Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 14:47:39 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν θαμπωσουν και τα δικα μου θα σε προτιμησω..... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kovac (Χρήστος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!
Ένταξη: 13 Ιούλ 2003 Δημοσιεύσεις: 1201 Τόπος: Νίκαια
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 16:02:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
sod έγραψε: | Οταν θαμπωσουν και τα δικα μου θα σε προτιμησω.....  |

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gabi_haros (gabriel) Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros
Ένταξη: 11 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 28
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:38:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαστε!
Υ.γ χαίρομαι που το DIY κυκλοφορεί... και οπλοφορεί!
(Γαβριλάκος)
Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Snap5 (Παναγιώτης) Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.4 Dynamic (2005)
Ένταξη: 22 Φεβ 2007 Δημοσιεύσεις: 263 Τόπος: Καλαμάτα
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 13:34:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια... 
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 19:02:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Snap5 έγραψε: | gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια...  |
Στο φούρνο τα είχα στους 180, για κανένα 5λεπτο.
Τα μαμά δεν έδειξαν ότι κατάλαβαν και πολλά, αλλά φοβόμουν για το κρύσταλλο και δεν τα άφησα παραπάνω. Άλλωστε, το πλαστικό κομμάτι του φαναριού δε με ένοιαζε, οπότε και αυτό "ξέσκισα" στο άνοιγμα των μαμά.
Τα angel άνοιξαν για πλάκα.
Στη 2η απόπειρα (εκεί που είπα να το βάλω στους 250, αφού στους 200 τα μαμά δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν και πολλά) έλιωσα το ένα φανάρι. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή ο φούρνος είναι μικρός ήταν ελλεεινά κοντά στα τοιχώματα και κυρίως επειδή η θερμοκρασιά στους 250 έπεσε γρήγορα, άναψαν τα γκριλ (έλεος δηλαδή) και το φανάρι βγήκε αντί για κεϊκ...του κουταλιού!!!!
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι από την πολλή χαρά, ξέχασα να φτίαξω τον ένα δακτύλιο στο ένα φανάρι που έκανε κάτι κόλπα που και που. Τώρα που δυστυχώς κακάρωσε τελείως πρέπει να ξανανοίξω το φανάρι. Ίσως να είναι και για καλό βέβαια, αφού μετά τη σημερινή βροχούλα παρατήρησα υγρασία στο συγκεκριμένο φανάρι. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
gabi_haros (gabriel) Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros
Ένταξη: 11 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 28
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:21:46 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Snap5 έγραψε: | gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια...  |
Μην μου μιλάς στον πληθυντικό κοκκινίζω ... Όποτε είσαι αθήνα και έχω ελεύθερο χρόνο μπορούμε να το κάνουμε μαζί, αλιώς ότι χρειάζεσαι μπορούμε να ανταλάξουμε τηλέφωνα και να στα εξηγήσω!
kovac έγραψε: | Snap5 έγραψε: | gabi_haros θα ήμουν πολυ ευγνώμων αν μπορουσατε να με βοηθήσεται (βασικά αν είναι απο Αθήνα ίσως μπορέσω να ανέβω) ή έστω αν μπορει ο Kovac να δόσει μερικά tips για το πως να γίνει σωστή δουλεια (πχ ποση ακριβώς ώρα τα έβαλε στο φουρνο/βαθμούς κτλ)...Φοβάμαι μήπως στο τέλος χαλάσω και τα μαμά και βρεθώ χωρίς φανάρια...  |
Στο φούρνο τα είχα στους 180, για κανένα 5λεπτο.
Τα μαμά δεν έδειξαν ότι κατάλαβαν και πολλά, αλλά φοβόμουν για το κρύσταλλο και δεν τα άφησα παραπάνω. Άλλωστε, το πλαστικό κομμάτι του φαναριού δε με ένοιαζε, οπότε και αυτό "ξέσκισα" στο άνοιγμα των μαμά.
Τα angel άνοιξαν για πλάκα.
Στη 2η απόπειρα (εκεί που είπα να το βάλω στους 250, αφού στους 200 τα μαμά δεν έδειχναν να καταλαβαίνουν και πολλά) έλιωσα το ένα φανάρι. Ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν επειδή ο φούρνος είναι μικρός ήταν ελλεεινά κοντά στα τοιχώματα και κυρίως επειδή η θερμοκρασιά στους 250 έπεσε γρήγορα, άναψαν τα γκριλ (έλεος δηλαδή) και το φανάρι βγήκε αντί για κεϊκ...του κουταλιού!!!!
Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι από την πολλή χαρά, ξέχασα να φτίαξω τον ένα δακτύλιο στο ένα φανάρι που έκανε κάτι κόλπα που και που. Τώρα που δυστυχώς κακάρωσε τελείως πρέπει να ξανανοίξω το φανάρι. Ίσως να είναι και για καλό βέβαια, αφού μετά τη σημερινή βροχούλα παρατήρησα υγρασία στο συγκεκριμένο φανάρι.  |
Με τι τα κόλλησες? Θέλει πολύ επίμονο καθάρισμα, και μετά κόλλημα με γερή σιλικόνη και μετά βάρος από πάνω και ένα 24 ώρο για να δέσει...
Εμένα δεν μου είχαν βάλει ΠΟΤΕ στάλα υγρασίας!
Υ.γ αν δεν εφαρμόζουν πλήρως τα φανάρια με τα κρύσταλλα μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις κόλλα εποξική δύο συστατικών και μετά να την λιμάρεις και να την βάψεις, είναι σίγουρο ότι αν κάνεις προσεκτική δουλειά δεν θα βάλει υγρασία...
Παρόλα αυτά αν συνεχίζει για κάποιο λόγο να βάζει υγρασία ενα tip που σε μένα είχε πιάσει είναι άνοιγμα μιας πολύ μικρής τρύπας (με το μικρότερο τρυπάνι που θα βρεις) στο πίσω μέρος του φαναριού... Έτσι η υγρασία δεν συσωρεύεται στο φανάρι! Βέβαια πρέπει εκεί που θα ανοίξεις την τρύπα να προσέξεις να μην είναι σε σημείο που μπορεί να βάλει νερά...
Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε... 
Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 19:57:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρμπριζόκολλα (αν και δε μου το γεμίζει το μάτι) μαύρη έβαλα. Το ξανάνοιξα το φανάρι και το ξαναέκλεισα, χωρίς πάλι να φτιάξω το δακτύλιο (Κυριακάτικα όλα κλειστά και led δεν είχα). Υγρασία πήρε πάλι ελάχιστη(σχεδόν μηδαμινή), αλλά με τη βροχή το κόβω να ξαναπαίρνει. Τρυπίτσες είχε από μόνο του το φανάρι 2 οι οποίες ήταν για αυτό το λόγο (στο πίσω μέρος του,μικρές και απολήγουν σε κάτι σαν μικρό σωληνάκι προς τα κάτω ώστε να μην παίρνει και νερό). Αυτή τη φορά τις έκλεισα και αυτές μπας και δω φως. Αλλά γιατί πήρε υγρασία μετά από τόσες μέρες? Βροχή είχε ξαναφάει...
Το πρόβλημα εγώ το εντοπίζω στο ότι (εκτός της κόλλας) δεν είχα το χρόνο (στο προβληματικό φανάρι) να την αφήσω να στεγνώσει πάνω από 6-7 ώρες. Κούμπωσε όμως κανονικά τώρα και το καλό είναι πως (αυτή τη φορά) δεν έφαγε βροχή στα καπάκια αφού το έβαλα...είδωμεν...
Αν βρω ένα ζευγάρι "δανεικά" φανάρια να βάλω πάνω, είμαι σίγουρος πως θα κάνω καλύτερη δουλειά (και με την ευκαιρία θα φτιάξω και το δακτύλιο). Προς το παρόν όμως αυτό τον καιρό δεν έχω καθόλου χρόνο (μετακόμιση, σχολή, δουλειά).
Σ' ευχαριστώ πάντως. 
Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
sod (BASILHS) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
 PUG 206 1.4 (8v) Βελτιωμενο στα σημεια
Ένταξη: 10 Νοέ 2004 Δημοσιεύσεις: 2079 Τόπος: athina - peristeri
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 01:49:29 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εγω οταν πηρα τα δικα μου πριν τα βαλω τα περασα με παρμπριζοκολα γυρω γυρω,παρ ολα αυτα εχουν παρει υργασια αλλα ελαχιστη......σκεφτομαι να τα ξαναπερασω μια και φετοs 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|