PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Δύο προβλήματα.

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 10:02:48    Θέμα δημοσίευσης: Δύο προβλήματα. Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα παιδιά , ελπίζω να περάσατε όλοι καλά το τετραήμερο.
Ήθελα να αναφέρω δυο πράγματα που μου έτυχαν να μου πείτε τι μπορώ να κάνω.
1ον : Μετά που έκανα την επέμβαση με τόρνο στη ζάντα που χτύπησα στη λακούβα διαπίστωσα πως έχασα την τάπα από τη ζάντα. Πηγαίνω εκεί που την αγόρασα και πήγε να μου βάλει μια καινούργια η οποία όχι μόνο έμπαινε κατευθείαν αλλά έπαιζε πολύ !!! Shocked
Μου είπε λοιπόν αυτός πως πείραξαν τον αφαλό της ζάντας και πως πρέπει να πάω σήμερα εκεί που θα είχε παραγγείλει άλλη τάπα και θα την πέρναγε με κάποιο υλικό για να κολλήσει . Shocked
Τώρα τι γίνεται ??? θα έχω κάποιο πρόβλημα???
2ον: Με το που ανοίγω λίγο (από 1cm μέχρι 15cm) το τζάμι του οδηγού μου παίζει πολύ αριστερά και δεξιά και χτυπάει . Το κράτησα και το έπαιξα λίγο και είναι πάρα πολύ χαλαρό. Τι έχει γίνει? και δεν είναι πια στην εγγύηση το αμάξι. Crying or Very sad

Αν μπορείτε να με βοηθήσετε Crying or Very sad

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Absolut_D (Alex)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4cc

Ένταξη: 12 Μάρ 2003
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 10:14:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για την ζαντα δεν ξερω να σου πω....για το παραθυρο το πιο πιθανο ειναι να θελει μια μικρη ρυθμιση στις βασεις του για να σταματισει τα περα δωθε....το δικο μου παραθυρο λιγο ανοικτο τριζει λιγο και εχει μονο 600χλμ....

It is better to be alone in your own solitude than to feel alone in a group....

[img][/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 14:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά help please !!!! NodNo NodNo NodNo

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 15:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν λες τάπα τι εννοείς? Από τα μπουλόνια?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 15:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Όταν λες τάπα τι εννοείς? Από τα μπουλόνια?

Οι ζάντες μου είναι οι gt2 της momo και εννοώ το στρογγυλό καπάκι που έχει η ζάντα στη μέση που γράφει gt2 με κόκκινα γράμματα. Αυτό το βγάζουν παράδειγμα όταν θέλουν να κάνουν ζυγοστάθμιση για να μπαίνει η ζάντα στο σωλήνα που τη βαστάει.
έγινα κατανοητή ?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 16:27:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τότε δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, απλά δεν ξέρω αν θα ξεκολλάει όταν χρειαστεί να το βγάλεις.
Πάντως παράξενο μου φαίνεται το ότι δεν στέκεται καλά.
Δοκίμασες τάπα από άλλη ζάντα?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 16:32:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκίμασα από ίδιες ζάντες , αλλά παίζει . Αυτός στον Χοϊμέ μου είπε πως ανοίξανε παραπάνω τον "αφαλό" όταν τορναρίστηκε.

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 17:32:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, τι σχέση έχει ο οφαλός της ζάντας, με το να ισιώσεις την ζάντα;

Λογικά, θα πρέπει, αυτός που προσπάθησε να φτιάξει την ζάντα, να την ίσιωσε στην άκρη και όχι τον αφαλό που είναι το κέντρο της ζάντας!!

Σωστά; Αν ναί τότε θα πρέπει να πάς και να ζητήσεις εξηγήσεις από αυτον που σου ίσιωσε την ζάντα, γιατί το ότι σου τρέμει το τζάμι τόσο έντονα, μου μυρίζει "χαλασμένη" ζυγοστάθμιση που μάλλον οφείλετε στον αφαλό!! Για κοίτα το, μην σου δημιουργήσει και κανα χειρότερο πρόβλημα.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Μάρ 2003, 18:52:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την προηγουμενη βδομαδα πηρε το ματι μου στην Peugeot καπακια ζαντας ασημενια με αναγλυφο το λιονταρακι-πολυ ομορφα .Αν θες ρωτα μηπως ταιριαζουν καλυτερα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 09:32:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα , το τζάμι παίζει ακόμα και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες , 20χλμ.
Θα πάω σήμερα το απόγευμα να κοιτάξω για τη ζάντα , αλλά με προβληματίζει το τζάμι που παίζει τόσο πολύ . Είναι χαλαρό . Μήπως ξέρετε τι κόστος μπορεί να έχει αν το πάω κάπου?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Μάρ 2003, 17:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως είναι πρόβλημα με το ηλεκτρικό γρύλο?

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 10:11:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήθελα να ξαναναφερθώ σε αυτά:
1ον Δεν βγαίνουν πια τάπες της ΜΟΜΟ που να γράφουν gt2 , παρα μόνο σκέτα ΜΟΜΟ άρα πρέπει να παραγγείλω τετράδα .
2ον Δεν αντέχω πια το τρίξιμο και το παιξιμο του παραθύρου του οδηγού. Με το που το ανοίγω λίγο αυτό παίζει αριστερά δεξιά και χτυπάει στα πλαϊνά ....
Έχει περάσει η εγγύηση και δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσουν για να το φτιάξουν...αφήστε που φοβάμαι να μου ξηλώσουν τα πλαστικά της πόρτας να μην τα βάλουν σωστά και να ξεκινήσουν κι άλλα τριξίματα. Δεν ξέρω τι να κάνω Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 21 Απρ 2003, 11:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
2ον Δεν αντέχω πια το τρίξιμο και το παιξιμο του παραθύρου του οδηγού. Με το που το ανοίγω λίγο αυτό παίζει αριστερά δεξιά και χτυπάει στα πλαϊνά ....
Έχει περάσει η εγγύηση και δεν ξέρω και πόσα θα ζητήσουν για να το φτιάξουν...αφήστε που φοβάμαι να μου ξηλώσουν τα πλαστικά της πόρτας να μην τα βάλουν σωστά και να ξεκινήσουν κι άλλα τριξίματα. Δεν ξέρω τι να κάνω Evil Evil Evil Evil Evil Evil

Τα πλαστικά καλύματα της πόρτας στα βγάζω και εγώ....

Το θέμα είναι από 'κει και πέρα τι κάνουμε.....

Θα ρίξω μια ματιά στον Haynes σήμερα και θα σου πω.....
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Απρ 2003, 11:30:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν Βάσω....

Το τζάμι "κάθεται" πάνω σε δύο "οδηγούς" και στερεώνεται σ'αυτούς με δύο κλιπάκια. Οι "οδηγοί" φυσικά είναι συνδεδεμένοι με το μοτέρ.

Κατά πάσα πιθανότητα (δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά) έχει ξεκουμπώσει το τζάμι σου από το ένα (ή και τα δύο) κλιπς που το κρατάνε πάνω στους "οδηγούς", μετά από κάποιο μεγάλο τράνταγμα.
Επιστροφή στην κορυφή
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 09:51:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βάσω, έκανες τίποτα με το παράθυρο ;
Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 10:00:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Ady. Μετά το πάσχα θα πάω να το κοιτάξω αλλά δεν νομίζω να πάω σε εξουσιοδοτημένο. Υπάρχει ένας ο οποίος ήταν μηχανικός για 10 χρόνια στη Lion και έχει ανοίξει δικό του συνεργείο. Θα το πάω σε αυτόν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη και το κόστος. Smile

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 14:39:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα Ady. Μετά το πάσχα θα πάω να το κοιτάξω αλλά δεν νομίζω να πάω σε εξουσιοδοτημένο. Υπάρχει ένας ο οποίος ήταν μηχανικός για 10 χρόνια στη Lion και έχει ανοίξει δικό του συνεργείο. Θα το πάω σε αυτόν.
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και θα σε ενημερώσω για την εξέλιξη και το κόστος. Smile

αν το αυτοκινητο εχει υπερβει τον χρονο εγγυησης για 2-3 μηνες να πας και να ζητησεις να στο φτιαξουν δωρεαν (ευγενικα ε?) σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και να πεις και καμια μουφα του τυπου το ειχα δηλωσει στο σερβις οτι ακουγα μικροτριξιματα απο την ημερα που το αγορασα.αν εχεις υπερβει το 5-6μηνο τοτε παλι κατι γινεται αλλα πρεπει να θελουν και αυτοι.οι ζαντες της momo ξερω οτι λογο κραματος δεν επισκευαζονται ευκολα,αλλα και επισης οτι η momo δεν δινει μονες ζαντες αμεσως αλλα κατοπην παραγγελιας και περιμενεις κανα μηνα.εμενα η γνωμη μου ειναι να παρεις μια καινουργια ζαντα και επρεπε να το κανεις εξ αρχης.

Επιστροφή στην κορυφή
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 08:34:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω και να ισχύει η εγγύηση. Ούτως η άλλως έτσι έγινε.. δηλ. όταν το πήγα για service υπήρχε το πρόβλημα αλλά επειδή ήταν χειμώνας και δεν άνοιγα το τζάμι πολύ το ξέχναγα..
Επειδή είμαι κοντά στην Automotivo Πειραιώς μήπως ξέρει κανένας αν αυτός δέχεται να το κοιτάξει και να μη χρεώσει? Confused

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 29 Απρ 2003, 23:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassop26 έγραψε:
Θα πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω αν μπορώ να το πάω και να ισχύει η εγγύηση. Ούτως η άλλως έτσι έγινε.. δηλ. όταν το πήγα για service υπήρχε το πρόβλημα αλλά επειδή ήταν χειμώνας και δεν άνοιγα το τζάμι πολύ το ξέχναγα..
Επειδή είμαι κοντά στην Automotivo Πειραιώς μήπως ξέρει κανένας αν αυτός δέχεται να το κοιτάξει και να μη χρεώσει? Confused

δεν νομιζω να μη σε χρεωσει ... αυτοι ειναι Εβραιοι εκει περα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης