PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Αμάξι για πέταμα!!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
johny (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 19:38:59    Θέμα δημοσίευσης: Αμάξι για πέταμα!!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους, έχω την εξής απόρια...

Έχω ένα peugeot 206 το οποίο το έχω τρακάρει κ η επισκευή του δεν συμφέρει.!!

Θέλω να παραδώσω πινακίδες και να πάω το αμάξι σε μάντρα για πέταμα!
Αλλά.....
Θέλω να κρατήσω όλα τα ανταλακτικά του για πούλημα!

Γίνεται αυτό??Και αν ναι ποια είναι η διαδικασία?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
johny (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Αύγ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:12:48    Θέμα δημοσίευσης: 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερει κανεις???
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:28:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κρατας αυτα που θες,παραδιδεις πινακιδες,κ το πας στα παλιοσιδερα Wink νομιζω οτι αυτοι που εχουν διαφορες μαντρες,υπαρχει περιπτωση να το παρουν γιατι παιρνουν το κατιτις τους οταν πανε αυτοκινητα για παλιοσιδερα.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 16:36:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απ οσο μας ελεγε αρης που επρεπε να κανει κατι τετοιο
στην αθηνα δεν επιτρεπεται αυτο (δεν θυμαμαι γιατι)
ενω στην επαρχια σε μερικες περιοχες επιτρεπεται ακομα Shocked Confused Confused

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 17:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
απ οσο μας ελεγε αρης που επρεπε να κανει κατι τετοιο
στην αθηνα δεν επιτρεπεται αυτο (δεν θυμαμαι γιατι)
ενω στην επαρχια σε μερικες περιοχες επιτρεπεται ακομα Shocked Confused Confused

τσου, εχει αλλαξει ο νομος.
Καταθετεις κανονικα πλεον

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
picatsou-206 (johny)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 07 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 23:50:57    Θέμα δημοσίευσης: 206 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok παιδες ευχαριστω καλα θα παω να ρωτησω και για σιγουρια γιατι και εγω κατι τετοιο ακοθσα οτι το αμαξι πρεπει να ειναι ολοκληρο για να το πασ για πεταμα τρακαρισμενο μεν η παλιο αλλα ολοκληρο!!!
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 10:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για να καταθεσεις πινακιδες, θελεις πιστοποιητικο καταστροφης...(συμφωνω, για να μην γεμιζει ο τοπος εγκαταλελειμμενα)
για να παρεις πιστοποιητικο καταστροφης, οι εταιριες ανακυκλωσης θελουν το αμαξι κομπλε...(αδικο, το πουλαω και μονος μου και βγαζω κατιτις)
να θελεις να αγιασεις και να μην σε αφηνουν... Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 10:20:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω την εντύπωση ότι μπορείς να παραδώσεις πινακίδες χωρίς να καταστρέψεις το αυτοκίνητο αν υπογράψεις δήλωση ότι το χεις σταθμευμένο σε προσωπικό ιδιωτικό χώρο (πάρκινγκ, οικόπεδα, πιλοτές κλπ).

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 10:31:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λογω τρακας (βλεπε πιο κατω θεμα) το ψαξα
@Ζησης σωστος σε ολα
επισης λογω λαμογιας και τρακαρισμενο να ειναι το αμαξι το αποσυρεις!!! με 400 ευρα (ακομα και να μη κινειται, αρε λαμογια)

ενναλακτικα καταθετεις πινακιδες και το δινεις για τροπετο ή το σπας σε ανταλλακτικα και βαζεις αγγελιες

Αυτες ειναι ολες οι επιλογες

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 11:13:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εφορια Παλληνης ΣΗΜΕΡΑ.
Προσωρινη ακινησια για ενα ετος *

1. εντυπο ακινησιας εις διπλουν (το εχουν εκει)
2. αδεια κυκλοφοριας
3. Φωτοτυπια Ε9
4. Υπευθ Δηλωση Ν.1599/86 (οτι το οχημα βρισκεται σε χωρο που δεν εμποδιζει)
5. Τα τελη κυκλοφοριας του τρεχοντος ετους πρεπει να ειναι εξοφλημενα

*Μετα το ενα ετος καταστρεφουν τις πινακιδες γιαυτο τη λενε και καλα προσωρινη, αν πας μετα το ενα ετος απλα πληρωνεις για νεες πινακιδες,δεν σημαινει οτι ο φακελος καταστρεφεται οπως λαθος νομιζουμε, αν δεν πας ποτε δεν γινεται τιποτε ποτε.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 11:17:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αν πας μετα απο δυο τρια χρονια να παρεις τις πινακιδες πισω, πρεπει να εξοφλησεις τα προηγουμενα τελη κυκλοφοριας... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 11:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο...

Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 11:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχύει.

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 14:29:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
και αν πας μετα απο δυο τρια χρονια να παρεις τις πινακιδες πισω, πρεπει να εξοφλησεις τα προηγουμενα τελη κυκλοφοριας... Rolling eyes

Δεν ισχυει κατι τετοιο, περυσι πηρα πινακιδες μετα απο 9 χρονια ακινησιας και εκτος απο τα τελη του τρεχοντος ετους δεν πληρωσα δεκαρα τσακιστη, μεχρι τελη Νοεμβρη θα εχω καταθεσει πινακιδες για δυο αυτοκινητα και οπως μου ειπαν σημερα δεν προκειται να πληρωσω επισης δεκαρα τσακιστη εκτος των τελων του τρεχοντος ετους και αν τα παρω μετα απο ενα χρονο θα πληρωσω νεες πινακιδες ΑΝ εχουν καταστρεψει τις παλιες.

ΥΓ η καταστροφη γινεται λογω του οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος αποθηκευσης στις ΔΟΥ.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 14:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

Δεν ισχυει κατι τετοιο, περυσι πηρα πινακιδες μετα απο 9 χρονια ακινησιας και εκτος απο τα τελη του τρεχοντος ετους δεν πληρωσα δεκαρα τσακιστη, μεχρι τελη Νοεμβρη θα εχω καταθεσει πινακιδες για δυο αυτοκινητα και οπως μου ειπαν σημερα δεν προκειται να πληρωσω επισης δεκαρα τσακιστη εκτος των τελων του τρεχοντος ετους και αν τα παρω μετα απο ενα χρονο θα πληρωσω νεες πινακιδες ΑΝ εχουν καταστρεψει τις παλιες.

ΥΓ η καταστροφη γινεται λογω του οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος αποθηκευσης στις ΔΟΥ.

πες τα ρε Θείε γιατί θα μας βγάλουν τρελούς... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης