PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Xenon σε 106 rallye
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
katadromeas01 (Θεόφιλος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 106 1.6 (16v) rallye (2002)

Ένταξη: 04 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:28:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Very happy

μαγκες τα ευχαριστιρια στον dim Wink πριν 2 μερες τα xenon μου φαινοντουσαν σαν την κβαντομιχανικη! Laughing

mybanner4aa68addf29fb89798798798798798798.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Anytime Cool

Καλές αγορές Smile

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 14:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

katadromeas01 έγραψε:
αυτο φιλε μου εχει να κανει με τους μετασχηματιστες των xenon που κυριως χρησιμοποιουνται στην μεγαλη σκαλα ωστε σε περιπτωση αναγκης που θες να "παιξεις" τα φωτα δεν περιμενεις να ζεσταθουν! πολλοι δεν ξερουν πως αν το παιζεις τα φωτα με συμβατικες λαμπες xenon που θελουν καποια ωρα να ζεσταθουν ,μπορει να τις καψει. υπαρχουν πολλοι ψηφιακοι μετασχηματιστες στην αγορα με αναμα σχεδον ακαριαι,σε 1'' 20% φωτηνοτητα,σε 3'' 80%. υπαρχουν και πιο "γρηγορες" Wink !

σωστός και γω φοράω ballasts διαφορετικά για τη μεγάλη σκάλα. και να μη ξεχνάμε τον άψογο xenonhellas.gr

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 14:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλαξα τα ύψη του 106 μπρος-πίσω, έβγαλα προφυλακτήρα κι έλυσα προβολάκια για να τα καθαρίσω εσωτερικά γιατί είχαν πιάσει μελίγκρα και αντικατέστησα και τις λάμπες με τις OsramNightBraker.

Το θέμα είναι ότι τα φανάρια βαράνε όπου νάναι. Προσπάθησα να τα φέρω στο σωστό ύψος (με το μάτι) αλλά και πάλι δεν είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και δεν ξέρω αν στραβώνω και τους μπροστινους.

Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο για να τα φέρω στο σωστό ύψος? Υπάρχει δηλαδή κάποιο δεδομένο μήκος που πρέπει να σκάει η δέσμη σε κάθετο τοίχο σε δεδομένη απόσταση (και επίπεδο έδαφος εννοείται)?

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Νοέ 2009, 02:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ το είχα πάει σε ηλεκτρολόγο κ δε μπορούσε να μου τα ρυθμίσει γιατί λέει φωτίζουν όπου να 'ναι.Κ με μια ματιά που έριξα κ εγώ στο μηχάνημα που έχουν, όντως η "δέσμη" τους (ή όπως αλλιώς μπορούμε να το πούμε αυτό το πράγμα που βγάζουν) είναι κάπως άκυρη.
Αλλά βρήκα άλλη λύση Idea.
Το ρεγούλαρα όσο κάτω πάνε έτσι ώστε να στραβώνουν όσο το δυνατόν λιγότερο τους άλλους κ ταυτόχρονα ευθυγραμμίστηκαν μιας κ οι ρεγουλατόροι κ απ' τις δυο μεριές τερμάτησαν.
Άρα ήταν σε ένα ευθείο σημείο κ τα δύο Laughing.

Μπαίνω με τις πόρτες κ βγαίνω με το τιμόνι στο χέρι...
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Νοέ 2009, 02:04:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος κάποιον τρόπο για να τα φέρω στο σωστό ύψος? Υπάρχει δηλαδή κάποιο δεδομένο μήκος που πρέπει να σκάει η δέσμη σε κάθετο τοίχο σε δεδομένη απόσταση (και επίπεδο έδαφος εννοείται)?

http://www.ibizaclub.gr/forum/index.php?showtopic=15702

Ελπίζω να βοήθησα Wink

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης