PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Χρονισμός εκκεντροφόρων 106 16v
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen Saxo Vts 1.6 16v 9/99

Ένταξη: 17 Νοέ 2009
Τόπος: Κρουσώνας Ηρακλείου Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 11:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μετά από αρκετό ψάξιμο το έχω βρεί κι εγώ αυτό με το χρόνισμα από το Liolio, αλλά για μένα είναι άγνωστες περιοχές όλες αυτές.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι για να χρονίσεις θα πρέπει να έχεις ένα δίσκο χρονισμού κ ένα ρολόι χρονίσματος κ να ξέρεις πως θα το κάνεις όλο αυτό που περιγράφετε απ' τον Liolio κι εγώ δυστυχώς δεν έχω ιδέα.

....ξίφει τον δεσμόν λελυσθε.... Αλέξανδρος ο Μέγας.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 11:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Λεφο αποκλειεται να μην υπαρχει ενας μηχανικος της προκοπης σε ολη την Κρητη ρε... Sad
Τοσα αγωνιστικα εχετε,καποιος θα υπαρχει.

Αν εισαι απο περιοχη Ηρακλειου,στειλε ενα pm στον Καρτάκη,λογικα θα ξερει να σου προτεινει 2-3 αξιολογους. Wink

Ποιός είναι βρέ παιδιά ο Καρτάκης;
Ευχαρίστως να του στείλω μήνυμα μήπως βρώ κάποια άκρη κ αρχίσω να ξετηλήγω το κουβάρι.

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 12:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε αυτον εννοω Giwrgos
Ειναι και αυτος αδελφη του ελεους σαν και εμας Laughing ,απλα εχει παρει μεταθεση στην Αθηνα.

Θα σου πει που εφτιαχνε το δικο του οποτε δοκιμαζεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 10:42:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Σε αυτον εννοω Giwrgos
Ειναι και αυτος αδελφη του ελεους σαν και εμας Laughing ,απλα εχει παρει μεταθεση στην Αθηνα.

Θα σου πει που εφτιαχνε το δικο του οποτε δοκιμαζεις... Wink

"Αδελφή του ελέους έ";
Μιά χαρά μου ακούγετε θα δοκιμάσω έτσι τότε κ βλέπω.
Ευχαριστώ πολύ.
Λευτέρης.

Επιστροφή στην κορυφή
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 10:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βρήκα κάποιον giorgos που λέει στις πληροφορίες είναι φοιτητής - κολημβητής, Αθήνα Ηράκλειο Κρήτης.
Τον ίδιο λέμε "(αδελφή του ελέους)" ή βρήκα κάποιον άλλον;

Επιστροφή στην κορυφή
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 12:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Χρονισμός εκκεντροφόρων. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχασα τη μπάλα!
Μήπως γήνεται να με βοηθήσεται να τον βρώ κιόλας. Μπήκα κι έψαχνα τον καάλογο των μελών, δεν κατάφερα να τον βρώ κι έφαγα κάτι ώρες μέχρι να τους ψάξω όλους.
Μήπως ξέρετε κ τον αύξοντα αριθμό του; Ή κάποια άλλη πληροφορία που θα με βοηθήσει να τον εντοπίσω;

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 13:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.psclub.gr/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2858
Επιστροφή στην κορυφή
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 17:28:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Φυστίκη σ' ευχαριστώ πολύ! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 10:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά βρήκα και εγώ ένα μηχανικό / βελτιωτή να χρονίσω τους εκκεντροφόρους μου σύμφωνα με τις οδηγίες της Kent.

3/12/2009 θα έχω μια εξέταση για την οποία μελετώ.
Μόλις τελειώσω θα τους χρονίσω και θα βάλω και το αυτοκίνητο στο Maha για τα τελικά αποτελέσματα μετά και το πρόγραμμα από το Στέλιο

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 11:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σχετικα με το προγραμμα,τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οσο φανταζεσαι Κωστα.... Confused
Κανονικα ο χρονος ψεκασμου θελει πααααρα πολυ ψαξιμο ωστε το μπεκ να στελνει καυσιμο οταν η βαλβιδα ειναι ανοιχτη.
Αν οχι,αντιλαμβανεσαι τι γινεται. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 16:18:41    Θέμα δημοσίευσης: Χρονισμός εκκεντροφόρων. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπράβο βρε παιδιά, σας χαίρομαι έτσι που την ψάχνεται, εγώ ακόμα τπτ αλλά ευελπιστώ.

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Νοέ 2009, 23:13:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν έχεις στοιχεία για τον εκκεντροφόρο είναι εύκολο να των ρυθμίσεις εφόσον έχεις τα όργανα και την καλή διάθεση να βγάλει δύναμη το μοτέρ του πελάτη
Αν πάλι δεν έχεις στοιχεία ο εκκεντροφόρος γιατί είναι φτιαχτός το παλεύεις στο δυναμόμετρο

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Leftsaxo (Lefteris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 23:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Όταν έχεις στοιχεία για τον εκκεντροφόρο είναι εύκολο να των ρυθμίσεις εφόσον έχεις τα όργανα και την καλή διάθεση να βγάλει δύναμη το μοτέρ του πελάτη
Αν πάλι δεν έχεις στοιχεία ο εκκεντροφόρος γιατί είναι φτιαχτός το παλεύεις στο δυναμόμετρο

Φίλε μου τα στοιχεία του εκκεντροφόρου τα έχω όλα, το πρόβλημα είναι ότι αυτά που περιγράφουν τα παιδιά του PSClub εδώ δεν τα κάνει κανείς.
Δηλαδή: Κανείς δεν θα ασχοληθεί να χρονίσει με ρολογάκι χρονισμού κ δίσκο χρονισμού ή με μοιρογνωμόνιο που μου είπαν από ένα άλλο συνεργείο στην Αθήνα.
Αυτό που έχω συναντήσει εγώ αυτές τις μέρες είναι, στην καλήτερη περίπτωση κάποια χρονίσματα εμπειρικά "για να δω κ καλά τι μου κάνει περισσότερο στο δρόμο", επειδή κ καλά το ρολογάκι χρονισμού στην πραγματικότητα δεν δουλεύει.
Αυτό που είχα δει όμως εγώ από το συνεργείο στην Αθήνα που μου τοποθέτησε τους εκκεντροφόρους ήταν : Τέλειο ρελαντί σχεδόν σαν εργοστασιακό δούλευε, Κάρτα καυσαερίων, παρόλο που οι εκκεντροφόροι είναι τελευταίο στάδιο δρόμου κ έχω καταλύτη 300άρη, κ η κατανάλωση σε λογικότατα επίπεδα.
Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν η απόδωση του μοτέρ κ γι' αυτό το λόγο του πείραξα κ το χρόνισμα που μου είχαν κάνει στην τοποθέτηση.
Εν κατακλείδι αυτό που είδα απο τα πάρα πολλά χρονίσματα που κάναμε με διάφορους μηχανικούς αλλά κ μόνος μου, είναι ότι όχι μόνο δεν πήρα σε δύναμη αλλά έχασα κ όλα τα υπόλοιπα που είχα με το χρόνισμα της τοποθέτησης των εκκεντροφόρων.
Οπότε κι εγώ αύριο κάνω την ύστατη προσπάθεια εδώ κάτω για το χρόνισμα κ αν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο βγάζω εισητήρια αυτές τις μέρες κ έρχομαι Αθήνα για να ηρεμήσω λίγο ψυχολογικά κ μήπως μπορέσω τώρα το χειμώνα που είναι κ οι θερμοκρασίες κατάληλες να χαρώ κι εγώ λίγο το Rallaκι μου.

Επιστροφή στην κορυφή
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 21:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:

οταν σου λεει ο εκκεντροφορος (για 8v) οτι χρονιζεται τελεια, οταν εχει βυθισμα η βαλβιδα εισαγωγης 2,5mm στο ανω νεκρο σημειο,πως το χρονιζεις?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 21:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φερνεις το πιστονι στο ΑΝΣ και φροντιζεις να εχει η βαλβιδα βυθισμα 2,5mm... Lol
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 22:59:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Φερνεις το πιστονι στο ΑΝΣ και φροντιζεις να εχει η βαλβιδα βυθισμα 2,5mm... Lol
Πάρα πολύ σωστά δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτε άλλο
Αν μπερδεύεσαι με των ένα τότε στους δυο τι γίνετε ?

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
fotis-84 (fotis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 106 EN/2

Ένταξη: 01 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 08:55:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το βυθισμα πως το μετρας ακριβως ομως? μετρας ποσο μετακινειται το ωστηριο + το διακενο?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 12:56:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με την ευκαιρία ας ρωτήσω κι εγώ. Πριν κανα 2μηνο πήγα στο μηχανικό για αλλαγή ιμάντα χρονισμού, δυναμό μαζί με ρουλεμάν κ τεντωτήρες.
Απλά επειδή του είπα ότι πρόκειται να μπω μέγαρα (είχε το alfisti τότε ένα td), μου τον τέντωσε λίγο παραπάνω. Απλά το αμάξι σφυρίζει απ'τον ιμάντα.

Ακούγεται και στο βίντεο (το μπλε 106): http://www.youtube.com/watch?v=tQ9NWas40oY&feature=player_embedded

Είναι ok? Θα στρώσει κάποια στιγμή ή να το πάω να μου το χαλαρώσει μην έχουμε άλλα? Είπε ότι είναι μέσα στα όρια απλά είναι στο πιο τσιτωμένο Rolling eyes

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
LEONIDAS 16V (ΛΕΩΝΙΔΑΣ)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 1.6 16v

Ένταξη: 17 Ιούλ 2005
Τόπος: 8.000 rpm

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 14:59:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Με την ευκαιρία ας ρωτήσω κι εγώ. Πριν κανα 2μηνο πήγα στο μηχανικό για αλλαγή ιμάντα χρονισμού, δυναμό μαζί με ρουλεμάν κ τεντωτήρες.
Απλά επειδή του είπα ότι πρόκειται να μπω μέγαρα (είχε το alfisti τότε ένα td), μου τον τέντωσε λίγο παραπάνω. Απλά το αμάξι σφυρίζει απ'τον ιμάντα.

Ακούγεται και στο βίντεο (το μπλε 106): http://www.youtube.com/watch?v=tQ9NWas40oY&feature=player_embedded

Είναι ok? Θα στρώσει κάποια στιγμή ή να το πάω να μου το χαλαρώσει μην έχουμε άλλα? Είπε ότι είναι μέσα στα όρια απλά είναι στο πιο τσιτωμένο Rolling eyes

οταν το μοτερ ζεσταθει ο ιμαντασ τεντωνει λιγο ακομα....
και εγω μια φορα το ειχα σφιξει λιγο παραπανω και σφυριζε, μετα απο καμια εβδομαδα τον χαλαρωσα.....
κατα την γνωμη μου προσεξε το λιγο.... δεν παιζουμε με αυτα.

www.stroked-up.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης