PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ζώνες 3/4/6 σημείων
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 14:12:04    Θέμα δημοσίευσης: Ζώνες 3/4/6 σημείων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω δεν υπάρχει σχετικό τόπικ...
Αν υπάρχει το ενώνουμε εκεί.

Στο θέμα μας.

Υπάρχουν διάφοροι κρίκοι για τις ζάνες πολλών σημείων?
Επεσαν στα χέρια μου κάποιοι κρίκοι που απ οσο εμαθα ειναι universal μιας και υποτιθεται οτι όλα τα αμάξια εχουν τις ιδιες (με 17 κεφάλι) βίδες για τις ζώνες αλλα δεν βιδώνουν στο σασί του 206, στις τρύπες που ηταν οι αγραφες για τις πίσω ζώνες κάτω από το πίσω κάθισμα...

Οπότε τι κάνουμε?
Εχει κανείς ασχοληθεί με αυτούς τους βιδωτους κρίκους στο 206? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 19:31:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παμε αυριο στον Τασο και μας δινει ενα σετ κρικους που κανουν για το αυτοκινητο μας.
Ελεος ομως. Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 20:58:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βρε από εκει θα πάω ούτως ή άλλως αυριο μιας και μου εφερε το σχετικό 206 τελάρο για το κάθισμα.
Και τους κρίκους που εχω από εκείνον τους πήρα μαζί με τις ζώνες και το κάθισμα.
Απλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μου ειπε (όπως και ο Ανέστης) οτι ενας τυπος (σπείρωμα) κρίκων υπάρχει που ειναι για όλα τα αμάξια = οτι όλα τα αμξαι εχουν το ιδιο σπειρωμα στις βίδες των ζωνών.
Προφανώς θα θυμόντουσαν λάθος ή ίσως εγω δεν καταλαβα τι μου ειπαν. Laughing

Θα λυθεί το θέμα αυριο οπως και να 'χει.
χεχεχεχε
Razz Razz Razz Razz

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 03:57:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα μαζί μιλάγαμε και χωρια καταλαβαίναμε
διότι τελικά ναι μετα ολα τα αμαξια εχουν το ιδιο σπειρωμα για την βιδα στις ζώνες
αλλα
υπαρχουν και κρίκοι που δεν ειναι για αυτές τις εργοστασικες θεσεις αλλα για να γίνει τρυπες στο σασι και να βιδωθουν με κοντρα παξιμάδι...
προφανώς εχω τους 2ους...
και χρειάζομαι τους πρώτους Laughing

υ.γ. Dizzy2 W00t Hunter

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 09:25:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδή είχα παρόμοιους προβληματισμούς... είχα σκεφτεί να κολλήσω με οξυγονοκόλληση τέτοια κρικάκια πάνω στο τελάρο (που δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να πάρω ακόμα Sad ). δεν είμαστε για τρύπες τώρα στο σασί Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Νοέ 2009, 19:58:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικά το 206 (και δεν ξέρω και αν και κάποιο αλλο peugeot) εχουν διαφορετικο σπίερωμα στις βίδες των ζωνών από οτι τα αλλα αμάξια

για 206 απ' οτι κοιταξαμε με Τάσο, καθώς και APR και Κρασουλη, (απο κοντα) και Ριζικάρη (τηλεφωνικα) ετοιμοι κρίκοι δεν υπάρχουν οπότε αν κάποιος θέλει κρίκους τρυπάει κάπου το πισω πάτωμα και βάζει από τους ετοιμους universal Κρικους με ετοιμο πλακακι με το κολλημένο κοντρα παψιμάδι κάτω από το σασι...
ή
βιδώνει τις αγγράφες με τις μαμα βιδες χωρίς κρίκους (θα το δοκιμάσω αυριο ή αργότερα σημερα)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 01:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γιατι να μην παρεις βιδες ιδιου σπυροματος με τις εργοστασιακες και να πας στον Τολη να κολλησει κρικους στο κεφαλι τους?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 08:55:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giati ayto μηχανολογικα δεν ειναι σωστο...δε ξερω ποσο δυναμη μπορει να αντεξει αυτη η βιδα η κολλημενη.

πιο σωωστη λυση ειναι να φτιαξεις τις βασεις που ειπες μανθος

επισης μια λυση που ειχα σκεφτει ειναι ουνιβερσαλ κρικοι με μεγαλη διαμετρο που θα τις παμε τολη και θα τις κοψει στο μοτουλ(σπειρωμα) των τρυπων του 206.
δηλαδη εχεις μια Μ12 με χ σπειρωμα
τη τρως και τη κανεις Μ10 με το πεζο σπειρωμα...

οσον αοφρα το 206 μια καλη λυση ειναι

φτιαχνουμε πλακακια που απο τη μια εχουν τρυπα για να περαστει δεξια στη βιδα της πορπης της ζωνης και δεξια στη βιδα που πιανει η ζωνη.
αυτο το πλακακι απο τη μια εχει τρυπα για να πιαστει εκει που λεμε απο την αλλη εχει μια πολυ μεγαλη τρυπα για να περασεις το γαντζακι της αγωνιστικης ζωνης....αλλα ποιος παει τολη να τα φτιαξει
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 10:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη δεν εμπιστευόμαι κολλημένους κρίκους πάνω στο κεφάλι βίδας.
Και με τον Τάσο που το συζητάγαμε ηταν αντίθετος.

Παναγιώτη για να μπουν τα πλακάκια που ελεγα πρεπει να γίνει τρύπα στο σασί, πράγμα που δεν με "ενθουσίαζε" σαν ιδέα. Η τρύπα αναγκάστικά θα γίνει πιο πίσω από εκεί που είναι οι εργοστασιακές τρυπες ζωνών γιατι υπάρχει και το τεπόζιτο από κάτω... Είναι λίγο μπερδεμένο το σενάριο γενικώς.

Αυτό που λες και που μου ελεγε και γκραλλυς χθες) για μετατροπή του σπειρώματος ενός κρίκους γίνεται ΑΡΚΕΙ να βρεις κρίκο με μεγαλήτερο από το σπείρωμα του του 206 ωστε να το μετατρέξεις σε σπειρωμα 206.
Το θέμα ειναι οτι οι ετοιμοι κρίκοι δεν υπάρχουν σε διάφορα σπειρώματα παρα μόνο σε ενα και αυτό ειναι "σχεδόν" ιδιο σε διάμετρο με το σπείρωμα του 206 (αλλα με λιγο διαφορετικό "βήμα") οποτε και δεν ειμαι σιγουρος οτι υπάρχει τέτοια δυνατότητα...

Επειδή εχω μερικους κρίκους αν μπορέσω να πάω από Τάλη κάποια στιγμή θα των ρωτήσω.

Αυτό το πλακάκι που λες να φτιαχτεί δεν ξέρω (και αν θα ξέρει ο όποιος μηχανικός) από τι υλικό πρέπει να φτιαχτεί ωστε να αντέξει "αν χρειαστεί"... Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 10:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχα...
νομίζω οτι πιο σωστή λύση ειναι αυτή:
http://www.sparcoracing.com/Sparco-Belt-Bolt-In-Kit-p123.html

αρκεί να χωράει φαρδίες ζώνες και να μην ειναι μόνο για τις λεπτές Confused
και χρησιμοποιούμε τις μαμά βίδες..

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 07 Νοέ 2009, 22:42:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα βρηκα λυση σωστη ανθεκτικη χωρις αμφιβόλου αντοχης πατέντες και μαζί και ομορφη
φωτο κλπ αυριο

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.importtuner.com/features/0611_impp_11z+2003_mitsubishi_lancer_evolution_viii+roll_bar.jpg Confused Question
Επιστροφή στην κορυφή
ParisMcridis (paris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(16v) & 207rc II

Ένταξη: 26 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Οκτ 2010, 17:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλα πως θα το φτιαξεις αυτο το πραμα...γιατι για peugeot δε νομιζω να υπαρχει ετοιμο.αυτα ειναι japan made.
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2010, 00:25:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό είναι σα να είσαι σε λούνα πάρκ ρε! Laughing Laughing Laughing
Πήγαινε καμιά βόλτα από τον Τόλη, όλο και κάτι θα σκεφτεί. Wink

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Οκτ 2010, 00:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μα γι αυτο εβαλα τα emoticon στο τελος του λινκ... Laughing Laughing Laughing

υ.γ...στο δικο μου το χω λυσει το θεμα...
κανονικα βιδωμενες στο πατωμα...
ενω εχουμε παρει (μαζι με τακη) και την αντιστοιχη σωληνα για τοποθετηση (καποια στιγμη) πιο ψιλα.... Laughing Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 12:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σκεφτομουν σοβαρα για μια ζωνουλα 4ων σημειων (3") για το RC γιατι δε μου φτανει το μπακετ με τη μαμα ζωνη....
Σκοπος ειναι να τη φοραω μονο οταν βγαινω για πολεμο και οταν ειμαι με κοσμο να την εχω πεταμενη κατω απο το καθισμα του οδηγου....
Το θεμα ειναι οτι τις 2 πισω πορπες θα πρεπει να τις μαγκωσω κατω απο το πισω καθισμα και να το ανασηκωνω οταν θελω να βγαλω γουστα στο δρομο, ωστε να μπορει να ειναι σε πληρη εκταση η ζωνη και να μην κανω τον σουπερ μαν και κανα ντουκι......
Με βλεπω να ξηλωνω τη ζωνη απο το αγωνιαρικο του Ninja και να δοκιμαζω με την ησυχια μου....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 12:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω ρε ΠΑΠΑΡΑ 2η 4αρων (για τον συνοδηγο οταν μπει 2ο μπακετ) που τωρα καθεται οποτε κλπ κλπ κλπ κλπ Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 13:42:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζωνες 4 σημειων με καθισμα με μια τρυπα...NO WAY!!! ειναι δολοφονικο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 13:55:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην βαλεις τοτε Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
nightmare (ΓΙΩΡΓΟΣ)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 09 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Ιαν 2011, 14:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sorry,Μανθο αλλα ειναι πολυ επικινδυνο!
αν θελεις μπορω να σου αναλυσω την αποψη μου οπως αν θελεις μπορεις να μου αναλυσεις & την δικια σου! Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης