PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ποσότητα λαδιού
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 14:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω ειχα κανει καμποσες χιλιαδες χιλιομετρα με overmaxed λαδι και το αποτελεσμα ηταν παρομοιο με το δικο σου, στο οτι η μηχανη επιασε απ'εξω λαδι στις ενωσεις που κανει στον πατο αλλα και στο υψος του φιλτρου.

Παρενθεση: Προχθες πηρα ενα σφουγγαρι και καθαρη βενζινη να καθαρισω ολο αυτο το σημειο που ειχε "ποτισει" εξωτερικα απο λαδι, λες και εχω κανα μοτερ 15 χρονων... Το περιεργο ειναι οτι ενω εγινε "λαμπικο" και καθαρισε ωραια, οταν τωρα κανω μια βολτα το αμαξι και το σκιζω πανω απο 5500 στροφες ακουω τον ηχο πολυ τραχη και θορυβωδη. Ισως εχει καποια σχεση με το οτι το στρωμα "μπιχλας" (λαδι/σκονη) που ειχε μαζευτει απ'εξω εχει ηχο-αποροφητικες ιδιοτητες και ισως αποτρεπει τη διαδοση ηχου πανω στο μεταλο σε καποιο βαθμο..Δεν νομιζω να εχει σχεση με την ιδια τη λιπανση του κινητηρα ή αυξημενες τριβες, το βλεπω τραβηγμενο μιας και ειναι λαδι ΕΞΩ απ'το μοτερ αλλα απ'την αλλη και ο ηχος ειναι αρκετα αυξημενος και τραχυς.. τεσπα.. κλεινει η παρενθεση...

Tωρα στο συγκεκριμενο θεμα: O πατερας μου ειχε μια τρομπα (μη φανταστεις τιποτα τρελο, ενα πλαστικο πραματακι που το ζουλας και ρουφαει ειναι) που αγορασε απο βενζιναδικο και που χρησιμοποιειται για να αφαιρεις το ψυκτικο υγρο.. Συνδεσα το σωληνα που περιβαλει τον δεικτη του λαδιου με το σωληνακι της τρομπιτσας και μετα ζουλαγα την τρομπα και τρομπαριζε μεσα σε ενα μπουκαλι coca-cola οπου και μαζεψα το λαδι... Το σωληνακι της τρομπας δεν μπορουσε να μπει πουθενα αλλου, ουτε να τον βαλεις απ'την πανω ταπα οποτε ηταν μονοδρομος η συνδεση με το σωληνα που περιβαλει το δεικτη του λαδιου. Αν εσυ εχεις καποια αλλη διοδο για να συνδεσεις την τρομπα, τοτε do it...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 19:17:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς Ντινο:Ολα τα συνεργεια εχουν αναρροφηση-πηγαινε να στα βγαλουν.Το λαδι βγαινει απο τις ανθυμιασεις και οχι απο το καπακι

Επιστροφή στην κορυφή
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 22:07:30    Θέμα δημοσίευσης: LADAKIA MOU TRELA Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego tha trAvikso to ladi me mia siriga tha valo kai ena makri solinaki kai tha doume.pantos sto thema pantos to thema pou prepei na mas apasholei eine oti THEN PREPEI NA VAZOUME TA LADIA STO AKRIVOS AKRIVOS KANONIKO IDIETERA TO KALOKERIkatarhin otan ehoume mpounia ladi diskola krioni o kinitirtas(vlepe thermokrasia ladiou).kai idika stous koftes(sta zoria).kai meta exoume kai foul diaroes.mazi me to filtro perni 3,3 protino 3.1lt
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
Ronin (Πάνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 Grand Tourisme 2.0 16v

Ένταξη: 08 Δεκ 2002
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 08:34:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[b]THEN PREPEI NA VAZOUME TA LADIA STO AKRIVOS KANONIKO IDIETERA TO KALOKERI

Γιατι σκοπευεις να κυνηγας και το καλοκαιρι σκυλους??? Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 03:50:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:
προς Ντινο:Ολα τα συνεργεια εχουν αναρροφηση-πηγαινε να στα βγαλουν.Το λαδι βγαινει απο τις ανθυμιασεις και οχι απο το καπακι

η εξοδο των αναθυμιασεων ειναι στο καπακι του κινητηρα Very happy και φευγει μεσω σωληνα και παει στην εισαγωγη αερα και στην πεταλουδα του γκαζιου ωστε να λιπαινετε.εγω υποθετω πως αφου θα εβγαλε πολλες,μπορει να μπουκωσε η λεπτη σωληνα και να βγηκε και απο την ταπα.ειναι πολυ φανερο οτι εχει φυγει απο εκει.ειναι ολο το μοτερ καθαρο και γυρω απο την ταπα λαδωμενο.
τελοσπαντων τελος καλο αφου τα τραβηξα τα λαδια απο το αμαξακι Very happy Very happy Very happy .τα λαδια μετρηθηκαν και βρεθηκαν κατα 1200 ml παραπανω.δηλαδη αυτη τη στιγμη το αμαξι εχει περιπου 2,8 μεσα και το τρελο?η ενδειξη δειχνει οτι ειναι ενταξει και μονο σε ανηφορες χανεται η μια κουκιδα.δεν ξερω τι διαγαλαξιακη συνομωσια εγινε με το πανελ την ημερα που τα εβαλα Evil Evil Evil .παλι καλα του καναμε και εναν αγιασμο καλου κακου πριν το πασχα (8 μηνες μετα την αγορα Shocked Very happy ) και ολα δουλευουν ρολοι,φτου φτου

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 04:09:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δηλαδη ειχε 4 λιτρα μεσα?

Παντως το 2.8 που λες συμπιμπτει με την μετρηση του SvStouk.. ποιον κινητηρα ειπαμε οτι εχεις? 1400?
Επιστροφή στην κορυφή
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 23:19:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
Αλεξ@νδρος έγραψε:

η εξοδο των αναθυμιασεων ειναι στο καπακι του κινητηρα Very happy και φευγει μεσω σωληνα και παει στην εισαγωγη αερα και στην πεταλουδα του γκαζιου ωστε να λιπαινετε.εγω υποθετω πως αφου θα εβγαλε πολλες,μπορει να μπουκωσε η λεπτη σωληνα και να βγηκε και απο την ταπα.ειναι πολυ φανερο οτι εχει φυγει απο εκει.ειναι ολο το μοτερ καθαρο και γυρω απο την ταπα λαδωμενο.
τελοσπαντων τελος καλο αφου τα τραβηξα τα λαδια απο το αμαξακι Very happy Very happy Very happy .τα λαδια μετρηθηκαν και βρεθηκαν κατα 1200 ml παραπανω.δηλαδη αυτη τη στιγμη το αμαξι εχει περιπου 2,8 μεσα και το τρελο?η ενδειξη δειχνει οτι ειναι ενταξει και μονο σε ανηφορες χανεται η μια κουκιδα.δεν ξερω τι διαγαλαξιακη συνομωσια εγινε με το πανελ την ημερα που τα εβαλα Evil Evil Evil .παλι καλα του καναμε και εναν αγιασμο καλου κακου πριν το πασχα (8 μηνες μετα την αγορα Shocked Very happy ) και ολα δουλευουν ρολοι,φτου φτου

Tά'λεγα εγώ ή δεν τά'λεγα;

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 04:55:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Δηλαδη ειχε 4 λιτρα μεσα?

Παντως το 2.8 που λες συμπιμπτει με την μετρηση του SvStouk.. ποιον κινητηρα ειπαμε οτι εχεις? 1400?

ναι ειχε 4 λιτρα αφου ειχα βαλει 3,6 στην αρχη που ειχα δει οτι τοσα παιρνει και αφου η ενδειξη ελεγε οτι ειχα 3/4 στο ταμπλο τουμπαρισα το λαδι ολο.
1,4 ειναι και μοντελο '02 με sagem και το μικρο φιλτρο λαδιου.τα παλια επαιρναν οτι εχω και στο 106.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2006, 11:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανακάλυψα σήμερα ότι στο σέρβις που έγινε στην Lion Athens (Συγγρού) μου έχουν βάλει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ λάδι στον κινητήρα. Μετρημένο με τη ράβδο του κάρτερ σε εντελώς επίπεδο έδαφος η στάθμη είναι ένα δάκτυλο ΠΑΝΩ από το ΜΑΧ!!!! Shocked

Έχω κάνει 2000 χιλιόμετρα τις τελευταίες 3 βδομάδες και έχω ζορίσει πολύ το αυτοκίνητο σε διάφορες στριφτερές διαδρομές ανάβαση-κατάβαση.

Όπως έχω αναφέρει σε άλλο τόπικ, το αυτοκίνητο μετά το σέρβις δεν πάει μια και ΕΙΔΙΚΑ σε έντονες ανηφόρες δεν άνεβάζει στροφές και νομίζεις ότι θα μείνει!

Πίστευα ήταν η αναβάθμιση του προγράμματος μέχρι τώρα και το είχα πάει στη Λάιον την περασμένη βδομάδα και δεν βρήκαν τίποτα.

Έχω γίνει έξω φρενών διότι ξέρω ότι το υπερβολικό λάδι κάνει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΖΗΜΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!! Cussing out Cussing out

Και ερωτώ:
1. Ο λόγος που δεν ανεβάζει στροφές στις ανηφόρες μπορεί να είναι ότι ο στροφαλοφόρος είναι βουτηγμένος μες το λάδι και ο κινητήρας μου έχει φάει τρελό ζόρι????

2. Ο κινητήρας έχει γίνει ΤΡΑΧΥΣ και ΑΓΡΙΟΣ στη λειτουργία του και στις ψηλές στροφές ακούγεται σαν μπετονιέρα (κάνει ένα ψιλο χχχχχχχχχχχχχχ ήχο). Ειδικά δε όταν αφήνεις το γκάζι με ψηλές στροφές ακούγεται ένας περιοδικός θόρυβος ουυυ, ουυυυ, ουυυυ σαν να έχουν φαγωθεί τα ρουλεμάν του στροφαλοφόρου και δεν γυρίζει σωστά.

Ένα παιδί παλαιότερα είχε αναφέρει ότι μετά που του είχαν βάλει υπερβολικό λάδι είχε εντοπίσει αυτό που ίσως είναι ότι εντόπισα και εγώ:
Alex έγραψε:
οταν τωρα κανω μια βολτα το αμαξι και το σκιζω πανω απο 5500 στροφες ακουω τον ηχο πολυ τραχη και θορυβωδη
.

Τι ανεπανόρθωτες ζημιές μπορεί να έχουν γίνει από αυτή την ιστορία????

3. Μπορώ να λάβω ΝΟΜΙΚΑ μέτρα εναντίον τους?????

4. Μπορώ να απαιτήσω ΑΛΛΑΓΗ κινητήρα αν έχουν προκύψει ζημιές και όχι επισκευή. (Το αυτοκίνητο βγήκε από την εγγύηση από τις 5 του Αυγούστου, αλλά τους είχα αναφέρει ότι δεν πήγαινε και ότι έκαιγε τα άντερα του από τέλος Ιουλίου μετά το σέρβις και αφού το πήγα ήδη μια φορά να το τσεκάρουν, είπαν να το ξαναπάω μετά τις άδειες και ότι δεν τρέχει τίποτα να το πάω και αργότερα....).

Το αυτοκίνητο έχει γίνει χάλια!!!! Crying or Very sad

Δεν τους έχω πάρει τηλέφωνο ακόμα σήμερα να τους το πω. Περιμένω τη γνώμη σας για να ξέρω τι να πω.... Rolling eyes

HELP!!!!!!!!!

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2006, 16:09:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη χαλάρωσε.
Η ποσότητα που λες να είναι το πολύ 200 άντε 300 γραμμάρια δεν είναι παραπάνω.
Όσο για το θόρυβο πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να είναι από το κιβώτιο ταχυτήτων.
Επίσης μπορεί να είναι και ο ιμάντας των αξεσουάρ ( δυναμό – υ/τ – συμπιεστής A/C ) και μην βιαστής να πεις ότι των έχουν σφίξη πολύ γιατί είναι αυτορυθμιζώμενος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
STELIOS 
Moderator

Little Bastard

Ένταξη: 18 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Αύγ 2006, 16:24:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλεξ@νδρος έγραψε:

H αναρποφηση γινεται απο την ιδια οπη που βρισκεται και η βεργα σταθμης λαδιου. Για να βγει το λαδι πρεπει να αναρροφηθει απ'το καρτερ (οπου καθεται οταν ο κινητηρας δεν λειτουργει). Η οπη για τις αναθυμιασεις ειναι στο καπακι της κεφαλης και το μονο που μπορει να βγει απο εκει ειναι... αναθυμιασεις (που οπως σωστα αναφερθικε ξαναμπαινουν με σωληνακι στην εισαγωγη).

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 07:38:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως Χαρη μιλάμε για κανα τετατράκι παραπάνω οπότε δεν νομίζω οτι μπορεί να υπάρξουν τόσο μεγάλες βλάβες.

Απο εκεί και πέρα αν δεν έχει ξεράσει λάδια απο τις φλάτζες πρόβλημα σίγουρα δεν υπάρχει. Εγω δικαιολογώ μέχρι καποιο σημείο την σφιχτή λειτουργία του κινητήρα λογω παραπάνω λαδιου. Εγω νομίζω οτι πρεπει να πας απο εκεί να σου αδειάσουν επιπλέον λάδια και να στα φέρουν στην ενδεδειγμένη στάθμη.

Δεν νομίζω οτι μπορεί να έχουν γίνει τοσο σοβαρές ζημιές απο τόσο μικρή ποσότητα.

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 09:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα τους πάρω τηλ. να πάω αύριο πρωί να μου ρουφήξουν το επιπλέον λάδι.

Πάντως το αυτοκίνητο έχει κόψει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μετά το "σέρβις" και ο κινητήρας είναι πολύ τραχύς.

Δεν έχω δει αν έχει πετάξει λάδι από τις φλάντζες διότι τα πήρα στο κρανίο με το που είδα τη στάθμη στη ράβδο και έκλεισα το καπό.

Ευτυχώς που βάζω λεπτόρευστο 5W-30 διότι πιστεύω αν έβαζα πιο παχύρρευστο λογικά θα έκανε πιο πολλές ζημιές...........

Πάντως το αυτοκίνητο έφαγε τρελούς κόφτες σε στριφτερές αναβάσεις και καταβάσεις τα τελευταία 2000 χιλιόμετρα αμέσως μετά το σέρβις..... Shocked

Ευχαριστώ Αργύρη και Μάκη! Wink Ελπίζω πραγματικά να μην έχει γίνει ζημιά..... Confused Confused Confused

Υ.Γ: Αργύρη το Σεπτέμβρη μετά τις διακοπές μου να πάμε μια βόλτα να ακούσεις τους θορύβους που ακούω από τον κινητήρα/κιβώτιο για να μπορέσεις να μου πεις μια πιο ολοκληρωμένη γνώμη! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 12:05:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

29 κατασκευστές πλυντηριών συνιστούν Μπεεε-Μαν Exclamation

Αυτοί ξέρουν Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 16 Αύγ 2006, 13:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήρα τηλέφωνο τη Lion Athens και μου είπαν ότι ΔΕΝ έχουν τρόπο να κάνουν αναρρόφηση το επιπλέον λάδι και ότι μόνο από την τάπα μπορούν να το κάνουν Splat Splat

Πάντως ο υπεύθυνος εκεί έδειξε ξαφνιασμένος με αυτό που έγινε και είπε ότι δεν θα έπρεπε το λάδι να είναι πάνω από το ΜΑΧ.

Το θέμα τώρα είναι που να βρώ συνεργείο με μηχάνημα αναρρόφησης!!!!

Θα πάρω σβάρνα όλα τα συνεργεία και θα τους ρωτάω αν έχουν??? Evil

Έχετε κανένα να προτείνετε? Confused

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Αύγ 2006, 07:23:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χάρη έχουν πολλά βενζινάδικα μηχάνημα αναρρόφησης.
Επίσης έχουν στα συνεργεία της VW (πχ στο gratsia κλπ κλπ) γιατί έτσι τους αλλάζουν λάδια (πχ στα Polo για να μην βγάζουν την πλαστική προστατευτική ποδιά που έχουν από κάτω...)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Αύγ 2006, 10:20:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ φασαρία για το τίποτα.
Δεν είναι ανάγκη να τα ρουφύξουν αφού μπορούν να τα βγάλουν και από κάτω.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αν έχεις όρεξη όλα γίνονται.
Επίσης με 300gr είπαμε ΔΕΝ παθαίνει τίποτα απολύτως το μοτέρ και ούτε ζορίζεται μιας και ο στρόφαλος έχει αρκετό αέρα και δεν φτάνει το λάδι στο κάρτερ.
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 19 Αύγ 2006, 10:59:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αν έχεις όρεξη όλα γίνονται.....

προφανως.... αν και τελικά.... το πρόβλημα των περισσοτέρων συνεργείων είναι η όρεξη και η διάθεση.... και όχι η γνώση....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 00:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Πολύ φασαρία για το τίποτα.
Δεν είναι ανάγκη να τα ρουφύξουν αφού μπορούν να τα βγάλουν και από κάτω.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ αν έχεις όρεξη όλα γίνονται.
Επίσης με 300gr είπαμε ΔΕΝ παθαίνει τίποτα απολύτως το μοτέρ και ούτε ζορίζεται μιας και ο στρόφαλος έχει αρκετό αέρα και δεν φτάνει το λάδι στο κάρτερ.

Αργύρη το αυτοκίνητο έκοψε πάρα πολύ και στις ανηφόρες θυμίζει 1000άρι και κάτω. Επίσης δουλεύει πολύ άγρια στις ψηλές και η κατανάλωση είναι περίπου +1,5λ στα 100.

Πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις.

Θέλω να μετρήσω συμπιέσεις και να το πάω για δυναμομέτρηση για να μπορώ να έχω αποδείξεις ότι μπορεί να έπαθε ανεπανόρθωτη ζημιά.

Ακόμα και 10ml περισσότερο λάδι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ. Αυτό ξέρω τα 30 τόσα χρόνια που ασχολούμαι με αυτοκίνητα.

300ml είναι αρκετά πιστεύω για να καταστρέψουν τον κινητήρα.

Είμαι σε άδεια μέχρι την Τετάρτη. Τη Δευτέρα θα πάω από την Lion Athens να τους τα κάνω οικόπεδο και μετά αν τυχόν μπορώ να περάσω από Άνοιξη να το δεις. (έχετε ρουφήχτρα λαδιού??)

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 27 Αύγ 2006, 07:13:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλα και θα στο βγάλω το παραπάνω.
Πάντως σου ξαναλέω δεν πεθαίνει τίποτα το μοτέρ ούτε με 10ml ούτε και με 500ml.
Αν ήταν και με λίγο παραπάνω λάδι να είχαμε τέτοια προβλήματα τότε στα μοτέρ που βάζουν μεγαλύτερη ελαιολεκάνη (κάρτερ) για μεγαλύτερη χωρητικότητα τι θα έπρεπε να παθαίνουν?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης