Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator


 Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:08:14 Θέμα δημοσίευσης: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στις εθνικές οδούς |
|
|
Στα πλαίσια των μέτρων της Τροχαίας για τη διευκόλυνση των εκδρομέων του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών στις εθνικές οδούς.
Συγκεκριμένα, η απαγόρευση ισχύει για φορτηγά ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής κατά την περίοδο του Πάσχα:
- Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού μέχρι το νέο κόμβο Τριπόλεως (Εξαμίλια), τη Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου και τη Μ. Παρασκευή 25 Απριλίου και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο του Ρίου μέχρι τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού, τη Δευτέρα 28 Απριλίου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση) μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες), τη Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου και τη Μ. Παρασκευή 25 Απριλίου και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες) μέχρι τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση), τη Δευτέρα 28 Απριλίου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από το 11ο χλμ. μέχρι τη γέφυρα Στρυμώνα, στο ρεύμα εξόδου, τη Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου και τη Μ. Παρασκευή 25 Απριλίου από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, τη Δευτέρα 28 Απριλίου από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Ρυσίου μέχρι το 34ο χλμ. στο ρεύμα εξόδου, τη Μ. Πέμπτη 24 Απριλίου και τη Μ. Παρασκευή 25 Απριλίου από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, τη Δευτέρα 28 Απριλίου από 17:00 έως 22:00 ώρας.
Για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, η απαγόρευση έχει ως εξής:
- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού μέχρι το νέο κόμβο Τριπόλεως (Εξαμίλια), την Τετάρτη 30 Απριλίου και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο του Ρίου μέχρι τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού, την Πέμπτη 1 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση) μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες), την Τετάρτη 30 Απριλίου και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες) μέχρι τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση), την Πέμπτη 1 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, από το 11ο χλμ. μέχρι τη γέφυρα Στρυμώνα, στο ρεύμα εξόδου, την Τετάρτη 30 Απριλίου και από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, την Πέμπτη 1 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης -Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Ρυσίου μέχρι το 34ο χλμ. στο ρεύμα εξόδου, την Τετάρτη 30 Απριλίου από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, την Πέμπτη 1 Μαΐου και την Κυριακή 4 Μαΐου και από 17:00 έως 22:00 ώρας.
Σε όλες τις παραπάνω ημέρες και ώρες απαγορεύεται επίσης η κυκλοφορία φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου και στην εθνική οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ/Θ 12+300).
Πηγή : autopress.gr
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
TZAG Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)
Ένταξη: 25 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 451 Τόπος: Theva
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 08:26:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς όμως το θέμα είναι η ασφάλεια και όχι η κυκλοφορία. Όταν κάποιοι φορτηγατζίδες/νταλικέρηδες φορτώνουν το σαράβαλό τους χωρίς καμμιά ασφάλεια και προστασία, θα σωθούμε από τη απαγόρευση της κυκλοφορίας τους γιά κάποιες ώρες;; Τι δηλαδή, πρέπει να προγραμματίσουμε τη δική μας κυκλοφορία με το ωρολόγιο κυκλοφορίας των φορτηγών;; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Minus the roof, the sky is the limit.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator


 Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 30 Απρ 2003, 17:49:25 Θέμα δημοσίευσης: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών έως το Σεπτέμβριο |
|
|
Σε ισχύ τίθεται από τις 2 Μαΐου έως τις 14 Σεπτεμβρίου η απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων, ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου.
Η απαγόρευση ισχύει ως εξής:
- Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και στην Παλαιά Εθνική Οδό (Π.Ε.Ο.) Αθηνών - Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού μέχρι το νέο κόμβο Τριπόλεως (Εξαμίλια), κάθε Παρασκευή και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο του Ρίου μέχρι τον κόμβο της λεωφόρου Κηφισού, κάθε Κυριακή και από 15:00 έως 22:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα εξόδου, από τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση) μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες), κάθε Παρασκευή και από 16:00 έως 21:00 ώρας.
- Στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον ισόπεδο κόμβο Μπράλου (Θερμοπύλες) μέχρι τον κόμβο Τατοΐου (Μεταμόρφωση) κάθε Κυριακή και από 15:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, από το 11ο χλμ. μέχρι τη γέφυρα Στρυμώνα, στο ρεύμα εξόδου, κάθε Παρασκευή και από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, κάθε Κυριακή και από 15:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών από την αερογέφυρα Ρυσίου μέχρι το 34ο χλμ. στο ρεύμα εξόδου, κάθε Παρασκευή και από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, κάθε Κυριακή και από 15:00 έως 22:00 ώρας.
- Στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα εξόδου, από τη Λάρισα (χ.θ. 356) μέχρι τα όρια Νομού Πιερίας (χ.θ. 399) κάθε Παρασκευή και από 16:00 έως 21:00 ώρας και στο ρεύμα εισόδου, κάθε Κυριακή και από 15:00 έως 22:00 ώρας.
Απαγορεύεται επίσης, η κυκλοφορία φορτηγών ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στην εθνική οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας μέχρι τη γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300), τις παραπάνω ημέρες και ώρες.
Πηγή : autopress.gr
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ntinos Τρελλαμένο μέλος

 Saxo Vts-206 QUIKSILVER
Ένταξη: 14 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 417
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Μάϊ 2003, 04:47:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
πολυ καλο και εξυπνο να υπαρχει ενημερωση πανω σε θεματα οδικης κυκλοφοριας.και θα ηταν ακομα καλιτερο και πιστευω πως θα συμβαλει και στην βελτιωση ολων μας να υπηρχε στο site ο κωδικας οδικης κυκλοφοριας καθως και οι ποινες για τις παραβασεις κτλ.ειναι πολυ δουλεια για να γινει αλλα πιστευω πως αξιζει μιας και το club εχει αποδειξει πως δεν ειναι μονο για να περνα ευχαριστα η ωρα μας.επισης και μια ενημερωση για τα μπλοκα στις εθνικες θα ηταν καλο αλλα οχι για χρηση του τυπού παω τεζα μεχρι το μπλοκο του ξυλοκαστρου και μετα κοτα,αλλα για να προφυλασονται και τα μελη απο εισπρακτικης μορφης κινησεις της τροχαιας αφου να πας με 120 στην ε.ο κορινθου-πατρων δεν ειναι και υπερβολικη ταχυτητα,ειδικα αν δεν ενοχλεις και τους προπορευομενους η διερχομενους απο αντιθετα.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
|