PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

κλειδωμα 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
leoluton 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 30 Σεπ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 17:07:17    Θέμα δημοσίευσης: κλειδωμα 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα παιδια, εχω ενα 207 rc του 08.....γινεται να κλειδωσω το αυτοκινητο μονο με το κλειδι χωρις να μπει ο συναγερμος?

γτ οποτε το κλειδωνω μονο με το κλειδι ο συναγερμος ενεργοποιηται αυτοματα...... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 17:17:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομιζω πως αυτο που θες γινεται αν κλειδωσεις απο την κλειδαρια της πορτας

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
leoluton 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 17:41:28    Θέμα δημοσίευσης: Re: κλειδωμα 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leoluton έγραψε:

γτ οποτε το κλειδωνω μονο με το κλειδι ο συναγερμος ενεργοποιηται αυτοματα...... Rolling eyes

αυτο γραψω εδω οτι οποτε το κλειδωνω με το κλειδι το αυτοκινητο (απο την κλειδαργια) ενεργοποιηται αυτοματα και ο συναγερμος......και δεν το θελω αυτο. μηπως ξερει κανενας πως μπορει να μην γινεται αυτο????
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 18:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που εβαλες τον συναγερμο..?
Παρε ενα τηλεφωνο εκει που στον περασαν ή περνα απο κει και εξηγησε τους.
Εμενα μου το εκανε δωρο η αντιπροσωπεια, αλλα μου εδωσε χωριστο κομπιουτερακι.. Οταν κλειδωνω με το κεντρικο κλειδωμα (το πληκτρο απο το κλειδι) δεν μπαινει ο συναγερμος, οταν κλειδωνω με το κομπιουτερ του συναγερμου, κλειδωνει και μπαινει και ο συναγερμος ταυτοχρονα.

Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 18:36:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επειδη αποτι καταλαβα σε ενοχλει ο ηχος που κανει οταν οπλιζει-αφοπλιζει ο συναγερμος, πηγαινε σε ενα καταστημα και πες τους να σου χαμηλωσουν την ενταση...
ετσι εκανε ενας γνωστος με ενα λεον... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 07:44:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα σε όλους, αν ο συναγερμός δουλεύει ξεχωριστά απο το κλειδί του αυτοκινήτου τότε είναι πολλά τα ενοχλητικά,μπορείς να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο (απο το κλειδί) χωρίς να απενεργοποιηθεί ο συναγερμός και να αρχίζει να βαράει,είχα τέτοιο πρόβλημα παλιά,με αποτέλεσμα όποτε το άφηνα σε parking να μην μπορεί ο παρκαδόρος να το ξεκλειδώσει κλπ!
Φίλε μου ποιόν συναγεερμό έχεις πάνω στο αμάξι σου?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 08:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το είχα ψάξει το θέμα γιατί και εγώ είχα πρόβλημα
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=12079&postdays=0&postorder=asc&start=20

Λύση υπάρχει μόνο αν αλλαχθεί ο συναγερμός και μπει κάποιος άλλος με δικό του τηλεχειριστήριο. Οι συναγερμοί που βάζουν οι έμποροι είναι απλοί και δεν έχουν την δυνατότητα αφοπλισμού/οπλισμού του συναγερμού κατά βούληση.

Και υπενθυμίζω αυτά που μου είπε ο Ανδρέας (Δρακιώτης):

Vini έγραψε:
up!

τελικά βγάλαμε άκρη με τους συναγερμούς και τα CAN BUS.

Όλοι οι συναγερμοί μπαίνουν αρκεί να υπάρχει ο αντίστοιχος κονέκτορας/καλώδιο που συνδέει το κουτάκι του συναγερμού με τα καλώδια CAN BUS του αυτοκινήτου. Με το ίδιο τρόπο έχουν βάλει το gemini στο δικό μου...

Δυσκολία τοποθέτησης υπάρχει μόνο για την πλακέτα που ανεβάζει τα παράθυρα. Αλλά αυτό είναι στα "εξτρά"...

Επίσης μπορεί να λειτουργήσουν και τα χειριστήρια του συναγερμού και δεν είναι υποχρεωτική η χρήση του εργοστασιακού κλειδιού με τα χειριστήρια.

Ενα συναγερμός που μπαίνει εύκολα στο 207 είναι αυτός:

http://www.clifford.com/Products/Product.aspx?ProductID=705
...

Επιστροφή στην κορυφή
leoluton 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 14:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα, λοιπον εχω τον συναγερμο που δινει η πεζο και ειναι μαζι με το κλειδι..........δεν με ενοχλει ο ηχος του συναγερμου απλα μου εχει τυχει 2 φορες (στα 23000 χλμ που εχω το αμαξι) να παταω τον συναγερμο, να κλειδωνει το αυτοκινητο και μετα απο 5 δευτερα να αναβοσβηνουν τα αλαρμ (χωρις να ξεκλειδωνει) και να αρχισει να χτυπαει.......απλα την δευτερη (και τελευταια) φορα ηταν το σαββατο το βραδυ και μολις ειχα παρκαρει το αμαξι εξω απο το μαγαζι που 8α διασκεδαζα και οπως και να εχει μου εσπασε λιγο τα νευρα........ανοιγα και ξαναεκλεινα τις πορτες, το πορτ μπαγκαζ κτλ αλλα τπτ......τελικα αφου μπικα μεσα και διαβαζα το βιβλιαρακι (και δεν βρικα τπτ) μετα βγηκα εξω χανακλειδωσα και ολα οκ........

γιαυτο ρωταω εαν γινεται να το κλειδωνω απλα με το κλειδι, σε τετοιες περιπτωσεις χωρις να χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω με αποτελεσμα να μου χαλαει την βραδια.......

να σημειωσω οτι το κλειδωσα με το κλειδι και αυτοματα μπικε ο συναγερμος και μετα που σφηραγε παλι.

αυτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Οκτ 2009, 20:20:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leoluton έγραψε:
καλησπερα, λοιπον εχω τον συναγερμο που δινει η πεζο και ειναι μαζι με το κλειδι........

H Peugeot (LION + Peugeot Γαλλίας) βάζουν ως συναγερμούς τον TEXTALARM και ένα μοντέλο της META.

Οι έμποροι (εξουσιοδοτημένοι) όταν δίνουν δώρο συναγερμό βάζουν συναγερμούς κυρίως φτηνούς και πολύ απλά μοντέλα ...

Εμένα μου έβαλαν GEMINI...

Δες τι συναγερμό σου έβαλαν. Δες το ματάκι (φωτάκι) που αναβοσβήνει και δες αν γράφει κάτι...

Όσο για το θέμα που λες (περί κλειδιών) αυτό δεν παίζει. Όταν κλείνεις με το κλειδί θα μπαίνει και ο συναγερμός εκτός αν αλλάξεις συναγερμό με άλλον πολύ ποιο ακριβό.

Αυτά.
Επιστροφή στην κορυφή
Tolen 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 29 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 00:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το βιβλιαράκι λέει ότι αν κλειδώσεις την πόρτα με το κλειδί δεν θα ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και ετσι γίνεται στο δικό μου που μπήκε δώρο απο την αντιπροσωπεία, επίσης μπορείς να κλείσεις τον "ογκομετρικό" συναγερμό με το κουμπάκι που είναι δίπλα στο ESP off,parctronic off. Πρέπει να το πατήσεις παρατεταμένα μέχρι να ανάψει το λαμπάκι που είναι πάνω στο κουμπί πριν βάλεις τον συναγερμό.
Ελπίζω να βοήθησα
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 08:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν γράφετε για συναγερμό να αναφέρεστε σε μάρκα και μοντέλο του συναγερμού.

Η γενική ορολογία: "μου έβαλαν συναγερμό" δεν λέει τίποτα από μόνη της και φυσικά δεν αποδεικνύει και τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης