PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Μαμά εξάτμιση 106 Gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 20:21:48    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Μαμά εξάτμιση 106 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μάλλον γέρασα ή γέρασε το τελικό του 106 και νιώθω πως κάνει πολύ θόρυβο. Μία λύση είναι να βάλω το εργοστασιακό τελικό.Ξέρετε πόσο κοστίζει? Άλλη ανάλογη λύση ποιά είναι? Με τί κόστος? Δεν θέλω θόρυβο. Stock 106 θέλω. Και λογικά δεν θα χάσω τίποτα αφού μόνο με τελικό δεν κερδίζεις
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 21:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πας σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένα και θα βρεις όσα θέλεις. Υπάρχουν πολλά σε καλή κατάσταση αφού οι 9 στους 10 τα έβγαζαν με το καλημέρα για να βάλουν Ν. Ψάξε για όσο το δυνατόν λιγότερες σκουριές.

Μετά αν θες το βάφεις και με ένα σπρέυ υψηλής θερμοκρασίας (βλ.φωτό) και είσαι αρχηγός Wink

..........

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 21:08:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ψψψ ωραία!!!! Πού έχει τέτοια μαγαζιά να ψάξω? Για τί τιμή μιλάμε περίπου? Και τέλος πως θα καταλάβω - πέρα απο τις σκουριές- ποσο μεταχειρισμένη είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 21:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soultz έγραψε:
Ψψψ ωραία!!!! Πού έχει τέτοια μαγαζιά να ψάξω? Για τί τιμή μιλάμε περίπου? Και τέλος πως θα καταλάβω - πέρα απο τις σκουριές- ποσο μεταχειρισμένη είναι?

Μαγαζιά με μτχ για γαλλικά έχει πολλά στη φρατζή. Υπάρχει κι ο Κωστής στη Ν.Φιλαδέλφεια.

Το πόσο μτχ είναι, απ'τις σκουριές. Εκτώς κι αν έχεις βρει κάποια μέθοδο με πχ με ενεργό άνθρακα 14 όπως οι αρχαιολόγοι Laughing . Η δικιά μου στις φωτό είναι με 110.000Km το καταλαβαίνεις? Wink

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 21:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Το πόσο μτχ είναι, απ'τις σκουριές. Εκτώς κι αν έχεις βρει κάποια μέθοδο με πχ με ενεργό άνθρακα 14 όπως οι αρχαιολόγοι Laughing . Η δικιά μου στις φωτό είναι με 110.000Km το καταλαβαίνεις? Wink

Η δικια μου δεν ηταν τρυπια αλλα μολις την κουνουσες λιγο ακουγες τα σπασμενα διαφραγματα να βαρανε μεσα, κλασσικος τροπος για να δεις αν ειναι οκ μια εξατμιση και απο μεσα.
Πηγα σε εναν εξατμισα και με 80 ευρω αν θυμαμαι καλα εβαλε καινουργιο τελικο.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 22:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Αυτή με τα 80 ευρώ είναι ανάλογων χαρακτηριστηκών ροής? Ίδιου σχήματος?
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Οκτ 2009, 00:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soultz έγραψε:
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις... Αυτή με τα 80 ευρώ είναι ανάλογων χαρακτηριστηκών ροής? Ίδιου σχήματος?

Ενα ημιτασιον καζανι ηταν φιλε μου αντιγραφη του εργοστασιακου, κανε μια βολτα αυριο πρωι σε εξατμισαδες και παρε τιμες.
Προσεξε μη σε φλωμοσουν με χειροποιητα ανοξειδωτα κλπ για να σου παρουν παραπανω λεφτα, για ενα απλο καζανι πες τους να σου δωσουν τιμη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 20:50:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την άλλαξα...Η καλύτερη δυνατή μετατροπή στο 106 (και ας πέσετε να με φάτε).... Απέκτησε πάλι τον overall χαρακτήρα του. Ξεκούραστο στην κίνηση , σχετικά ήσυχο και θορυβώδες όταν πρέπει.... Μόνο η βάση σασμάν φέρνει λίγο θόρυβο αλλα αυτός καλοδεχούμενος.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης