PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ανησυχητικος θορυβος. *απαντησεις εξετασεων απο μηχανικο!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 08:29:16    Θέμα δημοσίευσης: ανησυχητικος θορυβος. *απαντησεις εξετασεων απο μηχανικο! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες μετα απο παρατηρηση του θορυβου που κανει το πεζο μου μαλλον δεν ειναι ζουαν.Αν και ακουγεται απο το σημειο του ζουαν προσεξα τα εξης...
τωρα πια με νεκρα και γυρω στα 20χλ/ω ακουγεται ενα ελαφρυ..αρκετα ελαφρυ.. "τακ...τακ...τακ...τακ" με 2-3-4-5 ακουγεται οταν ΔΕΝ παταω γκαζι καθολου και τσουλαει ενα "γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ" το οποιο ανεβαζει ρυθμο οσο πιο μεγαλη σχεση εχω στο σαζμαν ασχετα αν κρατησω σταθερη ταχυτητα...εαν πατησω συμπλεκτη με σχεση μεσα ακουγεται παλι το "τακ τακ τακ τακ"

τι σκ**α ειναι !!! με εχει ανησηχησει και οχι τιποτα αλλο δεν παιζουν και λεφτα αυτη την περιοδο Evil Evil

γενικα με την ολη κατασταση εχω αρχισει να τσιτωνω εφοσον το γκρρρ που κανει ειναι πολυ ενοχλητικο και εντονο θα ελεγα..
ευχαριστω προκαταβολικα ! θα περασω και απο τη λεσχη αυριο οποτε αμα εχει ορεξη καποιος μπορει να το δει...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης

Έχει επεξεργασθεί από τον/την reselie στις Τετ 07 Οκτ 2009, 18:06:22, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 09:38:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω την εντυπωση οτι μαλλον πας για ρουλεμαν-δισκοπλατο....απλα μην το αφηνεις γιατι αν εν τελει κανει κρακ και σπασει θα πας για σαζμαν ολοκληρο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 10:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον καλεσα τον μηχανικο μου,μου ειπε να το παω σημερα να το κανει μια βολτα να το ακουσει να δουμε τι σκ**α ειναι...Φιλε μου μαλλον προς τα εκει το κοβω γιατι κανα 2 φορες παρολο που πατουσα τερμα συμπλεκτη γρατζουνισε λιγο στην αλαγη ..Εκτος απο δισκο πλατω μπορει να ειναι τιποτα πιο σοβαρο?

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:33:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι αλλα οσο το αφηνεις χειροτερευει......αμεσα μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 18:05:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και παλι παιδες!

Λοιπον...με τα πολλα το αμαξι μαλλον χρηζει 4 ρουλεμαν σαζμαν!
το πηρε ο μηχανικος ,πηγαμε βολτα κανα 5-10 λεπτα και καταληξε εκει μετα απο διαφορες δοκιμες..
~400 γιουρια χονδρικα! κατεβασμα σαζμαν.λυσιμο,αλαγη ρουλεμαν ,βαλβολινες,τσιμουχες και τα σχετικα...

δισκο πλατω μου ειπε ειναι οκ..

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 18:34:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ρουλεμαν του δισκου να αλαχτει πες του
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 19:07:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ φιλε μου.θα φροντισω να του το πω! ευχαριστω!

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 16:19:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eμένα έσπασε χτες (το δίσκο-πλατο-ρουλεμαν) έμεινε ο συμπλέκτης κάτω και σήμερα το μαζεύει η οδική για να το πάει στην Νίκαια στον γνωστό μας και φίλο συνεργειατζή, παρήγγειλα και δίσκο πλατό ρουλεμάν από γκαγκαστάθη και περιμένω...
Μου είπαν ότι επειδή έγινε με 0 χλμ δύσκολα θα έχει σπάσει το πολύσφηνο για να έχει πειραχτεί το σασμαν... Ισχύει? (Το αμάξι έχει 80.000 χλμ- 206Cc 1600 και δεν έχει ζοριστεί για να έχει θέμα με ρουλεμάν σασμαν)...

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 16:34:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρει κανένας αν με το σπάσουν τα ρουλεμάν του δισκο πλατό σπάει και το σασμάν??? Μου βάλατε φίδια τώρα... Έσπασε με 0 χλμ κυριολεκτικά και έσβησα αμέσως τη μηχανή.... Question Question Question Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 19:58:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν νομιζω αν και εξαρτατε βεβαια το πως εσπασε...(εννοω ποσο ατσουμπαλα...) εαν δεν κανω λαθος δεν ειναι δυνατον να "σπασει" το σασμαν απο αυτη τη ζημια..βεβαια δεν ξερω για το ρουλεμαν του πρωτευοντος αξονα(αυτου που πιανει στο πολυσφηνο του συμπλεκτη) εαν την ακουσε...

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 23:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπαει σπαει...και ενας τροπος για να διαπιστωσεις αν εσπασε το σαζμαν η μονο το πλατο ειναι αν βαλεις νεκρα κινουνται οι τροχοι η εχει μπλοκαρει...?αν εχει μπλοκαρει.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 11:00:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι δεν έχουν μπλοκάρει και δεν το πίεσα καθόλου την ώρα που έσπασε οπότε μάλλον την γλιτώσαμε...
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Θα σας στείλω τη συνέχεια της ιστορίας με αναλυτικό κοστολόγιο για να υπάρχει ενδεικτικά σε όποιον φίλο το χρειαστεί στο μέλλον... (αχρείαστο ναναι δηλαδή...)
Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes
Γαβριήλ.

Επιστροφή στην κορυφή
garrett156 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 12:59:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να σε ρωτησω κατι;επειδη θυμαμαι οτι το πηρες προσφατα used το αμαξι,σε μηχανικο δεν το πηγες τοτε;δεν το κοιταξατε;
κοιτα τι πουλαει ο κοσμος ρε παιδακι μου.και εγω ανησυχω αν θα το παρει κανεις το 206 που ειναι χαρτι!
Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

garrett156 έγραψε:
να σε ρωτησω κατι;επειδη θυμαμαι οτι το πηρες προσφατα used το αμαξι,σε μηχανικο δεν το πηγες τοτε;δεν το κοιταξατε;
κοιτα τι πουλαει ο κοσμος ρε παιδακι μου.και εγω ανησυχω αν θα το παρει κανεις το 206 που ειναι χαρτι!

Το αμάξι ήταν στην οικογένεια μου και επειδή δεν το ήθελε κανείς μας ήταν παρκαρισμένο σε γκαράζ... Εγώ πήγαινα για roadster και κατέληξα με αυτό μιας και θα μπω στρατό σε λίγες μέρες και ανέβαλα την αγορά του αμαξιού για κάνα χρόνο και (μπορεί και για δύο)!
Το αμάξι είναι χαρτί με όλα του τα Service νωρίτερα σε εξουσιοδοτημένα και λάδια ανά 7.000χλμ (φαντάσου έχει βαφτεί μόνο λόγω γρατζουνιών) και τα ρουλεμάν του δισκοπλατό είναι σύνηθες να βγαίνουν κοντά στα 80.000 χλμ, ίσως η οδήγηση της μάνας μου και η ακινήσια να το έκανε να τα κλατάρει γρηγορότερα!
Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 22 Οκτ 2009, 13:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υ.γ δεν είναι ότι το αμάξακι είναι κακό απλά θα προτιμούσα κάτι πραγματικά σπορ, κάτι αξιόπιστο (ιαπωνέζικο) και λιγότερο φλωρέ.
Δηλαδή mx5 nbFL...
Και για να μην φανώ δήθεν και αχάριστος να πω ότι αν δεν πάρω σπορ αμάξι μετά το στρατό θα πάρω ένα 8v rallye τελείως μαμά και θα το κρατήσω για πολύ καιρό παράλληλα με το 206cc...
Απλά νιώθω ότι το 206 cc είναι λίγο μπασταρδεμένο ως την φιλοσοφία του και λίγο γκομενίστικο...

Επιστροφή στην κορυφή
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Οκτ 2009, 09:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και πίσω στο θέμα μας...
Τελικά το σασμάν δεν έπαθε τίποτα οπότε πήγαμε στη γνωστή αλλαγή δίσκο πλατό.
146 ευρώ πήγαν τα εξής ανταλακτικά από Γκαγκαστάθη:
2 Litre Βαλβολίνες τοτάλ 16 ευρώ
Και σετ αμπραγιάζ (δίσκο πλατό ρουλεμάν) 118 ευρώ
Κούριερ με αντικαταβολή από Θεσ/κη για Αθήνα 12 ευρώ

Ο κος Δελαπόρτας (Action) μου πήρε 120 ευρώ εργατικά...

Σύνολο 266 ευρώ

Η συνέχεια της ιστορίας θα δωθεί σε άλλο τόπικ γιατί έχω ελαφρώς τσαντιστεί... Rolling eyes

Σε αυτό: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=345043#345043

Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Οκτ 2009, 00:37:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια.
Για τα λαμπάκια που δεν σου άρεσε η τιμή καταρχήν έπρεπε να μου το πεις στο συνεργείο αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα μάθε βέβαια ότι αλλάχτηκαν τα τρία λαμπάκια της κεντρικής οθόνης και άλλα τρία για τον πίνακα του κλιματισμού. Αν σου άλλαζα μόνο τα καμένα ίσως μετά από λίγο να καιγόταν κάποιο άλλο οπότε πάλι τα ίδια

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης