PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μετά από πολλά χρόνια με μη ευρωπαϊκό αυτοκίνητο!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 17:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Μετά από πολλά χρόνια με μη ευρωπαϊκό αυτοκίνητο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, να θεωρήσουμε εαυτούς επισήμως πουρά: ήρθε το μωρό, δεν μας χωράει το καμπριολέ και χρειαζόμαστε σεντάν. Η αγαπημένη μας φίρμα έχει μια απάντηση που δεν μας βολεύει τιμολογιακά και φορολογικά αφού το 407 θέλει 2.0 ++ για να αποδώσει, το έτερον ήμισι έχει βάλει βέτο σε στάτιον βάγκον όπως λχ το 308. Τζιπ δεν θα πάρουμε ποτέ στη ζωή μας, οπότε πάμε για άλλα. Οι καιροί είναι χαλαιποί ο μισθός μειούμενος και τα έξοδα αυξανόμενα οπότε ψάχνουμε για οικονομική λύση με χώρους.
Το Huyndai accent δεν μας αρέσει, καταλήγουμε λοιπόν σε 3 υποψήφιους: Chevrolet Cruze 1.8 (17.000), Fiat Linea 1.4 TB (από 15.000) και Skoda Octavia 5 1.4 tsi dsg ( ~ 18.000). Το όνειρο είναι βέβαια Alfa 159 1.75 tb στη κατηγορία αλλά που λεφτά (~ 30.000). Τελικά καταλήξαμε στο Κρούζ! Ποτέ δεν θα φανταζόμουν οτι θα έπαιρνα αμερικάνικο αυτοκίνητο, να όμως που έγινε και αυτό! Το δίλιτρο 206 με το μπλοκέ θα μου λείψει βέβαια ( το πουλάω 12.000 όσοι πιστοί) αλλά διστυχώς 2 πειράματα με το παιδί με έπεισαν οτι δεν μας χωρά με καμια παραχώρηση. Το νέο αμάξι μιας και μαούνα το πήρα και αυτόματο για απόλυτη ρέχλα στην οδήγηση. Πρώτες εντυπώσεις καλές, ελπίζω να κρατήσει γιατί όπως βαίνουν τα οικονομικά μας, ξαναγυρίζουμε σε εποχές που αγοράζεις αμάξι για δέκα και όχι για πέντε χρόνια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 19:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ερωτηση αν μου επιτρεπεις....αν το σηματακι αντι για chevrolet ελεγε daewoo θα εμπενες στην διαδικασια να το σκεφτεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 08 Αύγ 2009, 12:41:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν κολλάω στο σήμα, το σκέφτηκα λόγω τιμής και συμπαθητικού design, ο κινητήρας είναι ο ίδιος που φορούσε το Vectra, το πλαίσιο λένε οι δημοσιογράφοι οτι είναι το ίδιο με το νέο Άστρα. Άλλωστε, στην Ελλάδα τουλάχιστο δεν νομίζω οτι η Chevrolet έχει μούρη σαν σήμα...
Πιστεύω οτι είναι ένα τίμιο αμάξι για τα λεφτά του, στο μ.ο σε όλους τους τομείς χωρίς να ξεχωρίζει κάπου όπως λχ το Πεζώ στην οδική συμπεριφορά. Αν είχα κόλλημα με σήματα δεν θα κοίταζα και προς Huyndai, Skoda από την άλλη όταν σε έρευνες αξιοπιστίας βλέπεις μάρκες όπως η Mercedes να είναι πολύ χαμηλά, αναρωτιέσαι τι αξία έχει το σηματάκι πλέον.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 11:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραίο το Cruze...
Μεγάλο αυτοκίνητο, σύγχρονο, άνετο οδηγικά, φοβερό εσωτερικό με καλό κινητήρα και κυρίως με κουπέ χαρακτηριστικά ... και σε φοβερή τιμή το 1.8 LT.

Αν δεν είχα πάρει το 207 θα είχα πάρει το Cruze και θα μου έμεναν και 4000euro στην τσέπη ...

Το΄χω όμως στα υπόψην!...!

Σε λευκό είναι πανέμορφο ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 16 Αύγ 2009, 21:23:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευκό το πήρα Laughing σε πολλά πράγματα δεν συγκρίνεται με το πεζώ όμως για τους χώρους και την τιμή του είναι πολύ καλό.
Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μετά από δύο μήνες και περίπου 1500χλμ μπορώ να πω οτι καίει λίγο (8.2 εκτός πόλης 8.8 εντός) είναι άνετο στο ταξίδι και χωράει πράγμα. Κατά τα άλλα από ανάρτηση και πληροφόρηση και οδική συμπεριφορά νοσταλγώ το κάμπριο και λυπάμαι που το έχω για πούλημα ... Αλλά για χαλαρούς οικογενειακούς ρυθμούς το Κρούζ πηγαίνει άνετα και με ασφάλεια χωρίς πολύ θόρυβο, απλώς να μην παρασυρθείς από τη σχεδίαση και τα 140 άλογα και αρχίσεις να ψάχνεις σπορ χαρακτήρα εκεί που δεν υπάρχει.
Επιστροφή στην κορυφή
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 02:45:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω,,γιατί εξάλλου ότι εγινε έγινε πια...

αλλα γιατί δεν σκέφτηκες την λύση του GOLF,,.??

Με ένα 1.4 tsi και 140 άλογα ((που στην δυναμομέτρηση ειναι περισσότερα)).

Και δύναμη και χώρους και ασφάλεια και χαμηλά κυβικά και χαμηλή κατανάλωση
και καλή τιμή επαναπώλησης και πάνω απόλα οδηγική ευχαρίστηση...

Ο πατέρας μου το ειχε για 2 και 1/2 χρόνια και δεν έβγαλε ούτε ίχνος ζημιάς.
Οδήγησα 5 φορές μέχρι τις Σερρες και ούτε κατάλαβα την απόσταση με το κοντέρ
να δείχνει μονίμως 160-180 και την κατανάλωση στο 8,5...!στην πόλη ειναι ακόμη
πιο οικονομικό...με ένα τεπόζιτο έκανε 650+ χιλιόμετρα..

αυτα από εμένα με κάθε καλή πρόθεση!! Wink

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΌ!!! Wink Wink

..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 11:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπε το παληκάρι ήθελε σενταν. Είναι τελείως διαφορετική κατηγορία το golf. Άσε που είναι και πιο ακριβό τελικά από το cruze και είναι και μια κατηγορία κάτω..Το cruze είναι κατηγορία passat. Εντάξει καλό αμάξι το golf, tsi κτλ, αλλά είναι υπερτιμημένο νομίζω. Πολλά τα λεφτά!
Και επίσης τα χρηματοδοτικά της VW είναι gtp...10% επιτόκιο... Και εγώ σκεφτόμουν το golf αλλά τελικά κατέληξα στο 207 rallye με γύρω στα 7-8 χιλιάρικα κάτω (αν βάλουμε και επιτόκια κτλ), μην είναι και παραπάνω δεν ξέρω, χωρίς νομίζω να χάσω τίποτα ιδιαίτερο από το τι προσφέρουν συγκριτικά τα 2 αμάξια. Άντε να έχασα 15 πόντους στο μήκος και λίγο καλύτερη ποιότητα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 15:54:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Το cruze είναι κατηγορία passat.

Πρώτον θα θελε, δεύτερον χωροταξικά σε κατηγορία Jetta είναι.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 16:10:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω παλι αν και ειναι αργα θα σου ελεγα για την octavia μιας και ειμουν ιδιοκτητης ταξι 5 ετη και ειχα το πενταρι και απο χωρους ειδικα δεν συγκρινετε με κανενα οσο για ολα τα αλλα ειναι vag.αφου πηρες την αποφαση σου καλοταξιδο να ειναι αλλα με ανχωσες μιας και αυτο το πληρωμα του χρονου ερχετε σιγα σιγα για ολους,τωρα που πηρα το rc ειμουν να παρω Α4 1,8t αλλα ειπα αφου προλαβενω ακομα ας βαλω λιγο γκαζι στο ποδι μου και βλεπουμε....Smile
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 18:34:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
ironman02 έγραψε:
Το cruze είναι κατηγορία passat.

Πρώτον θα θελε, δεύτερον χωροταξικά σε κατηγορία Jetta είναι.

Ναι όντως είναι μικρότερο από το passat. Αλλά και πάλι μια κατηγορία πάνω από το golf... Πάντως επιμένω καλά τα vw αλλά θα τα ήθελα λίγο φθηνότερα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 02:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το golf; Δεν είναι κατηγορία πάνω (ολόκληρη). Σε χώρους είναι ίδιο πρπ με το Jetta, το οποίο είναι η sedan έκδοση του Golf.

Κοίτα, ο καθένας μας θα το ήθελε φθηνότερο, αλλά σε κάποιος τομείς η χρηματική διαφορά από το cruze κάνει μπαμ. Καλός ο εξοπλισμός και τα μπλιμπλίκια, αλλά οδηγικά τα κορεάτικα είναι 1-1,5 γεννιά πίσω. Confused

Έχουν εξαιρετικό value for money για απλοί ανθρωπομεταφορείς, αλλά μέχρι εκεί... Smile

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 08:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Από το golf; Δεν είναι κατηγορία πάνω (ολόκληρη). Σε χώρους είναι ίδιο πρπ με το Jetta, το οποίο είναι η sedan έκδοση του Golf.

Κοίτα, ο καθένας μας θα το ήθελε φθηνότερο, αλλά σε κάποιος τομείς η χρηματική διαφορά από το cruze κάνει μπαμ. Καλός ο εξοπλισμός και τα μπλιμπλίκια, αλλά οδηγικά τα κορεάτικα είναι 1-1,5 γεννιά πίσω. Confused

Έχουν εξαιρετικό value for money για απλοί ανθρωπομεταφορείς, αλλά μέχρι εκεί... Smile

+1
...να σου ζήσει το μωράκι Χρήστο και γρήγορα να του κάνετε και αδερφάκι!
Σωστή επιλογή πιστεύω έκανες για αυτά που θέτεις σαν προυποθέσεις και επειδή είσαι φρέσκος μπαμπάς δεν θα έχεις σκευτει ακόμα πως αν έπερνες ένα ακριβώτερο αμάξι με πλούσια και ακριβά σαλόνια θα ήσουν όλη την ώρα στην μπρίζα μην σου κάνουν εμμετό τα μικρά μην κατουρήσουν μην χέσουν κτλ κτλ Very happy, άσε που πετάς στο πορ-παγκαζ το καροτσάκι και έχεις και χόρο για τον ντενεκε λάδι που θα σου δίνει ο/ή πεθερός/ά Laughing
Κρατάς τον ανθρωπομεταφορέα 7 χρονάκια και μετά πέρνεις target ενα σπόρ 3θυρο (να μασται καλά κ λεφτά να χουμε) να μπένουν πίσω τα μικρά και να μην βάζουν χεράκια σε πόρτες κτλ που θα μπένουν άνετα μόνα τους πίσω χωρίς καθησματάκια και τζατζαλα ματζαλα και η ζωή συνεχίζεται όμορφααα
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!

υγ.Αντε να πέρνουν κ άλλοι σειρά γιατί θα εξαφανιστούμε σαν έθνος Laughing

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 09:54:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
...αλλά οδηγικά τα κορεάτικα είναι 1-1,5 γεννιά πίσω. Confused ...

να σας πω την αλήθεια αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω...
δηλαδη τι να την κάνεις την σουπερ οδηγική συμπεριφορα σε ενα οικογενειακο σενταν.
δηλαδή θα πας να "στρίψεις" με την οικογένεια μέσα?
ή μήπως το 99% για να μην πω όλα τα αμάξια πλέον δεν στρίβουν και δεν φρενάρουν σε ικανοποιητικότατο βαθμό για τις ανάγκες μιας οικογενειακης μετακινησης?

για την οικογενεια αγοραζεις αυτό που σου αρέσει σε εμφάνιση, που σε ικανοποιεί σε χώρους, που σε βολευει από πλευρας χρηματων/αποπληρωμής/εμπορικότητας κλπ...
και για να φχαριστιέσαι οδηγιση αγοράζεις ενα πχ 106 8ν με 3000 και λιώνεις οποιαδηποτε στιγμή... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 12:05:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν μας το δωσαν στο περιοδικό εγώ είχα πάρει ένα 207R και ο συνάδελφος το Cruze. Πίστεψέ με, δεν είχα καμία διάθεση να πάω για στρίψιμο με αυτό, αλλά έπρεπε να το οδηγήσω και εγώ. Laughing Ούτε πληροφόρηση από το τιμόνι ζήτησα, ούτε να στρίβει τραπέζι, ούτε τπτ. Απλά να έχει μια ρυθμίσιμη και ασφαλή συμπεριφορά. Ε, καμία σχέση... Μούτρα, μούτρα, μούτρα, και το ESP να σπάει νεύρα. Και με ταχύτητες νορμάλ, όχι διαγαλαξιακές.

Ξαναλέω, έχει πολύ καλό value for money, έχει πολύ καλούς χώρους (αν δεν έκλεβαν και τα μπράτσα του πορτμπαγκαζ χώρο ακόμα καλύτερα) και φαίνεται να είναι αρκετά αξιόπιστο. Απλά καλώς ή κακώς στο 2009 μάθαμε να δίνουμε σημασία και σε άλλα πράγματα...

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Νοέ 2009, 22:26:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό που λές για το ESP δεν το καταλαβαίνω, εγώ πηγαίνοντας σε πολύ νορμάλ εως αργούς ρυθμούς (80-120) Εθνική και Επαρχιακό δίκτυο δεν έχω παρατηρήσει να επεμβένει το ESP παρά ελάχιστα. Τα φρένα υστερούν λίγο σε αίσθηση αλλά κάνουν τη δουλειά τους και όπως είπε και ο Μάνθος δεν παίρνεις σεντάν για οδηγική ευχαρίστηση (Μ3 κτλ εξαιρούνται). εγώ πάντως το προτείνω σε όποιον θέλει ένα αυτοκίνητο σε νορμάλ τιμή με σύγχρονο εσωτερικό, εξωτερικό, σύγχρονο κινητήρα (δεν είναι τούρμπο αλλά είναι τελευταίας γενιάς ατμοσφαιρικός της Opel).
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 02:05:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν είπα ότι θα σου μπει το ESP σε τόσο αργούς ρυθμούς, είπαμε. Αν ενεργοποιούνταν τόσο εύκολα, τότε κάποιος μηχανικός θα είχε κάνει τρελές πατάτες στο στήσιμο. Laughing

Όσο για το μοτέρ, μέτρια πράγματα. Σε σχέση με τον TU5JP4 πχ δεν έχει τις τρελές διαφορές (όσες τουλάχιστον θα έπρεπε δεδομένων των ετών που τους χωρίζουν σε εξέλιξη). Με τον ΕP6 καμία επαφή δε...

Τέσπα, όπως τα λες είναι κατά τα άλλα, μόνο που διαφωνώ για την τιμή: δεν είναι νορμάλ, είναι αρκετά χαμηλή για αυτό που παίρνεις. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 12:24:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
drdino έγραψε:
...αλλά οδηγικά τα κορεάτικα είναι 1-1,5 γεννιά πίσω. Confused ...

να σας πω την αλήθεια αυτό δεν το πολυκαταλαβαίνω...
δηλαδη τι να την κάνεις την σουπερ οδηγική συμπεριφορα σε ενα οικογενειακο σενταν.
δηλαδή θα πας να "στρίψεις" με την οικογένεια μέσα?............

....γιατί δεν κάνει??? Cool Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 12:26:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"γενικώς" οχι...
αλλα υπάρχουν και εξαιρεσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
ζείς? Question Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Δεκ 2009, 12:32:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
"γενικώς" οχι...
αλλα υπάρχουν και εξαιρεσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα...
ζείς? Question Laughing

...έτσι λέω... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης