PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΛΗΓΩΣΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 13:06:10    Θέμα δημοσίευσης: ΠΛΗΓΩΣΑ ΤΟ 206 ΜΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχτές καθώς γύριζα στο σπίτι είχε βρέχει και καβάλησα ένα πεζοδρόμιο!!!το το "αποτελεσαμα" το λάστιχο άχρηστο και ο τροχός να βρίσκει το φτερό τι θα χρειαστώ για την επισκευή τι κουστούμι θα πληρώσω πιθανότατα είναι από την πλευρά του οδηγού και είναι το 206 1.6 16v!!!παρακαλώ οποιος γωρίζει να βοηθήσει γιατί θα σκάσω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mechanic (Θανασης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 05 Ιούν 2008
Τόπος: Ελλαδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 13:33:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε καλο κουραγιο... Confused

αν και δεν ειμαι ειδηκος
και στο πολυ περιπου
κατα πασα πιθανοτητα υπολογιζε ψαλιδι και αξονικα απο τη μερια που χτηπησες,
ισως και 2 αμορτισερ (γιατι αν αλλαξεις το ενα πρεπει να αλλαξεις και το αλλο)
αν εισαι τυχερος και δεν εχει παρει βαση μηχανης και σασι
ισως το κοστος παιξει στο 1000ρικο
εχεις απλη η μικτη ασφαλεια?
Επιστροφή στην κορυφή
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 13:56:30    Θέμα δημοσίευσης: aaa Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1000αρίκο???Αμορτισέρ εμπρός - 2X57,36 ευρώ Ψαλίδι εμπρός Αριστερό -> 93.80 Ακρόμπαρο (106, 206, 307) -> 25.43 Μπράτσο Ζαμφορ -> 18.27 Ακραξώνιο Αρ. -> 127.29 αν ισχύουν αυτές η τιμές τι άλλο εκτος από αυτό μπορεί να έχει??σασί και βάση μηχανής δεν πρέπει να έχουν πειραχτεί το αμάξι κινείται κανονικά απαλά βρίσκει ο τροχός στο πλαστικό "προστατεφτικοτου" φτερού!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 16:51:38    Θέμα δημοσίευσης: ????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά κάποιος να ξέρεις κάτι πρισσότερο να βohθίσει???
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 18:35:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν δεν δει καποιος το αμαξι δεν μπορουμε να σου πουμε σιγουρα τι παιζει.
Μπορει απο ενα ψαλιδι (100 ευρω) εως ολα τα παρελκομενα εκεινης της πλευρας (500-700)
Πρεπει να το δει καποιος μηχανικος
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 18:41:58    Θέμα δημοσίευσης: ???? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχάριστο για την άμεση απάντηση μήπως boris να μου πεις αν δεν σου είναι κόπος πια είναι αυτά τα παρελκόμενα της πλευράς??ευχάριστο εκ τον προτερων απλά έχω τρελαθεί γιατί δεν μπορώ να βλέπω πληγωμένο!!!από ότι φαίνεται ψαλίδι είναι σίγουρα και αμορτισέρ τώρα τα υπόλοιπα δεν ξέρω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 19:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θολος, ακρομπαρο, ημιμπαρο, μπρατσακι ζαμφορ, ημιαξονιο....
ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει παρει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 19:31:13    Θέμα δημοσίευσης: boh8ia!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδή να κάνω υπομονή μέχρι αύριο να μάθω την λυπητερή!!!δηλαδή το χιλιάρικακη δεν το γλιτώνω!!!
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαλαρωσε!
Επιστροφή στην κορυφή
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:12:31    Θέμα δημοσίευσης: boh8ia!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι πολλά η λίγα τα 1000e??πια είναι η "γνομισου" εσένα sps??το ξέρω παιδιά ότι έχω γίνει κουραστικός αλλα έχω αγχωθεί απίστευτα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:20:22    Θέμα δημοσίευσης: Re: boh8ia!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MARINOS206 έγραψε:
είναι πολλά η λίγα τα 1000e??πια είναι η "γνομισου" εσένα sps??το ξέρω παιδιά ότι έχω γίνει κουραστικός αλλα έχω αγχωθεί απίστευτα!!!!

λογικα για να βρισκει ο τροχος ειναι ψαλιδι, να αλλαξεις ενα λαστιχο να κανεις και ευθυγραμμιση συνολικα γυρω στα 200-300 να παει ολο αυτο αν βρεις ψαλιδι μεταχειρισμενο.
Η αλλη λυση ειναι να πας να σου τραβηξουν το ηδη υπαρχον ψαλιδι, φανοποιοι και ψαγμενοι ευθυγραμμισαδες το κανουν αυτο.
Εκει θα καθαρισεις με κανενα 100αρικο θεωρω.
Γενικως οταν φτανουμε στο πεζοδρομιο με λιγα χλμ (και δεν ακολουθει τοιχος κοντα), δεν φρεναρουμε και αφηνουμε το αυτοκινητο να καβαλησει.
Οσο και αν φαινεται περιεργο αυτο που γραφω, στο τελος η ζημια μπορει να ειναι μικροτερη απο οταν φευγουμε φρεναριστοι.
Ηρεμισε, τωρα δεν μπορεις να αλλαξεις κατι.
Αυριο θα ξερεις και οτι ειναι αργα ή γρηγορα θα φτιαχτει.
Συμβαινουν αυτα.

Επιστροφή στην κορυφή
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 20:28:36    Θέμα δημοσίευσης: boh8ia!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχάριστο ρε παιδιά για τις άμεσες απάντησης!!!λες να την βγάλω έτσι φτηνά???μακάρι ρε παιδιά!!!
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 21:11:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω θα σου ελεγα να σταματησεις να αγχωνεσαι γενικως...οτι εγινε εγινε φιλε μας..ολα θα πανε καλα!!!τωρα θελη υπομονη και καθαρο μυαλο και αποφασιστικοτητα για να το φτιαξεις οπως ητανε και πανω απολα για σωστη δουλεια ετσι?!!!
καλο κουραγιο Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 21:27:28    Θέμα δημοσίευσης: ????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έτσι ακριβώς!!!άντε να ξημερώσει να δούμε τι θα δούμε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MARINOS206 (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 17:32:09    Θέμα δημοσίευσης: ????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το έφτιαξα το αμάξι σήμερα η ζημια ήταν 88e ψαλίδι και ένα ακρόμπαρο 25 και 30 εργασία και 25 ευθυγράμμιση και 20 ο "εχατμισας" να μου φτιάξει την πληγωμένη εξάτμιση 180e όλα ευτυχώς λάστιχο και ζάντα βγήκαν ανέπαφα!!!"ευχαριστο" παιδιά για την "βοηθια σας" από εδώ και στο εξής είμαι "dιαθεσιμος" σε οποιαδήποτε θέμα θέλετε βοήθεια και ξέρω να απαντήσω!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 20:22:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελος καλο ολα καλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης