PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 22 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 13:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημερα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση.
Εχω ενα Peugeot 207 Gt το οποιο προσφατα του εβαλα προγραμμα.
Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει.
Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι??

ΥΓ: το αμαξι ειναι μαμα γενικα μονο το προγραμμα φοραει τπτ αλλο
Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 14:19:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasl123 έγραψε:
Καλημερα,

Θα ηθελα την βοηθεια σας οποιος γνωριζει σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζει κ δεν μου βρισκουν καποια λυση.
Το Προβλημα ειναι οτι οταν το ανοιγω το αμαξι αρκετα στα ψηλα σχετικα που αναβει το Check Engine Κ μου βγαζει στην οθονη το εξης σφαλμα Depollution air system Faulty.Ο προγραμματιστης μ χει κανει καποιες ρυθμισεις αλλα κ παλι δεν αλλαζει κατι το προβλημα εξακολουθει.
Μπορει καποιος να μου πει αν γνωριζει κατι ?? Τι ειδους προβλημα ειναι αυτο κ αν μπορω να κανω κατι??

Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας

αχα! saleeeeeeeeeeeex! Στείλε ένα pm στον salex. Θα σε ενημερώσει για το τι παίζει στο πρόγραμμα σου. Και αν θέλεις θα στο λύσει.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την SAKIS-LEMANS στις Δευ 19 Οκτ 2009, 15:53:31, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 14:25:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΡΝΩ μεγαλη κουτα ποπ κορν...μυριζω παλι μαλ***ες Cool
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 15:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ΠΑΙΡΝΩ μεγαλη κουτα ποπ κορν...μυριζω παλι μαλ***ες Cool

σσσσσσσσ!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 16:51:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σφαλμα Απο Προγραμμα σε 207Gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Andreasl123 έγραψε:
Καλημερα,

Ευχαριστω πολυ
για την βοηθεια σας

καλημερα.

Φιλε,τι ειναι αυτο το ντεπολουσιον? αναβει μηπως επειδη ρυπαινει το περιβαλλον?

Ειναι και η εποχη του καλαμποκιου τωρα βολβε.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 09:22:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως,Μηπως λεω εγω τωρα...
Βρισκει μεγαλη διαφορα στα καυσαερια απο μαμα σε σχεση με προγραμμα και σου χτυπαει σαν καταλυτης?2 λ δεν εχει το 207? ενα πριν και ενα μετα τον καταλυτη..?
Η μηπως δεν επαρκει ο μαμα καταλυτης για τοσα καυσαερια?
δεν ξερω εγω μια γνωμη λεω,εαν κανω λαθος διορθωστε με!

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:06:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Μηπως,Μηπως λεω εγω τωρα...
Βρισκει μεγαλη διαφορα στα καυσαερια απο μαμα σε σχεση με προγραμμα και σου χτυπαει σαν καταλυτης?2 λ δεν εχει το 207? ενα πριν και ενα μετα τον καταλυτη..?
Η μηπως δεν επαρκει ο μαμα καταλυτης για τοσα καυσαερια?
δεν ξερω εγω μια γνωμη λεω,εαν κανω λαθος διορθωστε με!

Ετσι οπως το θετεις δεν ειναι λαθος αν και δεν ξερω πολλα αλλα γτ το κανει μονο οταν το αμαξι ειναι κοντα στις 6000+στροφες κ δεν το κανει νωριτερα??αφου κ πριν το αμαξι σφυριζει απο πισω...
Επιστροφή στην κορυφή
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:10:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1η υποθεση: Γιατι σε αυτες τις στροφες τα καυσαερια ειναι περισσοτερα και ισως ξεπερνουν το οριο που εχει τεθει.

2η υποθεση: Γιατι ισως εχει καποιο λαθος το μιγμα καυσιμου?η εστω δεν γινεται σωστη καυση..

3η υποθεση ο καταλυτης δεν μπορει να τα βγαλει περα με τοσα πολλα καυσαερια?

υποθεσεις παντα...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 15:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
1η υποθεση: Γιατι σε αυτες τις στροφες τα καυσαερια ειναι περισσοτερα και ισως ξεπερνουν το οριο που εχει τεθει.

2η υποθεση: Γιατι ισως εχει καποιο λαθος το μιγμα καυσιμου?η εστω δεν γινεται σωστη καυση..

3η υποθεση ο καταλυτης δεν μπορει να τα βγαλει περα με τοσα πολλα καυσαερια?

υποθεσεις παντα...

To Θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι μπορει να ναι απο αυτα κ δεν ξερω κατα ποσο μπορουν να ελενθουν οι αιτιες αυτες....παντως δεν θυμαμαι αλλα για τον αισθητηρα λαμδα μου το ειχαν αποκλεισει ως βλαβη...δεν θυμαμαι να σου πω την αιτια αλλα μου ειχαν πει οτι δεν ειναι απο αυτο...
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 17:19:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγορινα μου τι προγραμμα φορας??Το πρωτο που επρεπε να μας πεις αυτο ηταν...

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:37:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

koβω τα αρχ**ια μου συριζα οτι ειναι etuners Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:49:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια φουστα και ενα ζευγαρι τακουνια δωρο στην Γιωτα απο εμενα παρακαλω... Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:50:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
volvos έγραψε:

εγω τα κοψα ηδη...

Αλλα κατι μου λεει,οτι θα λαμψει σε λιγο η αληθεια και δεν θαναι δικο τους.(και καλα).

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Andreasl123 στις Τρι 20 Οκτ 2009, 21:28:55, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 18:58:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ατυχησατε ολοι απο οτι φαινεται... Laughing Laughing Laughing

Καλα,αυτος σε SaxoRallα εβαζε το χερι του,πως εμπλεξε και με αυτα;Scratch
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bougas13 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε εμου εχεις μπααρομετρο στο αυτοκινητο και αν ναι τι πιεση δουλευεις? Το καλυτερο σε καθε περιπτωση παντως ειναι να μιλησεις με αυτον που στο εβαλε τον οποιον και πληρωσες φανταζομαι καλες ειναι οι συμβουλες που θα σου δωσουν τα διαφορα μελη αλλα κανεις δεν μπορει να ξερει καλυτερα απο εκεινον που το ρυθμισε το γιατι και το πως. Φιλικα παντα
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:15:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε σορυ ατυχησες...εδω λυνουμε προβληματα μονο απο τους παραπανω απατεωνες Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
bougas13 (tasos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:21:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω παλι πιστευω οτι τα φορουμ δεν λυνουν προβληματα απο κανενα προγραμμα απλα ακουγονται γνωμες που καποιοες φορες ειναι σωστες και καποιες αλλες ειναι αστα να πανε. Παντως αυτο το depolution faulty ταλαιπωρει πολυ κοσμο με 207 με προγραμμα για να δουμε απο οτι φαινεται η λυση πλησιαζει.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:40:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα αυτο οπως θελει το λαμβανει κανεις... Confused

Συμφωνω οτι ακους πολλες αποψεις,το κοντο και το μακρυ του καθενος,πολλες φορες ομως ανοιγουν και τα ματια σε πολλους καταναλωτες οι οποιοι δεν εχουν ιδεα και εμπιστευονται τυφλα διαφορους επαγγελματιες και μη.
Επιστροφή στην κορυφή
Andreasl123 (Ανδρεας)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 19:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Τωρα αυτο οπως θελει το λαμβανει κανεις... Confused

Συμφωνω οτι ακους πολλες αποψεις,το κοντο και το μακρυ του καθενος,πολλες φορες ομως ανοιγουν και τα ματια σε πολλους καταναλωτες οι οποιοι δεν εχουν ιδεα και εμπιστευονται τυφλα διαφορους επαγγελματιες και μη.

Εγω στο φορουμ μπαινω κ ρωταω για να ακουω διαφορες γνωμες διοτι καποιοι λενε σωστα πραγματα τα οποια πιστευω βοηθανε αρκετα καποιους...ωστοσο σιγουρα θα υπαρχουν κ αυτοι οπου θα εχουν περασει τα ιδια οποτε κ ξερουν την λυση...
Ο προγραμματιστης δεν γνωριζει απο τι μπορει να προερχετε αλλα παρολα αυτα κανουμε δοκιμες ολο με νεα προγραμματα να δουμε αν θα αλλαξει κατι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης