικη δυνατοτητα ειναι ευκαιρια να βαλεις τωρα στο αμαξι σου ο,τι θα ηθελες εαν ποτε ηθελες να αλλαξεις κατι (μασπιεδακια,προφυλακτηρες,σιτες,βαψιματα , κ.λ.π)
δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο αλλα ΕΑΝ μπορεις να αντεξεις το κοστος θα κερδισεις
α. στο οτι ειναι ευκαιρια μια που το πεζακι παει συνεργειο να γινουν τωρα ολα
β. θα το παρεις καλυτερο απο πριν και θα νιωσεις τετοια χαρα που ισως ξεχασεις τον πονο της τσεπης σου
καλη τυχη 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 00:36:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
περαστικά συμπολίτη
συμφωνω με τον συνονοματο dimip οτι θα σε κανει πολυ καλα ψυχολογικα αν το δεις διαφορετικο το 206 σου και πιο ομορφο μετα το συνεργειο παντα ομως αν το αντεχη η τσέπη σου
αν θελεις επικοινωνησε με τον μιλτο να σου πει σχετικα με τις συνεργασιες μας με συνεργεία-φανοποιεια εδω στην σαλονικη και για το θεμα του εξουσιοδοτημένου - εγγύησης! Παντως οτι χρειαστεις το 206club Βορ. Ελλαδος θα σε βοηθησει! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ) Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)
Ένταξη: 13 Ιούν 2002 Δημοσιεύσεις: 583 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 00:40:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
παιδια να μην παρεξηγηθω για το Β.Ελλαδος plz το ιδιο πραμα ειναι! δεν εχει ελλαδος κ β.ελλαδος! απλα ηθελα να πω για τα παιδια του club εδω στην θεσσαλονικη που μπορουμε να βοηθησουμε πιο αμεσα κ γρηγορα τον φίλο zzzleepy! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Alex Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)
Ένταξη: 24 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1037 Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 02:03:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βασικα τι να πει κανεις σε τετοιες στιγμες.. καλο κουραγιο...
Τωρα στην ερωτηση που εκανες για την εγγυηση: αφου το αμαξι οπως γραφει στο προφιλ σου ειναι του 2000, τοτε δεν εχεις εγγυηση μηχανικων μερων.. μονο εγγυηση χρωματος και λαμαρινας - κατι τετοιο.. Αλλα αυτη ειναι σε περιπτωση που δεν γινει κατι εξωγενες και τα χαλασει (δηλαδη φταιει ειτε το χρωμα ειτε η λαμαρινα).. Το τρακαρισμα δεν θεωρειται φταιξιμο τους, αρα χανεις αυτοματως εγγυηση για τα συγκεκριμενα τρακαρισμενα κομματια (ισως και καποια γειτνιάζοντα κομματια).. Οποτε μαλλον ειναι θεμα επιλογης σου που θα το πας απο δω και περα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
GIANNIS206 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

207 RC
Ένταξη: 07 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 1168 Τόπος: Σέρρες
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 02:48:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ένα τρακάρισμα επιφέρει μεγάλη ψυχολογική κατάπτωση!
¨ολα όμως συμβαίνουν αφου είσαι καλά δόξα τω θεώ!
Με το καλό και πάλι να βγει στους δρόμους το 206 σου! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 09:06:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη και το απεύχομαι πραγματικά σε όλους. Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο τον Ιούνη του 2002 οπότε η εγγύηση το καλύπτει ακόμη. Τώρα το έχω αφημένο σε ένα συνεργείο όπου πήγαινα το παλιό μου αυτοκίνητο και ξέρω ότι από λαμαρινοδουλειές είναι καλός. Ανταλλακτικά μπορώ να βρω γιατί έχω γνωστό στην πιάτσα οπότε η υπόθεση θέλει ψάξιμο και δεν θα βιαστώ. Ας δω πρώτα και τι ζημιά είναι (μάλλον μεγάλη) και βλέπουμε.
Ίσως να προτιμήσω και μη Peugeot ανταλλακτικά σε τμήματα μη ζωτικής σημασίας (π.χ. μάσκα, ποδιά κλπ). Τι λέτε; Επίσης οι λαστιχάδες δίνουν μεμονωμένες ζάντες ή αυτές πάνε σετ των τεσσάρων; Ότι είχα αλλάξει τα ζαντολάστιχα -μάλιστα είχα στείλει και post με τα "τραβήγματα"- και η μπροστά δεξιά καταστράφηκε (στράβωσε). Όσο το σκέφτομαι τρελαίνομαι.
Πάντως ευχαριστώ ρε παιδιά. Να είστε καλά και κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Δημήτριος (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 XS 1.6 16v (2001)
Ένταξη: 24 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 751 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:16:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Παιδιά ευχαριστώ για την υποστήριξη και το απεύχομαι πραγματικά σε όλους. Το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο τον Ιούνη του 2002 οπότε η εγγύηση το καλύπτει ακόμη. Τώρα το έχω αφημένο σε ένα συνεργείο όπου πήγαινα το παλιό μου αυτοκίνητο και ξέρω ότι από λαμαρινοδουλειές είναι καλός. Ανταλλακτικά μπορώ να βρω γιατί έχω γνωστό στην πιάτσα οπότε η υπόθεση θέλει ψάξιμο και δεν θα βιαστώ. Ας δω πρώτα και τι ζημιά είναι (μάλλον μεγάλη) και βλέπουμε. |
Τι να πώ και 'γώ...
Είναι λυπηρό... Την έχω πατήσει και 'γώ όταν το αυτοκίνητο ήταν τεσσάρων μηνών. Βέβαια το ατύχημά μου (με φορτηγό) ήταν πολύ πιο ασήμαντο. Είχα μερικά πλαστικά κατεστραμένα και ένα βαθούλωμα του πίσω αριστερού φτερού. Επίσης πειράχτηκε και η πόρτα (έχω το 3θυρο) και ο προφυλακτήρας. Σύνολο 200.000 δρχ (τα πλήρωσε η ασφαλιστική του φορτηγατζή). Ευτυχώς που δεν χρειάστηκε να γίνει επέμβαση με οξυγόνο...ΟΥΦΦΦ!!!
Σκόπιμο πάντως είναι να ρωτήσεις εαν χάνεται η εγγύηση χρώματος - αντοχής στην διάβρωση με το να επισκευτείς ένα μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Η εγγύηση αντοχής στην διάβρωση είναι 12 χρόνια ενώ του χρώματος 3 χρόνια.
Ένα 206 την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 23:30:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νεώτερα από το μέτωπο του συνεργείου.
1500E λαμαρινοδουλειές και βάψιμο (ολόκληρο, έχει χτυπηθεί όλη η αριστερή μεριά από το πλάγιασμα, το εμπρός μέρος και το δεξί εμπρός φτερό) κι από 'κει και πέρα όσο κοστίσουν τα ανταλλακτικά.
Δηλαδή μάσκα, προφυλακτήρας και ποδιά, ψαλίδι και αμορτισέρ, 2 εμπρός προβολείς, δεξί προβολάκι ομίχλης και το δοχείο υγρού υαλοκαθαριστήρων. Αυτά είναι όσα φαίνονται απ'έξω. Ακόμα δεν ξέρουμε την κατάσταση των ημιαξονίων, της κρεμαριέρας και του σασί που θα φανούν μετά.
Μοιάζει αρκετά με τη ζημιά που είχε πάθει πριν μερικούς μήνες o Sidobre και μάλιστα έγινε με παρόμοιο τρόπο. Και έχω δυο ερωτήσεις:
α) Τι γίνεται στην περίπτωση της ΜΙΑΣ χτυπημένης ζάντας (το κάτω μέσα μέρος της έχει ισιώσει αλλά εξωτερικά είναι άθικτη). Επισκευάζεται; Κι αν όχι μπορώ να πάρω ΜΙΑ ίδια; Μάλλον καλύτερα να ρωτήσω το λαστιχά μου γι'αυτό. Πάντως αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία...
β) Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή του DimiP και να σκέφτομαι και τα θετικά του τρακαρίσματος. Όχι ότι θα κάνω τρομακτικές αλλαγές στο αμάξι (δεν μας παίρνει κιόλας) αλλά μου μπήκε η ιδέα να βάψω και προφυλακτήρες, πλαϊνά προστατευτικά και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξιού, δηλαδή σχεδόν μεταλλικό. Τι λέτε;
Ααααχ, τι σκέφτεται κανείς για να μην πιάνεται η ψυχή του...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 23:42:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Νεώτερα από το μέτωπο του συνεργείου.
1500E λαμαρινοδουλειές και βάψιμο (ολόκληρο, έχει χτυπηθεί όλη η αριστερή μεριά από το πλάγιασμα, το εμπρός μέρος και το δεξί εμπρός φτερό) κι από 'κει και πέρα όσο κοστίσουν τα ανταλλακτικά.
Δηλαδή μάσκα, προφυλακτήρας και ποδιά, ψαλίδι και αμορτισέρ, 2 εμπρός προβολείς, δεξί προβολάκι ομίχλης και το δοχείο υγρού υαλοκαθαριστήρων. Αυτά είναι όσα φαίνονται απ'έξω. Ακόμα δεν ξέρουμε την κατάσταση των ημιαξονίων, της κρεμαριέρας και του σασί που θα φανούν μετά.
Μοιάζει αρκετά με τη ζημιά που είχε πάθει πριν μερικούς μήνες o Sidobre και μάλιστα έγινε με παρόμοιο τρόπο. Και έχω δυο ερωτήσεις:
α) Τι γίνεται στην περίπτωση της ΜΙΑΣ χτυπημένης ζάντας (το κάτω μέσα μέρος της έχει ισιώσει αλλά εξωτερικά είναι άθικτη). Επισκευάζεται; Κι αν όχι μπορώ να πάρω ΜΙΑ ίδια; Μάλλον καλύτερα να ρωτήσω το λαστιχά μου γι'αυτό. Πάντως αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία...
β) Είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή του DimiP και να σκέφτομαι και τα θετικά του τρακαρίσματος. Όχι ότι θα κάνω τρομακτικές αλλαγές στο αμάξι (δεν μας παίρνει κιόλας) αλλά μου μπήκε η ιδέα να βάψω και προφυλακτήρες, πλαϊνά προστατευτικά και καθρέφτες στο χρώμα του αμαξιού, δηλαδή σχεδόν μεταλλικό. Τι λέτε;
Ααααχ, τι σκέφτεται κανείς για να μην πιάνεται η ψυχή του...  |
ωχ ωχ! 1500 για βαψιματα και λαμαρινες ;;
και μετα τα ανταλλακτικα....
χωρις να θελω να σε αγχωσω , παει για 3χιλιαρο η υποθεση...
πες μου κατι ποιος πληρωνει;;
θελω να πω , δεν ειχες μικτη ετσι ;; αρα πανε σε σενα ;
κλαψ!
παντως δες το κιετσι μια που το αποφασισες: μπροστα στα Ευρω που θα κοστισει η επισκευη τα ωβαψιματα των προφυλακτηρων και τα αλλα θα ειναι μηδαμηνα οποτε καντο να το βλεπεις να το χαιρεσαι μετα!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 23:49:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς φίλε μου η πληρωμή πέφτει όλη πάνω μου. Ευτυχώς θα βοηθήσουν λίγο οι συγγενείς (ξέρεις, γιαγιάκα μου πόσο σ'αγαπώ και τέτοια). Κερατιάτικα αλλά τι να κάνεις; Μπορείς κι αλλιώς;
Πάντως δεν μου είπες τη γνώμη σου για το βάψιμο των πλαστικών. Δεν το έχω δει μεχρι τώρα και δεν ξέρω πως θα φαίνεται. Για τη ζάντα καμιά ιδέα; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:08:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Ότι είχα αλλάξει τα ζαντολάστιχα -μάλιστα είχα στείλει και post με τα "τραβήγματα"- και η μπροστά δεξιά καταστράφηκε (στράβωσε). |
zzzleepy έγραψε: | α) Τι γίνεται στην περίπτωση της ΜΙΑΣ χτυπημένης ζάντας (το κάτω μέσα μέρος της έχει ισιώσει αλλά εξωτερικά είναι άθικτη). Επισκευάζεται; Κι αν όχι μπορώ να πάρω ΜΙΑ ίδια; Μάλλον καλύτερα να ρωτήσω το λαστιχά μου γι'αυτό. Πάντως αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία...
|
Δεν διευκρινίζεις αν είναι αλουμινένια ή σιδερένια.Αν είναι το δεύτερο δεν αξίζει να την φτιάξεις.Αν είναι το πρώτο και έχει πάθει αρκετή ζημιά,δεν θα φτιάχνεται.
Γνώμη μου,κοίτα να πάρεις καινούργια.Σίγουρα θα είναι επιπρόσθετο κόστος στο ήδη βεβαρημένο κοστολόγιο αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο...
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την teoman στις Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:12:55, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:12:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η ζάντα είναι αλουμινίου. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι επισκευάσιμη η ζημιά της ή όχι (πάντως δεν δείχνει και τόσο χάλια). Κι αν δεν επισκευάζεται; Τις αλλάζουμε και τις τέσσερις; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
teoman (Τεό) Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor
Ένταξη: 19 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 2143 Τόπος: Jurassic Park
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:20:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Η ζάντα είναι αλουμινίου. Δεν ξέρω κατα πόσο είναι επισκευάσιμη η ζημιά της ή όχι (πάντως δεν δείχνει και τόσο χάλια). Κι αν δεν επισκευάζεται; Τις αλλάζουμε και τις τέσσερις; |
Όχι,μία μόνο.Παίζει βέβαια και το πόσο "κοινή" είναι.Πολλοί λαστιχάδες (πιθανόν και ο δικός σου),έχουν μεταχειρισμένες και να μπορέσεις να τσιμπήσεις μια ίδια σε καλή τιμή.
Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:25:23 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanx Νομίζω ότι πρέπει να πάρω και το λαστιχά μου αύριο τηλέφωνο να ρωτήσω... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
DimiP Άντε γεια !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:26:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Δυστυχώς φίλε μου η πληρωμή πέφτει όλη πάνω μου. Ευτυχώς θα βοηθήσουν λίγο οι συγγενείς (ξέρεις, γιαγιάκα μου πόσο σ'αγαπώ και τέτοια). Κερατιάτικα αλλά τι να κάνεις; Μπορείς κι αλλιώς;
Πάντως δεν μου είπες τη γνώμη σου για το βάψιμο των πλαστικών. Δεν το έχω δει μεχρι τώρα και δεν ξέρω πως θα φαίνεται. Για τη ζάντα καμιά ιδέα; |
αααχχ ασοψεται (αραγε ετσι γραφεται αυτο ο προεδρος που δυστυχως δεν ευκαιρει λογω πηξηματος στη δουλεια να βαλει τις φωτο στο gallerie. τι να γινει ; θα περιμενουμε- δεν φταιει αυτος!
παντως ναι λεει αλλιως με βαμενους προφυλακτηρες και οταν μπουν οι φωτογραφιες θα δεις πως ειναι.
βεβαια θα πρεπει να προσεχεις για χτυπηματα/γρατσουνιες κατα το παρκαρισμα 2 φορες τωρα που θα ειναι βαμενα , ετσι ;;
αν πριν με μια αλοιφουλα ξανα μαυριζαν τα πλαστικα , τωρα φαινονται ολα και αυτο ειναι ενα μικρο μειονεκτημα αλλα απο την αλλη σε κανει να εισαι και πιο προσεκτικος!
κανα μασπιεδακι/σποιλερακι θα βαλουμε ;;;
περαστεεεε διαλιεχτεεεε 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:36:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Α ρε DimiP είσαι φοβερός! Ας είναι καλά το club που μας κάνει και ξεχνάμε για λίγο τον καημό μας...
Το σωστό είναι "ας όψεται" που σημαίνει . Όταν λες μαρσπιέ εννοείς τα πλαϊνά πρόσθετα, πλαστικά ή πολυεστερικά; Είδα στο διαφημιστικό με τα αξεσουάρ κάποια αυτοκόλλητα προστατευτικά μαρσπιέ που μπαίνουν στη βάση της πόρτας. Δεν νομίζω όμως ότι αυτά εννοείς. Πάντως αυτά μου άρεσαν. Ξέρεις πόσο πάνε;
Όσο για το βάψιμο των πλαστικών πιστεύω ότι μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος... Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει επιβάρυνση αν βάψεις και τα πλαστικά του αυτοκινήτου (λες και τα χερούλια πορτών και πορτ-μπαγκάζ ή μετά θα κάνει πολύ μπαμ;). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 00:42:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Α ρε DimiP είσαι φοβερός! Ας είναι καλά το club που μας κάνει και ξεχνάμε για λίγο τον καημό μας...
Το σωστό είναι "ας όψεται". Όταν λες μαρσπιέ εννοείς τα πλαϊνά πρόσθετα, πλαστικά ή πολυεστερικά; Είδα στο διαφημιστικό με τα αξεσουάρ κάποια αυτοκόλλητα προστατευτικά μαρσπιέ που μπαίνουν στη βάση της πόρτας. Δεν νομίζω όμως ότι αυτά εννοείς. Πάντως αυτά μου άρεσαν. Ξέρεις πόσο πάνε;
Όσο για το βάψιμο των πλαστικών πιστεύω ότι μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος... Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει επιβάρυνση αν βάψεις και τα πλαστικά του αυτοκινήτου (λες και τα χερούλια πορτών και πορτ-μπαγκάζ ή μετά θα κάνει πολύ μπαμ;). |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pduke (Πάνος) Έχω ξεφύγει !!!

206 GT 2.0 16V
Ένταξη: 17 Ιούλ 2002 Δημοσιεύσεις: 1311 Τόπος: Scholarington(Duke of..)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 01:07:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Aντώνη (απορώ πως δεν σε πήρα χαμπάρι νωρίτερα... ) περαστικά στο 206 σου, να ξέρεις ότι αν θελήσεις κάτι, από ανταλλακτικά μέχρι έναν καφέ ή κανένα τιπουράκι για ανάταση ηθικού, εδώ είμαστε.
GT όπως Μέγας Τουρίστας
Don't forget the boogie ... and those marvellous bastards ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 01:13:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanx PDuke Να σε ρωτήσω κιόλας κάτι; Έχεις κάποια σχέση με 40 Εκκλησιές; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|