PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gina (τζινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pugeot 206 1.4 16V 2004

Ένταξη: 03 Δεκ 2009
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 11:44:05    Θέμα δημοσίευσης: ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ... ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΙΜΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 60.000 ΧΛΜ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ? ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΩ Κ ΑΝΤΛΙΑ ΝΕΡΟΥ Η ΟΧΙ?
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ?

ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΙΜΑΝΤΑ GATES Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?
ΕΧΩ ΤΟ 206 1.4 16V - QUICKSILVER (ΜΟΝΤ. 2004 Β ΕΞΑΜΗΝΟ)

THANKS

quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 11:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα 5 χρόνια σίγουρα αλλάζεις τον ιμάντα ασχέτως απ τα χιλιόμετρα που χει γράψει, γιατί θα είναι ταλαιπωρημένος απ τον χρόνο. Αντλία νερού αλλάζεις μόνο αν χρειάζεται (αν έχει δακρύσει ή κάτι τέτοιο). Πληροφοριακά εγώ έχω αλλάξει 2 ιμάντες (η 1η στα 75.000χλμ, η 2η στα 130.000χλμ), ενώ αντλία καμία φορά.

κόστος δεν έχω ιδέα... στις αντιπροσωπείες αυτά τα χτυπάνε άσχημα.

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 12:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gates είναι πολύ καλοί, top επιλογή της continental από όσο ξέρω.

Εμένα πάντως στην 4ετια και στα 100k ο ιμάντας βγήκε σαν καινούριος. Παίζουν πολλά πράγματα, αλλά εφόσον είσαι 5ετία άλλαξε τον να πάει στο καλό, το κόστος είναι "σχετικά" μικρό μπροστά στην ζημιά που μπορεί να πάθεις.

Σε εξειδικευμένο υπολόγιζε γύρω στο 200ευρω χωρίς αντλία.

Εγώ θα έλεγα να αλλάξεις και την αντλία, ειδικά αν έχεις αμελήσει αλλαγές παραφλού. Το κόστος της είναι μικρό (γύρω στα 25 ευρώ πχ για το δικό μου 16αρι). Αν χαλάσει θα δώσεις ξανά μανά εργατικά και ιμάντα, ενώ αν φρακάρει το ρουλεμάν της, βαλβιδόσουπα. Έτσι τον ήπιε τις προάλλες ένα 307 με 82k χιλιόμετρα αλλά 6ετία.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 15:58:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλαξα προσφατα ιμάντα χρονισμού. Γενικά ισχύει ότι εγραψε ο snakemjk.
Και περισσότερο έχει να κάνει η ηλικία. Πχ αν έχεις 2 χρόνια το αμάξι και 70000 χλμ να έχεις κάνει δεν έχεις πρόβλημα μεγάλο. Αλλά αν έχεις να τον αλλάξεις 6 χρόνια όπως εγώ χρειάζεται οπωσδήποτε αλλαγή άσχετα με το πόσα χιλιόμετρα έχεις. Αντλία νερού, θα σου πουν αυτοί αν χρειάζεσαι η όχι.

Κόστος με εργατικά αν το ψάξεις πάει γύρω στα 200 μόνο ιμάντας ή κανα 250αρι αν θες και αντλία νερού. Στο περίπου αυτά και σε εξειδικευμένα συνεργεία σου λέω τώρα. Σε αντιπροσωπείες και εξουσιοδοτημένα να υπολογίζεις γύρω στα 400+, ζητάνε μαλιοκέφαλα σε τέτοιες δουλειές.

Και η μάρκα ρε παιδιά δεν παίζει ρόλο. Δεν έχει να κάνει η ποιότητα του ιμάντα τσάμπα λεφτά είναι. Είναι θέμα χρήσης του αυτοκινήτου και πόσο καιρό έχει να αλλαχτεί.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 16:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σαφώς και έχει σημασία η ποιότητα του ιμάντα, αλλά και των ρουλεμάν.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Δεκ 2009, 20:43:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω αλαξα ιμαντα χρονισμου +τεντωτηρα + εργατικα + κατι λαμπιτσες 120ευρω συνολο ..50 ηταν τα εργατικα...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
gina (τζινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pugeot 206 1.4 16V 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 08:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤ/ΠΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ Κ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΞΕΡΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

ΑΛΛΑΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ : ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Κ ΣΑΣΜΑΝ.... ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΛΒΟΛΙΝΗ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟ¨"ΜΑΓΚΩΜΑ" ΤΗς ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 11:45:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για το συνεργειο στειλε μηνυμα στο κων/νο που αλλαξε προσφατα

http://www.trade-wind.gr/index.php?page=shop.browse&category_id=14&option=com_virtuemart&Itemid=57&lang=el

εχει εδω μερικα απο 5 ευρα (βρισκεις και αλλου)

Τα προσθετα/χημικα δε μειωνουν τρελα τις τριβες/φθορες απλως σου δινουν παραταση ζωης στο σασμαν

μη γραφεις ΚΕΦΑΛΑΙΑ

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 12:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφήστε καλύτερα τα πρόσθετα και βάλτε μια καλή βαλβολίνη για αρχή. 29 τρελαμένοι πεζάκηδες συνιστουν Elf TRP για όποιον το ψάχνει. Μεταξύ αυτών, και εγώ.

Τζίνα, ανατολικά ή δυτικά σε βολεύει;

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 13:49:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Αφήστε καλύτερα τα πρόσθετα και βάλτε μια καλή βαλβολίνη για αρχή. 29 τρελαμένοι πεζάκηδες συνιστουν Elf TRP για όποιον το ψάχνει. Μεταξύ αυτών, και εγώ.

ρε μαστορα που ησουν στο χημικο?δε σε θυμαμαι? αλλο τα προσθετα αλλο οι βαλβολινες

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 13:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σε πιάνω.

Λέω κάτι απλό, για αρχή ας αφήσει τα πρόσθετα στις βαλβολίνες και ας βάλει μια καλή απλά και βλέπει. Τα λιπαντικά έχουν ήδη όσα πρόσθετα χρειάζονται (+κανείς δεν ξέρει πώς θα ταιριάξουν τα διαφορετικά πρόσθετα).

Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 15:43:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάλε βαλβολίνη elf trp και θα δεις μια διαφορά προς το καλύτερο στο κούμπωμα. Τώρα αν έχει πρόβλημα το σασμάν σου ή την έχει ακούσει, δεν θα δεις σχεδόν καμιά διαφορά ότι και να κάνεις,αλλά δοκίμασε το δεν κάνει κακό.
Επιστροφή στην κορυφή
gina (τζινα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

pugeot 206 1.4 16V 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 08:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

Τζίνα, ανατολικά ή δυτικά σε βολεύει;

κοιτα, μενω δυτικα, αλλα δεν εχω προβλημα να το παω κ ανατολικα αν ειναι εγγυημενο συνεργειο. ελπιζω μονο να μη μου πεις απο εκει που το πηρα!!! (δεν θελω να πω δημοσια απο που)

quicksilver
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης