PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πορτοκαλι φωτακι στο ταμπλο 206

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gic 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 14:25:59    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πορτοκαλι φωτακι στο ταμπλο 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει καποιος να μου πει τι σημαινει ενα πορτοκαλι φωτακι που αναβει στο ταμπλο του 206 μου με το σχημα ενος κινητηρα πανω.Παλιοτερα αναβε που και που,αλλα μολις εσβηνα κινητηρα και κσαναναβα εσβηνε....τωρα μετα απο λιγο αναβει παλι και μενει συνεχως.
Προτεινετε ενα καλο συνεργειο προς περιοχη Ιλισσια-Ζωγραφου
Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 15:08:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό το λαμπάκι είναι ότι κάτι δεν πάει καλά (όχι απαραίτητα κάτι σοβαρό)
δηλαδή παίζει να είναι και κάνα σκουπιδάκι από την βενζίνη που πέρασε...
αλλά πρέπει να πας να το κοιτάξεις

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sod (BASILHS)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια

Ένταξη: 10 Νοέ 2004
Τόπος: athina - peristeri

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Νοέ 2009, 15:16:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αγαπημενο λαμπακι ολων....

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Νοέ 2009, 12:24:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το λαμπάκι check engine
μπορεί να μην είναι τίποτα, μπορεί να είναι και κάτι πολύ σοβαρό.
πήγαινε να στο κοιτάξουν

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
gic 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 20:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου σπαει τα νευρα γιατι ενω νομιζεις οτι τελειωσε και δεν θα ξαναναψει,ξαφνικα εμφανιζεται...το αυτοκινητο παει μια χαρα και σε παλιο ερωτημα στη ΛΑΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ μου ειπαν να μην πολυασχολουμαι...τοτε ομως το εκανε σποραδικα,ενω τωρα 1-2 φορες την εβδομαδα....μου 'ρχεται να μην ασχοληθω καθολου,αλλα παλι βγαζει ματι ετσι οπως λαμπει...τί λες?
Ευχαριστω για την απαντηση σου παντως.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 20:36:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πας σε κάποιο συνεργείο που διαθέτει διαγνωστικό. Θα στο συνδέσουν και θα σου πουν για ποιό λόγο άναψε η ένδειξη.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 21:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε gic μην ανησυχείς...εγώ το έχω μόνιμο στο saxo 2ή 3 χρόνια περίπου.Στην αρχή πήγαινα και μου το έσβηναν και μετά από λίγο ξαναάναβε.Το διαγνωστικό δείχνει πλούσιο μίγμα σαν ένδειξη.Κάποιος αισθητήρας είναι που κάνει κανά 200ευρω και πάλι δεν είναι σίγουρο.Καθάρισα και τα μπεκ, κάθισε για λίγο σβηστό και μετά πάλι τα ίδια.Το αμάξι όμως πάει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.Ελπίζω να σε βοήθησα να μάθεις να ζεις μ'αυτό και να μην ανησυχείς Smile
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Νοέ 2009, 21:44:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο, επειδή άναψε σ'εσένα για το συγκεκριμένο λόγο, δε σημαίνει ότι σε όσους ανάβει θα οφείλεται στον ίδιο! Πριν πείτε κάτι σκεφτείτε το πρώτα.

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 03:17:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ενος φιλου το 206 1100 αναβει το check engine οταν το αυτοκινητο βρισκεται υπο φορτιο και στο "μαστιγωμα" πηγαμε στην αντιπροσωπεια και η ετυμηγορια του διαγνωστικου:σποραδικη δυσλειτουργια μπεκ 2ου κυλινδρου με κοστος 98ευρα το ενα...! Shocked Τα μπεκ εντωμεταξυ καθαριστηκαν προσφατα αλλα το προβλημα παρεμεινε.Τωρα εχουμε βρει μετεχειρα μπεκ αλλα ειναι απο 1400 και δε ξερουμε κατα ποσο ταιριαζουν,μηπως κανεις γνωριζει;

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Νοέ 2009, 14:21:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλό θα ήταν να το έβλεπες με ένα διαγνωστικό γιατί μπορεί να είναι από τίποτα (κακή ποιότητα βενζίνης ) μέχρι και κάτι σοβαρό ( μπεκ πολλαπλασιαστής κλπ)
Όσο το αφήνει αν η ζημιά είναι από κάποιο αισθητήρα ας πούμε κάνεις ζημιά και στον καταλύτη σου

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Δεκ 2009, 18:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον,οσον αφορα στο παραπανω ποστ μου σχετικα με του φιλου μου το 206,αλλαξαμε μπεκ και το προβλημα παραμενει με το διαγνωστικο να αναφερει βλαβη στο μπεκ του 2ου κυλινδρου...η πλακα ομως ειναι πως "ανταλλαξαμε" το μπεκ του 1ου με του 2ου κυλινδρου και το διαγνωστικο συνεχιζει να αναφερει ξανα βλαβη στο μπεκ του 2ου...τι μπορει να φταιει ρε παιδια κοντευουμε να τρελαθουμε Evil σημειωτον ο πολαπλασιαστης λειτουργει κανονικα με τα 4 μπουζι να σπινθιριζουν ολοζοντανα! Ο νους μας παει σε καποια πιθανη δυσλειτουργια του εγκεφαλου ή σε καποιον απο τους αισθητηρες "λ" Το αυτοκινητο οπως ειχα αναφερει και παραπανω ειναι ενα 206 1100cc τριφυσσο μοντελο 2002...Οποιος γνωριζει ας μας δωσει τα φωτα του!!!

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Δεκ 2009, 20:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Λοιπον,οσον αφορα στο παραπανω ποστ μου σχετικα με του φιλου μου το 206,αλλαξαμε μπεκ και το προβλημα παραμενει με το διαγνωστικο να αναφερει βλαβη στο μπεκ του 2ου κυλινδρου...η πλακα ομως ειναι πως "ανταλλαξαμε" το μπεκ του 1ου με του 2ου κυλινδρου και το διαγνωστικο συνεχιζει να αναφερει ξανα βλαβη στο μπεκ του 2ου...τι μπορει να φταιει ρε παιδια κοντευουμε να τρελαθουμε Evil σημειωτον ο πολαπλασιαστης λειτουργει κανονικα με τα 4 μπουζι να σπινθιριζουν ολοζοντανα! Ο νους μας παει σε καποια πιθανη δυσλειτουργια του εγκεφαλου ή σε καποιον απο τους αισθητηρες "λ" Το αυτοκινητο οπως ειχα αναφερει και παραπανω ειναι ενα 206 1100cc τριφυσσο μοντελο 2002...Οποιος γνωριζει ας μας δωσει τα φωτα του!!!

Τελικα παιδες το προβλημα λυθηκε! Η αιτια ηταν η εξης: Τα μπεκ τα μετραμε με αυξουσα σειρα απο την μερια του κιβωτιου ταχυτητων και οχι απο τη μερια του γραναζιου του εκκεντροφορου,ετσι εμεις ειχαμε αλλαξει το μπεκ του τριτου αντι του δευτερου κυλινδρου Evil Τελος καλο ολα καλα λοιπον σχετικα με τη μικρη οδυσσεια του 206 του φιλου μου το οποιο ειπε "αντε γεια" στο ενοχλητικο λαμπακι.
Καλα ειμαι και ο πρωτος μαστορας! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Δεκ 2009, 21:54:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντα στης μηχανές της PEUGEOT ο πρώτος κύλινδρος είναι από τη μεριά του βολάν

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης