Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 18:10:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τελευαία απλά ασπρομαυρο με κοκκινες πινελιές οπίσω (φαναρια/3ο στοπ/ομιχλης) 
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 18:43:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | @steve αφου εχεις δει/ακουσει το σαξο μου,σιγα μη με πειραξει το σφυριγμα... | Το σαξό σου είναι νεκροταφείο μπροστά στο σφύριγμα των 4-4. ΠΡΙΝ κάνεις οποιαδήποτε μαλ***α, περίμενε μέχρι να ξαναβρεθούμε (ίσως και σε λιγότερο από μήνα) για να ακούσεις και να καταλάβεις για τί σφύριγμα μιλάμε
Σαν απόδοση όμως, πιάνουν από το πρώτο φρενάρισμα, και κουράζονται όταν θα πάθεις ρήξη χιαστού από το σμπρώξιμο του πεντάλ 
https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 19:25:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σταυρο το λινκ που εδωσες δινει συμβουλες πως να αποφυγεις τις ρωγμες στους δισκους.
Κατι τετοιο καταλαβα...
Aν ψηνεται κανεις μπορουμε να αγορασουμε και αυτους τους δισκους για grN και φτηνιαρικους
http://www.kamracing.co.uk/peugeot-2/brakes-70/brake-disks-104/
Εγω ψηνομαι... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC
Ένταξη: 12 Ιούλ 2007 Δημοσιεύσεις: 2485 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:02:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
266 ορεκα γκρουπ ν με ds2500 τακακι.
Τελος.
Ελαχιστο σφυριγμα και οταν ζεσταθουν καθολου, και για all around χρηση ειναι μανουλα.
Στα μεγαρα με οδηγηση 5χρονου (δεν νομιζω οτι ο Kane ειναι πιο tapa-s τυπος ) το αμαξι εκανε endo.
Και δεν εμεινα ποτε απο αυτα.
Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:46:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνος έγραψε: | Στα μεγαρα με οδηγηση 5χρονου (δεν νομιζω οτι ο Kane ειναι πιο tapa-s τυπος ) το αμαξι εκανε endo. | Στα τετραπίστονα με 283 και 4-4 τακάκι τί κάνει δηλαδή?
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:48:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Steve έγραψε: | Πάνος έγραψε: | Στα μεγαρα με οδηγηση 5χρονου (δεν νομιζω οτι ο Kane ειναι πιο tapa-s τυπος ) το αμαξι εκανε endo. | Στα τετραπίστονα με 283 και 4-4 τακάκι τί κάνει δηλαδή? |
endo 2
Ειπαμε ο καθενας για τα δεδομενα του... 
http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Πάνος στις Τρι 01 Δεκ 2009, 22:50:08, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 00:08:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνος έγραψε: | 266 ορεκα γκρουπ ν με ds2500 τακακι.
Τελος.
Ελαχιστο σφυριγμα και οταν ζεσταθουν καθολου, και για all around χρηση ειναι μανουλα.
Στα μεγαρα με οδηγηση 5χρονου (δεν νομιζω οτι ο Kane ειναι πιο tapa-s τυπος ) το αμαξι εκανε endo.
Και δεν εμεινα ποτε απο αυτα. |
Πανο υπερβολικος εισαι...
Εχω 2500 με τους Χ/Τ της ορεκα,και το φρενο ειναι λιγο καλυτερο απο μαμα...Καμμια σχεση με αυτο που περιμενα.Τζαμπα τα χρηματα.
Παντως θα παω μαλλον σε 4-4 μιας και μπορει να μην ειναι (στα χαρτια) καλυτερο,αλλα δουλευει και κρυο ,πραγμα που ειναι χρησιμο για ενα καθημερινο αυτ/το.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 00:15:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
poy ακριβως το δοκιμασες ρε σταυρο απο τη στανη μεχρι τη πλατεια του χωριου σου?
σορυ αλλα εχω δει 266 με ds2500 και στους μανθου και στου πανου και τα φρενα γαμανε. τωρα αν στο δικο σου φταιει τρομπα ή υγρα που τα εχεις 40κ ή σωληνακια ή δε ξερω τι, ειναι αλλο θεμα
και πριν πεις καμια μαλ***α ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ δοκιμασια για τα φρενα σε ενα αμαξι απο τα μεγαρα που λενε τα παιδια |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 00:22:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | poy ακριβως το δοκιμασες ρε σταυρο απο τη στανη μεχρι τη πλατεια του χωριου σου?
σορυ αλλα εχω δει 266 με ds2500 και στους μανθου και στου πανου και τα φρενα γαμανε. τωρα αν στο δικο σου φταιει τρομπα ή υγρα που τα εχεις 40κ ή σωληνακια ή δε ξερω τι, ειναι αλλο θεμα
και πριν πεις καμια μαλ***α ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ δοκιμασια για τα φρενα σε ενα αμαξι απο τα μεγαρα που λενε τα παιδια |
Συμφωνώ με Τάκη, τα Μέγαρα ξεβρακώνουν τελείως τα φρένα(αν θες να πάς γρήγορα). Θυμήσου Τάκη Ζ4 Μ πώς έκανε και τι μας έλεγε το παιδί.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 00:22:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Παντως θα παω μαλλον σε 4-4 μιας και μπορει να μην ειναι (στα χαρτια) καλυτερο,αλλα δουλευει και κρυο ,πραγμα που ειναι χρησιμο για ενα καθημερινο αυτ/το. | Είναι καλύτερο και στα χαρτιά αλλά θα σου πρότεινα τα 4-2 άνετα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 00:26:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εσυ που λες να τα δοκιμασα ρε μαλ**α? στο κεντρο στην ομονοια?
Στο βουνό τα δοκιμασα.
Σιγα το φρενο.Και οταν τα βαλα ,τα υγρα ειχαν 0 χλμ.Αποκλειεται τα σωληνακια να καναν τετοια διαφορα.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 08:31:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | Πάνος έγραψε: | 266 ορεκα γκρουπ ν με ds2500 τακακι.
Τελος.
Και δεν εμεινα ποτε απο αυτα. |
Πανο υπερβολικος εισαι...
Εχω 2500 με τους Χ/Τ της ορεκα,και το φρενο ειναι λιγο καλυτερο απο μαμα...Καμμια σχεση με αυτο που περιμενα.Τζαμπα τα χρηματα.
Παντως θα παω μαλλον σε 4-4 μιας και μπορει να μην ειναι (στα χαρτια) καλυτερο,αλλα δουλευει και κρυο ,πραγμα που ειναι χρησιμο για ενα καθημερινο αυτ/το. |
Σταυρο δεν θεωρω πως ειμαι υπερβολικος.
Ισα ισα που και λιγα γραφω.
Μακαρι να ηταν εφικτο να βρεθουμε και σε συνθηκες πιεσης να τα δοκιμαζες.
Κατ εμε ξαναλεω και το εχω γραψει και σε αλλη ενοτητα για μεση χρηση δεν βρισκω λογο να εχει καποιος, αλλο συνδυασμο δισκων τακακιων.
Τωρα αν στο 206 δουλευουν πολυ καλυτερα απο οτι σε σαξο/106 αυτο δεν το γνωριζω.
Οπως επισης δεν γνωριζω τι υγρα χρησιμοποιεις,αν εχεις σωληνακια υψηλης τρομπες κτλ.
Και επειδη το 206 το κινω το χειμωνα σχεδον καθε μερα για να παω στη δουλεια μου,αρα χαμηλες θερμοκρασιες σε πληροφορω οτι απο τη στιγμη που θα φυγω απο το σπιτι,μετα απο 2-3 φρεναρισματα μπορω να μπαινω στη πλατεια της πολης οπως ενας τοπικος ηρωας του drive στις τελευταιες σελιδες του με μια παλια bmw... 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Πάνος Έχω ξεφύγει !!!

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 08:47:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: |
Στο βουνό τα δοκιμασα.
|
Δεν ξερω και τι κανεις εκει πανω που ανεβοκατεβαινεις.
Με μια επιφυλαξη λοιπον, αλλα συγκρινεται ο τροπος φρεναρισματος στο βουνο με τη πιστα οπου επειδη εχουμε κολλησει βολβιτιδα και χρονολαγνιαση ανεβαινουμε ολοκληροι πανω στο πεταλ; 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 09:17:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνος έγραψε: | [...] μπορω να μπαινω στη πλατεια της πολης οπως ενας τοπικος ηρωας του drive στις τελευταιες σελιδες του με μια παλια bmw...  |
Νότη, με 2002 tii με λένε...
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 10:51:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πάνος έγραψε: | ...Τωρα αν στο 206 δουλευουν πολυ καλυτερα απο οτι σε σαξο/106 αυτο δεν το γνωριζω... |
κατι τετοιο παίζει να συμβαίνει γιατι εχω ακουσει διαφορους να παραπονιουνται για τα τακακια/φρενα τους σε 106/σαξο
αντιθετα σχεδον ολα τα 206 που εχω οδηγησει ακομα και με μαμα τακακια / πρεμιερ κλπ φρεναρουν ασυλληπτα καλα.
Πάνος έγραψε: | kane έγραψε: |
Στο βουνό τα δοκιμασα.
|
Δεν ξερω και τι κανεις εκει πανω που ανεβοκατεβαινεις.
Με μια επιφυλαξη λοιπον, αλλα συγκρινεται ο τροπος φρεναρισματος στο βουνο με τη πιστα οπου επειδη εχουμε κολλησει βολβιτιδα και χρονολαγνιαση ανεβαινουμε ολοκληροι πανω στο πεταλ;  |
κοιταξε αναλογα πως το εννοείς καθενας μας το βουνό...
αλλο κατηφορικη διαδρομή 50 μετρα ευθεία και φουρκέτα και αλλα 50μ και φουρκετα κλπ κλπ (οχι δεν μιλαω για ειδικη.. καταβαση από ρανταρ πεντελης ειναι το παραπάνω)
και αλλο ευθείες κατηφορικές των 130++km/h σε δεξια και αριστερή και ξανα ευθεία και φρενα για δεξια διαρκείας (οχι πάλι δεν μιλάω για ειδική - καταβαση πεντέλης προς ν.μακρη ειναι το παραπάνω)...
κοινώς η λέξη "βουνό" ειναι σχετική για τον καθένα... και από πέρασμα (πχ σημερα) σε περασμα (πχ το επόμενο σκ) αλλαζουν πολλα, υγρασία, χωματα ορατοτητα ορεξη εκεινη την στιγμή επίσης δεν παιρνας από το ιδιο σημείο κάμποσες φορες μέχρι να δεις σε τι κατασταση ειναι ο δρόμο και πραγματικα να πιέσεις (αλλα μια φορα αντε δυο... μια πηγαινε και μια ελα) και αυτή η αβεβαιότητα σε κάνει να φρενάρεις μερικές φορες περισσότερο απ οτι πρέπει ή να πατας το πετάλι του φρενου συχνότερα απ οτι πρεπει υπερθερμαινοντας τα φρενα χωρις να το καταλάβεις...
η δε πίστα ειναι κατι τελειως διαφορετικο μιας και ειναι "συγκεκριμένη", οκ μπορεί να την πετυχεις με υγρασία ή λάσπες ή ή αλλα μιας και ειναι "δεδομένη" διαδρομή το φρενάρισμα γινεται με λιγο πιο "σιγουρο" τρόπο και οχι τοσο φυλαγμένα οπως πχ στο βουνο
ναι μεν οταν πιέζεις στο φρενάρισμα του δινεις και καταλαβαίνει... αλλα αν κάνεις σε τον σωστό τρόπο δεν χαλάς απαραίτητα περισσότεορ φρενο απ οτι στο βουνο
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 12:03:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
"Παίδες, έχω ένα JCB με 266 μπροστά και στα απότωμα σταματήματα μπροστά σε ανατρεπόμενο στο φόρτωμα μου μπλοκάρει έυκολα μετά από 2-3 γεμίσματα."
Πλάκα κάνω...
Στα περί 206, τώρα: Όπως είπα και στο σερραιικό τόπικ, τα ταπεινά Premier του 30ευρου δε με άφησαν ποτέ. Και δεν πήγαινα βόλτα, ακριβώς... Οπότε οτιδήποτε πέρα από Premier είναι περιττό, πολύ απλά, για κάποιον που δεν το έχει / ψάχνει κτλ. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν κάποιος έχει - και θέλει - να ξοδεύει λεφτά στο αμάξι, ok... Πάντως τα τακάκια δεν είναι και καμιά σοβαρή επένδυση, γιατί δεν προσθέτουν στη "μόστρα". Διαφωνείτε; Αν ποτέ μείνω, και μόνο τότε, θα στραφώ σε καλύτερο τακάκι / δίσκο. Μέχρι τότε δεν έχω όρεξη να πληρώνω + 300 % σε ένα αναλώσιμο που ίσως με βοηθήσει στο 1 με 2 % της χρήσης του αυτοκινήτου μου.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sps (Spyros) Έχω ξεφύγει !!!

206 XS Ε10
Ένταξη: 22 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 3013
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 12:12:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Sinanai έγραψε: | "Παίδες, έχω ένα JCB με 266 μπροστά και στα απότωμα σταματήματα μπροστά σε ανατρεπόμενο στο φόρτωμα μου μπλοκάρει έυκολα μετά από 2-3 γεμίσματα."
Πλάκα κάνω...
Στα περί 206, τώρα: Όπως είπα και στο σερραιικό τόπικ, τα ταπεινά Premier του 30ευρου δε με άφησαν ποτέ. Και δεν πήγαινα βόλτα, ακριβώς... Οπότε οτιδήποτε πέρα από Premier είναι περιττό, πολύ απλά, για κάποιον που δεν το έχει / ψάχνει κτλ. Αυτή είναι η γνώμη μου. Αν κάποιος έχει - και θέλει - να ξοδεύει λεφτά στο αμάξι, ok... Πάντως τα τακάκια δεν είναι και καμιά σοβαρή επένδυση, γιατί δεν προσθέτουν στη "μόστρα". Διαφωνείτε; Αν ποτέ μείνω, και μόνο τότε, θα στραφώ σε καλύτερο τακάκι / δίσκο. Μέχρι τότε δεν έχω όρεξη να πληρώνω + 300 % σε ένα αναλώσιμο που ίσως με βοηθήσει στο 1 με 2 % της χρήσης του αυτοκινήτου μου. |
Πω πω, λες και ακουω εμενα!
Ο Ντινος λεει οτι το νεο φεροντο thermo...something ειναι καλυτερο απο πρεμιερ.
Και λιγο πιο ακριβο.
Μια δοκιμη θα μας πεισει.
Σταυρο καλα λογια εχουν ακουστει και για το yellowstuff. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 12:16:09 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sps έγραψε: | [...] φεροντο thermo...something [...] |
Ελπίζω όχι thermosifono, γιατί αν κρίνω από το δικό μου, δε ζεσταίνεται ποτέ. 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|