PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Συνεργεία- υπερτιμήσεις
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:05:03    Θέμα δημοσίευσης: Συνεργεία- υπερτιμήσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρά έχω ένα 206 cc 1600 16v και θέλω να μοιραστώ τις ανησυχίες μου μαζί σας...

Σήμερα άλλαξα δίσκο πλατό ρουλεμάν με ανταλακτικά και βαλβολίνες από Γκαγκαστάθη και την αλλαγή στον κ. Δελαπόρτα στη Νίκαια...

Τα εξουσιοδοτημένα για αυτήν την εργασία ζητάνε 350 ευρώ και εγώ σύνολο πλήρωσα 266 ευρώ (146 ανταλακτικά και βαλβολίνες και 120 ευρώ εργατικά).
Οκ γλίτωσα ένα ποσό χρημάτων και το συνεργείο εκτός οτι το εμπιστεύομαι πλήρως (είναι επαγγελματίες) είναι και εξυπηρετικότατοι...
Αλλά... Σε συνεργείο στην Πάτρα θα πλήρωνα 80 αντί 120 και έχει και συνέχεια...
Πλήρωσα 14 ευρώ!!!!! για την αλλαγή δύο λαμπακίων!!! Ένα στο display και ένα στο Clima!
Έχω τσαντιστεί, δεν είναι ότι μου λείπουν τόσο τα 14 ευρώ (ή τα 40 που θα γλίτωνα αν το πήγαινα στην Πάτρα) αλλά με πνίγει το παράπονο...
Δηλαδή για εργασία 5 λεπτών 14 ευρώ?
Και για εργασία του δίσκο πλατό που θα διάρκησε το πολύ ένα 40λεπτο άντε μία ώρα (βαριά) 120 ευρώ?
Θέλω τακάκια, αποφάσισα να τα αλλάξω μόνος μου λοιπόν αφού έτσι και αλλιώς θα τα παραγγείλω και αυτά από Γκαγκαστάθη...

Ρε παιδιά? Δεν υπάρχει ένα συνεργείο εδώ στην Αθήνα που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ως κλαμπ και να έχουμε τιμές κλάμπ?
Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε έναν τιμοκατάλογο με λογικές τιμές και να το πάμε σε κάποιο συνεργείο να δούμε αν το δέχεται? Και αυτός θα μας έχει πιστούς πελάτες αλλά και εμείς θα βγούμε κερδισμένοι τους χαλεπούς καιρούς αυτούς...
Έχω άδικο? Δεν γίνεται?
Δηλαδή αν δεν γίνει κάτι ή αν δεν ανακαλύψω ένα συνεργείο που αν έχει λογικές τιμές εγώ θα αλλάζω μόνος μου τακάκια- φίλτρα λάδια και για όλα τα υπόλοιπα θα πηγαίνω Πάτρα...
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την gabi_haros στις Σαβ 24 Οκτ 2009, 14:27:01, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και για να μην φανεί σαν δυσφήμιση οφείλώ να πω πως:
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει ο κος Δελαπόρτας φέρθηκε όχι απλά ως καλός επαγγελματίας αλλά και ως απίστευτα έντιμος αφού:
Εγώ δεν είχα γνώση του τι service έχουν γίνει στο αμάξι και του ζήτησα σαν βλάκας να αλλάξουμε ιμάντα χρονισμού, πράγμα το οπόιο θα είχε μεγάλο κόστος στην τσέπη μου και έξτρα κέρδος στην τσέπη του συνεργείου...
Παρ' όλα αυτά εκείνος με δική του πρωτοβουλία έψαξε τις αποδείξεις που είχα μαζεμένες από τα service του αμαξιού μου και διαπίστωσε και μου είπε πως η αλλαγή αυτή έχει γίνει ήδη και μάλιστα σχετικά πρόσφατα...
Είναι προς τιμήν του, αφού θα μπορούσε να μου πει πως έκανε την εργασία ενώ δεν θα είχε αγγίξει τίποτα και να πάρει ολόκληρο το ποσό (έχω στο νου μου πολλά συνεργεία που θα το έκαναν αυτό)!!!
Φέρθηκε σαν κύριος...
Αυτό για να δηλώσω πως όχι απλά δεν έχω θέμα με το συγκεκριμένο συνεργείο αλλά και το εμπιστεύομαι 1000%.
Με το κοστολόγιο εργασιών που υπάρχει στην αγορά των συνεργείων έχω θέμα!!!!! Και μάλιστα τεράστιο!

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:15:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120 ευρώ για δισκοπλατό είναι μία πολύ λογική τιμή...

τώρα για τα λαμπάκια δεν ξέρω...

μία φορά που είχα επισκεφθεί το συγκεκριμένο συνεργείο για τοποθέτηση αμορτισέρ + κούρδισμα πίσω άξονα είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, τόσο απ την τιμή όσο κ απ την δουλειά που έγινε.

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 10:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
120 ευρώ για δισκοπλατό είναι μία πολύ λογική τιμή...

τώρα για τα λαμπάκια δεν ξέρω...

μία φορά που είχα επισκεφθεί το συγκεκριμένο συνεργείο για τοποθέτηση αμορτισέρ + κούρδισμα πίσω άξονα είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος, τόσο απ την τιμή όσο κ απ την δουλειά που έγινε.

Δεν καταλάβατε... Δεν έχω πρόβλημα με το συνεργείο!!!!
Είναι όπως είπα σωστοί επαγγελματίες!!!!!
Και η τιμή του ναι, είναι λογική γιατί την συγκρίνουμε σε σχέση με τις τιμές τις peugeot και των υπόλοιπων συνεργείων στην Αθήνα...
Απλά αν το δεις ως εργατοώρες και το συγκρίνεις και με τιμές συνεργείων επαρχίας οι τιμές είναι εξωφρενικές!!! ΌΧΙ του Δελαπόρτα ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ!
Για κάποιον που δεν θέλει να τρέχει επαρχία, να αγοράζει μόνος του ανταλακτικά να κάνει μόνος του δουλειές στο αμάξι ο Δελαπόρτας είναι σούπερ συνεργείο.
Απλά εγώ που ασχολούμαι κάπως με το αμάξι, που προσπαθώ να την ψάξω για όσο πιο οικονομικά, που τώρα μπαίνω στρατό και δεν θα δουλεύω, και έχω και άλλα 2 αμάξια να συντηρήσω το κόστος αυτό μου βγαίνει δυσβάσταχτο και μου φαίνεται και υπερβολικό.

Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 18:46:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω θα παρω την αλλη μερια,αυτην του επαγγελματια.πρωτον για να αλλαξεις δισκο πλατο δεν ειναι και το ευκολοτερο πραγμα.αν σου πηραν 120 ευρω ειναι μια χαρα τιμη.βεβαια παντα εξαρταται και απο το αυτοκινητο.σε αλλα ξηλωνεις το μισο αμαξι και σε αλλα λυνεις 8 βιδες..
τα λαμπακια που λες οτι σου αλλαξε ειναι πολυ μικρης αξιας.κατα πασα πιθανοτητ σου χρεωσε 4 ευρω τα λαμπακια και 10 ευρω εργασια.νομιζω η τιμη ειναι επισης ικανοποιητικη.αν αναλογιστουμε οτι αυτο που πληρωνεις δεν ειναι μονο ο μισθος του μαστορα αλλα νοικια,νερα,δεη,οτε,τηλ,δημοτικα τελη,εφοριες,κλπ,τοτε νομιζω πως δεν ειναι και τοσο πολλα.και αν αναλογιστεις πως τα 5 λεπτα τα δικα του μπορει να ηταν 3 τεταρτα δικα σου,δηλαδη πληρωνεις την εξειδικευση του μαστορα..
απλα θα μπορουσες να ρωτησεις τι θα χρεωσει και να τις παρεις στο χερι τις λαμπες να τις βαλεις μονος σου.οπως σκεφτεσαι για τα τακακια δηλαδη.

η επισημη αντιπροσωπια εχει και καποιους επιπροσθετους ορους να καλυψει οπως εγγυησεις,αποθηκες με μινιμουμ στοκ ανταλλακτικων κλπ.καπως λοιπον πρεπει να πατσισουν τα αυξημενα εξοδα...με αυξημενα εσοδα!

Για την Αθηνα και την Πατρα ως προς τις τιμες θα αναφερω κατι πολυ απλο.εχει τεραστια διαφορα στα δημοτικα τελη ο καθε δημος..Επισης δυστυχως η ευτυχως η οικονομικη δυνατοτητα ενος ανθρωπου που μενει στην επαρχεια ειναι πολυ μικροτερη απ οτι στην Αθηνα.γι αυτο και συνηθως χρειαζεσαι λιγοτερα χρηματα για να ζησεις εκτος Αθηνων..

Αυτα!

για να μην παρεξηγηθω το επαγγελμα μου εχει να κανει με επαγγελματικα αυτοκινητα οποτε δεν εχω κανενα προσωπικο οφελος σε αυτα που λεω.

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 19:27:38    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συνεργεία- υπερτιμήσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabi_haros έγραψε:
Ρε παιδιά? Δεν υπάρχει ένα συνεργείο εδώ στην Αθήνα που θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε ως κλαμπ και να έχουμε τιμές κλάμπ?
Δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε έναν τιμοκατάλογο με λογικές τιμές και να το πάμε σε κάποιο συνεργείο να δούμε αν το δέχεται? Και αυτός θα μας έχει πιστούς πελάτες αλλά και εμείς θα βγούμε κερδισμένοι τους χαλεπούς καιρούς αυτούς...
Έχω άδικο? Δεν γίνεται?

Οχι δεν γινεται για κανενα λόγο και με κανεναν τρόπο
και ο λόγος είναι οτι η εργασία ΔΕΝ ειναι κάτι χειροποιαστό.
το αν θα σου σφιξει κάποιος την Χ βίδα σωστα ή οχι δεν ειναι κάτι μετρήσιμο εκτός και αν θες να προμιθευτουμε και ενα δυναμόκλειδο και να τσεκάρουμε μία-μία τις βιδες με βάσεις το σχετικό μανιουαλ της Peugeot...
Κατα καιρους γοια όλους τους γνωστους μας μηχανικους εχουμε μεταξύ των "καλών λόγων" και παραπονα και κακά λόγια, είτε γιατι ειναι σταβός ο πελάτης, ειτε γιατι εκανε μαλ***α ο μάστορας, είτε γιατι απλά ετυχε κλπ κλπ

Για τα παραπάνω το PSClub δεν θα προτίνει ποτε "επίσημα" να γίνει μια δουλεια σε οποιοδηποτε συγκεκριμένο συνεργείο.

Ακόμα και οι etuners που βάζουν πρόγραμμα το οποίο δεν ειναι κάτι "χειροπιαστό" εχουν μπει "κατ' εξαίρεση" και επειδη εχουμε τετσαρει πολλαπλώς τη δουλεια τους πάνω από 2 χρόνια και επειδη ταυτόχρονα δεν εχουμε ακουσει ή δει (σοβαρα) παραπονα και προβλήματα.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MEMsound στις Σαβ 24 Οκτ 2009, 14:52:28, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 19:32:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης οι etuners προσφερουν μη αναγκαιες υπηρεσιες.ειναι λες και βαζεις καποιο αξεσουαρ στο αυτοκινητο...μονο που αντι για αξεσουαρ πληρωνεις αναβαθμιση λογισμικου

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 14:25:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συνεργεία- υπερτιμήσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
gabi_haros έγραψε:
Έχω άδικο? Δεν γίνεται?

Οχι δεν γινεται για κανενα λόγο και με κανεναν τρόπο
και ο λόγος είναι οτι η εργασία ΔΕΝ ειναι κάτι χειροποιαστό.
το αν θα σου σφιξει κάποιος την Χ βίδα σωστα ή οχι δεν ειναι κάτι μετρήσιμο εκτός και αν θες να προμιθευτουμε και ενα δυναμόκλειδο και να τσεκάρουμε μία-μία τις βιδες με βάσεις το σχετικό μανιουαλ της Peugeot...
Κατα καιρους γοια όλους τους γνωστους μας μηχανικους εχουμε μεταξύ των "καλών λόγων" και παραπονα και κακά λόγια, είτε γιατι ειναι σταβός ο πελάτης, ειτε γιατι εκανε μαλ***α ο μάστορας, είτε γιατι απλά ετυχε κλπ κλπ

Για τα παραπάνω το PSClub δεν θα προτίνει ποτε "επίσημα" να γίνει μια δουλεια σε οποιοδηποτε συγκεκριμένο συνεργείο.

Ακόμα και οι etuners που βάζουν πρόγραμμα το οποίο δεν ειναι κάτι "χειροπιαστό" εχουν μπει "κατ' εξαίρεση" και επειδη εχουμε τετσαρει πολλαπλώς τη δουλεια τους πάνω από 2 χρόνια και επειδη ταυτόχρονα δεν εχουμε ακουσει ή δει (σοβαρα) παραπονα και προβλήματα.

Για τελευταία φορά:
Ότι προείπα δεν είναι παράπονο για το συγκεκριμένο συνεργείοαλλά γενικά για τις τιμές που έχουμε συνιθίσει πλέον να ορίζουμε ως χαμηλές ή φυσιολογικές...
Οκεικ, αν κανείς δεν συμμερίζεται την άποψη μου και εσείς τα βρίσκετε όλα τέλεια και φυσιολογικά μάλλον εγώ ανακαλύπτω πως είμαι τσιγκούνης.. Πάντως κάπως έτσι οι τιμές γενικά των καταναλωτικών αγαθών και υπηρεσιών ανεβαίνουν στα ύψη και κάπως έτσι δημιουργούνται οι κρίσεις και ο καλπάζων πληθωρισμός... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 14:53:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιξεντ...

το καταλαβα οτι δεν εχεις κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο συνεργείο Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συνεργεία- υπερτιμήσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gabi_haros έγραψε:
Καλημέρά έχω ένα 206 cc 1600 16v και θέλω να μοιραστώ τις ανησυχίες μου μαζί σας...

Σήμερα άλλαξα δίσκο πλατό ρουλεμάν με ανταλακτικά και βαλβολίνες από Γκαγκαστάθη και την αλλαγή στον κ. Δελαπόρτα στη Νίκαια...

Τα εξουσιοδοτημένα για αυτήν την εργασία ζητάνε 350 ευρώ και εγώ σύνολο πλήρωσα 266 ευρώ (146 ανταλακτικά και βαλβολίνες και 120 ευρώ εργατικά).
Οκ γλίτωσα ένα ποσό χρημάτων και το συνεργείο εκτός οτι το εμπιστεύομαι πλήρως (είναι επαγγελματίες) είναι και εξυπηρετικότατοι...
Πλήρωσα 14 ευρώ!!!!! για την αλλαγή δύο λαμπακίων!!! Ένα στο display και ένα στο Clima!
Έχω τσαντιστεί, δεν είναι ότι μου λείπουν τόσο τα 14 ευρώ (ή τα 40 που θα γλίτωνα αν το πήγαινα στην Πάτρα) αλλά με πνίγει το παράπονο...
Και για εργασία του δίσκο πλατό που θα διάρκησε το πολύ ένα 40λεπτο άντε μία ώρα (βαριά) 120 ευρώ?
Θέλω τακάκια, αποφάσισα να τα αλλάξω μόνος μου λοιπόν αφού έτσι και αλλιώς θα τα παραγγείλω και αυτά από Γκαγκαστάθη...

Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Για τα λαμπάκια που δεν σου άρεσε η τιμή καταρχήν έπρεπε να μου το πεις στο συνεργείο αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μάθε βέβαια ότι αλλάχτηκαν τα τρία λαμπάκια της κεντρικής οθόνης και άλλα τρία για τον πίνακα του κλιματισμού. Αν σου άλλαζα μόνο τα καμένα ίσως μετά από λίγο να καιγόταν κάποιο άλλο οπότε πάλι τα ίδια

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 10:57:15    Θέμα δημοσίευσης: Re: Συνεργεία- υπερτιμήσεις Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
gabi_haros έγραψε:

Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Για τα λαμπάκια που δεν σου άρεσε η τιμή καταρχήν έπρεπε να μου το πεις στο συνεργείο αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μάθε βέβαια ότι αλλάχτηκαν τα τρία λαμπάκια της κεντρικής οθόνης και άλλα τρία για τον πίνακα του κλιματισμού. Αν σου άλλαζα μόνο τα καμένα ίσως μετά από λίγο να καιγόταν κάποιο άλλο οπότε πάλι τα ίδια

Τηλέμαχε έχεις δίκιο αλλά το κατάλαβα εκ των υστέρων μιας και δεν είμαι και πολύ καλός στα μαθηματικά ιδίως όταν πρόκειται για χρηματικά ποσά...
Οκ τώρα το κατανοώ το κόστος... Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το συνεργείο το οποίο κατα γενική ομολογία μόνο θετικά σχόλια έχει αποκομίσει... Wink
Αντίθετα έχω μείνει ευχαριστημένος όχι μόνο από την δουλειά αλλά και από την ειλικρίνεια όπως έγραψα πιο πάνω...
Το θέμα μου είναι γενικό και είναι σχόλιο περι ακρίβειας στην αγορά και όχι στο μαγαζί σου...

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 11:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως τα 120ε για την ολη δουλεια ειναι ποσο μαλλον ικανοποιητικα σε σχεση με αλλα συνεργεια ... και ειδικα οταν εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 12:11:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Παντως τα 120ε για την ολη δουλεια ειναι ποσο μαλλον ικανοποιητικα σε σχεση με αλλα συνεργεια ... και ειδικα οταν εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Τάσο για αυτό ακριβώς ξεκίνησα να κάνω την όλη συζήτηση αν και απ' ότι βλέπω δεν οδηγεί πουθενά...
Ότι τα 120 ευρώ τα συγκρίνουμε με βάση τα τιμολόγια των υπόλοιπων συνεργείων στην ΑΘήνα (εξουσιοδοτημένων και μη) και όχι σαν πραγματικό κοστολόγιο..

Αν δηλαδή αύριο έρθει η peugeot και αυξίσει τις τιμές ανά εργατοώρα και πούμε ότι για μια αλλαγή δίσκο πλατό σε εξουσιοδοτημένο χρειάζεσαι 450 ευρώ τότε αντίστοιχα θα πληρώνουμε 220 ευρώ στα υπόλοιπα συνεργεία και θα λέμε και ευχαριστω... Όπως περίπου έχει γίνει και με τα υπόλοιπα τεχνικά επαγγέλματα... (Φωνάξτε έναν υδραυλικό να αλλάξει κανα ρουμπινέ και πείτε μου μετά, πιο φθηνά θα σας ερχόταν να αλλάξετε σπίτι...Rolling eyes )

Απλά λέω ότι δεν φταίνε τόσο οι επαγγελματίες όσο εμείς που δεν την ψάχνουμε και πολύ...
Για αυτό άλλωστε είμαστε από τις λίγες χώρες που αν και διαμέσου κρίσης συνεχίζουμε να έχουμε αυξήσεις σε αγαθά και υπηρεσίες!
Είναι γενικό το κακό.

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 22:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ τα λεμε

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

Ένταξη: 04 Δεκ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 11:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι δεν ειμαι οικανοποιημενος με τους εν λογω
κυριους.
Πηγα το αμαξι για ελεγχο χωρις βεβαιως να πω την ιδιοτητα μου
(μηχανολογος μηχ/κος) με ειδε με το κουστουμι και μαλλον
πιστεψε οτι θα μου παρει το κεφαλι...
Ενω με εξυπηρετησε ΑΜΕΣΑ οταν το αμαξι ανεβηκε στη ραμπα
αρχισαν τα οργανα....
Θελει σινεμπλοκ μου λεει χωρις καν να το εξετασει απλα με
μια ματια.
Κουναει το τιμονι δεξια αριστερα και αφου εχει προηγηθει και βολτα
και μου λεει παμε για ps σινεμπλοκ...
Για την ιστορια το αμαξι ηθελε αμορτισερ που αλλαχθηκαν σε κοντινο
τους συνεργειο και κρεμαριερα που ημουν σιγουρος οτι τα εχει παιξει.
Και χθες το μεσημερι με πηρε τηλ για να μου πει οτι δεν υπαρχουν σινεμπλοκ για το αμαξι απο τη ps.
Kαι βεβαια εγω τον ρωτησα πως διαπιστωσε οτι θελει σινεμπλοκ εκει
αρχισαν τα κινεζικα και χωρις να ακουσω ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ εκλεισε το τηλ/νο
κακην κακως...
Λυπαμαι γιατι ειχα ακουσει πολυ καλα λογια για το συνεργειο
βεβαια παντα υπαρχει το ενδεχομενο λαθους εκτιμησης και εκει
το αποδιδω.
Ισως μια πιο προσεκτικη ματια η επισταμενος ελεγχος θα ηταν καταλυτης
ως τη πιο ορθολογικη απαντηση του προβληματος μου.
Κριμα γιατι βρισκονται κοντα στην εργασια μου και θα ημουν συχνος πελατης.

Φτίαξτε πίστες γιά το κόσμο.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 11:54:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μαλλον τοσα του ελλειπαν για να κλεισει καμια τρυπα οποτε σου λεει...βαλε συνεμπλοκ

(Προσωπικα παντα, μα παντα παμε ειτε βολτα ειτε ανοιγουν μηχανη με μηχανικους για να δουν αν λεω εγω ή αυτοι @@ες )

Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 12:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
μαλλον τοσα του ελλειπαν για να κλεισει καμια τρυπα οποτε σου λεει...βαλε συνεμπλοκ

(Προσωπικα παντα, μα παντα παμε ειτε βολτα ειτε ανοιγουν μηχανη με μηχανικους για να δουν αν λεω εγω ή αυτοι @@ες )

Τι να πεις ρε φιλε Rolling eyes ,δλδ αν ημουν ασχετος τι θα ειχε γινει?
Προς γνωση και συμορφωση λοιπον.

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Φεβ 2010, 12:45:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω δει πολλα...παραδειγμα: για μια ασφαλεια (δε δουλευε το καλοριφερ) χρεωσαν κανονικα μιση ωρα και ανταλλακτικο αν θυμαμαι κανενα 50αρι Shocked σε αντιπροσωπο στην Αθηνα (που τωρα εκλεισε βεβαια)

Ο πελατης το αφησε εκει και ειπε οτι εχει προβλημα, μετα απο 3-4 ωρες το ειδε ενα παιδι (κυριολεκτικα) που εφαγε περιπου 2 λεπτα Evil

Επιστροφή στην κορυφή
pugs1rallye (Artemis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 s1 rallye 1.3cc 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 13:00:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:
εχω δει πολλα...παραδειγμα: για μια ασφαλεια (δε δουλευε το καλοριφερ) χρεωσαν κανονικα μιση ωρα και ανταλλακτικο αν θυμαμαι κανενα 50αρι Shocked σε αντιπροσωπο στην Αθηνα (που τωρα εκλεισε βεβαια)

Ο πελατης το αφησε εκει και ειπε οτι εχει προβλημα, μετα απο 3-4 ωρες το ειδε ενα παιδι (κυριολεκτικα) που εφαγε περιπου 2 λεπτα Evil

Ε ρε βουρδουλας που χρειαζεται.....
Δε φταιει κανεις φιλε μου εμεις φταιμε που παμε σε
καποιους δηθεν μηχ/κους τους πληρωνουμε,και τι ζηταμε?
Το αυτονοητο να μας το φτιαξουν....
Και συνηθως οχι μονο δε τα φτιαχνουν αλλα σου υπερτιμολογουν
τη δηθεν εργασια τους και στο τελος λεμε και ευχαριστω και το προβλημα
παραμενει..... Evil
Εδω βλεπεις ειναι ελλαδιτσα και τα λαμογια ευημερουν,για κατσε
ο καθε πελατης να στελνε απο ενα εξωδικο,θα εκαναν η οχι τη δουλεια τους σωστα?

Επιστροφή στην κορυφή
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Φεβ 2010, 15:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tora katalavainete giati ego eno meno peiraia (otan eimai ellada telos panton)
pigaino eite markopoulo eite thessaloniki????
(analogos ti douleia pou thelo na kano)...
oxi oti den yparxoun timioi epaggelmaties,
alla einai dysevretoi...

To provlima ksekinaei apo to gegonos oti i morfosi pou apaiteitai gia na doulevei kapoios se synergeio aytokiniton einai arketa xamili.
epeita yparxoun parathyrakia pou mporei "sxedon o kathenas"
na ginei mixanikos aytokiniton
kai ekei pou mporei mexri kai i giagia mou na aytovaftistei/anaxthei... einai
sto thema ton veltioseon... Very happy
ekei oloi einai veltiotes....

Genika i pitta einai megali kai yparxoun polloi pou prospathoun na ti dagkosoun.
Kai to na min kserei kapoios mixanikos aytokiniton kati to katalavaino
(sti mixanologia to poio dyskolo einai oti thelei synexeia re ga**to diavasma, kathos i texnologia trexei...)
alla na se koroidevei i na se vgazei kai trello gia diko tou lathos i na prospathei na "vgalei" dithen provlimata gia na ta arpaksei
paei poly...
kai sas milao os pathon....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης