PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 cc S.O.S

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 11:44:55    Θέμα δημοσίευσης: 206 cc S.O.S Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας παρακαλώ για την βοήθεια σας,
Ανοίγωντας την οροφή, του αμαξιού μου βρήκε ένα κλαδί το πορτ παγκάζ και πρέπει να ζορίστηκε...
Αποτέλεσμα αυτής της μακακίας μου είναι από τη μία μεριά να ασφαλίζει το πάνω μέρος του πορτ παγκάζ ενώ από την άλλη όχι... Λογικά πρέπει να αρπαξε ο ένας μεντεσές...
Ο μηχανισμός δείχνει να δουλεύει κανονικά...
Που να το πάω για το δουν? Έχει κανένας συνφορουμιστής πάθει τίποτα παρόμοιο???
Μόνο εξουσιοδοτημένα έχουν γνώση για την επιδιόρθωση της οροφή μας?
Είναι ακριβά τα ανταλακτικά αυτής?
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Οποιος ξέρει τον θερμοπαρακαλώ να μου πει την άποψη του... Rolling eyes Rolling eyes

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:15:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για 206cc επειδη δε ξερω πολλα δε μπορω να σε βοηθησω για να λυσεις προβλημα. Αν ομως εχει σπασει κατι ή δε μπορεις μονος σου τοτε μια βολτα στη λαιον/κεντρικα για να το διορθωσουν.

Αν πας σε συνοικιακο ή θα σε κοιταζουν σαν αστροναυτη ή θα κανουν καμια @##ια
Αν πας σε τοπικο αντιπροσωπο παιζει να πειραματιστει (με τη τσεπη σου κυριως) μεχρι να το φτιαξει. Και στις 2 περιπτωσεις παιζει να βρεις λυση αν τυχεις σε μαστορα που να του εχει ξανατυχει ή να ασχοληθει (ψιλοσπανιο).

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:22:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ένας καλός φαναρτζής δεν θα έχει - σωστή - γνώμη περί του θέματος. Πήγες στον δικό μας, Γκάμπι; Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:47:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Δεν πιστεύω, πάντως, ότι ένας καλός φαναρτζής δεν θα έχει - σωστή - γνώμη περί του θέματος. Πήγες στον δικό μας, Γκάμπι; Rolling eyes

Tο σφράγγισα όσο καλύτερα μπορούσα (γιατί έχει πετσικάρει από τη μία) με την βοήθεια του Μήτσου ανοιγοκλείνοντας την οροφή χειροκίνητα και περίμενα να το θέσω ως ερώτημα εδώ μπας και έχει κανείς παρόμοια εμπειρία... Rolling eyes Μάλλον για εξουσιοδοτημένο με βλέπω πάντως...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gabi_haros στις Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:50:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 13:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
Για 206cc επειδη δε ξερω πολλα δε μπορω να σε βοηθησω για να λυσεις προβλημα. Αν ομως εχει σπασει κατι ή δε μπορεις μονος σου τοτε μια βολτα στη λαιον/κεντρικα για να το διορθωσουν.

Αν πας σε συνοικιακο ή θα σε κοιταζουν σαν αστροναυτη ή θα κανουν καμια @##ια
Αν πας σε τοπικο αντιπροσωπο παιζει να πειραματιστει (με τη τσεπη σου κυριως) μεχρι να το φτιαξει. Και στις 2 περιπτωσεις παιζει να βρεις λυση αν τυχεις σε μαστορα που να του εχει ξανατυχει ή να ασχοληθει (ψιλοσπανιο).

Ξέρουμε που είναι τα κεντρικά? Έχουμε μήπως κάποιον συνφορουμίτη που να εργάζεται σε κάποιο εξουσιοδοτημένο??? Θα το πάω μάλλον από δευτέρα και σκέφτομαι να κάτσω από πάνω τους να δω τι έχει συμβεί... Τρέμω για το τι θα ακούσω... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Οκτ 2009, 14:38:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μίλησα με κάποιον από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως αν έχει στραβώσει ο σκελετός πάει 3.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω θεέ μου... Δεν έχουμε κάποιον γνωστό σε εξουσιοδοτημένο??

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 11:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)ΑΠΟΣΑ εχω δει, οταν εχει προβλημα η οροφη προσεχουμε και μονο αν ξερουμε τι κανουμε ασχολουμαστε (ειδα ατομο ξερολα που σε 307 για μια τσιμουχα @#$μησε την οροφη!)
2)Η τιμη που σου εδωσε ειναι για ολη την οροφη κομπλε (ηλεκτρομηχανισμος και τζαμια σκελετος) μη τρελενεσαι ακομα δεν την ειδε σου εβγαλε και κουστουμι.

Οπως εγραψα πηγαινε κεντρικα και κατσε εκει μιλα με το μαστορι και κρινε

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Οκτ 2009, 11:47:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λογικα καμια ψιλοχαζομαρα θα ειναι...μην ανησυχεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Νοέ 2009, 22:55:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φιλε τι εκανες τελικα..
Επιστροφή στην κορυφή
kostaskamp7 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206cc

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Ιαν 2010, 15:51:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabi_haros έγραψε:
Μίλησα με κάποιον από την αντιπροσωπεία και μου είπε πως αν έχει στραβώσει ο σκελετός πάει 3.000 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ω θεέ μου... Δεν έχουμε κάποιον γνωστό σε εξουσιοδοτημένο??

φιλε μου καλησπερα εγω ειχα προβλημα με τοην οροφη ειχε σπασει το αριστερο συρματοσκινο.. αν σου εχει μπλοκαρει ο μηχανισμοσ αποσυνδεσαι τη μπαταρια για 5 λεπτα και θα ξεμπλοκαρει αμεσοσ . οσο για το θεμα παραπανω δε νομιζω να εχει πιτσικαρει η οροφη απλα πρεπει να ρυθμησεισ τα πλαγια συρματοσκινα ωστε την ωρα που ασφαλιζει η οροφη να κουμπωνουν στη σωστη θεση.

PEUGEOT 206cc fun
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
giannhs13 (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206 1.6

Ένταξη: 24 Δεκ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Δεκ 2010, 20:17:23    Θέμα δημοσίευσης: hi Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιθανοτατα να θελει ευθυγραμμιση.μην τρελενεσαι

GIA PANTA PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2010, 05:27:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλήθεια ξέρουμε κάνα συνεργείο στην Αθήνα εκτός κεντρικής αντιπροσωπείας να κάνει ευθυγράμμιση οροφής και επίσης το κόστος;
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Δεκ 2010, 23:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορώ αν θες να ρίξουμε μια ματιά να δούμε τη θέλει και αν αποφασίσεις το φτιάχνουμε

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης