PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σέρρες, 16 Νοέμβρη
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Νοέ 2009, 21:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν του έδινα τα φρένα μου που είχα την περίοδο εκείνη, στο 1.80 θα έπαιζε.

Υπομονή και το Σ/Κ θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος τώρα με τα 4πίστονα Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 07:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν του έδινα τα φρένα μου που είχα την περίοδο εκείνη, στο 1.80 θα έπαιζε.

Υπομονή και το Σ/Κ θα δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος τώρα με τα 4πίστονα Wink

χεχε! εννοείς 2΄ 20΄΄ μάλλον.

επί την ευκαιρία
τουϊνγκο 1.2 (2002 μοντέλο) μαμα έχει κάνει 1' 53' και μετά τούμπαρε στην K16...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 11:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
[...]σχεδόν εργοστασιακός γαρ ο ωπα σινα ναι γιαβρουμ.

Με εξαίρεση τα 888 και το quickshift-ντίζα επιλογέα ps, εντελώς εργοστασιακός, θες να πεις. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 11:26:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ta οποια 888 σε 15χ6 δεν εχουν και καμια υπερχαωδη διαφορα σε αποδοση απο τα 17αρια του στιβ...

οπως και να εχει κωστη ο χρονος σου ειναι απλα αντε γεια . πολλα μπραβο

τελικα το εχεις μικρε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 11:33:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και δεν εχω γνωση απο χρονους στας Σερρας διαβαζοντας και τα ποστ των προηγουμενων πολλα μπραβο Κωστη.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 13:17:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ta οποια 888 σε 15χ6 δεν εχουν και καμια υπερχαωδη διαφορα σε αποδοση απο τα 17αρια του στιβ...
Ο Steve έτρεχε με 17άρια και δεν το ήξερε...? Rolling eyes

Και οι ζάντες του Κουλαλέξη που έχει ο Sinanai ίσως να ήταν και 7x15...? ε μαλ**α? ίσως?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Steve στις Τετ 18 Νοέ 2009, 19:17:21, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 13:25:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θες τρομπα βενζινης?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 13:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως που ολες αυτες τις @@ριες τις συζητάτε εδω (που ευκολα παταμε delete) και οχι στο αλλο τοπικ για τις Σερρες... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 16:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
θες τρομπα βενζινης?
Από το καλοκαίρι Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 16:17:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑ ΣΟΥ φερω τη παλια μου?οχι οτι θα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλα δουλευε...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βαλε μια καινουργια
πάρτη με δόσεις αν δεν εχεις λεφτα αυτή την στιγμή
οσοι εχουν αλλαξει κι εχουν βάλει καινουργια βλέπουν πολυ μεγαλη διαφορα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 17:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΝΑ ΣΟΥ φερω τη παλια μου?οχι οτι θα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχες αλλα δουλευε...
Έχω και εγώ από το τρακαρισμένο... αλλά δεν είναι εκεί το θέμα
MEMsound έγραψε:
βαλε μια καινουργια
Δεν με παίρνει ούτε για δόσεις στην παρούσα φάση Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και που να χες βάλει και το 16/65, εεε ρε γλέντιαααα Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 21:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Εγώ ή ο Sinanai?

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 22:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
βαλε μια καινουργια

ξέρουμε πόσο έχει καινούρια;
επειδή κ η δικιά μου είναι ζήτημα χρόνου να με αφήσει...

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Νοέ 2009, 22:51:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

126 με μεταφορικα στο σπιτι σου απο ντινο
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 08:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τα λόγια σας, Ζήση, Τάκη και Πάνο. Wink

Γιάννη δυστυχώς δε με έπαιρνε ρε γμτ οικονομικά για άλλες αλλαγές τώρα... Ήδη η ανάρτηση που αναμένεται είναι μεγάλο έξοδο. Και το ταξίδι πάνω δεν είναι αστεία υπόθεση. Άξιζε κάθε ευρώ, εννοείται, αλλά δυστυχώς δεν είναι για συχνά για μας... Πάντως προτιμώ σπανιότερα και Σέρρες, παρά συχνά και Μέγαρα. Ένα κοντό κορωνοπήνιο θα βοηθούσε τα μέγιστα, πάντως. Όπως και ένα μπάκετ, μιας και στα - πολύ καλά για στάνταρ - καθίσματα του 206 πας πέρα-δώθε με την πρόσφυση στην πίστα.

Και πάλι, καλά να περάσετε και εσείς! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:17:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστη απο δυναμη πως ενιωθες το αμαξι εκει μεσα;

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 09:59:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από τι; Δεν την ξέρω την κυρία, καλή είναι;

Όχι, εντάξει, πέρα απ' την πλάκα τώρα. Από δύναμη θέμα δεν είχα. Το λέω πολύ σοβαρά. Δε θεωρώ ότι για να τα πας καλά σε μια πίστα χρειάζεσαι ΤΑ άλογα.

Θεωρώ ότι έπασχα από κιβώτιο, κυρίως για να μη βάλω δευτέρα σε δύο στροφές (Κ5 & Κ10), και όχι για να γεμίζει στην ευθεία, λόγου χάρη. Με ένα 16/65, ή ακόμη καλύτερα ένα 14/60, ο χρόνος θα ήταν αλλού.

Επίσης σε μερικά ζόρικά κατεβάσματα μου ξαναέδειξε "antipollution fault" σε συνδυασμό με νέκρωμα γκαζιού. Έσβησα, ξαναάναψα και όλα ok, με αναμένο, όμως, ακόμα, το λαμπάκι του κινητήρα. Μετά από λίγη ώρα είχε σβήσει κι αυτό, αλλά εν πάση περιπτώση θέλω να δω τι παίζει με αυτή τη βλακεία.

Σε ό,τι αφορά την ανάρτηση, προφανώς και δεν είναι ό,τι καλύτερο η μαμά σε πίστα, αλλά, όπως και στα Μέγαρα, το αυτοκίνητο δε με "χάλασε" πουθενά! Το θεωρώ από τα πιο καλοστημένα που έχω οδηγήσει, μιας και ο συνδυασμός ποιότητας κύλησης και ελέγχου του αμαξώματος παραμένει μαγικός, για αμάξι που δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο, κακά τα ψέματα. Ήδη αναπολώ αυτό το συνδυασμό, εν όψει σκλύρυνσης, όταν θα έρθει η GAZ.

Για τα φρένα ο Τάκης είχε απόλυτο δίκιο. Με τις ταχύτητες, τουλάχιστον, που κινούμουν εγώ (max 160-170 στην ευθεία) oτιδήποτε πέρα από ... Premier το θεωρώ περιττό και μη γελάτε καθόλου.Δε μιλώ για αίσθηση, προφανώς, αλλά για απόδοση φρεναρίσματος. Με σωστή, όσο μπορώ πια να κρίνω, χρήση του μεσαίου πεντάλ, όχι μόνο δεν έμεινα ποτέ, αλλά ούτε καν μειώθηκε η απόδοσή τους.

Σε σχέση με τα λάστιχα, τώρα... Τα 888 παρουσίασαν και πάλι ανομοιόμορφη φθορά, αλλά όχι τόσο όσο στα Μέγαρα. Αυτό που παρατήρησα, μαζί με το Σταύρο (kane) ήταν μια μετατόπιση γόμας. Δείχνουν (ειδικά το εμπρος αριστερό, που την άκουσε, δεξιόστροφη, γαρ, η πίστα) να έχουν μια γόμα χωρισμένη σε ζώνες. Σα να έχει εναλλάξ περιοχές που έχει φθαρεί και μη, αντίστοιχα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Όπως είπε και ο Τάκης δεν τα άλλαξα θέσεις, βαρέθηκα μπορώ να πω, οπότε το ένα μας αποχαιρέτησε, αλλά είμαι περήφανος που το πρώτο ελαστικό που καταστρέφω το καταστρέφω στις Σέρρες. Πάντως στο θέμα απόδοσης και - κυρίως - φθοράς των ελαστικών, σίγουρα θα βοηθούσαν τα άκρα, δίνοντας κάμπερ. Άλλωστε η Toyo συστήνει 2.5 έως 5 μοίρες, όταν εμείς έχουμε ... 0. Ε, με τη 1.5 κάτι θα γίνεται, πιστεύω.

Είχα και περιπετειώδη επιστροφή, μιας και χτες, κατεβαίνοντας από Θεσσαλονίκη, δεν έβαλα βενζίνη Λαμία,θεωρώντας ότι θα πετύχω ανοιχτό ενα πρατήριο στο Μπράλο, που βάζω συχνά, όταν ανεβοκατεβαίνω. Κλειστό. "Ε, θα βάλω Ιτέα", σκέφτομαι, "με βγάζει". Κλειστά, όπως και Δελφούς, όπου άφησα την υπόλοιπη παρέα. Γαλαξείδι το ίδιο, Ερατεινή νέκρα... Για πιο πέρα δε με έπαιρνε με τίποτα. Τηλέφωνο στην ΕΛΠΑ:

-Γειά σας, έχω μείνει στην Ερατεινή, πόσο θέλετε για να μου φέρετε βενζίνη;
-Είναι η ετήσια συνδρομή, συν τα χιλιόμετρα.
-Δηλαδή;
-130 (ή 140, δε θυμάμαι) ε και για να ξεκινήσει από Ναύπακτο το φορτηγό, πόσα χιλιόμετρα να 'ναι;
-Ε, δε θα 'ναι;
-Πόσα;
-Εγώ θα σας πω; ΕΛΠΑ δεν είστε; (Σαν το ΕΚΚΑ, του Φουσέκη.) Τέλοσπάντων, πείτε 40, χοντρικά
-Ε, γύρω στα 180 ευρώ, σύνολο.
-Τέλεια. Θα κοιμηθώ εδώ, ευχαριστώ.

Ε, βρίσκω ένα μπαράκι, παράκμα τρελή, μπαίνω, πίνω μια Corona μόνος μου. Ο μπάρμαν το ουισκάκι του. Πιάσαμε και μια συζήτηση περί έλλειψης γυναικών στην επαρχία, μου έστειλε μήνυμα και ο Μάνθος για τη GAZ και μου έφτιαξε το βράδυ μου, ευτυχώς, και πήγα στο πεζάκι μου. 01.00 με 06.45 κοιμήθηκα παρέα με το OMP, το γρυλάκι της budget, το ξεφτυλισμένο 888, κι ακόμα 3 από δαύτα, τα μπαγκάζια μου και κάτι τρίγωνα Ελενίδη. ΑΛΛΑ! 07.00 και αφού γεμίζω ξεκινώ με ανατολή (σχεδόν, αυτή άργησε λίγο) για ένα από τα πιο απολαυστικά "Ερατεινή - Ναύπακτος" που έχω κάνει. Όχι το πιο γρήγορο, σίγουρα, ειδικά με τόσο έρμα στο 206 το έρμο. Αλλά τόσο άνετο και χαλαρό. Συνάντησα 3 ΚΤΕΛ και 5-6 αυτοκίνητα, μετρημένα. Δεν υπολόγιζα ακριβώς έτσι την επιστροφή μου από την πρώτη επίσκεψη στην ΠΙΣΤΑ, αλλά δε με χάλασε καθόλου, τελικά.

Και εις άλλα...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sinanai στις Πεμ 13 Οκτ 2011, 16:51:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Νοέ 2009, 12:28:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
RoadRunner122 έγραψε:
Εγώ ή ο Sinanai?

O Sina nai giavroum sina nai naaa re

Eσύ τι να το κάνεις? 65/16=4,0625 εσύ έχεις 30! Θες κι άλλο??? Laughing

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κοινωνικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης