Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
NemesisUltra (Μιχάλης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye
Ένταξη: 21 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 21:39:15 Θέμα δημοσίευσης: Ebay εγγραφη,κάρτα και ασφαλής αγορές! |
|
|
μπορώ να πάω σε οποιαδήποτε τράπεζα για να φτιάξω μια κάρτα για να κάνω αγορές ?
τι κάρτα πρέπει να ζητήσω να μου φτιάξουν και τι πρέπει να προσέξω, μπορεί να με βοηθήσει κάποιος γνωστης γιατί θα θελα να κάνω μια τέτοια κάρτα ώστε να αγοράζω εύκολα από το internet και το ebay διαφορα και εννοείτε και ανταλλακτικά  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 22:04:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
θα πας στην τραπεζα κυπρου κ θα ζητησεις μια preepaid(προπληρωμενη καρτα).αυτη εχει 5 ευρω η αγορα της κ καθε φορα που βαζεις μεσα λεφτα σου κραταει προμηθεια 1.5 ευρω.το ιδιο κανει κ οταν κανεις αγορα,κραταει παλι προμηθεια 1.5 ευρω.ειναι λιγακι ακριβη με τις προμηθειες,αλλα ειναι πολυ ασφαλη,κ χαλαει μονο οσα λεφτα βαζεις μεσα.δλδ πολυ απλα,αν δεν εχεις βαλει λεφτα μεσα,δε μπορεις να κανεις αγορα 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 00:03:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα μου είπαν οτι κρατάει 1 ευρώ....Οτι θέλουν λένε ή μόλις το αυξήσανε?  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 01:19:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πας πειραιως.
Ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου και απλα δεν βαζεις λεφτα μεσα.
Σου βγαζουν μια καρτα βιζα.
Με αυτη μπορεις να αγορασεις οτι θες, αρκει να εχει υπολοιπο η καρτα.
Δεν ειναι πιστωτικη, ειναι χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ
Οποτε οτι θες να αγορασεις, πας βαζεις το ποσο μεσα, και μετα απο μια μερα το πληρωνεις... (θελει μια μερα για να περαστει το υπολοιπο στην καρτα)
Αλλα χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ
επισης με 5 ευρω παιρνεις κωδικους για ε-μπανκινγκ και εχεις και μονιτορ του λογαριασμου σου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
COOL ALEXIS (Aleki) Τμήμα Συνεργασιών

C3 Cowmooflage
Ένταξη: 10 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 2776 Τόπος: Fathercare
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 08:41:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: | Πας πειραιως.
Ανοιγεις λογαριασμο ταμιευτηριου και απλα δεν βαζεις λεφτα μεσα.
Σου βγαζουν μια καρτα βιζα.
Με αυτη μπορεις να αγορασεις οτι θες, αρκει να εχει υπολοιπο η καρτα.
Δεν ειναι πιστωτικη, ειναι χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ
Οποτε οτι θες να αγορασεις, πας βαζεις το ποσο μεσα, και μετα απο μια μερα το πληρωνεις... (θελει μια μερα για να περαστει το υπολοιπο στην καρτα)
Αλλα χρεωστικη βιζα, οποτε την δεχεται το πεοι-παλ
επισης με 5 ευρω παιρνεις κωδικους για ε-μπανκινγκ και εχεις και μονιτορ του λογαριασμου σου... |
Η καλύτερη επιλογή, είναι τσεκαρισμένο χωρίς υπόλοιπο είναι άχρηστη 
Θέλω ένα και ένα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
reselie (Τασος) Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)
Ένταξη: 07 Σεπ 2009 Δημοσιεύσεις: 635 Τόπος: Aθηνα / Λαμία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 08:57:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
bagosgt έγραψε: | θα πας στην τραπεζα κυπρου κ θα ζητησεις μια preepaid(προπληρωμενη καρτα).αυτη εχει 5 ευρω η αγορα της κ καθε φορα που βαζεις μεσα λεφτα σου κραταει προμηθεια 1.5 ευρω.το ιδιο κανει κ οταν κανεις αγορα,κραταει παλι προμηθεια 1.5 ευρω.ειναι λιγακι ακριβη με τις προμηθειες,αλλα ειναι πολυ ασφαλη,κ χαλαει μονο οσα λεφτα βαζεις μεσα.δλδ πολυ απλα,αν δεν εχεις βαλει λεφτα μεσα,δε μπορεις να κανεις αγορα  |
Ωρε βαγγελ! που τις ειδες αυτες τις χρεωσεις οεο!?
Λοιπον επειδη ψωνιζω διαφορα απο εξωτερικο και ebay εχω 2-3 καρτουλες απο την Κυπρου..
1ον Κραταει 1ε καθε φορα που κανεις καταθεση
2ον Δεν κραταει προμηθεια οταν κανεις αγορες
Κανεις καταθεση το πρωι,στις 6 το απογευμα εχεις ετοιμα τα χρηματα.
θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie στις Παρ 20 Νοέ 2009, 09:03:28, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
greenpug106 (Κωνσταντίνος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned
Ένταξη: 24 Δεκ 2004 Δημοσιεύσεις: 897 Τόπος: Κύπρος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 09:02:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ζητάς να σου ανοίξουν μια Internet Visa.
Αυτές έχουν υπόλοιπο 2 ευρώ.
Βάζεις τα ανάλογα λεφτά ΄μέσα όταν θες να κάνεις αγορές (το κάνω ηλεκτρονικό από τον τρεχούμενο σε αυτή τη κάρτα) και είσαι μια χαρά.
Για προμήθειες δεν έχω προσέξει κάτι.
Είναι από την Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο
Έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα τόσο από ebay / paypal και άλλα sites χωρίς κανένα πρόβλημα.
Απλά πρόσεξε να μην χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά στο υποκατάστημα και να κάνεις κατάθεση στη κάρτα γιατί θα βαριέσε 
Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thantsi (Thanos) Μέλος

Peugeot 306 1.4 (8V) Champion (2000)
Ένταξη: 09 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 138 Τόπος: Μαρουσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 09:23:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παράθεση: |
Απλά πρόσεξε να μην χρειάζεται να πηγαίνεις κάθε φορά στο υποκατάστημα και να κάνεις κατάθεση στη κάρτα γιατί θα βαριέσε
|
Και γιαυτό το λογο παιδες....υπαρχει το Ε-BANKING...Απιστευτο ειδικα απο την eurobank και την πειραιως(Εχουν καλυτερη ανταποκριση στις υπηρεσιες τους και δν πεφτει ο server)...Σας το προτεινω με χιλια...Εγω μεσα σε 20λεπτα εβγαλα λογαριασμο στην eurobank εβγαλα σε αυτο μια χρεωστικη και αλλη μια prepaid και μαζι με αυτα και τους κωδικους για το e-banking....και γεμιζζεις την χρεωστικη και βαζεις οσα λεφτα θελεις οποτε θελεις στην prepaid χωρις να τρεχεις σε τραπεζες και βλακειες απο το pc σου ολα!!!!!!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 10:25:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Road_Runner έγραψε: |
Οποτε οτι θες να αγορασεις, πας βαζεις το ποσο μεσα, και μετα απο μια μερα το πληρωνεις... (θελει μια μερα για να περαστει το υπολοιπο στην καρτα)... |
Και μία απορία-μ***κια ίσως αλλά πάντα την είχα!!!Όταν θα έρθει η ώρα να πληρωθεί αυτό που θα έχεις παραγγείλει είτε είναι από ιδιώτη είτε είναι από επιχείρηση, παίρνει αυτός όσα θέλει Πρέπει να έχεις ακριβώς το ποσό μέσα σε περίπτωση που πάρει παραπάνω Ή σου παρέχει κατά κάποιο τρόπο κάποια ασφάλεια στα χρήματα σου Δηλαδή να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν τραπεζικός λογαριασμός....
Road_Runner έγραψε: | επισης με 5 ευρω παιρνεις κωδικους για ε-μπανκινγκ και εχεις και μονιτορ του λογαριασμου σου... |
Όλο με κωδικά ονόματα μιλάς!!!!
Αυτό πάλι τι διάολο είναι 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 10:41:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φυσικά κ δεν παίρνει αυτός όσα θέλει. κ εννοείται ότι δεν παίρνει αυτός κάτι! το paypal βλέπει πόσο κόστισε η αγορά σου + τα μετοφορικά, τραβάει αυτό το ποσό απ τον λογαριασμό σου κ έπειτα το περνάει στο λογαριασμό του πωλητή.
και επίσης, τα περισσότερα ebanking των ελληνικών τραπεζών είναι δωρεάν... δείτε κ σε άλλες τράπεζες για pre-paid, που δεν παίρνουν καν προμήθεια..
εγώ παίζω με πιστωτική... οι prepaid απαιτούν τεράστιες διαδικασίες (τράβα τράπεζα, κατέθεσε κλπ...) και χρόνο που δεν έχω 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 11:14:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε ζηση εχεις μεινει πισω, με prepaid μπορεις να κανεις καταθεση ή αναλυψη απο ΑΤΜ ή απο το internet ειναι αν θες ονομαστικη και δεν εχει σχεδον καμια διαφορα με την κανονικη (η μονη διαφορα ειναι οτι δε συμμετεχουν σε προγραμματα δοσεων)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 11:27:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
από ΑΤΜ πάλι χρειάζεται να βγεις έξω απ το σπίτι.
απ το internet να κάνω κατάθεση στην prepaid χρησιμοποιώντας τι; άλλη κάρτα; κ γιατί δεν χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα για την αγορά; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 16:40:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
καλα αφου εχεις αυτη την αποψη και εισαι υπερ των πιστωτικων παω πασο Για να τα λες κατι ξερεις 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 17:04:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | εγώ παίζω με πιστωτική... οι prepaid απαιτούν τεράστιες διαδικασίες (τράβα τράπεζα, κατέθεσε κλπ...) και χρόνο που δεν έχω  |
+1...οι συναλλαγές είναι τόσο ασφαλείς, που περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να μπείς σε τράπεζα και να γίνει ληστεία, παρά να σε κλέψουν στο paypal. Εκτός αν είσαι τόσο χαζός και δώσεις σε τυχάρπαστο email τα στοιχεία της κάρτας σου.
Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε στον ηλεκτρονικό μεσαίωνα ακόμη, τώρα πρόσφατα ο κόσμος ανακαλύπτει το ebanking και γενικά πρακτικές που στο εξωτερικό τις χρησιμοποιούν τα τελευταία 20 χρόνια και οι γιαγιάδες 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 17:20:53 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βασικά οι πιθανότητες να σου χρεώσει κάποιος άσχετος την κάρτα σου (είτε πιστωτική είτε χρεωστική!) δεν αυξάνονται αν έχεις χρησιμοποιήσει την κάρτα στο νετ. είναι εντελώς τυχαίο πραγματικά... αγοράζω πράγματα στο νετ με δική μου κάρτα από τα 18 μου (κ πιο πριν με την κάρτα της μάνας μου) κ ποτέ δεν έγινε το παραμικρό. πχ της αδερφής μου της έχουν "φάει" 1500 ευρώ κ απ την πιστωτική της κ απ τον τραπεζικό λογαριασμό της κ δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τις κάρτες της ον λάιν. είναι να μην σου τύχει.
όλο κ κάτι θα ξέρω από τράπεζες
κ για να το λήξουμε, το μοναδικό μειονέκτημα της πιστωτικής είναι το επιτόκιο. αν την πληρώσεις στην ώρα της εξαλείφεται κ αυτό.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pygolabida (Γιάννα) Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge
Ένταξη: 05 Αύγ 2004 Δημοσιεύσεις: 824 Τόπος: London
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 17:28:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι αυτή η πιθανότητα υπάρχει σε όλου του είδους της συναλλαγές όπως πχ σε μέλος του κλάμπ είχαν πάρει όλο το μισθό από την τράπεζα από υποκλοπή στοιχείων στην κάρτα μισθοδοσία της. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις κλοπών στο internet στατιστικά ή το site δεν είναι αξιόπιστο ή ο χρήστης έχει ξεγελαστεί & έχει δώσει στοιχεία της κάρτας του κάπου που δεν πρέπει. Όχι βέβαια ότι δεν υπάρχει & ο παράγοντας κακοτυχία αλλά αυτός υπάρχει δυστυχώς παντού.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ath7 (Χαρης) Έχω ξεφύγει !!!

corsa B
Ένταξη: 22 Φεβ 2008 Δημοσιεύσεις: 1180 Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:20:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω στην ΚΥΠΡΟΥ την εβγαλα και μου εβγαλε και την καρτα μεσα σε ενα τεταρτο!
Χρεωστικη καρτα οχι πιστοτικη!
.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
spyros_rallye (SPYROS) Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye
Ένταξη: 20 Οκτ 2003 Δημοσιεύσεις: 361
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:52:38 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη δουλευω στη eurobank, η prepaid card χρησιμοποιειται παντου στο internet οπου δεχονται visa, ειναι αρκετα ασφαλης αρκει να τη χρησιμοποιειται και σε ασφαλες pc (πχ οχι σε internet cafe..). Τωρα αν καποιος ανοιξει και λογ/μο μπορει να κανει ολες τις συναλλαγες του και να τις παρακολουθει απο το e-banking που ειναι πολυ ευκολο.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bagosgt (Moderator at O.X) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 24 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 3075
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 22:29:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
reselie έγραψε: | bagosgt έγραψε: | θα πας στην τραπεζα κυπρου κ θα ζητησεις μια preepaid(προπληρωμενη καρτα).αυτη εχει 5 ευρω η αγορα της κ καθε φορα που βαζεις μεσα λεφτα σου κραταει προμηθεια 1.5 ευρω.το ιδιο κανει κ οταν κανεις αγορα,κραταει παλι προμηθεια 1.5 ευρω.ειναι λιγακι ακριβη με τις προμηθειες,αλλα ειναι πολυ ασφαλη,κ χαλαει μονο οσα λεφτα βαζεις μεσα.δλδ πολυ απλα,αν δεν εχεις βαλει λεφτα μεσα,δε μπορεις να κανεις αγορα  |
Ωρε βαγγελ! που τις ειδες αυτες τις χρεωσεις οεο!?
Λοιπον επειδη ψωνιζω διαφορα απο εξωτερικο και ebay εχω 2-3 καρτουλες απο την Κυπρου..
1ον Κραταει 1ε καθε φορα που κανεις καταθεση
2ον Δεν κραταει προμηθεια οταν κανεις αγορες
Κανεις καταθεση το πρωι,στις 6 το απογευμα εχεις ετοιμα τα χρηματα. |
κατι κραταει,αλλα βαζω κ λιγακι παραπανω για να ειμαι μεσα... ασε που τελευταια φορα που πηρα κατι για το R1,κατι μου ειπε στο paypal,οτι εχω υπερβει το οριο αγορων κ πρεπει να μου κρατησουν 1.5 ευρω... αλλα εδωσα τοσα λεφτα για τις εξατμησεις,δε με πειραξε το 1.5 ευρω 
Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NemesisUltra (Μιχάλης) Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye
Ένταξη: 21 Σεπ 2008 Δημοσιεύσεις: 391 Τόπος: ΡΟΔΟΣ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 18:21:37 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ευχάριστω για το ενδιαφέρον σας παιδιά θα παω να φτιάξω μια.. με ενδιάφερε αυτό με το paypal και την αξιοπιστία |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|