PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Τurbo σε 307 1400 16ν
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 18:33:24    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Τurbo σε 307 1400 16ν Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι 1400 16ν 90hp και θελω turbiso ρωτησα και μου ειπανε με 6.000ε το παει στα 230-250hp με σφυρηλατα πιστονια. πειτε καμια γνωμη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 19:14:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μην κάνεις τίποτα,
Τα 6000 χιλιαρικα βάλτα ώς προκαταβολή για ένα 207 και τα υπόλοιπα που θα δώσεις θα είναι αυτά που θα έδινες ούτος ή άλλος για όσα δεν σου έχουν πεί και θα σου βγάλει το 307...

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 19:31:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι ειναι πολλα ακομα δλδ πανε γυρο στα 2000ε αναρτησεισ και φρενα αλλα 1000ε ζαντολαστιχα και γυρο στο 1000ε για διαφορα εχτρα ομορφιασ αλλα......
το αμαχη ειναι του 2007 και 20.000 km εχο βαλει και 4000 ηχο μεσα οποτε δεν μ παει να το πουλησω οποτε θελω λιγο γκαζι...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 19:43:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανεξάρτητα με το αν "αξίζει" ή όχι μια τετοια μετατροπή, που ειναι προσωπικο θέμα του καθενός ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ και αναλωθουμε στο τι μπορεί να κάνει καποιος με τα λεφτα του κλπ κλπ κλπ...
...θεωρώ οτι τέτοια αύξηση ισχυος στο συγκεκριμένο μοτερ ειναι μάλλον απίθανη ή εστω ειναι μάλλον απίθανο να ειναι αξιόπιστη σε σχετικό βάθος χρόνου, και οχι απλά ενα "πυροτεχνημα" για λιγα km και μετα να αρχισουν τα παρατράγουδα.

Αυτα τα 6000ε τι περιλαμβάνουν αναλυτικά σου είπαν?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 19:49:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπιστονια wiseko
25αρι turbo στο 1 bar
πολλαπλη εξαγογη
εξατμιση+καταλυτησ
interkouler
σωληνωσεισ
κολαρα
μπεκ 5
προγραμμα
φλατζα γνησια και μεταλα
+ την εγρασια
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φλατζα γνησια?Μπααααα
Ανεφερε τπτ για ροικη?Μπαααα
Ανεφερe τπτ για εισαγωγη...?Η μαμα πλαστικη στο 1 bar ginete komatia....
Mπιελες μαμα?

Τα 6000 ειναι υπερβολικα πολλα...και δν θα αξιζει το αποτελεσμα...και αν γινει μιας και το 1.4 δεν εχει τοση μεγαλη ποσοτητα καυσαεριων θα γεμιζει η 25αρα πολυ ψηλα....και εννοειται οτι δεν το συζητας για 1bar 0.7 το πολυ
Μια λυση ειναι να βρεις ενα πιο μικρο τουρμπο απο κανα saab η κανα volvo (αν θες Garett) η βαζεις μια κ03 και εχεις κατι πιο αξιολογο....
Οσο για τα 250....δεν υπαρχει το νουμερο αυτο...και αν υπαρξει θα ειναι στιγμιαια πανω στο δυναμομετρο κα στον δρομο δεν θα κανει τπτ...
Ενα καλο αποτελεσμα ειναι τα 170-180 και αν παντα γιατι στο υπογφαφω οτι πλαστικη εισαγωγη στο 1bar απλα δεεεν...

Πιστευω παντως αν εχεις ορεξη και μερακι να το ξεκινησεις...μιας κα αν βγει καλο θα ειναι μια ωραια λυση για τα λιγα κυβικα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειπε για εισαγωγη κοντα στο 600αρι ε
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:14:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ...
Μιας και εγω ειμαι σε παροιμοια φαση με σενα δεν θα πω τπτ αλλο μιας και εγω ειχα κουσει πολλα στην αρχη (και ακομα ακουω) που ειναι λογια που απλα σε ριχνουν....ξεκινα το...αν τα διαθετεις καντο...απλα να εισαι ετοιμος και για το αντιθετο....αλλα ετσι ειναι αυτα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:28:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηρα εναν αλλο μηχανικο τηλεφωνικα μου ειπε 4000-5000ε βεβαια θα περασω απο το μαγαζι του για να το αναλύσουμε το θεμα
Επιστροφή στην κορυφή
Fotigos (Φώτης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

308 1.6 GT 175HP

Ένταξη: 30 Δεκ 2008
Τόπος: Σπάρτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:32:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

simos13 έγραψε:
πηρα εναν αλλο μηχανικο τηλεφωνικα μου ειπε 4000-5000ε βεβαια θα περασω απο το μαγαζι του για να το αναλύσουμε το θεμα

αν σε ενδιαφέρει είναι ένα συνεργείο πιο κάτω απο μένα που ασχολείτε μόνο με μετατροπές τέτοιου τύπου,βλέπω συνέχεια όποτε περνάω απ'έξω διάφορα.
για λεπτομέρειες αν θές να σου πώ που είναι να πας να πάρεις μια προσφορά κάνε μου πμ.

Ήμουν κάποτε σε 2 ρόδες,,,
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 20:59:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ας τα απρουμε με την λογικη....
Μια 25αρα μτχ σε καλη κατασταση παιζει στα 350-400ε
Η πολλαπλη εξαγωγης χειροποιητη παει κανα 400ε
Εξατμηση κανα 500ε
5ο μπεκ με εγκεφαλακι 150-200
Ιντερκουλερ κανα 100ε
Σκαστρα 50-100ε
Βαλβιδα πιεσης κανα 50ε
Σωληνωσεις κολαρα κλπ κλπ κλπ το πολυ 300ε

2000 τα ανταλακτικα

Συν 1000-1500 τοποθετηση προγραμα με ολα τα αναλωσημα...
Επιστροφή στην κορυφή
simos13 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:12:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η τιμη που μου εδωσε ειναι με καινουργια ανταλλακτικα φυσικα αν θελω να μειωσω το κοστοσ θα μπουνε μεταχειρισμενα
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μονα μεταχειρα ππου σου λεω στο πανω ποστ ειναι η τουρμπινα....
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 21:39:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με τον αλουμινενιο κορμο,τον μαμα στροφαλο και τις ψευτικες μπιελες του ET,αμα αντεξει κανεναν χρονο στα 130-140 αλογα,να εισαι πολυ ευχαριστημενος.

Το προβλημα δεν ειναι ουτε στα πιστονια,ουτε στα υπολοιπα,στην εισαγωγη και στην αντοχη του κορμου θα τα βρεις πολυ σκουρα,τοοοσο σκουρα που να σε κανει να μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που εμπλεξες...

Btw η μαμα πλαστικη εισαγωγη πανω απο το μισο bar,σπαει(αυτο απο 206 turbo γνωστου,οχι λογια του αερα...).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 01:39:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Ας τα απρουμε με την λογικη....
Μια 25αρα μτχ σε καλη κατασταση παιζει στα 350-400ε
Η πολλαπλη εξαγωγης χειροποιητη παει κανα 400ε
Εξατμηση κανα 500ε
5ο μπεκ με εγκεφαλακι 150-200
Ιντερκουλερ κανα 100ε
Σκαστρα 50-100ε
Βαλβιδα πιεσης κανα 50ε
Σωληνωσεις κολαρα κλπ κλπ κλπ το πολυ 300ε

2000 τα ανταλακτικα

Συν 1000-1500 τοποθετηση προγραμα με ολα τα αναλωσημα...

Βάλε και κανά σφυρήλατο ρε μάστορη αφού θα γίνει που θα γίνει! Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 09:28:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οπως ειπε και ο στελιος ο κορμος θ αναοιξει σαν μπανανα οποτε δεν πειραζω τπτ απο εντοσθια και κραταμε το ολο project light....
Laughing Το δικο μου φουλ σφυρηλατο ειναι.. Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 19:33:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ενα light turbo kit και μια πιεση της ταξης του 0,4-0,5 δν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.ουτε με κορμο,ουτε με πιστονια ουτε με εισαγωγη.προσοχη γιατι το λαιτ τιυρμπο κτ που πουλανε μερικοι ειναι χωρς ιντερκουλερ και χωρις φλατζα με μαμα συμπιεση οποτε με φλατζα 4,2 χιλ και ενα μικρο ιντερκουλερ θα εισαι κομπλε και απαστος.απλα μην περιμενεις και 200 αλογα.κανα 160-170 οκ.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 21:49:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

106_xr έγραψε:
με ενα light turbo kit και μια πιεση της ταξης του 0,4-0,5 δν εχεις κανενα απολυτως προβλημα.ουτε με κορμο,ουτε με πιστονια ουτε με εισαγωγη.προσοχη γιατι το λαιτ τιυρμπο κτ που πουλανε μερικοι ειναι χωρς ιντερκουλερ και χωρις φλατζα με μαμα συμπιεση οποτε με φλατζα 4,2 χιλ και ενα μικρο ιντερκουλερ θα εισαι κομπλε και απαστος.απλα μην περιμενεις και 200 αλογα.κανα 160-170 οκ.

1.4 ΑΡΧΗΓΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς ΘΑ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΕ 1.6
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Δεκ 2009, 22:00:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως...
Εδω τα 1400αρια με τα 75 οριακα εφταναν τα 140 πριν σπασουν...
Τα 160+ ειναι ουτοπικο νουμερο για μαμα σωθικα οταν αναφερομαστε στην αξιοπιστια,ακομα και με την 16v κεφαλη. Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 06 Ιαν 2010, 00:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Με τον αλουμινενιο κορμο,τον μαμα στροφαλο και τις ψευτικες μπιελες του ET,αμα αντεξει κανεναν χρονο στα 130-140 αλογα,να εισαι πολυ ευχαριστημενος.

Το προβλημα δεν ειναι ουτε στα πιστονια,ουτε στα υπολοιπα,στην εισαγωγη και στην αντοχη του κορμου θα τα βρεις πολυ σκουρα,τοοοσο σκουρα που να σε κανει να μετανιωσεις την ωρα και την στιγμη που εμπλεξες...

Btw η μαμα πλαστικη εισαγωγη πανω απο το μισο bar,σπαει(αυτο απο 206 turbo γνωστου,οχι λογια του αερα...).

εγς δν μπορω να καταλαβω ποιο προβλημα θα εχει ο κορμος αλουμινιου με το 0,5?δν νομιζω να εχει καμια σχεση ο κορμος αλουμινιου με τα χιτωνια οπου ειναι ατσαλινα οποτε μην λεμε οτι θελουμε.απο την πολυστροφια μποει αλλα να λιωσει η να σπασει κανα πιστονι στα 140 αλογα δν νομιζω,ουτε να ανοιξει ο κορμοσ σαν μπανανα.εγς εχω τουρμπισμενο ραλλυ απο τον αυγουστο με αλουμινενιο κορμο,μαμα συμπιεση και χωρισ ιντερκουλερ και δουλευω 0,4 και δν εχω κανενα απολυτως προβλημα.ουτε το παραμικρο αλλα δν το παταω και συνεχεια ε?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης