PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τι μαθαίνει κανείς...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 09:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Τι μαθαίνει κανείς... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Πάω χτες για 5x5 και στην παρέα είναι και ένα παιδί που συχνάζει Ρόδο τα καλοκαίρια. Τον ξέρω, μιλάμε που και που (όταν είναι εδώ), καλό παιδάκι.

1. Μένει Μενίδι.

---

Μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλου,
μου λέει ότι ο αδερφός του πήρε Σάξο 16άρι.

Καλά ρε, του λέω, δεν είχε 14άρι ??

Είχε, αλλά πήρε και αυτό.

Εγώ: Confused Rolling eyes Πόσο το πήρε?

900 Ε .

Εγώ: Shocked Confused Για πες, για πες...

Να μωρέ, κλεμμένο. Είναι 4-5 παρέες Ρωσσοπόντιων που κλέβουν.
Η άδεια έγραφε γυναικείο όνομα, ήταν εντελώς μαμά το αμάξι.
Πήγε με τα 2 αμάξια σε εξατμισά, κόψανε αριθμό πλαισίου, το κολλήσανε με αργκόν, ξύσανε, βάψανε και Voila !!!
Αλλάξανε και ζάντες, αυτοκολλητάκια κτλ...

Μόλις απέκτησες 16άρι Σάξο στο όνομά σου !!! Evil Evil Evil

Εννοείται ότι ξεφορτώνεσαι κακήν κακώς το 14άρι (κομμάτια), για να μην υποψιαστεί κανείς τίποτα...

Εντάξει, ήξερα ότι κλέβουν και υπάρχουν σπείρες αλλά πρώτη φορά άκουσα τα πράγματα από μέσα.

Uploaded with ImageShack.us

Έχει επεξεργασθεί από τον/την WilDuck στις Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:44:14, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 13:55:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο Θεος φυλαξοι! Shocked Τι συμβαινει στον κοσμο...εκει που εχεις το προσεγμενο αμαξακι σου παρκαρισμενο να στο σηκωσουν και εκει που πιστευεις οτι εγινε καροτσα και οτι δε θα το ξαναβρεις αυτο να κυκλοφορει κανονικα με αλλη "περιβολη"...Τεσπα το θεμα ποιο ειναι,οτι τα κλεμμενα εχουν πανω τους αυτο που λενε "η καταρα του κλεμμενου",απο καποια παρομοια ιστορια που εχω ακουσει και ειχε γινει στο νησι μου ενα αυτοκινητο το οποιο ηταν αγορασμενο με παρομοιο τροπο σε ενα χαλαρο τρακο καταντησε τροπετο Shocked "Προληψεις"...! Θα μου πειτε. Cool

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 15:24:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε αυτα γινονται χρονια τωρα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:36:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο "μαγκας" τα πλαισια τα αλλαξε, αλλα τον αριθμος μοτερ που αντιστοιχει σε κλεμμενο αυτοκινητο ειναι ο ιδιος.
Για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ και για τα πλαισια μοτερ μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου σε μπλοκο γιατι ολο αυτο λεγεται κλεπταποδοχη.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:41:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NFX...............

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 16:45:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

venzinas έγραψε:
NFX...............

Eννοωντας οτι στις αδεις επανω δεν γραφει κωδικο αλλα nfx ή kfw για τα 16 βαλβιδα και τα 8 βαλβιδα αντιστοιχα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 17:16:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
Ο "μαγκας" τα πλαισια τα αλλαξε, αλλα τον αριθμος μοτερ που αντιστοιχει σε κλεμμενο αυτοκινητο ειναι ο ιδιος.
Για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ και για τα πλαισια μοτερ μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου σε μπλοκο γιατι ολο αυτο λεγεται κλεπταποδοχη.

Μαζί σου Λευτέρη.

Να τον πιάσουν και να τον χώσουν μέσα. Evil

Επιστροφή στην κορυφή
venzinas (Μανθος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Ένταξη: 04 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 17:20:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Lef205 έγραψε:
για τα πλαισια καροτσας να ευχεται να μην πεσει στο ματι κανενος περιεργου στο ΚΤΕΟ .

Μαζί σου Λευτέρη.

Να τον πιάσουν και να τον χώσουν μέσα. Evil
και εγω μαζι σας αλλα με 50 ευρω ουτε καπω δεν ανοιγουν οι ιδικη...

Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 18:16:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες και δυστυχως ειναι η αληθεια.
αυτο για τις αδειες, θα ορκιζομουν οτι στα δικα μου εγραφαν πανω κωδικο αλλα για να το λετε . . .
Γενικως παντως εχοντας αλλαξει πεντε 106 ποτε δεν ασχολουμουν με αγγελιες -ειδικα ανταλλακτικων- ηταν σε Μενιδι Αχαρνες κλπ.
Το 99% των περιστατικων που εχω ακουσει για κλεμμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα ηταν στις περιοχες αυτες.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
teo106 16v 2001 (θεοφιλος)
Μέλος
Μέλος

peugeot 106 1600 16v 2001

Ένταξη: 15 Οκτ 2009
Τόπος: κερκυρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 19:38:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
κατι τετοιοι τυποι θελουν "γα***ι και προστιμο"γιατι για σκεφτητε να ηταν του καθενος απο εμας

στριβω με γαλλο
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 24 Οκτ 2009, 23:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lef205 έγραψε:
ποτε δεν ασχολουμουν με αγγελιες -ειδικα ανταλλακτικων- ηταν σε Μενιδι Αχαρνες κλπ.
Το 99% των περιστατικων που εχω ακουσει για κλεμμενα αυτοκινητα και ανταλλακτικα ηταν στις περιοχες αυτες.

Μαζί σου. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου καλέ δεν θα πώ ότι μόνο ότι συμβαίνουν χρόοοονια αυτά αλλά και όταν μαθαίνεις κάτι παρόμοιο δεν πρέπει να το βγάζεις στην φόρα γιατί αυτά πάνε από στόμα σε στόμα,και αν (1 στις 10 πιθανότητες σου λέω όχι παραπάνω), μαθευτεί μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος από το τίποτα.Και με άτομα του υποκόσμου δεν είναι να μπλέκεις...
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:43:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι, το σκέφτηκα κι αυτό, γι'αυτό και δεν ανέφερα ονόματα.

Απλώς, νομίζω ότι είναι καλό να ενημερώνεται ο κόσμος για το τι παίζει εκεί. ΟΚ, μπορεί κάποιοι να γνωρίζουν τι γίνεται, αλλά είναι αλλιώς να ακούς φήμες κι αλλιώς να στα εξιστορούνται από μέσα.

Τέσπα. Άμα με βρείτε σε κανα χαντάκι, θα ξέρετε ποιόν να κυνηγήσετε.

Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 10:02:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει ενα ρητο που λεει΅μην κανεις αυτα που δεν θελεις να σου κανουν΅...
αυτος που αγορασε με 900ε σαξο 16αρι, αν καποια στιγμη του το κλεψουν να μην φωναζει....
οπως αυτος χαιρεται αλλουνου αμαξι, ετσι καποια στιγμη καποιος θα χαιρεται το δικο του... ροδα ειναι και γυριζει... Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης