PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Bluetooth car kit
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2007, 21:50:12    Θέμα δημοσίευσης: 207 Bluetooth car kit Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς αν το bluetooth car kit για το 207 που χρησιμοποιεί η Peugeot ειναι το Parrot 3000? Rolling eyes

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 28 Μάϊ 2007, 23:47:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 Bluetooth car kit Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostask έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το bluetooth car kit για το 207 που χρησιμοποιεί η Peugeot ειναι το Parrot 3000? Rolling eyes

Νομίζω ότι δεν είναι...
Δεν είμαι σίγουρος όμως....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 08:19:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostask (KΩΣΤΑΣ)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

JEEP WRANGLER

Ένταξη: 26 Μάρ 2005
Τόπος: .......................................

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 08:28:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thnks Αργύρη....... Laughing

Touristas έγραψε:
Αυτό είναι Wink

If i could,I would.......But i can't, so i won't........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Μάϊ 2007, 15:42:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Αυτό είναι Wink

...κάπου είχα διαβάσει ότι είναι το 2000 Αργύρη...μάλλον λάθος θα είχαν κάνει... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 22:31:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκέφτομαι να τοποθετήσω το blue tooth PARROT CK3000 EVOLUTION το οποίο τοποθετείται από τα εξουσιοδοτημένα της Peugeot.

Γνωρίζει κανείς πόσο είναι το κόστος με την τοποθέτηση και σε ποιο σημείο ακριβώς του ταμπλό τοποθετείται;

Μήπως έχει κανείς άλλες προτάσεις για blue tooth car kit; Με ενδιαφέρει να είναι κάτι διακριτικό και "νοικοκυρεμένο."
Επιστροφή στην κορυφή
Prokopas (Prokopis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Citroen C4 vts THP

Ένταξη: 26 Νοέ 2009
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Νοέ 2009, 18:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

climbonice επειδή η τοποθέτηση των parrot δεν απαιτεί κανένα ράψιμο - κόψιμο ή παρέμβαση στο κύκλωμα του r/cd άρα δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα με εγγύηση θα πρότεινα να εγκαταστήσεις το κιτ σε κάποιο κατάστημα εκτός peugeot για λόγους κόστους. Στην ουσία αυτό που απαιτείται είναι το kit της parrot, όχι απαραίτητα το 3000 αλλά όποιο θεωρείς εσύ ότι σε καλύπτει, και μία πλεξούδα ακόμα την οποία μπορείς να προμηθευτείς ακόμα και από ebay.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου έρθει φθηνότερα από το να το βάλεις στην peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 00:58:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το parrot που βάζει η peugeot είναι αυτό?

http://cgi.ebay.co.uk/Parrot-CK3000-Evolution-Advanced-Bluetooth-Car-Kit_W0QQitemZ190368399208QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item2c52d73f68

Η peugeot πόσο το έχει τελικά το bluetooth kit ξέρουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:33:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι. Από τιμή δε γνωρίζω γιατί τελικά δεν έχω βάλει τίποτα ακόμη. Αν θυμάμαι καλά όμως, όταν είχα ρωτήσει να μου το βάλουν σαν εξτρά κατά την αγορά του αυτοκινήτου, μου το έδιναν γύρω στα €250.
Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 11:56:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry παίδες αλλά δεν είναι το 3000. Είναι το ck4100 http://www.parrot.com/albums/oem/ck_4100_en.pdf

Επίσης φαίνεται και εδώ http://www.parrotoem.com/download/psa_ck4100/psa-parrot_bluetooth-compatibility.pdf
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 13:39:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ ενδιαφέρων !
δηλαδή το parrot θα λειτουργεί σαν το εργοστασιακό bluetooth ?
απάντηση από τα χειριστήρια στο τιμόνι κ θα εμφανίζονται οι κλήσεις στην εργοστασιακή οθόνη?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 20:38:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ή πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετείται μόνο στο εργοστάσιο;

Στη λίστα της Automotivo (http://www.automotivo.gr/accessories.asp) πχ δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά το CK3000 με κωδικό G240020806 ή εναλλακτικά το IHF1000 της MOTOROLA με κωδικό 9701AJ.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Φεβ 2010, 23:34:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
πολύ ενδιαφέρων !
δηλαδή το parrot θα λειτουργεί σαν το εργοστασιακό bluetooth ?
απάντηση από τα χειριστήρια στο τιμόνι κ θα εμφανίζονται οι κλήσεις στην εργοστασιακή οθόνη?

climbonice έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι η συγκεκριμένη πλακέτα μπορεί να τοποθετηθεί εκ των υστέρων ή πρόκειται για αξεσουάρ που τοποθετείται μόνο στο εργοστάσιο;

Στη λίστα της Automotivo (http://www.automotivo.gr/accessories.asp) πχ δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο προϊόν, αλλά το CK3000 με κωδικό G240020806 ή εναλλακτικά το IHF1000 της MOTOROLA με κωδικό 9701AJ.

Κανείς που να ξέρει?? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξέρει κανείς από που βγαίνει το bluetooth μπροστά στην κονσόλα όταν γίνεται η εγκατάσταση?

Το έψαξα στο service box, αλλά για να δείς τον οδηγό εγκατάστασης πρέπει να είσαι μέλος επί πληρωμή..
Επιστροφή στην κορυφή
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:30:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα ηταν πιο ευκολο και απο χρονο και απο χρημα να βαλεις ενα car kit (SONY-NOKIA-MOTOROLA)κλπ να το εχεις ρυθμισμενο να κανει αυτοματη συνδεση με το κινητο σου, και να κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με αρκετα λιγοτερα χρηματα?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:34:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτάξτε εδώ:

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ BLUETOOTH®

http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/AP/00009706AP/notice9706APindice04.pdf

Χωρίς να είμαι ειδήμων, έχω μία υποψία ότι απαιτείται η παραπάνω συσκευή και καλωδίωση ώστε μετά να μπορεί να τοποθετηθούν τα Parrot και όλα αυτά.

Στην σελίδα 5 φαίνεται η καλωδίωση στο 207.
Στις σελίδες από 1 έως 3 σε εικόνες δείχνει πως θα συνδεθούν μικρόφωνα, το Parrot κλπ...κλπ... πάνω στην εργοστασιακή πηγή κλπ...κλπ...
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 21:53:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos_c έγραψε:
δεν θα ηταν πιο ευκολο και απο χρονο και απο χρημα να βαλεις ενα car kit (SONY-NOKIA-MOTOROLA)κλπ να το εχεις ρυθμισμενο να κανει αυτοματη συνδεση με το κινητο σου, και να κανεις ακριβως την ιδια δουλεια με αρκετα λιγοτερα χρηματα?

Ναι αλλά αν κατάλαβα για τι car kit εννοείς, θα πρέπει να το φορτίζεις κάθε τόσο ή να το έχεις μόνιμα στον αναπτήρα. Αν είναι έτσι έχω και το bluetooth στο αυτί μου..
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:11:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Κοιτάξτε εδώ:

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΚΙΤ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΚΡΟΑΣΗΣ BLUETOOTH®

http://public.servicebox.peugeot.com/docapv/AP/img/secom/fichiersFiche/ACC/CEN/AP/00009706AP/notice9706APindice04.pdf

Χωρίς να είμαι ειδήμων, έχω μία υποψία ότι απαιτείται η παραπάνω συσκευή και καλωδίωση ώστε μετά να μπορεί να τοποθετηθούν τα Parrot και όλα αυτά.

Στην σελίδα 5 φαίνεται η καλωδίωση στο 207.
Στις σελίδες από 1 έως 3 σε εικόνες δείχνει πως θα συνδεθούν μικρόφωνα, το Parrot κλπ...κλπ... πάνω στην εργοστασιακή πηγή κλπ...κλπ...

Καλά πώς δεν το παρατήρησα αυτό στο service box.. Smile Στον κόσμο μου..

Δείχνει με διακεκομένες και καλά από που περνάει το καλώδιο, αλλά δεν καταλαβαίνεις έτσι..Το δείχνει σαν να περνάει πίσω από το ταμπλό.
Τι κάνει? Ξυλώνει το ταμπλό? Πολύ εύκολα τα δείχνει με τις διακεκομένες.. Smile

Επίσης το VH κουτάκι που δείχνει δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θα βρίσκεται και από που ξεκινάει το καλώδιο του μικροφώνου και ανεβαίνει από τα δεξιά..

Ακόμα αυτό το xcarlink δε λέει κάτι για περαιτέρω καλωδίωση..Μόνο οτι συνδέεται πάνω στο usb κουτάκι απ'ότι κατάλαβα..

"This is a bluetooth handsfree module which can be added to any Xcarlink interface with a Bluetooth Micro USB connection. "
Επιστροφή στην κορυφή
xristos_c (ΧΡΙΣΤΟΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 306 1.8l 16v

Ένταξη: 02 Ιούν 2010
Τόπος: ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να ρωτησω κατι ομως? μιλας τοσο πολυ που σε συμφερι να μπεις σε αυτην τη διαδιακασια? ποσο θα σου κοστισει το car kit της μαμας Peugeot? μαζι με την αγορα και την τοποθετηση?αν νομιζεις οτι μιλας τοσο πολυ....
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Δεκ 2010, 22:42:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xristos_c έγραψε:
να ρωτησω κατι ομως? μιλας τοσο πολυ που σε συμφερι να μπεις σε αυτην τη διαδιακασια? ποσο θα σου κοστισει το car kit της μαμας Peugeot? μαζι με την αγορα και την τοποθετηση?αν νομιζεις οτι μιλας τοσο πολυ....

Βασικά σκέφτομαι να βάλω το xcarlink για usb/sd κάρτα ώστε να ακούω μουσική. Αλλά αυτό έχει εξτρά ένα module bluetooth που συνδέεται πάνω στο κουτάκι με την usb υποδοχή,

βλέπε εδώ

και αφού το έχει γιατί οχι? Κοστίζει και λίγο οπότε αξίζει. Στην Peugeot μόνο το bluetooth θα κάνει κανα 250άρι...Αυτό έχει όλο μαζί (usb & bluetooth) 150 ευρώ (χωρίς εγκατάσταση).
Επίσης όταν με καλούν και οδηγάω μου τι δίνει να οδηγάω με το ένα χέρι (bad thing) ή να ενεργοποιώ μπές/βγές στο αμάξι κάθε φορά το bluetooth του αυτιού.

Απλά το θέμα με την καλωδίωση γύρω γύρω στο αυτοκίνητο με τα μικρόφωνα και το Bluetooth module (κουτάκι του bluetooth) δεν ξέρω πώς θα γίνει.

αυτό είναι το Bluetooth module.

Aπ'ότι διάβασα για να σηκώσεις το τηλέφωνο όταν σε καλούν θα πρέπει να πατήσεις το κουμπάκι που είναι πάνω στο BT module. Άρα θα πρέπει να το βγάλεις κάπου κοντά στο τιμόνι..Οπότε από το ντουλαπάκι που θα συνδέεται πάνω στο xcarlink πρέπει να το φέρεις από την άλλη πλευρά...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης