PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 vs VW golf
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
fpug 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 09:10:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
teoman έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...

vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?

Εννοείται το 1600 με 160hp

το οποιο 1.6 με τα 160hp οχι μονο καθεται διπλα αλλα εξαφανιζεται κιολας!!!
α και μια που το θυμηθηκα για τους διλιτρους 206αρηδες μην το πειραξετε το αυτοκινητακι με τσιπαρισμα και τα λοιπα.δεν αξιζει τα λεφτα οπως διαπιστωσα προχθες με ενα διλιτρο αδελφακι 150 αλογων!!θα γλυτωσετε και τα τρεχαματα με τα συνεργεια!!! εγω ξερω!!!!

Μωρε τα αξιζει τα φραγκα το πειραγμα του 2λιτρου αν το οδηγησεις νορμαλ και μετα βελτιωμενο θα καταλαβεις !!!! ξερω σου λεω. (Και δεν εννοω το δικο μου) Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 18:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα το 206 της Racing-Girl κέρασε τσάι ένα μαύρο Focus.
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά Twisted evil Twisted evil Τους πήγαμε προφυλακτήρες οπότε έκαναν δεξιά και περάσαμε Very happy Μετά κόψαμε ταχύτητα και όταν μας πέρασαν μας κοίταζαν πάλι Evil Ακολούθησε κυνηγητό στις στροφές στο ύψος της Νεμέας όπου εκεί ο Γάλλος στρίβοντας εκπληκτικά και τρομοκρατωντας τους πάντες ανάγκασε τους Γερμανούς σε υποχώρηση και κατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Τους ξαναείδαμε στα διόδια μετά τον Ισθμό γιατί μειώσαμε ταχύτητα Laughing Laughing Laughing
Καλοί πελάτες τα Golf και τα Focus τελικά Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 02 Μάϊ 2003, 18:21:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Μας προσπέρασε στην εθνική της Τρίπολης ενώ πηγαίναμε με 120 (μόλις βγήκαμε από Ναύπλιο) και οι επιβαίνοντες μας κοίταζαν προκλητικά Twisted evil Twisted evil Τους πήγαμε προφυλακτήρες οπότε έκαναν δεξιά και περάσαμε Very happy Μετά κόψαμε ταχύτητα και όταν μας πέρασαν μας κοίταζαν πάλι Evil Ακολούθησε κυνηγητό στις στροφές στο ύψος της Νεμέας όπου εκεί ο Γάλλος στρίβοντας εκπληκτικά και τρομοκρατωντας τους πάντες ανάγκασε τους Γερμανούς σε υποχώρηση και κατάληψη της δεξιάς λωρίδας. Τους ξαναείδαμε στα διόδια μετά τον Ισθμό γιατί μειώσαμε ταχύτητα Laughing Laughing Laughing

ΣΩΣΤΟΣ..........................

Που να δεις την ΙΝΑ να παει χωρις αυριο το 106 εδω να παθεις Twisted evil Evil Twisted evil Evil

Και οπως ελεγε η διαφημηση................ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ Question Question Question

ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 04:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

ειναι ολιγον βλασφημια αυτο αλλα το σωστο να λεγεται.επειδη εχω πειρα και απο 206 και απο focus το focus μπαινει αν οχι καλιτερα,εφαμιλα στα στροφιλικια Rolling eyes.δεν συγκρινεται με καμια δυναη μεταχρωμα αυτοκινητακια του vw group σε αυτην την κατηγορια.και επισης η συγκριση 206 με focus ειναι αστοχη αφου το focus λογο διαστασεων ειναι μια κατηγορια πανω.θεωρειται μεσαιο.αντιπαλος?το 307.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 09:32:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως το FOCUS σε κρατημα ειναι κορυφη Exclamation Exclamation Exclamation

Το θεμα ειναι οτι λογο μακριων σχεσεων δεν εχει ΄΄μπαμ΄΄.Σε ενα 1400 αν δεν κανω λαθος ειχαν αλλαξει κορονο-πηνιο για να το ξυπνησουν,αλλα δεν εμαθα ποτε τι εγινε.Το θεμα ειναι οτι σε κρατημα ειναι ΦΟΒΕΡΟ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 11:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

φυσιολογική κατάληξη ... δεν μου κάνει έκπληξη
Που πάνε τα Γερμανικά κόντρα στα ατίθασα Γαλλικά ?? Question Question Question

Εμένα προχτές στο γυρισμό από Καμμένα Βούρλα, στροφές Υλίκης και ενώ πήγαινα καρφωτός με 150 ... με πέρασε για την πλάκα του ένα Clio ... Οσο και αν το κυνήγησα, εξαφανίστηκε ... Scratch
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 1600άρι ... γιατί αν ήταν 1400άρη θα πάω να πάρω μία μπανάνα και θα πάω στο κλουβί μου ... Big wink
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 12:47:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Εμένα προχτές στο γυρισμό από Καμμένα Βούρλα, στροφές Υλίκης και ενώ πήγαινα καρφωτός με 150 ... με πέρασε για την πλάκα του ένα Clio ... Οσο και αν το κυνήγησα, εξαφανίστηκε ... Scratch
Θέλω να πιστεύω ότι ήταν 1600άρι ... γιατί αν ήταν 1400άρη θα πάω να πάρω μία μπανάνα και θα πάω στο κλουβί μου ... Big wink

Οντως.......Να δεις σε αναγνωρισεις που πανε οι πιτσιρικαδες να ακολουθησουν κανενα απο τα πληρωματα με 106 μαμα 1300 RALLYE και να τους περνανε απο εξωτερικη με ΟΣΑ και να κανουν και ζιγκ-ζαγκ σαν να τους παιζουν Wink

Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 12:49:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
alemao έγραψε:

ειναι ολιγον βλασφημια αυτο αλλα το σωστο να λεγεται.επειδη εχω πειρα και απο 206 και απο focus το focus μπαινει αν οχι καλιτερα,εφαμιλα στα στροφιλικια Rolling eyes.δεν συγκρινεται με καμια δυναη μεταχρωμα αυτοκινητακια του vw group σε αυτην την κατηγορια.και επισης η συγκριση 206 με focus ειναι αστοχη αφου το focus λογο διαστασεων ειναι μια κατηγορια πανω.θεωρειται μεσαιο.αντιπαλος?το 307.

Λοιπον, επειδή το focus το 1.6, το έχω οδηγήσει και εγώ, θα πω τα εξείς:

1ο Το 206 το 1.6 16v είναι κλάσεις ανώτερο σε κρατήματα!!!!
2ο Το 147 1.6 που έχω επίσης οδηγήσει & αυτό είναι σκάλες ανώτερο από το focus!!
3o To focus είναι κλάσεις ανώτερο από Golf 1.6!!

Συμπέρασμα: Το focus δεν είναι το καλύτερο, σε επίπεδο κρατήματος, στην κατηγορία του, είναι η 147. Και επειδή το 206 1.6 είναι στην κατηγορία μικρά GT και στην κατηγορία αυτή έρχετε 2ο (μαζί με το clio 1.6) με 1o το rallye, είναι άνισο να συγκρίνουμε το focus με το 206, γιατί πολύ απλά παίζουν σε άλλες κατηγορίες και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 13:22:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:
Συμπέρασμα: Το focus δεν είναι το καλύτερο, σε επίπεδο κρατήματος, στην κατηγορία του, είναι η 147.

Πράγματι, η 147 είναι απίστευτη !!

Την έχω οδηγήσει από Ν.Ερυθραία μέχρι Ν.Μάκρη (από Διόνυσο) και ήταν τραίνο....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 13:32:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του Wink Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
ναι αλλά όταν το κοινο στο οποιο απευθύνεται έρχεται και σου κολλάει στον δρόμο, τότε πρέπει να περάσεις από πάνω του Wink Very happy

Very happy Very happy Very happy Very happy Wink

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 14:35:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aααααχχχ, αυτά τα Alfa Romeo....
Ένας φίλος με μια 156, φουσκώνει σαν παγώνι, όταν μιλάει για τα κρατήματά του και για το οτι με αφήνει πίσω (.....)
Γκκκκρρρρρρρ Evil Evil Evil
Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να φορέσω τον 1600άρι και μετά... άντε γειά!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Μάϊ 2003, 04:18:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Aααααχχχ, αυτά τα Alfa Romeo....
Ένας φίλος με μια 156, φουσκώνει σαν παγώνι, όταν μιλάει για τα κρατήματά του και για το οτι με αφήνει πίσω (.....)
Γκκκκρρρρρρρ Evil Evil Evil
Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να φορέσω τον 1600άρι και μετά... άντε γειά!!!

ναι και ενας δικος μου
στα 1000χλμ αλλαξε κρεμαγιερα
στα 1700χλμ φαγωμενος δισκος
στα 2000χλμ επεσε ενα χερουλι απο την πορτα
στα 2500χλμ ανοιξαν ραφες στην ταπετσαρια
στα 3000χλμ ειχαν καει τα μισα λαμπακια μεσα στο κοντερ
στα 5000χλμ φλατζα
στα 10000χλμ το αμαξι δεν τραβουσε και εκαιγε 10 λιτρα βενζινη τα 10 χλμ
και εχει η λιστα....ασε που καθε 1000χλμ ειναι μενα μπουκαλι selenia και ριχνει μεσα....
πεστου φιλου σου να προσεχει να μην την ζοριζει πολυ....
και στην τελικη δεν ειναι ποσο κραταει ενα αμαξι αλλα ποσο κραταει ενας οδηγος το αμαξι.εχω ενα φιλο με μαζντα 323 1,6 του 92 και σε στροφιλικι περασαμε ενα vts απο πανω(μετα απο 2 χλμ φεραμε και ενα τετακε με 120χλμ Big wink Black eye Crazy
οσο για το focus εγω προσωπικα ειχα εμπειρια με 1,6 και 1,8 για αρκετο διαστημα και επισης εχω οδηγησει αρκετα και 206 1,6.δεν ειναι το κρατημα που κανει την διαφορα (και δεν ξερω ποσο κραταει το καθενα αφου δεν πιεσα τοσο ωστε να δω τα ορια τους) αλλα η αισθηση που σου δινει.το focus ειναι μια κλαση ποιο ευχαριστο για μενα σε σχεση με το 206
.και πιστευω πως και ενα αλλο μειονεκτημα ειναι η θεση οδηγησης.το focus ειναι ποιο πολεμικο για μενα σε σχεση με την ψιλο-πολυμορφικη αισθηση του 206 με το μακρυ ταμπλο και το μεγαλο παρμπριζ
απο την αλλη το τιμονι του 206 ειναι καλυτερο και σαφως εχει περισσοτερο γκαζι απο το 1,6 της φορντ.ειναι και ποιο ομορφο...
αυτα ειναι και η εκτιμηση του καθενος

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 19:02:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή γίνεται λόγος γιά το 206 και το golf, πιστεύετε ότι μπορούμε να τα παντρέψουμε αυτά τα δύο Question
Κι όμως ΝΑΙ Exclamation Δείτε το νέο 206CC γιά...golf Shocked

Lol Lol

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 20:32:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν του βάλεις και μια 3μετρη κεραία γίνεται συγκρουόμενο, το νέο μοντέλο 206 luna park Very happy Very happy Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 23:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Εγώ είμαι από χωριό θεοσεβούμενος άνθρωπος...

δεν κάνει να κλέβω εικονοστάσια. Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Σοβαρολογούμε τώρα ότι το focus μπορεί να θεωρηθεί αυτοκίνητο για στροφιλίκια;;;;;;;;;;;;;; Shocked Shocked Shocked Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 11 Μάϊ 2003, 15:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κανείς γιά...Golf Question

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4
Σελίδα 4 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης