PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 RALLYE-GT-RC ηλιοροφη ανοιγομενη 800-γυαλινη κλειστη 600
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 00:37:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Εγω που εχω παντος την γυαλινη(GT) ειμαι super ευχαριστημενος(που να ειστε μεσα οταν βρεχει!!ειδικα αγκαλια με γκομενακι). 9.000χλμ και ποτε δεν ακουσα τπτ απο το καλυμα οσο για την ζεστη το καλοκαιρι παλι δεν καταλαβα τπτ.Το οτι δεν ανοιγει εμενα μ'άρεσει καλητερα, εχεις και το κεφαλι υσηχο απ'τυχον διαροες απ'τα λαστηχα, αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος.

Xαχα, ωραία το έθεσε ο Δημήτρης... Wink

Κι εγώ προτείνω ανεπιφύλακτα την πανοραμική, δίνει φως και ζωντάνια στο κατάμαυρο εσωτερικό του GT (κι αυτοί που κάθονται πίσω στα 3θυρα δεν νιώθουν κλειστοφοβία σαν φυλακισμένοι αλλά η πανοραμική τους δίνει την ευκαιρία να χαζεύουν τον ουρανό), όταν βρέχει είναι όλα τα λεφτά κι επίσης δεν έχει τριγμούς και προβλήματα με διαρροή νερού. Τέλος, κατά τη γνώμη μου, η πανοραμική προσδίδει πόντους και στην εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου.
Επίσης μεταξύ ''Rallye'' ή GT... GT δαγκωτό !
( αν βεβαίως υπάρχουν τα 2.000€ ''περίσσευμα'' )

Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 00:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kobarsos έγραψε:
Εχει βαλει καποιος after market ηλιοροφη της webasto? Εχει αντιμετοπισει κανεις προβλημα με after market ηλιοροφη? Σκευτομαι να την βαλω σε 207 Rallye...

Μην το κάνεις .
Σε εμάς παλαιότερα, σε 2 αυτοκίνητα που είχαν ανοιχτεί, έπαιξε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο .

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 13:13:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα,

Μετά από τις κουβέντες που είχαμε εδώ για την πανοραμική οροφή, είπα χθες να ανοίξω το χειροκίνητο σκιάδιο που πάει προς τα πίσω ώστε να δω πως είναι να βλέπεις "τον ουρανό"...

Και διαπίστωσα ότι το πλαστικό χερούλι στο σκιάδιο είναι πρόχειρα τοποθετημένο με δύο πλαστικές βάσεις που κουμπώνουν πάνω στο σκιάδιο...

Και τελικά η μία πλαστική βάση σπασμένη ή απλά εξαφανισμένη και το χερούλι μου έμεινε στο χέρι ... Shocked ...

Εργοστασιακό ελάττωμα. Διορθώνεται άραγε; Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 14:47:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ίδιο έπαθα και γω, μου έμεινε το χερουλάκι στο χέρι
έχει σπάσει από τη μία μεριά το πλαστικό και δεν κουμπώνει η ασφάλεια

υποθέτω πως πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω ρώτήσει ακόμα.... το ανταλλακτικό κάνει περί τα 50-60€ και ο κωδικός από το service box είναι 08401ΚP

μιας που μου το θύμισες θα ρωτήσω σήμερα τι πάιζει με την εγγύηση

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 16:45:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Καλημέρα,

Μετά από τις κουβέντες που είχαμε εδώ για την πανοραμική οροφή, είπα χθες να ανοίξω το χειροκίνητο σκιάδιο που πάει προς τα πίσω ώστε να δω πως είναι να βλέπεις "τον ουρανό"...

Και διαπίστωσα ότι το πλαστικό χερούλι στο σκιάδιο είναι πρόχειρα τοποθετημένο με δύο πλαστικές βάσεις που κουμπώνουν πάνω στο σκιάδιο...

Και τελικά η μία πλαστική βάση σπασμένη ή απλά εξαφανισμένη και το χερούλι μου έμεινε στο χέρι ...

Shocked Shocked Shocked μα καλα τοοοσο ατυχια!!επειτα απο τοσο καιρο που το εχεις να πας να το ανοξεις την πρωτη φορα και να ειναι σπασμενο Shocked
εγγυηση κατευθειαν καιμετα συνεχεια ανοιχτο..να μην το ανοιγοκλινεις
Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 18:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
το ίδιο έπαθα και γω, μου έμεινε το χερουλάκι στο χέρι
έχει σπάσει από τη μία μεριά το πλαστικό και δεν κουμπώνει η ασφάλεια

υποθέτω πως πρέπει να αντικατασταθεί μέσα στην εγγύηση αλλά δεν έχω ρώτήσει ακόμα.... το ανταλλακτικό κάνει περί τα 50-60€ και ο κωδικός από το service box είναι 08401ΚP

Σε βρίσκω πολύ ενημερωμένη...!... Smile

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που το έχει πάθει αυτό...
Και μου φαίνεται λιγάκι ακριβό....

Ευχαριστώ για την πληροφορία!... Exclamation Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Νοέ 2009, 18:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
Shocked Shocked Shocked μα καλα τοοοσο ατυχια!!επειτα απο τοσο καιρο που το εχεις να πας να το ανοξεις την πρωτη φορα και να ειναι σπασμενο Shocked
Wink

χε!χε! λες συνέχεια ανοιχτό;

μπα... Τρομάζω... Αυτά βγάζουν τριγμούς, χαλαρώνουν και αρχίζουν τα πάνω-κάτω... κλπ...κλπ...
Κλειστό πάντα και κουμπωμένο καλά... Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 09:49:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όταν πήγα για το check των 8000χλμ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τους είπα να το κοιτάξουν, πόσο κάνει, τι κωδικό έχει κτλ. και μένα ακριβό μου φάνηκε για πλαστικό που μπορεί άνετα να ξανασπάσει. Για την αντικατάσταση μάλλον πρέπει να πάω σε αντιπροσωπεία.

εγώ πάντως όσον αφορά την πανοραμική το καλοκάιρι την έχω όλη μέρα κλειστή γιατί ο ήλιος καίει για μας τους γκέι, και την ανοίγω μόνο το βράδυ για να βλέπω τ'άστρα.
Τώρα το χειμώνα είναι μονίμως ανοιχτή, νύχτα-μέρα. Απλά τα σπάει!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 11:59:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Wink

χε!χε! λες συνέχεια ανοιχτό;

μπα... Τρομάζω... Αυτά βγάζουν τριγμούς, χαλαρώνουν και αρχίζουν τα πάνω-κάτω... κλπ...κλπ...
Κλειστό πάντα και κουμπωμένο καλά... Clapping

ναι βεβαια..και ειδικα ξερεις ποτε?οταν πατας πολυ αποτομο το φρενο...πολυυυ φρενο συνεχεια..τοτε μετα απο καιρο θα πατας πολυ φρενο και θα κλεινει μονη της Laughing Laughing Laughing Laughing
για καντο να δεις!!!!! Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 12:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

Cheers Cheers Cheers Cheers

Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 12:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
εγώ πάντως όσον αφορά την πανοραμική το καλοκάιρι την έχω όλη μέρα κλειστή γιατί ο ήλιος καίει για μας τους γκέι, και την ανοίγω μόνο το βράδυ για να βλέπω τ'άστρα.

+1 Cool
(Παροτι δεν εχω πανοραμικη, αλλα "κλασικη") Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 12:49:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι βεβαια..και ειδικα ξερεις ποτε?οταν πατας πολυ αποτομο το φρενο...πολυυυ φρενο συνεχεια..τοτε μετα απο καιρο θα πατας πολυ φρενο και θα κλεινει μονη της Laughing Laughing Laughing Laughing
για καντο να δεις!!!!! Laughing Laughing Laughing

Μπα, το δικό μου το κουρτινάκι από την αχρηστία έχει κολλήσει. Με το ζόρι πάει προς τα πίσω... Laughing

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έχω βρει ένα θετικό της πανοραμικής οροφής!...

Με ένα βουρτσάκι τζαμιών, με μεγάλο κοντάρι καθαρίζει/πλένεται και στεγνώνει όλος ο ουρανός σε 1 λεπτό χωρίς τον κίνδυνο για γρατσουνιές κλπ...κλπ...

Το αυτοκίνητο με αυτό το τρόπο πλένεται και στεγνώνεται πραγματικά πολύ γρήγορα... Smile ... Άνεσηηηη!!!!! Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
grpts (Γιωργος)
Μέλος
Μέλος

207gt '08

Ένταξη: 05 Σεπ 2008
Τόπος: Μαρουσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 13:15:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πανοραμικη ειναι πολυ καλη φαση πραγματι , αν δεν ανοιγε και το σκιαδιο στα αποτομα ξεκινηματα .....
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 13:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

grpts έγραψε:
η πανοραμικη ειναι πολυ καλη φαση πραγματι , αν δεν ανοιγε και το σκιαδιο στα αποτομα ξεκινηματα .....

Σου ανοίγει το σκιάδιο; Question Shocked

Μα πως γίνεται αυτό;
Αφού "κουμπώνει" εκεί που τερματίζει στο κλείσιμο... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 17:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι και εγώ έχω βρει ένα θετικό της πανοραμικής οροφής!...

Με ένα βουρτσάκι τζαμιών, με μεγάλο κοντάρι καθαρίζει/πλένεται και στεγνώνει όλος ο ουρανός σε 1 λεπτό χωρίς τον κίνδυνο για γρατσουνιές κλπ...κλπ..

το βρηκε παιδια...το βρηκε!!!
Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Νοέ 2009, 18:16:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Με ένα βουρτσάκι τζαμιών, με μεγάλο κοντάρι καθαρίζει/πλένεται και στεγνώνει όλος ο ουρανός σε 1 λεπτό χωρίς τον κίνδυνο για γρατσουνιές κλπ...κλπ..

το βρηκε παιδια...το βρηκε!!!
Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers Cheers

Silly Tease
Hunter

Thumb right

Τέλος η πανοραμική!... Τώρα έχω θέμα εξάτμιση... Rolling eyes ... Clapping
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Ιαν 2010, 18:46:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
...

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω...
50euro το χερούλι μαζί με τα κουμπώματα και δύο πριτσίνια.
Προσοχή!!
Η PEUGEOT λέει ότι θα πρέπει να βγει εντελώς το σκιάδιο για να μπει το χερούλι. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βγουν οι διάδρομοι που κινείται το σκιάδιο. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να βγουν πριτσίνια, βίδες και άλλα πολλά...
Δεν χρειάζεται να γίνει όλο αυτό το "σκίσιμο".

Το πλαστικό χερούλι μπαίνει και απ'ευθείας σε ένα λεπτό!...!...!

Μπαίνει και στην εγγύηση ΚΑΝΟΝΙΚΑ ... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 12:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά από καιρό αποφάσισα να πάω αντιπροσωπεία για να δω τι πάιζει με το χερούλι στο σκιάδιο και την εγγύηση (πριν λήξει Laughing )

μαζί με αυτό κοίταξαν και την κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ που έκανε σαν κουδουνίστρα. Τελικά μου είπαν πως ενώ για την κλειδαριά έχει βγει φλασάκι από την peugeot για αλλαγή στα πλαίσια εγγύησης για τα μοντέλα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα, για το σκιάδιο δεν υπάρχει εγγύηση, και ότι θα μου τα άλλαζαν και τα 2 στην εγγύηση (το σκιάδιο χαριστικά)

δεν ξέρω αν έτυχε σε κανέναν άλλο και ζήτησε εγγύηση και τι του είπαν..
(όλα αυτά στην αντιπροσωπέια της Αγίας Πάρασκευής)

Τέλος καλό, όλα καλά προς το παρόν! Ελπίζω μόνο να μην ξαναχαλάσει, που πολύ πιθανό το βλέπω Confused, κρίνοντας από το πόσο εύκολα κόπηκε την πρώτη φορά το πλαστικό και χρειαστεί να το αγοράσω. 50€ για αυτή την μλκια είναι πολλά Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 12:57:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:
...
δεν ξέρω αν έτυχε σε κανέναν άλλο και ζήτησε εγγύηση και τι του είπαν..
(όλα αυτά στην αντιπροσωπέια της Αγίας Πάρασκευής)...

Εμένα όπως λέω και παραπάνω μου το άλλαξαν το χερούλι στα πλαίσια της εγγύησης χωρίς να μου πουν απολύτως τίποτα. Απλά περίμενα δύο ημέρες για να έρθει το καινούριο χερούλι από την LION.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Φεβ 2010, 21:27:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

μαζί με αυτό κοίταξαν και την κλειδαριά του πορτ μπαγκάζ που έκανε σαν κουδουνίστρα. Τελικά μου είπαν πως ενώ για την κλειδαριά έχει βγει φλασάκι από την peugeot για αλλαγή στα πλαίσια εγγύησης για τα μοντέλα που παρουσιάστηκε το πρόβλημα,

Μπά αλλάζουν την κλειδαριά? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με δ'αύτους και αυτό αν πας να τους πεις θα κάνουν τους δύσκολους...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης