PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Οδηγικός Ρατσισμός
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  

Συμφωνείτε με την έκδοση άδειας οδηγήσεως για γυναίκες?
Ναι (είμαι και εγώ γυναίκα)
11%
 11%  [ 4 ]
Ναι (είμαι άντρας)
50%
 50%  [ 17 ]
Όχι (είμαι άντρας)
23%
 23%  [ 8 ]
Όχι (απλά δεν γουστάρω να τις βλέπω)
14%
 14%  [ 5 ]
Σύνολο Ψήφων : 34

Συγγραφέας Μήνυμα
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 12:21:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dear Dj-Steve...
χμμμ αυτό είναι πράγματι ένα topic που μου ξέφυγε και δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να λυπηθώ τελικά, αφού αν πέρναγαν μια βόλτα από εδώ όλα τα θηλυκά του club να πουν δύο λογάκια... όχι τσάι θα έπινες... αλλά προς τίλιο μεριά σε έκοβα! Razz Twisted evil Twisted evil
... μάλλον όμως έκριναν άσκοπο ακόμα και το να ασχοληθούν! (άδικα Question)

Όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, σοβαρά εν έτη 2003 είχες απορίες αν πρέπει οι γυναίκες να έχουμε δίπλωμα...?!!??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι μπορεί ένας νέος άνθρωπος τη σήμερον ημέρα να είναι τόσο κοντόφθαλμος, οπότε θεωρώ οτι το topic σου είχε είτε τελείως χιουμοριστικό χαρακτήρα, είτε προσπαθούσε να πετύχει μια (πάντα καλοπροαίρετη θεωρώ) ανακατωσούρα... πάλι με σκοπό το γέλιο!... (ε??) Rolling eyes Twisted evil
Μη τρελαθούμε εντελώς δηλαδή.... Exclamation

Έχουμε αποδείξει πλέον οι γυναίκες ότι δεν μπορείτε να μας βάζετε όλες στο ίδιο τσουβάλι ακόμα και στο θέμα της οδήγησης, μόνο και μόνο επειδή ορισμένες δεν βλέπουν πέρα από το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου τους, ενώ περνάνε την τελευταία πινελιά κραγιόν που δεν προλάβανε...! Splat
Αυτές είναι μεμονωμένες περιπτώσεις!!
Αν κρατάγαμε κι εμείς με τη σειρά μας μανιάτικο όσα έκανε κάθε λάθος ομάδα αντρών και την πλήρωναν οι υπόλοιποι... αααααάντε γειά... (Arrow ο νοών νοήτω)

Anyway, δε θα πω περισσότερα... έχει κλείσει από οτι κατάλαβα αυτό το topic εδώ και λίγες μέρες, απλά έπρεπε να πω τη γνώμη μου τώρα που το είδα, δεν άντεχα!! (... το χω αυτό Embarassed )

c u

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Μάϊ 2003, 22:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bloom έγραψε:
Όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, σοβαρά εν έτη 2003 είχες απορίες αν πρέπει οι γυναίκες να έχουμε δίπλωμα...?!!??? Shocked Shocked Shocked Shocked

Γιατί σοκάρεσαι γλυκιά μου;

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. Wink

Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν.

Είναι λυπηρό.

Ή μήπως τα αντανακλαστικά μας δεν λειτουργούν καλά; Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 00:52:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρατηρω ελειψη χιουμορ....γιατι ; ; ; ;

ας μην τα παιρνουμε ολα στα σοβαρα η μαλλον στην κυριολεξια.

Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 01:42:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο στόκο μπορεί να χωρέσει το κεφάλι ενός ανθρώπου. Wink

Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic. Αφού την πρώτη φορά το είπα αστεία και σκέψου, μου την έπεσαν.

Είναι λυπηρό.

Ή μηπως ειμαστε ΟΝΤΩΣ ρατσιστες? Laughing Laughing Laughing

Για πλακα το πα ε.. μη τσιτωσετε Cool
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 09:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Bloom έγραψε:

Είναι λυπηρό.

Θα συμφωνήσω με τον Δημήτρη.Δηλαδή δεν μπορούμε να κάνουμε πλακίτσα μεταξύ μας?Να δούμε και την αντίδραση των κοριτσιών της παρέας,όχι για να κοροϊδέψουμε ή να γελάσουμε εις βάρος κάποιου αλλά για να αποδείξουμε μέσα από το χιούμορ την ασοβαρότητα και την αστειότητα του συγκεκριμένου θέματος...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα αίματα ανάψαν για τα καλά! Δε περίμενα να είχε τέτοια εξέλιξη το συγκεκριμένο topic!

Σε ένα σταυροδρόμι που δεν υπάρχει σήμανση, ποιος έχει προτεραιότητα?

(Ο δεξιά ερχόμενος...) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙ! Laughing Laughing Laughing Cool Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 17:58:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Dj-Steve έγραψε:
Τα αίματα ανάψαν για τα καλά! Δε περίμενα να είχε τέτοια εξέλιξη το συγκεκριμένο topic!

Σε ένα σταυροδρόμι που δεν υπάρχει σήμανση, ποιος έχει προτεραιότητα?

(Ο δεξιά ερχόμενος...) Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙΙΙΙΙΙ! Laughing Laughing Laughing Cool Razz

κιοπως ειχε πει καποιος σε παρομοια διασταυρωση.
-"που πας ρε ;;"
-"μα εχω προτεραιοτητα..."
-"ποιος εισαι εσυ ; δε σε ξερω. στο χωριο μου ρε εχεις προτεραιοτητα ;"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 21:18:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:

κιοπως ειχε πει καποιος σε παρομοια διασταυρωση.
-"που πας ρε ;;"
-"μα εχω προτεραιοτητα..."
-"ποιος εισαι εσυ ; δε σε ξερω. στο χωριο μου ρε εχεις προτεραιοτητα ;"

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θα το ανέφερα και αυτό αλλά προτίμησα να μείνω στο θέμα μας Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 21:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Φαντάσου από τόσους άντρες εδώ μέσα μόνο εγώ βρέθηκα να κράξω το topic.

Εγώ προσωπικά προτίμησα να μην ασχοληθώ καθόλου με το θέμα……..
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

1. Άντρες οδηγούν τριαξονικές νταλίκες (βλέπε δυστήχημα στα Τέμπη)
2. Άντρες οδηγούν επιβατικά λεωφορεία (βλέπε δυστήχημα στον Αλιάκμονα)

Smile

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:
Το μεγαλύτερο πρόβλημα, όμως, των ελληνικών δρόμων δεν είναι τα μποτιλιαρίσματα, αλλά, οι άντρες οδηγοί που κάνουν τα πάντα για να χειροτερέψουν την κατάσταση. Όσο ανάβουν οι μηχανές, τόσο ανάβουν και τα αίματα. Η πιο αθώα αντίδραση είναι το κορνάρισμα. Με το παραμικρό αρχίζει το αγώνας του τύπου: ποιανού η κόρνα έχει τη μεγαλύτερη ηχητική εμβέλεια; Ο νικητής κερδίζει αυξημένη πίεση ενώ ταυτόχρονα του δίνεται η δυνατότητα να εμπλουτίσει, το ήδη πλούσιο, υβρεολόγιο του..

Smile

Λυπηρά παραδείγματα αναφέρεις...
Καλύτερα να τα αφήσουμε αυτά...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 10:37:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

Smile

Αφού τα χώνεις κανονικά στους άντρες οδηγούς, πετάς και ένα χαμόγελο στο τέλος για να μας μαλακώσεις, ε ;

Πάντως έχεις δίκιο....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:06:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως κακά τα ψέματα, εμείς οι άντρες είμαστε που κάνουμε τις χοντρές μαλ***ες & όχι οι γυναίκες.

Μιά γυναίκα μπορεί στο ξεπαρκάρισμα να σου φάει κανά φτερό ή άμα είναι κάπου που χωράει ίσα ίσα, να σου πάρει κανά καθρέφτη (όπως μου έτειχε εμένα το προ προϋγούμενο Σάββατο στο practiker Twisted evil ). Αλλά ένα τρακάρισμα με άνδρα το μόνο που θα μείνει θα είναι το φτερό!!!
Γιατί εμείς είμαστε με την νοοτροπία, ποιος είναι αυτός που θα με περάσει θα τον φάω!! "Εγώ, κάνω Πάτρα - Αθήνα σε 50 λεπτά..." κτλ κτλ... & εκεί που πάς το ταξιδάκη σου, βλέπεις κάποιον γκ@@@νο να έρχετε με 200 πάνω σου Shocked Shocked Shocked

Άρα οι γυναίκες και ιδιαίτερα οι νέες κοπέλες θεωρώ ότι είναι πολύ καλά σοφέρια, αντάξια των ανδρών Smile

Αλλά όλα αυτά οι γυναίκες του club θα μας το αποδείξουν και στην πίστα στα Μέγαρα Very happy Very happy Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:13:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vasso έγραψε:

Smile

αφου μόνο άντρες οδηγούν λεωφορεία και νταλίκες, λογικό δεν είναι στα 2 αυτα ατυχήματα να είναι άντρες;
μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα...

δηλαδή επειδή η γκόμενα έπεσε πάνω στην ferrari του Ντέμη και τον έκανε σάντουιτς σε ένα μπροστινό αμάξι σημαίνει ότι θα αρχίσω να κατηγορώ τις γυναίκες;

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 11:13:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ady πέταξα το χαμόγελο γιατί δεν θέλω να παρεξηγηθούμε με κανέναν ....
Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
OLGA (Ολγα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 ΧΝ

Ένταξη: 28 Φεβ 2003
Τόπος: Καλλιθέα Αγάπη μου-Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:16:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και ανακάλυψα λίγο αργά την συζήτηση θα ήθελα και εγώ να πω την γνώμη μου.
Συμφωνώ με τον Πρόεδρο !!!! κατ αρχήν, και επειδή τυχαίνει να οδηγώ καθημερινα (κατεβαίνω την παραλιακή για να πάω στην δουλειά μου) βλέπω πάρα πολλά και ειλικρινά αν και τις περισσότερες φορές ξεκινάω ήρεμα και ωραία μέσα σε πέντε λεπτά έχω εκνευριστεί. Και αυτό μπορώ να πω ότι δέν προκαλείται μόνο απο γυναίκες αλλά κυρίως από άντρες οδηγούς,(που είναι προκατηλειμένοι πολλές φορές μόνο και μόνο επειδή βλεπουν γυναίκα) Πιστεύω πως όλοι μας θα πρέπει να δείξουμε ειδικά στον δρόμο περισσότερη ωριμότητα και γενικα να προσέχουμε να μην θέτουμε σε κίνδυνο πρωτα τις ζωές των άλλων και μετά την δική μας.
Οσο για τις γυναίκες του club πιστεύω (χωρίς να είμαι εντελώς σίγουρη γιατί δεν τις έχω δεί όλες να οδηγούν) ότι για να ασχοληθούν και να γίνουν μέλη θα πρέπει να είναι καλές οδηγοί...!!!!!!!!
Μόνο για την Ρένα μπορώ να πω που μπηκα στο αμάξι της ναι "είσαι αστέρι γλυκιά μου " όπως και το 206 σου.!!!!!!!

"ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΤΙ ΛΕΤΕ?"

Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω Very happy Very happy :-
D

Α Α Α Εσύ είσαι μεγάλο νούμερο........ΨΩΝΙΟ
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

OLGA έγραψε:

Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω Very happy Very happy :-
D

Χα,η σίγουρη λύση... Πάντα πιάνει ε? Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:35:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

olga έγραψε:
Υ.Γ. οσο για τις διασταυρώσεις ειδικά όταν είναι άντρας και προτεραιότητα να έχει, πάντα σκάω ένα χαμόγελο και με άφήνει και περνάω

και εγώ το ίδιο κάνω χιχι Wink Wink

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 12:36:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα καμμία δεν μου χαμογελάει στον δρόμο.
όλο μούτζες τρώω και τις επιστρέφω με τοκο Very happy Very happy Very happy
μάλλον φαίνεται ότι έχω γυναίκα γι'αυτό δεν μου δίνουν σημασία Cool

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Bloom (Άντα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 Quiksilver 1.4

Ένταξη: 19 Μάρ 2003
Τόπος: Αθήνα - Φιλοθέη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Μάϊ 2003, 15:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
OLGA έγραψε:

D

Χα,η σίγουρη λύση... Πάντα πιάνει ε? Laughing

Τι λες τώρα! Αν πιάνει λέει?... Κι όχι μόνο για προτεραιότητα και τέτοια, όπου φυσικά ειναι standart οτι οι περισσότεροι υποκύπτουν και στη χαρίζουν Laughing , αλλά και για πιο περίπλοκες καταστάσεις!

Π.χ.: όταν είχα πρωτοπάρει το Peugeot μου, τρόμαζα να παρκάρω κάθε πρωϊ στους Αμπελόκηπους που δούλευα, γιατί ήταν πολύ στριμωγμένες οι θέσεις και δεν είχα εξοικειωθεί με το μέγεθος του αυτοκινήτου, οπότε φοβόμουν μη το φάω... Αποτέλεσμα? 'Εκανα 2-3 μανούβρες παραπάνω από το κανονικό μέχρι να το βάλω, αλλά μη φανταστείτε κάτι τραγικό ε?! Φημίζομαι για το καλό μου παρκάρισμα!! Cool
Ε, λοιπόν, οι άντρες οδηγοί που βρέθηκαν να περιμένουν πίσω μου τις πρώτες 5-6 φορές μέχρι να συνηθήσω, μπορώ να πω δεν παραπονέθηκαν καθόλου!! Με ένα χαμόγελο κι ένα σινιάλο οτι ¨μισό, δεν αργώ" που τους έκανα, περίμεναν να μισομπώ στη θέση και μετά έρχονταν με το αμάξι απο δίπλα και βοηθούσαν με οδηγίες, μου κλείναν και το μάτι κι έφευγαν Razz Laughing
Ένας θυμάμαι έκανε μες την καλή χαρά, μπρος πίσω με το αμάξι του 2-3 φορές για να κοιτάει πόσο απέχω και να μου λέει ανάλογα!!... Shocked Shocked Laughing Laughing Laughing
Και επαναλαμβάνω: δεν τους κράταγα να περιμένουν, μη μου χρεώσετε τίποτα μισάωρα παρκαρίσματα, αλήθεια ειμαι γρήγορη και καλή... Embarassed Embarassed Very happy

Και το αστείο τελικά ποιό είναι? Που το κόλπο "χαμογέλα τους και λίγο μωρέ, πάντα κερδίζεις!" ποιός οδηγός μου το έμαθε άραγε??

Μα φυσικά η μητέρα μου! Wink Laughing Laughing Laughing Laughing

smile... and life will pay u back!
...............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 3 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης