PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Στρίψιμο και τούρμπο!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 00:51:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
file τα πραματαα ειναι απλα.
θα βαλεις μεταλλικη εισαγωγη απο 106 που δε μπαινει αλλα θα τη βαλεις.πεταλουδα απο κιτκαρ 309 τη καλη
τουρμπινα χαλαρα μια κ3 για να ανοιγει πι ψηλα να μη σπινιαρ

αναρτηση πουλαει ενα παλικαρι κατι αιμπαχ 5ποντα για να ερπετωσει
λαστιχακια εγω δοκιμασα κατι μαραγκονι γαμανε μιλαμε σε 14αρι

φρενα οπωσδηποτε σωληνακια και αγωνιαρικο τεξταρ τακακι

πιστευω με καλη εισοδο και συγκρατημενο γκαζι να στριβει 120 πεταλο

Εχεις ρεντα βραδιατικα ρε πο**τη*...
Και εκει που γυρισα ξενερωμενος σπιτι, μου εφτιαξες την διαθεση..
Σ'αγαπω Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

Ένταξη: 17 Σεπ 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 00:54:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχα ωραία τα λες φίλε βόλβε αλλά δεν παίζουν τόσα φράγκα για να το κάνω κ ντιζάτο με τη μεταλικη εισαγωγή κτλ κτλ. Εγω λέω να βάλω ένα χαλαρό τουρμποκιτ με λίγα λεφτάκια κ να πάω να το σπάσω να ησυχάσω! Όσο για το πέταλο δεν το κόβω να χωθεί με τόσα! Διότι όπως είναι τώρα μαμάτο με ταχύτητα εξόδου 70 (στην έξοδο προλαβαίνω να κοιτάξω το κοντέρ!) μου φεύγει ο κώλος για να το στρίψω στο πέταλο κ λέω τώρα θα βγω στο αντίθετο κ θα γίνουμε όλοι πίτα! Βέβαια δεν έχω στρειψει κ πολλές φορές για να πω την αλήθεια αλλά μου φαίνεται ακατόρθωτο το 120!!

-Λοιπόν? 206 η 106?
-Εχμμμ... Και τα δύoοοοοοοοοο :p
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:05:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εεε, τα θελει και εσενα ο πωπουλης σου....
Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:11:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατί ρε μάγκες μου τι είπα?? Πολλά ειναι να μπεις με τριταρα πανω στη ροπη κ να βγεις με 70?? Ρε βόλβε? Με πήρες στο ψιλό??

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:16:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Λεό...
ειναι δυνατό να μιλάμε στα σοβαρα για το πέταλο??? Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:21:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τα 70 να μιλάμε σοβαρά η για τα 120? Δεν πηγε το μυαλό μου οτι μπορει ο βόλβος να ηθελε να κανει την πλακα του νομιζα οτι μιλουσε σοβαρα. Νταξει οπως τη δει ο καθενας. Ισως του φανηκε κατι περιεργο απο αυτα που ειπα κ με πηρε στο ψιλο ισως να το πε κ καλοπροαιρετα, δεν εχει τυχει να μιλησω ξανα μαζι του οποτε δε μπορω να εχω αποψη... Wink

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:36:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλο τουρμπισμα....!
1)Να ξερεις οτι υπαρχει μοτερ 1.4 μαμα για οταν σου σπασει μην μεινεις χωρις αμαξι...
2)Καλη τυχη και σε σενα και στον μηχανικο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:45:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Καλο τουρμπισμα....!
1)Να ξερεις οτι υπαρχει μοτερ 1.4 μαμα για οταν σου σπασει μην μεινεις χωρις αμαξι...
2)Καλη τυχη και σε σενα και στον μηχανικο σου....

Λοιπόν. Αν σε κάποιον από αυτά που είπα κατι του φανηκε υπερβολικό καλό θα ήταν να με διορθώσει. Άλλωστε για να ζητήσω την άποψη σας είμαι εδώ. Βεβαια υπάρχουν καποιοι οι οποιοι σου δίνουν να καταλάβεις με ωραίο τρόπο κ άλλοι που το παίζουν παντογνώστες κ ποζερευονται απαντώντας με ειρωνικό τρόπο που υποδειλώνει την αλαζονεία τους αλλά κ την έλειψη επιπέδου. Είμαι καινούργιος εδώ κ απλά ζητησα μια άποψη. Αν είναι να γα**θεί το θέμα τότε να κλειδωθεί κ να μην ξαναμιλήσω ούτε εγω...

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 02:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα διάφορα φορουμ ειναι μια μικρογραφια της κοινωνίας
δεν ειναι πανεπιστιμιακη αιθουσα αριστα επιμελημένων συζητησεων οπότε τους "αστειάτορες" δεν τους γλιτώνεις.
Αν περάσεις κάποια Πέμπτη απο Λέσχη θα μπείς πολυ καλήτερα στο κλίμα Wink

στο θέμα μας.
οτι θα σπάσει κάποια στιγμη ειναι δεδομένο...
πρωτα η πλαστικη εισαγωγή και μετα κάποια μπιελα με 160+ αλογα που χεις στο μυαλό σου...
καλητερα τόσα πς (με μαμα μοτερ) ξεχνα τα απο τώρα
μεταξυ μας δεν υπάρχει λόγος για τόσα

καλήτερα να επιδιώξεις 140-150 πς με γεματη καμπυλη ροπης παρα max ισχή με "ατσουμπαλη" (μη εκμεταλλευσιμη) ροπή.

Προγραμματιστή (ΚΑΛΟ) εχεις?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
leo206 (Λεό)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16v) XS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 02:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Μάνθο έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες αλλά πιστεύω ειναι πιο λογικό να πεις αυτο που θες σε κάποιον λιτά, κ ας μην διαθέτεις πανεπιστημιακή εκπαίδευση όπως λες κ εσύ, παρά να τον ειρωνευτείς. Εχουμε έτοιμο μοτέρ κ καλή τυχη στο μηχανικό σου. Κ που ξέρεις εσύ ρε μόρτη τι κονέ εχω εγώ? Λοιπόν στο θέμα μας. Επειδή εχεις παρακολουθίσει οτί ψάχνομαι με αυτό το αμάξι έχω 3 χιλιάρικα να διαθέσω διότι σπουδάζω σε 2 σχολές ταυτόχρονα κ δουλεύω όσο προλαβαίνω τα βράδια. Οπότε για αρκετά χρονια δεν θα έχω περιθόρια για μια καλυτερη αγορά. Εγώ 140 150 άλογα είχα στο μυαλό μου αλλά άκουσα κάτι 170-180 από δυο τρεις κ πήραν τα μυαλά μου αέρα. Λοιπόν. Τώρα για προγραμματιστή που με ρωτάς έχω στο νου μου 3-4 γνωστούς στο χώρο... Ονόματα φαντάζομαι δεν είναι επιτρεπτό να αναφέρονται!!

-Λοιπόν? 206 η 106?
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 08:15:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ θέλω να μου γνωρίζεις τον προγραμματιστή που, χωρίς άγραφο, θα σου προγραμματίσει τον 32άρι Marelli εγκέφαλο που έχεις στο 1.4 16v σε συνθήκες turbo.

Έτσι, για να του ανάψω μια λαμπάδα βέβαια του ανθρώπου γιατί θα είναι πραγματικός ήρωας Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:00:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Leo εχεις σκεφτει να παρεις ενα μοτερ απο 8βαλβιδο rallye το οποιο το βρισκεις σε εξευτελιστηκες τιμες??Ειναι μια καλη βαση για να κανεις κατι πολυ καλο και αξιοπιστο με μαμα εντοσθια.Σου μιλαω εκ πειρας και οχι ''θεωρητικα''μιας και το ειχα σε αυτη τη μορφη για 5 ολοκληρα χρονια και το λυσαγα καθημερινα.

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 09:34:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε καλημερα.Πρωτον θα συμφωνησω με Steve για πρωτη φορα, οτι αυτο που θες να κανεις με τα μεγαλυτερα μπεκ που λες ......απλα δεν γινεται.Μαλλον για ενα 550cc extra μπεκ σε βλεπω στην σωληνα της εισαγωγης με παραλληλο εγκεφαλακι και μετα προγραμματιζεις το extra μπεκ οποτε πατας να ανοιγει και να ψεκαζει το αναλογο καυσιμο.
Και αφου εχεις 3000 να διαθεσεις για να κανεις την κ@υλα σου αφου δεν εχεις παραπανω λεφτα για κατι μετα αλλα θε εισαι φιλο και φτερο, γιατι θες να σπασεις το αμαξακι σου και να μην το εχεις μετα, αφου δεν θα εχεις λεφτα να το φτιαξεις?? Γιατι με μαμα σωθηκα ,με πλαστικη εισαγωγη και με extra μπεκ δεν θα αργησει το κακο να ερθει. Αν θα την γλυτωσει κατα τον προγραμματιστο .Ειναι πολλοι οι παραγοντες σε ενα turbo κινητηρα για να γινει το λαθος.Τα 160 που λες βεβαια,σαν πολλα μου ακουγονται στην πιεση αυτη.1.4 δεν ειπες οτι εχεις??
Φιλικα στα λεω χωρις καμοια ειρωνια. Αλωστε ειναι ιδιοκτητης 206 1.6 τουρπο και μου αρεσει να ακουω και για αλλα 206 τουρμπατα.........αλλα οχι ετσι,ειναι κριμα.Θελει πολλα λεφτα η σωστη τουρμπατη μετατροπη.Τωρα ολα τα αλλα.....ειναι μαγειρεματα.ΦΙΛΙΚΑ ΠΝΤΑ να προλαβω το κακο... Τεσπα εσυ αποφασιζεις και περιμενω νεα σου.
Επιστροφή στην κορυφή
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

black7monster έγραψε:
Φιλε Leo εχεις σκεφτει να παρεις ενα μοτερ απο 8βαλβιδο rallye το οποιο το βρισκεις σε εξευτελιστηκες τιμες??Ειναι μια καλη βαση για να κανεις κατι πολυ καλο και αξιοπιστο με μαμα εντοσθια.Σου μιλαω εκ πειρας και οχι ''θεωρητικα''μιας και το ειχα σε αυτη τη μορφη για 5 ολοκληρα χρονια και το λυσαγα καθημερινα.

Φτου,ξεχναω οτι εχεις 206......@!$@!#%@!$#@!#

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:26:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

leo206 έγραψε:
Επειδή εχεις παρακολουθίσει οτί ψάχνομαι με αυτό το αμάξι έχω 3 χιλιάρικα να διαθέσω διότι σπουδάζω σε 2 σχολές ταυτόχρονα κ δουλεύω όσο προλαβαίνω τα βράδια.

καλα κανεις και ψαχνεσαι γυρω απο ολο αυτο το θεμα αλλα αν εχεις στο μυαλο σου καθαρα και ΜΟΝΟ turbo project οι απαιτησεις που θα εχεις απο το μοτερ σου δεν θα πρεπει να ξεπερνανε τα 125-130 αλογα καπως πιο αξιοπιστα!!! απο εκει και πανω το πιο πιθανο ειναι να κανει μπαμ!! κι μια σωστη μετατροπη θα σου παει πολυυυυυυυ παραπανω απο τα 3000 που εχεις κατα νου!!! ολο και κατι καινουργιο θα βγαινει στην πορεια!!

leo206 έγραψε:
Οπότε για αρκετά χρονια δεν θα έχω περιθόρια για μια καλυτερη αγορά. Εγώ 140 150 άλογα είχα στο μυαλό μου αλλά άκουσα κάτι 170-180 από δυο τρεις κ πήραν τα μυαλά μου αέρα. Λοιπόν. Τώρα για προγραμματιστή που με ρωτάς έχω στο νου μου 3-4 γνωστούς στο χώρο... Ονόματα φαντάζομαι δεν είναι επιτρεπτό να αναφέρονται!!

γιατι δεν σκεφτεσαι να βαλεις ενα 16ρι μοτερακι η απο 206 η απο 106 και να ξεκινησεις με αυτη τη βαση??? αυτα με λιγοτερα απο 3000 μπορουν ισως και να φτασουν τα 150 (οχι τουρμπο ομως) και θα ειναι σιγουρα πολυ πιο ευχρηστα σε στροφες και πολυ πιο αξιοπιστα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τώρα που ηταν αρχη "ξυλωσα τα ασχετα ποστ"... συγκρτηθείτε. Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:51:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ,αν το λεφτά για να το κανεις τούρμπο φτάσουν όσο θα στοιχίσει να βάλεις ένα 16ari rallye μοτέρ,είναι προτιμότερο το 16ari.Επιπλέον στο εάν στρίβουν τα "τουρμπατα" ,τουλάχιστον τα 207 στρίβουν αρκετά καλά γιατί, ανεβάζουν πολύ ομαλά,σε καμια περίπτωση δεν νιώθω ότι οδηγάω τούρμπο αμάξι και μονο γι αυτό το λόγο έβαλα και τον φυσητήρα "σκαστρα" της forge για να καταλαβαίνω ότι είναι τούρμπο και όχι ατμοσφαιρικό 1800. Laughing Laughing

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:58:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
Θα συμφωνήσω με τον Κώστα ,αν το λεφτά για να το κανεις τούρμπο φτάσουν όσο θα στοιχίσει να βάλεις ένα 16ari rallye μοτέρ,είναι προτιμότερο το 16ari.Επιπλέον στο εάν στρίβουν τα "τουρμπατα" ,τουλάχιστον τα 207 στρίβουν αρκετά καλά γιατί, ανεβάζουν πολύ ομαλά......

..... σε αντιθεση με ενα τουρμπισμενο 206 το οποιο θα "συφηλιαζεται" με το καλημερα της τουρμπινας Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 11:02:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μην λεμε τα ιδια και τα ιδια
εξαρταται από το μέγεθος της τουρμπίνας και από το πόδι του οδηγου.

και τα 207 (ακόμα και μαμα) το ιδιο συφιλιάζονται αν εισαι "ατσουμπαλος" με το γκάζι...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 11:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σε ειρωνευτηκε κανεις....απλα σου λεω οτι
1)το μπλοκ σου ειναι αλουμινενιο.....
2)η εισαγωγη σου πλαστικη...
3)Τα εντοσθια μαμα...
4)Η τ25 που λες ειναι τερστια για τις αντοχες του μοτερ σου...το οπιο φτιαχτηκε για αλλα.....

Περαν αυτου καληετρα ειναι να αφησεις το μοτερακι σου ως εχει και να αρχησεις ενα ΑΛΛΟ!!! απο την αρχη αλλα να γινει σωστο....Δεν σου προτεινω 8v που ειπε ο Δημητρης γιατι εχεις Multiplex Με ηλεκτρικη πεταλουδα οποτε θα μπλεξεις.....

Μετα περα του μοτερ θες τουλαχησυον κορονοπηνιο στο σαζμαν για να μην πω σαζμαν μιας και το δικο σου δεν ταιριαζει στην κλιμακωσητ του για να δουλεψει σε υπερπιεση.....

Το 5ο μπεκ και το ρεφλασ του εγκεγφαλου γινεται αλλα θα δουλεψει κατω απο Bar οποτε βλεπεις ταβανι με πιο μικρη απο τ25 το πολυ 160 170 αλογα....

Συν ολα τα γυρω γυρω (αναρτηση φρενα κλπ κλπ κλπ...)

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΩ ΟΟΟΟΟΟΟΧΙΙΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Μ@Λ@Κ@Σ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΦΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝ ΑΑΑΑΑΛΛΑ

Τωρα επειδη το θεμα ειναι αν στριβει....θα πω και γω οτι ειπαν και οι προλαλησαντες....αν βγει σωστο και γραμικο το τουρμπισμα και δεν εχεις ατσουμπαλο πολδι στριβει μια χαρα.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannis307 στις Σαβ 17 Οκτ 2009, 11:40:20, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης