PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 απο τα πιο περιεργα!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
corove (sotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (8V) (2000) 5D

Ένταξη: 30 Μάϊ 2009
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 02:33:26    Θέμα δημοσίευσης: 206 απο τα πιο περιεργα!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχθές το βραδυ μετα απο οδηγηση ενος 15λεπτου και κατα την διάρκεια παρκαρισματος ακουστηκε ενα κλακ στον κινητηρα.Αποτελεσμα αυτου να γεμισει καπνα ολο το αμαξι μεσα και εξω...Εσβησα τον κινητηρα και κατεβηκα να δω τι συμβαινει.Προς εκπληξη μου κατω απο το αμαξι εσταζαν σταγονες που δεν γνωριζω αμα ειναι λαδι η κατι αλλο οι οποιες ειχανε παρει φωτια σχηματιζοντας μια εστια κατω απο την μηχανη στην ασφαλτο.Σταματησα την κυκλοφορια ζητωντας εναν πυροσβεστηρα σε καθε αμαξι που περνουσε αλλα ολοι γνεφανε αδιαφορα.Τελικα βρηκα εναν αστυνομικο (να ναι καλα ο ανθρωπος!!!!!!) που καλεσε την πυροσβεστικη και σταματησε τρια λεωφορεια για να καταφερει να βρει πυροσβεστηρα.Ανοιξα το καπω εβγαλα τον πολο της μπαταριας και εκεινος εσβησε την φωτια που ειχε παρει καθως σε 5 λεπτα εφτασε και η πυροσβεστικη η οποια εριξε προληπτικα επιπλεον υγρο.Ο ιμαντας του δυναμο ειχε κοπει και μου ειπε η πυροσβεστικη οτι βλεπουνε γυμνα καλωδια να ειναι κοντα στον ιμαντα.Επισης μου ειπανε οτι την γλιτωσα παρατριχα απο εκρηξη.Δεν γνωριζω αμα αυτο ειναι αληθεια η αμα στεκει αλλα κανω ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΡΗΜΑΔΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ!!!!Μετα απο αυτο θα αγορασω και εγω σιγουρα.....Δεν γνωριζω τι αλλη ζημια εχει το αμαξι και ποσο ειναι το κοστος αλλα θα σας ενημερωσω...[Peugeοt 206,1100cc,μοντ2000,σερβις απο τον προηγουμενο μηνα]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 03:02:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το παραλιγο εκρηξη ειναι λιγο φλου κουβεντα,αφου αν δεν ηταν κοντα σωληνακια καυσιμου δεν εγκυμονει μεγαλος κινδυνος οπως και να 'χει ομως φτηνα τη γλυτωσες πιστευω,αν σκεφτεις οτι το μηχνοστασιο ειναι γεματο ευλεκτα υλικα οπως ηχομονωσεις κ.α.Πιστευω να μην ειναι κατι σοβαρο και να σου βγει φθηνα Confused Τσιμπα και ενα πυροσβεστηρα να 'σαι κομπλε Wink Καθηγητης μου ειχε χασει το ενος χρονου οπελ αστρα του επειδη δεν ειχε πυροσβεστηρα!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 10:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Oι πυροσβεστες μαλλον βλεπουν πολλες αμερικανικες ταινιες... Razz οσο για τον πυροσβεστηρα,κακως δεν ειχες!!!ειναι υποχρεωτικο!οπως και να εχει ομως προτιμησε να παρεις εναν απο μαγαζι για πυροσβεστηρες και οχι απο σουπερ μαρκετ!!! Wink

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 11:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+ 1 @ alekoukos106

Τρίγωνο, φαρμακείο, πυροσβεστήρας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!!

Περαστικά!
Πολύ λυπηρό το γεγονός πως κανείς δεν σταμάτησε για να βοηθήσει. Όλα τα χρόνια που οδηγώ μια φορά χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω τρίγωνο και φαρμακείο σε ατύχημα που έγινε μπροστά μου.

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
corove (sotos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (8V) (2000) 5D

Ένταξη: 30 Μάϊ 2009
Τόπος: Heraklion

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2009, 21:04:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν σημερα πήρα το αμάξι.Η επισκευή ήταν αλλαγή των καλωδιων που ειχανε καει, ιμαντας δυναμο που ειχε σπασει και επισκευή του υπαρχοντος σωληνακι υδραυλικου σε ειδικη πρεσσα.Συνολικο κοστος 150Ε. μου ειπε οτι δεν αλλαξε το σωληνακι γιατι κοστιζε 280Ε. Ρωτησα αν εχει προβλημα ετσι και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα να το προσεχω να μην χασει απο πουθενα γιατι μπορει να ξανασυμβει το ιδιο. η ερωτηση μου ειναι να το αλλαξω η οχι??ποτε αυτο το σωληνακι πιεζεται??
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2009, 21:09:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μηπως το σωληνακι του υδραυλικου απλα ειχε λιωσει και οχι σπασει-χαλασει??
Λιωνει πολυ συχνα απο την θερμοκρασια της πολλαπλης εξαγωγης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Νοέ 2009, 23:31:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

corove έγραψε:
Λοιπόν σημερα πήρα το αμάξι.Η επισκευή ήταν αλλαγή των καλωδιων που ειχανε καει, ιμαντας δυναμο που ειχε σπασει και επισκευή του υπαρχοντος σωληνακι υδραυλικου σε ειδικη πρεσσα.Συνολικο κοστος 150Ε. μου ειπε οτι δεν αλλαξε το σωληνακι γιατι κοστιζε 280Ε. Ρωτησα αν εχει προβλημα ετσι και μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αλλα να το προσεχω να μην χασει απο πουθενα γιατι μπορει να ξανασυμβει το ιδιο. η ερωτηση μου ειναι να το αλλαξω η οχι??ποτε αυτο το σωληνακι πιεζεται??

αλλαξετο να εχεισ το κεφαλι σου ησυχο

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Νοέ 2009, 01:10:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κομπλε σου βγηκε το κοστος! Ρε οποτε ανεβεις στη σχολη χτυπα τηλεφωνο να τα πουμε και απο κοντα.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης