PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κέρωμα??
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 00:13:18    Θέμα δημοσίευσης: Κέρωμα?? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοντευω να κλεισει χρονο το 207 και ειπα να δοκιμασω να το κερωσω. Ειναι κοκκινο aden (οχι μεταλλικο) και πηρα ενα προιον της armorall (protectant wax).
Επειδη ψιλοφοβαμαι το εχει δοκιμασει κανενας αλλος? υπαρχει και ιδαιτερο που πρεπει να προσεξω εκτος απο τα αβαφα πλαστικα?

Ευχαριστω παιδια

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 14:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το συγκεκριμενο δε γνωριζω απο εμπειρια να σου πω.

Το δικο μου παντως μια φορα το μηνα το περναω ενα χερι απο αυτο: http://www.falcar.com/Cleaners/armorall/ARMOCLEA0080.jpg
Armorall ειναι και αυτο. Ειναι στην ουσια μια κρεμα, πηχτη. Στην συσκευασια δινει και το σφουγγαρακι. Very happy

Αν θες δοκιμασε το, ειναι γυαλιστικο μαζι με κερι.
Εγω το περναω ως εξης:

Περνεις μια λεκανη με νερο, βρεχεις το σφουγγαρακι και το στραγγιζεις καλα.
Βουτας το σφουγγαρακι στην κρεμα και με απαλες κυκλικες κινησεις το περνας σε ολο το αμαξι. Οχι ομως προχειρα, αφιερωσε λιγο χρονο! Καθε τοσο να ξεπλενεις το σφουγγαρακι στην λεκανη.
Την κρεμα αυτην την περνας μονο στην λαμαρινα και οχι στα πλαστικα οπως ο προφυλακτηρας μπροστα σε μενα, αλλα σε σενα εχει και αβαφα πλαστικα οπως πισω και στα πλαγια αν δεν κανω λαθος. Επισης αποφευγεις τα τζαμια, φαναρια και τις νικελ λεπτομερεις.
Αφηνεις να στεγνωσει. Θα δεις οτι σχηματιζεται μια κρουστα στα σημεια που το εχεις περασει. Μην αγχωθεις, ετσι πρεπει!
Μετα θα παρεις ενα βαμβακερο πανι, καθαρο (εγω πηρα ενα παλιο φανελακι), και με απαλες κυκλικες κινησεις θα το καθαρισεις. Καθε τοσο πρεπει να αλλαζεις πλευρα στο πανι.
Το αποτελεσμα? Γυαλισμενο και κερωμενο αυτοκινητο! Θα το καταλαβεις απο την ζωηραδα του χρωματος, αλλα και απο την υφη (θα ειναι πιο απαλο).

-Προϋποθεση οταν περνας την κρεμα αυτην, να εχει προηγηθει καλο πλυσιμο, να ειναι δηλαδη το αμαξι πεντακαθαρο. Επισης μετα το περασμα, μην πλυνεις το αμαξι ξανα.. το εχω δει και αυτο!
Laughing

Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι.
Οσο για το που μπορεις να βρεις την κρεμα αυτην, πανε σε ενα πολυκαταστημα σιγουρα θα εχει στα ειδη αυτοκινητου! Cool

Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 19:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηλια σε ευχαριστω πολυ! επειδη το αμαξι ειναι σχετικα καινουριο γι αυτο πηρα μονο κερι. θα το κανω οπως λες αλλα αντι για σφογγαρακι θα χρεισιμοποιησω ενα δευτερο καθαρο πανακι!

Σε ευχαριστω!

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 20:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.autoexpress.co.uk/products/products/218892/armor_all_protectant_wax.html

αυτο ειναι και το χω δοκιμασει και ειναι μια χαρα δε ζοριζει το χρωμα και θα κρατησει κανα δυο μηνες με συχνο πλυσιμο.... Επισης και στα πλαστικα τα μαυρα να σου παει δε μασανε και δε παθαινουν τιποτα φευγει πολυ ευκολα.
Επιστροφή στην κορυφή
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 20:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω χρησιμοποιω μια φορα το μηνα περιπου κερι MEGUIAR'S το gold class και παροτι ψιλοακριβο αξιζει ακομα και το τελευταιο ευρω....θα μεινεις μαλ**ας απο τα αποτελεσματα του.τοσο στην οψη οσο και στην αφη.... Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 22:11:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
http://www.autoexpress.co.uk/products/products/218892/armor_all_protectant_wax.html

αυτο ειναι και το χω δοκιμασει και ειναι μια χαρα δε ζοριζει το χρωμα και θα κρατησει κανα δυο μηνες με συχνο πλυσιμο.... Επισης και στα πλαστικα τα μαυρα να σου παει δε μασανε και δε παθαινουν τιποτα φευγει πολυ ευκολα.

ναι αυτο ειναι!
θα δοκιμαστει σαββατο για να δουμε αποτελεσματα.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Νοέ 2009, 23:37:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
Ηλια σε ευχαριστω πολυ! επειδη το αμαξι ειναι σχετικα καινουριο γι αυτο πηρα μονο κερι. θα το κανω οπως λες αλλα αντι για σφογγαρακι θα χρεισιμοποιησω ενα δευτερο καθαρο πανακι!

Σε ευχαριστω!

Να σαι καλα Κωστα.
Εγω το αμαξι το εχω 4 μηνες και το περναω την κρεμα αυτην σχεδον μια φορα τον μηνα (οταν εχει καλο καιρο, λιακαδα κυριως, γιατι μαρεσει μετα το πλυσιμο να καθομαι να το χαζευω να γυαλιζει...) Very happy

Μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι θελεις για να το αλοιψεις, αλλα απο την στιγμη που σου δινει σφουγγαρακι γιατι να παιδευεσαι αδικα!? Wink

Επιστροφή στην κορυφή
anestis_106 (ANESTIS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 106 1.4 (8V) XT (2000)

Ένταξη: 28 Σεπ 2007
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Νοέ 2009, 21:07:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
Εγω χρησιμοποιω μια φορα το μηνα περιπου κερι MEGUIAR'S το gold class και παροτι ψιλοακριβο αξιζει ακομα και το τελευταιο ευρω....θα μεινεις μαλ**ας απο τα αποτελεσματα του.τοσο στην οψη οσο και στην αφη.... Wink

Συμφωνώ απόλυτα. Όλα τους τα προιόντα είναι πολύ καλά, αλλά πανάκριβα
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 00:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα χρησιμοποιησω το armor γιατι και αυτο δεν ηταν φθηνο.. και οταν τελειωσει αναλογως αποτελεσματος βλεπουμε.. απο πλευρα συχνοτητας τι ξερουμε? λεει οτι αυτα που περιεχουν μια παπ@ρια καρναουμπα η καπως ετσι κρατει βαρια κανα διμηνο. ισχυει?

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Νοέ 2009, 17:38:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostasvti έγραψε:
απο πλευρα συχνοτητας τι ξερουμε?

Μια φορα το μηνα το περναω απο αυτην την κρεμα-αλοιφη της Armorall.
Αλλοι μου ειπαν οτι δεν κανει τοσο συχνα, αλλοι μου ειπαν οτι δεν εχει σχεση..

Οταν το περασα πρωτη φορα και ειδα πως δρα πανω στο αμαξωμα και στο χρωμα μου φανηκε τελειως ακινδυνο, για μια φορα τον μηνα. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 13:20:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει δοκιμάσει κανείς autoglym κερί να μας πεί τη γνώμη του? Γιατί θεωρούνται πολύ καλά προιόντα..
Είδα αυτό που λέει οτι κάνει και σε βρεγμένο αμάξι και μου φάνηκε ενδιαφέρον και όχι πολύ ακριβό..

http://cgi.ebay.co.uk/AUTOGLYM-AQUA-WAX-500ML-PACK-FREE-1STCLASS-POST_W0QQitemZ250537112476QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item3a552cf39c
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Νοέ 2009, 13:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ηδιο (Armorall) χρησιμοποιω και εγω και εχει πολυ καλα αποτελεσματα
προσωπικα το κερωνω μια φορα το μηνα και βλεπω οτι κραταει καλο "φιλμ"
προστασιας.
(το βλεπεις αν πεσει κουτσουλια που καθαριζεται αμεσως και χωρις να αφησει ιχνος, περα απο οταν πεσει νερο κτλ)
Παντως εχω μια απορια......
προσφατα εβλεπα σε περιοδικο με αξεσουαρ
κατι ΠΑΝακριβα κερια, μιλαμε παιζανε στα 150 μεχρι 280 ευρω ενα απλο κουτακι, (δεν θυμαμαι τη μαρκα)
και δεν ειναι για αποκατασταση κτλ... αναφερει οτι ειναι για καινουργια χρωματα
τι παραπανω εχουνε?
αξιζει να παρω κατι τετοιο? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 90hp sport

Ένταξη: 16 Νοέ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 01 Δεκ 2009, 22:38:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mechanic έγραψε:
Το ηδιο (Armorall) χρησιμοποιω και εγω και εχει πολυ καλα αποτελεσματα
προσωπικα το κερωνω μια φορα το μηνα και βλεπω οτι κραταει καλο "φιλμ"
προστασιας.
(το βλεπεις αν πεσει κουτσουλια που καθαριζεται αμεσως και χωρις να αφησει ιχνος, περα απο οταν πεσει νερο κτλ)
Παντως εχω μια απορια......
προσφατα εβλεπα σε περιοδικο με αξεσουαρ
κατι ΠΑΝακριβα κερια, μιλαμε παιζανε στα 150 μεχρι 280 ευρω ενα απλο κουτακι, (δεν θυμαμαι τη μαρκα)
και δεν ειναι για αποκατασταση κτλ... αναφερει οτι ειναι για καινουργια χρωματα
τι παραπανω εχουνε?
αξιζει να παρω κατι τετοιο? Rolling eyes

Mάλλον αναφέρεσαι στη swissvax όπου έχει κερί το οποίο κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 1500 λίρες Αγγλίας (περίπου 1700 ευρώ).
http://www.swissvax.co.uk/products/wax-products.asp (βλέπε το divine). Απλά τα κεριά αυτά πουλάνε πιο πολύ εφέ και φίρμα και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την τιμή τους. Τα κορυφαία κεριά που έχω δοκιμάσει είναι τα collinite 845 και 915 και το meguiars NXT που κοστίζουν περίπου 30 ευρώ έκαστο. Οτιδήποτε περισσότερο είναι μάλλον υπερβολή.

Σχετικά με το κάθε πότε είναι καλό να κερώνεται ένα αμάξι, πιστεύω ότι κάθε δύο μήνες είναι ό,τι πρέπει. Όχι ότι πιο συχνά βλάπτει, αλλά δεν προσφέρει παραπάνω προστασία και σπαταλάται τζάμπα το προϊόν. Συνεπώς, καλό είναι το χειμώνα που το χρώμα ταλαιπωρείται να περνιέται κάθε 1,5-2 μήνες κερί, ενώ το καλοκαίρι και κάθε τρίμηνο είναι μια χαρά.

Και μια διευκρίνιση. Το armorall soft paste wax δεν είναι και γυαλιστικό όπως ειπώθηκε, αλλά καθαρό κερί carnauba που σημαίνει ότι προσφέρει λάμψη και προστασία αλλά δεν αφαιρεί οξειδώσεις, κατάλοιπα και ό,τι άλλο αφαιρούν τα γυαλιστικά. Γι'αυτό συνιστάται αν δεν είναι εντελώς καθαρή η επιφάνεια που θα κερώσουμε να περάσουμε πρώτα πηλό, μετά γυαλιστικό (ήπιο ή πιο επιθετικό ανάλογα την περίπτωση) και μετά κερί.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Driver ///M στις Κυρ 12 Σεπ 2010, 13:44:09, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 01:36:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καμιά γνώμη / εμπειρία για τα autoglym???
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 12:55:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα autoglym θεωρούνται κορυφαία προιόντα και είναι τα μοναδικά πλέον που χρησιμοποιώ προσωπικά. Αυτό που δείχνεις πάντως δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά δεν χάνεις και τπτ να το δοκιμάσεις...

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ αυτό
http://cgi.ebay.co.uk/AUTOGLYM-SUPER-RESIN-POLISH-FREE1STCLASS-POST-1-LITRE_W0QQitemZ130344498175QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item1e592333ff

προσφέρει καθαρισμό του χρώματος “γέμισμα” μικροατελειών και προστασία. Δεν είναι 100% κερί, είναι περισσότερο γυαλιστικό αλλά είναι εξαιρετικό και κορυφαίο και το βρίσκω γύρω στα 16 ευρώ στα μαγαζιά.
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 15:01:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To srp της autoglym είναι από τα λεγόμενα all in one προϊόντα, δηλαδή περιέχουν και γυαλιστικά συστατικά και κερί. Καλό είναι λοιπόν, τέτοια προϊόντα να μην περνιούνται σε εντελώς καινούρια χρώματα αφού τρώνε (έστω και πολύ λίγο) βερνίκι. Καλύτερα να περνιούνται σε χρώματα ενός έτους και πάνω που έχουν αρχίσει να ταλαιπωρούνται (βλέπε ελαφρές αράχνες και οξείδωση), ενώ στα καινούρια και ένα καθαρό κερί αρκεί. Τέλος, μετά από το srp πρέπει να περνιέται και ένα καθαρό κερι carnauba (όπως το armorall και το meguiars gold class που αναφέρθηκαν προηγουμένως) ώστε να δίνει περισσότερο λάμψη στο χρώμα και να προστατεύει ακόμα περισσότερο.

Πάντως, ενώ τα autoglym είναι από τα κορυφαία προϊόντα στο χώρο, στα κεριά πιστεύω ότι η meguiars είναι καλύτερη (κυρίως το ΝΧΤ 2) όπως και η collinite (845) και η turtlewax (me to gloss platinum).
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 18:21:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks guys για τις απαντήσεις...Και εγώ έτσι είχα ακούσει οτι τα autoglym είναι πολύ καλά. Είμαι και εγώ της άποψης να μην χρησιμοποιούμε γυαλιστικά σε καινούργια χρώματα.. Ξέρουμε αν το meguiars NXT 2.0 περιέχει γυαλιστικά κτλ? Κάνει δηλαδή για καινούργια χρώματα? Φαίνεται καλό και αυτό...Καλό marketing έχει!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Driver ///M (Άρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 18:42:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To NXT 2 είναι ό,τι πρέπει για καινούρια χρώματα. Είναι συνθετικό κερί (όχι φυσικό carnauba) που σημαίνει ότι υστερεί λιγάκι σε βάθος χρώματος, αλλά προσφέρει πολύ καλύτερη προστασία από κουτσουλιές, οξειδώσεις κλπ. Επίσης δεν έχει γυαλιστικά στοιχεία που αφαιρούν βερνίκι. Για τα χρήματά του είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί μαζί με το turtlewax gloss platinum (που είσαι εξίσου καλή ευκαιρία αφού κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ λιγότερο και προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα).
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 19:39:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε driver το δικό μου αμάξι είναι 6ετίας πλέον και γ' αυτό χρησιμοποιώ γυαλιστικά όχι πολύ συχνά βέβαια αλλά όσο να ναι έχει υποστεί μια ταλαιπωρία το χρώμα. Κερί έχω ένα χρόνο να βάλω...
Τι θα μου πρότεινες λοιπόν από κερί μετά το spr να βάζω;

Το armorall hi shine paste wax δίνει όντως λάμψη αλλά φεύγει σχεικά γρήγορα μετά από 2-3 βδομάδες...
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Δεκ 2009, 19:47:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Driver ///M έγραψε:
To NXT 2 είναι ό,τι πρέπει για καινούρια χρώματα. Είναι συνθετικό κερί (όχι φυσικό carnauba) που σημαίνει ότι υστερεί λιγάκι σε βάθος χρώματος, αλλά προσφέρει πολύ καλύτερη προστασία από κουτσουλιές, οξειδώσεις κλπ. Επίσης δεν έχει γυαλιστικά στοιχεία που αφαιρούν βερνίκι. Για τα χρήματά του είναι ίσως ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί μαζί με το turtlewax gloss platinum (που είσαι εξίσου καλή ευκαιρία αφού κοστίζει γύρω στα 10 ευρώ λιγότερο και προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα).

Thanks για τις πληροφορίες!! Ήσουν κατατοπιστικότατος! Thumb Left
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης