PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλειδαριές peugeot....
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 16:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και εμενα στο 206 περυσι την ξεσκισαν του συνοδηγου την κλριδαρια και τελικα δεν το ανοιξαν και εχει βεβαια και βαθουλομα κατω απο το σημειο αλλα το εχω αφησει ακομα ετσι....τωρα επειδη το εχω να το πουλαω σιγα σιγα λογω 207 λεω να το φτιαξω αλλα που;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 19:12:08    Θέμα δημοσίευσης: %$%$^%^% γκαντεμιά- κλειδαριές 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν με θέλει αυτό το αμάξι.. Μέρα μεσημέρι π΄πανω στη Συγγρού μου κατσαβίδιασαν την κλειδαριά... Κλειδαρια- αφαλός οδηγού γιοκ λοιπόν... Μ ε την ασφαλιστική μου θα ξέρω αύριο τι παίζει και αν με καλύπτει $#%%...
Ξέρετε μήπως εάν μπορείς να παραγγείλεις σκέτη κειδαριά από Γαλλία ή πρέπει να αλλάξεις ολόκληρο το σετ? Γιατί αν συμβαίνει το δευτερο μου φαίνεται πως το κόστος θα είναι τεράστιο (αν το ξέρει κανείς το αναφέρει ενδεικτικά)...
Υ.γ Ψήνεστε μήπως να κάνουμε group buy παπά για ευχέλαιο Laughing ?? Εγώ πάντως δεν την παλεύω άλλο... Με έχει μαμίσει αυτή η γρουσουζιά!!! Sad Sad Sad Sad Sad

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Επιστροφή στην κορυφή
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 19:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν στο λεω για να νιωσεις τυχερος , αλλα εχουν συμβει και πολυ πολυ χειροτερα...
αν θελεις να σου γνωρισω μερικους γκουρου της γκαντεμιας με μεγαλη μου χαρα. - > θα ενιωθες καθε αλλο παρα γκαντεμης.

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 20:23:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 20:26:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και σε φίλο μου προ ολίγων ημερών του άνοιξαν το πούντο του και πήραν την πρόσοψη του στερεοφωνικού του που την είχε καταχωνιασει στο ντουλαπάκι!
του άφησαν βέβαια και για ενθύμιο μία σπασμένη κλειδαριά...
ήταν η δεύτερη φορά που του το άνοιξαν και ελππίζει πάλι να αποζημιωθεί για τις κλειδαριές από την ασφαλιστική του
αλλά γανικά θέλει αλλαγή όλο το σύστημα που στέλνει το κόστος στο 500αρικο, μαλλον και στα πεζώ παρόμοια θα είναι...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Andreas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος
Επίσημο Μέλος

Δεν έχω τίποτα!! τι καλααά :)

Ένταξη: 21 Ιαν 2007
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 23:15:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Lol Lol Lol

Read the directions, even if you don’t follow them.

Επιστροφή στην κορυφή
birbilakos (Βασίλης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4(8V) Roland Garros (2003)

Ένταξη: 13 Αύγ 2007
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 16:53:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλύπτει τέτοιο η ασφάλεια;

Κ μένα έχει βαθούλωμα αλλά δεν τα κατάφεραν να μπουν.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 22:54:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου το ειχαν διαρρηξει τον Απριλιο,την κλειδαρια του συνοδηγου.Η κλειδαρια ειχε αργησει ανε ρθει καπου εναμιση μηνα απο τη Γαλλια λογω Πασχα μου ειπαν (?).

Το στραβωμα μου το εφτιαξαν και σχεδον δεν φαινοταν.

Σημερα το ειχα παρκαρει στη Συγγρου στο παραδρομο 50 μετρα πιο πανω απο το electroworld και οπως καλα καταλαβατε μου το ανοιξαν παλι και τις δυο κλειδαριες αυτη τη φορα και παλι με στραβωμα στις πορτες.
Απο μεσα πηραν ενα κινητο nokia με χρονοκαρτα και με αρκετα χτυπηματακια,ενα μικρο πορτοφολακι με κατι ψηλα μεσα,απο το πορτμπαγκαζ ενα μικρο σακκιδιο με ενα μπουκαλακι νερο (για να καθαριζω καμια κουτσουλια ή τους καθρεφτες αν λερωθουν πολυ),ενα μισοαδειο μπουκαλακι παραφλου,ενα κατσαβιδι,το φαρμακειο (με τα βασικα μεσα) και ενα vetex.

Ολα μαζι δηλαδη ζητημα να κανουν 70 αντε 100 ευρω (λογω κινητου),τι καταλαβαν τα τσογλανια? ελυσαν το προβλημα τους?

Αντε παλι στο συνεργειο με αδειες κλπ,παραγγελιες στη Γαλλια,αναμονη,επισκευη οταν ερθουν και φυσικα το κοστος 250αρη (115 ευχα δωσει την αλλη φορα).

Την αλλη φορα δεν ειχα ασχοληθει με αστυνομια,σημερα πηγα και εκανα τη διαδικασια και μαλλον θα τα παρω απο την ασφαλεια.

Παντως ειλικρινα ειμαι τοσο τσαντισμενος που αν ειχα δικανο θα πηγαινα να παρκαρω το αυτοκινητο στο ιδιο σημειο και να κρυφτω πιο πανω και να περιμενω.
Ευχαριστως τους εκανα τα γονατακια κομματια.
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Νοέ 2009, 17:33:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σιγά που θα έλειπα εγώ απ' αυτά τα θέματα...
Εγώ παιδιά δουλεύω σε ένα clubακι.Είχα αφήσει το αμάξι ακριβώς έξω απ' το μαγαζί κ μου έφαγαν..... τους καθρέπτες Shocked.
Μου το είχαν αναφέρει πιο παλιά κάτι φιλαράκια, αλλά δεν το περίμενα να μου χτυπήσει την πόρτα (τώρα θα μου πείτε, γιατί σε όποιον συμβαίνει το περιμένει Laughing).
Τέλος πάντων αυτά τα "καλόπαιδα" λοιπόν τι κάνουν?Σπάνε τον καθρέπτη απ' την κάτω μεριά (συγκεκριμένα τις χούφτες που φοράω κ εγώ) με συνέπεια να σπάσει η βάση τους.Αγοράζουν βάσεις μόνο (κόστος περί στα 15ευρώ) κ τους πουλάνε Evil.Το έχουν κάνει επιχείρηση, έχουν κ συνεργάτες απ' ότι έμαθα Evil Evil Evil
Μπορεί βέβαια να μην έχει σχέση με τις κλειδαριές που αναφέρει το τόπικ, αλλά είναι άλλη μια πονεμένη ιστορία με κοινό στόχο: Να τους πιάσεις την ώρα που το κάνουν Black eye

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 07:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που εγω δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι συμβαινει αυτο. Σιγουρα στο σημειο που αναφερα θα εχουν συμβει πολλα περιστατικα,λογικο μιας και μπορουν να σε δουν ευκολα και οταν μπαινεις σε τετοια καταστηματα θα κανεις τουλαχιστον 30 λεπτα. Λιγο πιο πανω ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα αστυνομικα τμηματα (αυτο της συγγρου) και σιγουρα θα εχουν αναφερθει πολλα περιστατικα. Τι εκανε η αστυνομια ομως? προφανως τιποτα.Σε μια αλλη χωρα θα εστηναν ενα αυτοκινητο με "ευκολες κλειδαριες" (πεζω 206 δηλαδη) και θα περιμεναν.Ειναι τοσο ευκολο αλλα ακομα και αυτο απαιτει αστυνομια και οχι τη "δημοσια υπηρεσια" που εχουμε εμεις.Επρεπε να εισαστε μπροστα οταν πηγα στο αστυνομικο τμημα να αναφερω τη διαρρηξη και να παρω το τυπικο χαρτι για την ασφαλιστικη,μονο που δεν με εδειραν που τους χαλασα την ηρεμια.
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 19:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαγκες εμενα δοξα τον Θεο δεν με εχουν βαλει στο ματι....ακομα! μιλαγα τις προαλες με ενα παλικαρι στον λαιμο με ενα ραλλυε 106 ο οποιος εχει λεει κανει το εξης. εχει βαλει λεει μονος του κατσαβιδι μεσα στισ κλειδαριες του και τις εχει σπασει Shocked .... μου ειπε και καλα πως ετσι καταστρεφει την κλειδαρια ωστε αν επιχειρησιε κανενασ να την ανοιξει με κατσαβιση η "κλειδι" δεν θα μπορεσει γιατι ειναι διαλιμενη! αν θελει να ξεκλειδωσει εκεινος απλα παταει το κουμπι του immobilaizer που εχουμε ολοι στα κλειδια μας και ετσι ανοιγουν οι πορτες....εχει και συναγερμο εκεινος... στεκει ρε παιδια αυτο η με δουλευε?

mybanner4aa68addf29fb89798798798798798798.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 20:37:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα κ να στέκει, σε περίπτωση που μείνει ο τηλεχειρισμός από μπαταρία ή κάτι πες ότι παθαίνει κ δεν δουλεύει, τι κάνει?Σπάει το τζάμι κ μπαίνει? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 22:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα αυτο δεν ειναι λυση,ετσι ακριβως ειναι εμενα τωρα,δεν μπαινει το κλειδι αλλα το αυτοκινητο κλειδωνει απο το συναγερμο.

Δυστυχως παιδια λογω της κρισης και της ανεργιας οι κλοπες θα πολλαπλασιαστουν και τα δικα μας αυτοκινητα 106,206,206+,107 εχουν κλειδαριες που φαναζουν "ελατε και σπαστε μας".
και καλα τα 2 πρωτα ειναι παλια μοντελα,τα 2 τελευταια ομως ειναι καινουργια,χαθηκε να βαλουν κατι πιο ασφαλες? αυτος ο αφαλος πανω στη πορτα ειναι ανεκδοτο πλεον.
Επιστροφή στην κορυφή
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 10:11:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι μια λυση να σπασεις τις κλειδαριες; Μιλαμε για 106 αντε κ 206; Μπορουν να παραβιασουν το immobilaizer?

mybanner4aa68addf29fb89798798798798798798.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 18:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά!Τα "τσακάλια" πολλές φορές αν είναι οργανωμένοι κρατάνε κ δικό τους εγκέφαλο Evil.
Αλλά πιστεύω ότι ΊΣΩΣ δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε άλλο αυτή τη συζήτηση μιας κ το φόρουμ είναι εύκολα αναγνώσιμο από "όλους"!
Γνώμη μου πάντα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 18:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και 3 εβοδομαδες που το ανοιξαν κοιταω οποιο 206 δω στο δρομο εν κινησι ή παρκαρισμενο.Λοιπον το 7 στα 10 τα εχουν ανοιξει,η θα εχουν ακομα τις σπαμενες κλειδαριες ή τσαλακωμενες τις πορτες.

Το δικο μου το καλυψε η ασφαλεια,κλειδαριες αλλα και το βαψιμο στις πορτες αλλα απο κατι μισολογα που ειπε ο ασφαλιστης καταλαβα οτι το επομενο εξαμηνο η δεν θα το ασφαλιζουν για αναλογο περιστατικο ή θα με σκισουν στα ασφαλιστρα.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 19:25:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Φυσικά!Τα "τσακάλια" πολλές φορές αν είναι οργανωμένοι κρατάνε κ δικό τους εγκέφαλο Evil.

Αν ειναι μονοφυσσο...γιατι στα τριφυσσα απο οσο ξερω κατι τετοιο δε παιζει(να φυσσωσεις δηλαδη ξεκλειδωτο εγκεφαλο),συμφωνα παντα με τα λεγομενα ενος φιλου μου που εχει συνεργειο του PSA group,μου ανεφερε βεβαια πως παιζει και μια κομπινα με τα τριφυσσα αλλα ειναι πιο χρονοβορα,οπως και να 'χει τριφυσσο ή μονοφυσσο αν θελει ο αλλος να στο κλεψει δε τον σταματαει οχι το immobilizer ουτε ο θεος ο ιδιος... Confused Evil

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Δεκ 2009, 21:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εν κινησει,απο τη βιασυνη μου εφαγα το ε
Επιστροφή στην κορυφή
theios1 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 23 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Απρ 2010, 11:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοι φίλοι καλησπέρα,

...αισθάνομαι άσχημα που επαναφέρω το θέμα που μας πονάει αλλά έχω μια απορία.

Κατ'αρχάς, πέρυσι τέτοιες μέρες βρήκα το 206 μου ξεκλείδωτο με το ντουλαπάκι του συνοδηγού ανοιγμένο στην περιοχή της Βούλας. Δεν έλειπε κάτι, άλλωστε δεν υπήρχε και κάτι αξίας εκεί, δεν αφαιρέθηκαν όμως ούτε τα χαρτιά του αυτοκινήτου που βρίσκονταν μέσα σε πλαστική θήκη. Κοιτάζοντας την κλειδαριά του συνοδηγού κατόπιν βρήκα το ίδιο βαθούλωμα κάτω από τον αφαλό και το γνωστό σημάδι από κατσαβίδι. Έκανα την αντικατάσταση της κλειδαριάς με τη γνωστή διαδικασία που περιγράψατε κι εσείς, χωρίς επισκευή της ζημιάς στην πόρτα. Το γεγονός ότι δεν αφαιρέθηκαν τα χαρτιά του αυτοκινήτου με έκανε να ψάξω για άλλα ίχνη παραβίασης, καλώδια να κρέμονται, κλειδαριά τιμονιού...δεν υπήρχε κάτι εμφανές.

Πριν λίγες ημέρες (περίπου 300 μέτρα από το σημείο που σημειώθηκε το πρώτο συμβάν) προσπαθώντας να ανοίξω το αυτοκίνητο με τηλεχειρισμό, δεν είδα να ανάβουν τα φλας όπως συνήθως. Καταλαβαίνετε πως το μυαλό μου πήγε αμέσως στην παλιά ιστορία. Το αυτοκίνητο όμως ήταν κλειδωμένο και το ντουλαπάκι κλειστό. Αφού είχα φτάσει σε μικρή απόσταση, διπλα στο αυτοκίνητο και πατώντας δυο τρεις φορές το κλειδί, το αυτοκίνητο ξεκλείδωσε κανονικά, χωρίς όμως να ανάψουν τα φλάς (νομίζω, μιας και βρισκόμουν παράλληλα με το αυτοκίνητο πλέον).

Οι δύο κλειδαριές ανοίγουν κανονικά με το κλειδί μου, δεν έχουν ίχνος παραβίασης, όμως μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως η κλειδαριά της πόρτας του συνοδηγού έχει μεγαλύτερο βαθούλωμα από κάτω (μόνο) από ότι πριν, χωρίς όμως κανένα σημείο της περιμετρικά να μην εξέχει από τη λαμαρίνα (όπως την πρώτη φορά που ο αφαλός είχε τραβήξει έξω τη λαμαρίνα από πάνω).

Επειδή όταν την έχεις πάθει μια φορά το μυαλό σου φτιάχνει τέρατα, ήθελα να ξέρω αν υπάρχει η πιθανότητα η κλειδαριά να μην έχει παραβιαστεί με κατσαβίδι αλλά να χτυπηθε / πιεστεί η περιοχή κάτω από τον αφαλό με αντίστοιχα αποτελέσματα.

Συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο η ανάμνηση της πρώτης φοράς να με έκανε να το κοιτάξω με μεγαλύτερη προσοχή, αλλά επειδή και η γειτονιά εδώ κάτω δεν είναι η καλύτερη (είχαμε τα τελευταία τρια χρόνια διαδοχικές διαρρήξεις σε smart, fiat και 206 - πάντα με στόχο ηχοσυστήματα και αντικείμενα ξεχασμένα μέσα, ένα σπασμένο καθρέφτη και τρεις βανδαλισμούς με κλειδί) το μυαλό μου έβαλε πάλι διάφορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης