Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
REDRC (Delis) Νέος χρήστης

peugeot 106,107,206,207 και συνεχιζουμε.
Ένταξη: 11 Μάϊ 2004 Δημοσιεύσεις: 56
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 19 Ιούλ 2009, 21:31:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λογικα αν εχεις σωστα σε αισθηση και ακουραστα φρενα μπορεις σιγουρα να κατεβασεις 1'' ...με πολυ προπονηση ομως για να βρεις το τελειο φρεναρισμα...
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης) Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο
Ένταξη: 16 Ιαν 2006 Δημοσιεύσεις: 544 Τόπος: Αθήναι
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 21:20:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
volvos έγραψε: | exeis dei to inkar kai διπαιστωσες οτι μου εφευγε με ανεση εεε?
ειναι προφανως η ιδια ανεση που περνας εσυ τα σ3....
αλλα ξεχασα τον μαζευα στα φρενα... |
Ποτέ δεν είπα ότι περνάω τα καινούρια S3 1 με 1...
Μια χαρά σου άνοιγε στο τέλος της ευθείας και με δυό άτομα... αλλά αυτό δεν είναι κριτήριο για το πρόβλημα του Παντελή...
Αντε καλό trail braking Αyton 
Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.
ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:48:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τα νεα τα μαθατε?
οταν γυρισα απο τις διακοπες βρηκα ενα απαντητικο εξωδικο του ''κυριου'' που λεει οτι ουδεποτε του πηγα μοτερ πισω αλλα 2-3 ανταλλακτικα σκορπια!
εκτος αυτου βρηκα και καινουρια αγγελια του ''κυριου'' που πουλαει το μοτερ μου σε αλλο φορουμ...
επαγγελματιας ο κυριος....
ιδου...
http://www.trackday-special.gr/forum/index.php?topic=1278.0
τι να πω...
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 21:04:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | κοιτα...επειδη την εχω μυριστει την δουλεια εδω και κανα 2 χρονια...δεν εμπιστευομαι ουτε την ιδια μου την μανα οτι ειμαι παιδι της...περα απο αυτο καθε μηχανικος ειναι ανθρωπος και καθε ανθρωπος κανει λαθη....αλλα αυτο που με ενδιαφερει εμενα στον μηχανικο ειναι να ειναι κυριος και οι Αναγνωστοπουλοι εινα ΚΥΡΙΟΙ...και επειδη ξερω και την αλλη πλευρα τυχαινει να ξερω πως φερθηκε σπαθι και αρχιδατα...
και να μην ξεχνανε αυτοι που μπαινουν και γραφουν περαν του Παντελη....οτι και η δυσφημιση ειναι διαφημιση....αρκει να γραφουν σωστα το ονομα σου...
 |
αλεκουκο στο εξοδικο που μου εστειλε λεει οτι δεν του πηγα καν μοτερ δεν λεει τιποτα αλλο, γιατι??
για πες μου την αποψη του γιατι στο εξοδικο δεν ειπε τιποτα απο ολα αυτα που υπονοεις οτι εγιναν... απλα οτι δεν παρελαβε μοτερ.
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
alekoukos106 (Αλεξανδρος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3
Ένταξη: 26 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 731
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 23:00:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Συγγνωμη Παντελη αλλα εγω οταν ακουω μοτερ μου ερχεται στο μυαλο ενα μοτερ μονταρισμενο,με το καπακι του τους εκκεντροφορους του,την εισαγωγη του κ.τ.λ...αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!
οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"??
Υ.Γ. Αυτο ειναι καθαρα η αποψη μου...δεν αντιπροσωπευω κανεναν περαν του ευατου μου!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:10:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!
οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"? |
με την λογικη σου αλεξ,πως ξερεις οτι αυτο εκει ειναι το μοτερ του παντελη?
Ας μη κρυβομαστε πισω απτο δαχτυλο μας...
Κι επειδη δν ειναι καθαρα η αποψη σου,καλυτερα να μην ασχολεισαι,οπως κι εμεις,και να αφησεις τον χρηστο ή το γιο του να μπει και να γραψει ΑΝ θελει,οτι θελει.
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 rallye 1.3
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:17:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εσυ τωρα γιατι ασχολεισαι????μιλησα γιατι απευθυνθηκε σε ΕΜΕΝΑ ο Παντελης...και θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να διαβαζεις πρωτα το μηνυμα που εχει προηγηθει και μετα να γραφεις...αν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:29:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | εσυ τωρα γιατι ασχολεισαι????μιλησα γιατι απευθυνθηκε σε ΕΜΕΝΑ ο Παντελης...και θα σε παρακαλουσα αλλη φορα να διαβαζεις πρωτα το μηνυμα που εχει προηγηθει και μετα να γραφεις...αν εχεις κατι ουσιωδες να γραψεις.. |
χαλαρωσε...δε σου θιξαμε το μπαμπα σου,εκτος και αν εχεις καμμια σχεση με τον μηχανικο σου συγγενικη,οποτε παω πασο.
Μη συμπεριφερεσαι σαν μωρο 15 χρονων.
Ασε το παντελη να κανει το κουμαντο του,για το..."μοτερ" του οπως λες,μιας και εισαι η φωνή της λογικης και του αδικημενου,μικρε μου ντ'αρτανιαναλεκουλο.
Απλα συνεχιζοντας να γραφεις,δινεις το εναυσμα να αρχισουμε να γραφουμε καποια πραματα εμεις που γνωριζουμε καταστασεις εκ των εσω,και δεν θα αρεσει σε κανενα αυτο.
Αιντε καληνυχτα και μην κανεις τον δικηγορο του διαβολου.Οπως ειδες σταματησαμε εδω και καιρο να σχολιαζουμε εμεις και αφησαμε το παντελη να βγαλει την ακρη μονος του...
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 rallye 1.3
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:37:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αυτο λεγα κι εγω απο την αρχη που γραφτηκε το ποστ...καλυτερα να κλειδωθει και να μην γραφει ο καθε παντογνωστης την εξυπναδα του...οπως εκανες κι εσυ στην αρχη χωρις να εχεις ιδεα...αλλα δυστυχως ετσι οπως το εχετε κανει το φορουμ σιγα σιγα θα μεινετε μονοι σας να κραζεστε και να κοροιδευεστε μεταξυ σας...
το ειρωνικο σου υφακι δειχνει πολυ καλα ποιος ειναι το 15χρονο...μπορω να το κανω κι εγω αλλα δυστυχως σε τοσο χαμηλο επιπεδο δεν μπορω να πεσω...
φιλακια και καληνυχτα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

SL 55 AMG
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:44:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλη σου νυχτα και σε σενα,κι οταν βγεις στη "πιατσα" εξω απτα συνεργεια που πηγαινεις και τα ακουμπας ελπίζω να μαθεις νασαι αντικειμενικος...
Οταν δε θα εχεις στοιχεια,να κανεις την παλαβη,παρτο ως συμβουλη.Ξερουμε πολλα για το ποιοι ειναι και τι εχουν κανει διαφοροι μαστορες,γιαυτο και κραταμε αποστασεις.
Εσυ συνεχισε να κανεις τον δικηγορο.
Πηγαινε και στο δικαστηριο να τα μαθεις και απο 1ο χερι.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Pughell (Στελιος) Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6
Ένταξη: 24 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 11050 Τόπος: Σαλλλονικη...
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 00:45:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χαλαρωστεεεεεεεεε...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 14:20:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | Συγγνωμη Παντελη αλλα εγω οταν ακουω μοτερ μου ερχεται στο μυαλο ενα μοτερ μονταρισμενο,με το καπακι του τους εκκεντροφορους του,την εισαγωγη του κ.τ.λ...αυτο που εσυ λες μοτερ εγω το λεω μπλοκ-καπακι-εκκεντροφοροι και βαλβιδες σε ενα κουτι λαδιων (οτι ειδα δηλαδη πεταμενο σε μια γωνια)....μοτερ δεν το λεω!
οσο για την αγγελια εισαι σιγουρος οτι αναφερεται στο δικο σου "μοτερ"??
Υ.Γ. Αυτο ειναι καθαρα η αποψη μου...δεν αντιπροσωπευω κανεναν περαν του ευατου μου!  |
αλεκο χαλαρωσε το μοτερ το ξεμονταρισα γιατι εκεινος μου ειπε φερε μου τα πιστονια να δω τι φοραει και να σου δωσω ελατηρια να βαλεις..
ανοιγωντας το ομως ειδα ενα νορμαλ μοτερ και ετσι αποφασησα να το λυσω τελειως για να δω μεχρι που φτανει η απατεωνια του....
στις κουτες λοιπον που ειδες ηταν οοοολα τα πραγματα που αποτελουν ενα μοτερ.... μηπως μερικα τα ''εχασε''επιτηδες?
και μετα απο μερικες μερες βγαινει και πουλαει ενα μοτερ ΙΔΙΟ με αυτο που μου ειχε ξαναπουλησει....
καλα ολα αυτα αλλα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟΥΣ 4ΤΡΟΧΟΥΣ????
για πες μου.....
www.kaffein.gr
Έχει επεξεργασθεί από τον/την REDRC στις Δευ 19 Οκτ 2009, 14:33:11, 2 φορές συνολικά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 14:25:08 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και κατι αλλο απο τις 15-7 ειχε γραψει στους 4τροχους :
''μοτερ οχι..... ....ανταλλακτικα αποσυναρμολογημενα , σε χερια <ειδικων> ! Iσως να υπαρχουν .....''
μηπως τα πουλησε σε κλεφτρονια απο εκει που αγοραζει μοτερ???
γιατι οταν του ζητησα τιμολογιο οτι δεν ειναι κλεμμενο το μοτερ εκανε το παγωνι!!!
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 14:32:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
στο εξοδικο μου εγραψε οτι λειπουν καπακι βαλβιδων, ελατηρια βαλβιδων,
βιδες κεφαλης,καποιες αλλες βιδες που δεν θυμαμαι η τρομπα λαδιου και φυσικα ο ΣΤΡΟΦΑΛΟΣ!! αν εχεις το θεο σου!!!
εσυ αλεκο ειδες να λυπει το καπακι και ο στροφαλος?
γιατι μονος σου ειπες οτι ειδες ενα καπακι και ενα κορμα συν ενα κουτι με βιδες.....
γιαυτο σου λεω μην ασχολεισαι δεν ξερεις που εχεις μπλεξει...
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 12:12:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekouko υπερασπιστη γιατι δεν μιλας??
δεχομαι και π.μ....
www.kaffein.gr |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
action_peugeot (Τηλεμαχος) Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi
Ένταξη: 06 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 696 Τόπος: Νικαια
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 23 Ιαν 2011, 17:13:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
alekoukos106 έγραψε: | θα συμφωνησω κι εγω με τον Δημητρη...καλο θα ηταν οσοι δεν γνωριζετε και την αλλη πλευρα να μην βγαινετε να πετατε τις μαλ***ες σας για να γραφει χιλιομετρα το postομετρο σας...γινατε φωστηρες ολοι...και θα παρακαλουσα αλλη φορα να μην ακουσω μαλ***ες για το που πηγαινω το δικο μου αμαξι γιατι ειμαι αρκετα μεγαλος και δοξα το Θεο εχω γυρισει αρκετους μηχανικους οπως και τον μηχανικο του Ντελη...καλυτερα να γραφει μονο ο Παντελης και κανενας αλλος...  |
Μήπως θες να πεις κάτι για το μηχανικό του Παντελή μιας και το είδα κατά λάθος μπροστά μου το post
ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |