PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αύξηση κατά 6% στις αιτήσεις κατάσχεσης Ι.Χ.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2003, 16:59:24    Θέμα δημοσίευσης: Αύξηση κατά 6% στις αιτήσεις κατάσχεσης Ι.Χ. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύξηση κατά 40% περίπου στις αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκαν κατά αγοραστών αυτοκινήτων στο πρώτο τρίμηνο του 2003, προκύπτει από τα στοιχεία του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αγοράς εκτιμάται ότι οι επισφάλειες καταγράφουν αύξηση στο ίδιο διάστημα - σε σύγκριση με το αντίστοιχο προηγούμενο - της τάξης του 6%, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν ήδη κατατεθεί 900 αιτήσεις, ενώ από τα στοιχεία που εξάγονται από το καταγεγραμμένο αρχείο του Ειρηνοδικείου Αθηνών για το χώρο ευθύνης του, όλο το 2002 κατατέθηκαν 5.034 αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων.

Από αυτές περισσότερες από τις μισές είχαν κατατεθεί από εταιρείες χρηματοδότησης αγοράς αυτοκινήτων. Παραδειγματικά καταγράφονται μερικές από τις αιτήσεις των εταιρειών χρηματοδότησης. Από τη Fiat Credit Hellas (χρηματοδότηση Fiat, Lancia και Alfa Romeo) κατατέθηκαν 1.179 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 1.172. Από τη Multifin (θυγατρική της Τράπεζας Πειραιώς) κατατέθηκαν 1.058 αιτήσεις και έγιναν δεκτές 1.034. Από την Auto Point (εταιρεία του ομίλου Π. & Ρ. Δάβαρη που αντιπροσωπεύει τη Hyundai) κατατέθηκαν 124 αιτήσεις και έγιναν δεκτές οι 122.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 21:50:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεγάλη ιστορία με τις κατασχέσεις...
Έχω ακούσει - off the record - οτι οι τράπεζες, κάνουν κατάσχεση στα αυτοκίνητα των κακοπληρωτών και ύστερα τα βγάζουν στο σφυρί κοψωχρονιά, και μιλάμε πάντα για αυτοκίνητα 1, 2, το πολύ 3 ετών...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 11:04:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Έχω ακούσει - off the record - οτι οι τράπεζες, κάνουν κατάσχεση στα αυτοκίνητα των κακοπληρωτών και ύστερα τα βγάζουν στο σφυρί κοψωχρονιά, και μιλάμε πάντα για αυτοκίνητα 1, 2, το πολύ 3 ετών...

Εκεί είναι να σου "κάτσει" Wink Wink Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:58:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και στις δημοπρασίες της Αστυνομίας-Τροχαίας μπορείς να βρεις τσίλικα αυτοκίνητα που προέρχονται από κατασχέσεις, συνήθως σε χαμηλή τιμή, ανάλογα με τους bidders, αν και τα πολύ καλά αυτοκίνητα συνήθως δίνονται κατευθείαν σε άτομα με γνωριμίες. Razz

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 13:07:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετα απο ποσους μήνες απλήρωτο το παίρνουν;
εγω μια φορα το ξέχασα 2 μήνες και δεν μου είπαν τίποτα Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 13:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω το χα αφησει 4 μηνες και μου χαν στειλει γραμμα περι ασκησης νομιμων μετρων κτλ οποτε και τα πληρωσα ολα μαζι παρεα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 13:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Mπορεί να μην σου είπαν τίποτα, αλλά μάλλον μπήκες στην black list της τράπεζας.
Έτσι, αν πας να ζητήσεις κάποιο άλλο δάνειο, ο τραπεζικός θα δει στο σύστημα...

alemao ->->->->-> κακοπληρωτής
αίτηση ->->->->-> απορρίπτεται...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 08:05:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
alemao έγραψε:

Mπορεί να μην σου είπαν τίποτα, αλλά μάλλον μπήκες στην black list της τράπεζας.
Έτσι, αν πας να ζητήσεις κάποιο άλλο δάνειο, ο τραπεζικός θα δει στο σύστημα...

alemao ->->->->-> κακοπληρωτής
αίτηση ->->->->-> απορρίπτεται...

Βαγγέλη, δεν είναι ακριβώς έτσι. Κακοπληρωτής, θεωρήτε αυτός που έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην τράπεζα & όχι αυτός που δεν πλήρωσε μία δόση & και με τά τα πλήρωσε όλα μαζί.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 08:25:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Vaggelis έγραψε:

Εκεί είναι να σου "κάτσει" Wink Wink Wink

Κάποιου του είχε κάτσει .... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes και γλύτωσε 1.200.000 για ένα αυτοκίνητο 6 μηνών .... με 5000χιλιόμετρα Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes .... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 08:29:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Ανάλογα την εταιρία ...
Πάντως μέσα στο εξάμηνο επειδή πολλές εταιρίες αρχίζουν τις νομικές διαδικασίες ... τρομάζουν οι ιδιοκτήτες και δίνουν το αυτοκίνητο πίσω ... χωρίς να παίρνουν φυσικά τα λεφτά τους .... τότε οι εταιρίες βγάζουν τα αυτοκίνητα αυτά στο σφυρί ... και πιστέψτε με είναι πολλά .... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Αυτό γίνεται τις περισσότερες φορές για αυτό και οι κατασχέσεις είναι λίγες ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης