PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Εισαγωγη AC-Sport για 206
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 25 Αύγ 2009, 10:37:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προσωπικά δεν ξέρω σε τί ύψος βγαίνει αυτή η κατασκευή, διότι στο 206, ίσως να ακουμπάει επάνω από το ψυγείο, οπότε και ΔΕΝ χρειάζεται κόψιμο.

Αλλά εκεί το σημείο είναι το ίδιο με αυτό που τραβάει η κλασσική aftermarket σκούπα, οπότε είναι η ίδια λειτουργία, με την διαφορά ότι σίγουρα έχουμε καλύτερη ροή σε σύγκριση με την φιλτροχοάνη.

Όπως σωστά αναφέρθηκε, για να τραβάει από το ίδιο σημείο, πρέπει να κόψουμε... ψυγείο στα 206 Rolling eyes

Και η εισαγωγή AC-Sport ουσιαστικά κάνει το ίδιο πράγμα απλά έχει λίγο παραπάνω διαδρομή και όγκο Razz

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 20:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aυτο το μπουρδ@λο το AC σημερα μου κατεστρεψε τον κινητηρα!
Ημουν πρωι καλαματα και επεσα πανω στην ωρα της πλημμυρας.
σε καποιο σημειο ο δρομος ειχε γινει λιμνη.Μποτιλιαρισμα μπρος πισω,δε μπορουσα να παω πουθενα, αναγκαστηκα εμπρος.
Σε ενα σημειο το νερο εφτασε στο μαρσπιε ισως και παραπανω,ημουν με πρωτη ισα που τσουλαγα, αλλα την αναρροφηση νερου δεν τη γλιτωσα.
Αποτελεσμα, εσβησε το μοτερ μετα απο ενα κομπιασμα.Μετα οσο και να προσπαθησα μπροστα δεν επαιρνε.
Στο συνεργειο το ανοιξαμε και τα μπουζι ειχαν νερο, οπως και πεταλουδα και φιλτροκουτι.
Το παραξενο ειναι πως οι 3 κυλινδροι ηταν κατω και ο ενας μονο στο ΑΝΣ.
Τι μπορει να σημαινει αυτο?
Εχω σπασει μπιελα?
Καμια ιδεα?
Το αμαξι τωρα διανυκτερευει με οδικη Πυργο, ωστε αυριο να φτασει πατρα και να το ανοιξουμε απο Δευτερα να δουμε τι εχει χαλασει και τι θα φτιαχτει.
Το πιο αισιοδοξο σεναριο να μην εχει κατι,να πεταξουμε νερα μπουζι και λαδια και να ξαναλειτουργησει.
Το χειροτερο σεναριο να αλλαξω μοτερ.
Βεβαια δε με χαλαει αν βρεθει κανα τροπετακι απο c2 vts Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 20:31:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως ειδα και στο αλλο θεμα για παρηγορια τσιμπησες τις αντιστρεπτικες σου. Very happy
Ειμαι ακριβως και εγω στην ουρα 100 μετρα πισω απο το Σπυρο καθ οδον για δουλεια.
Βλεπω μπροστα μολις φθανω στο φαναρι 206 με αλαρμ και το νερο κοντευε να ανεβει στη πορτα.
Φθανω κοντα σιγα σιγα και εγω μη τυχον και εχουμε προβλημα και βλεπω Σπυρο.
Κορναρω και τον βλεπω να μου κουναει χερια οτι τελος μειναμε.
Δεν μπορουσα να σταματησω εκεινη τη στιγμη προχωρησα αλλα μειναμε σε επικοινωνια. με το σπυρο να βριζει το σκουπακι.Ταλαιπωρια ειδικα με τα χθεσινα καιρικα φαινομενα εδω.
Σπυρο οντως ειναι καλο το σεναριο της τοποθετησης c2 αρκει να υπαρχει η οικονομικη δυνατοτητα και να βρεθει κι ολας.
Κριμα παντως ηταν μεγαλη ατυχια σημερα.
Το ξεπερναμε και βλεπουμε απο Δευτερα.
Περιμενω-ουμε νεα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 20:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το χειροτερο Πανο ειναι η ατυχια,λες γιατι να τυχει σε εμενα?
Και οπως ειδες μετα απο λιγο η βροχη σταματησε Evil

ΥΓ.Πανο tnx για την υποστηριξη και το ενδιαφερον.
Τα λεμε απο κοντα Δευτερα!
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 21:29:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν έχει τρύπα εξόδου (νερού) προς τα πίσω; ή έχει κ δεν είναι αρκετή για μεγάλη ποσότητα νερού;

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 21:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
δεν έχει τρύπα εξόδου (νερού) προς τα πίσω; ή έχει κ δεν είναι αρκετή για μεγάλη ποσότητα νερού;
One way in, no way out Razz

Σπύρο περαστικά και ελπίζω να είναι ανώδυνα Sad

Αλλά είμαι τρομερά περίεργος (και θα βοηθούσε αν έχεις καμιά φωτογραφία) για το μέρος στο οποίο είσουν γιατί μου κάνει τρομερή εντύπωση το ύψος του νερού... μπρρρρ Pale

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 23:54:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο φιλικη συμβουλη μιας και ειμαι παθων πριν απο πολλα χρονια... Confused
Μην αρκεστεις στο να βγαλεις απλως μπουζι και νερα,αμα ειναι να το κρατησεις,καντο ολο βιδες και μετρα μπιελες,κλπ.
Εγω εσπασα 13αρι μοτερ ετσι... Crying or Very sad

Περι τρυπας στο AC Sport,δεν χρειαζεται,μικρη τρυπα στον πατο απο το φιλτροκουτι χρειαζεται. Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 00:24:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπυρο κουραγιο. εχω ενα κορμο αν θες να το υπερκυβισεις στο χαριζω Laughing

στελιο οταν εκανα εγω τη τρυπα με αργυρη με εκραζες Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 00:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν εκανες την τρυπα ΗΛΙΘΙΕ σου ειπα να μετρηστε πρωτα πιεση map και μετα.
Ασχετα με αυτο,οταν ξερεις οτι εχεις τετοιο "θεμα" κατω απο το καπο σου,σβηνεις και περιμενεις... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 01:43:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικά το καλήτερο που εχεις να κάνεις σε τετοια περιπτωση (αν δεν μπορείς να σβησεις και να περιμένεις) ειναι να γινεις λιγο μουσκεμα και να βγεις εξω και να βγαλεις από το φιλτροκουτι και να αφησεις "στον αερα" την σωλήνα που πάει προς την πεταλουδα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 08:41:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστο αυτο μανθο.Απλα εκεινη τη στιγμη δεν εχεις την ψυχραιμια να το σκεφτεις και να το κανεις.
παθων πλεον, δεν θα την ξαναπατησω.
Το νερο ειχε φτασει εως τη μεση του ψυγειου, σχεδον επεπλεα Laughing
Ειχα κανει γυρω στα 100μ με πρωτη σιγα σιγα, και εμεινα στα τελευταια τρια μετρα.
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 08:56:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
SnakeMJK έγραψε:
One way in, no way out Razz

Σπύρο περαστικά και ελπίζω να είναι ανώδυνα Sad

Αλλά είμαι τρομερά περίεργος (και θα βοηθούσε αν έχεις καμιά φωτογραφία) για το μέρος στο οποίο είσουν γιατί μου κάνει τρομερή εντύπωση το ύψος του νερού... μπρρρρ Pale

Τωρα φωτο θα κοιταξω μηπως βρω σε καποια τοπικη εφημεριδα αν και λιγο δυσκολο εκεινη την ωρα να ηταν καποιος εξω με
τη βροχη και το νερο που ειχε ριξει.
Χαραχτηριστικα για να καταλαβεις αν και το γραφει ο Σπυρος πιο πανω το νερο ειχε φτασει σχεδον στη πορτα.
Οπως κινουμε με πρωτη και εγω ερχεται διπλα μου ενα φορτηγο κινουμενο και αυτο αργα.
Πεταξα τοσα νερα που κουνηθηκε ολο ο αυτοκινητο λες και ηταν βαρκα. Shocked

Τωρα για τις πιο πανω αντιδρασεις ειναι σωστες αλλα εκεινη την ωρα δεν το σκεφτεσαι ειδικα οταν εχεις μπει στη διαδικασια να περασεις και χωρις να γνωριζεις οτι στο βαθος οσο προχωρας η θάλασσα βαθαινει. Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:57:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα παραπάνω τα ειχα πολυ "πρόχειρα" στο μυαλό μου γιατι αυτες τις μέρες το εψαχνα για να φτιάξω αντίστοιχο με το AC sport για το δικό μου και με ειχε προβληματίσει το τι γινεται σε λιμνες των δρόμων κλπ κλπ...

Δεν εχει και το ρηδαδι το 206 χωρο να πάρει από αλλου αερα... Confused Evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 10:59:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Δεν εχει και το ρηδαδι το 206 χωρο να πάρει από αλλου αερα... Confused Evil
Έχει αλλά είναι ακριβή και μη αναστρέψιμη διαδικασία Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 11:05:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εννοείς?
για να μην ανακατέψουμε αυτο το τοπικ μηπω ςνα το συναχίζαμε αλλου

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 11:11:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
για να μην ανακατέψουμε αυτο το τοπικ μηπω ςνα το συναχίζαμε αλλου
Ξέρω 'γω?

Πες μου να σου πώ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 15:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μιλαμε για τοσο νερο παντως,και με τρυπα στο κουτι δεν σωζεται η κατασταση...
Αν το νερο φτασει τοσο ψηλα,πιθανον και το εργοστασιακο φιλτροκουτι να παρει νερο.

Στο 106 μου παντως,το νερο εσκαζε στο ψυγειο λες και ειναι τοιχος και ανεβαινε εως πανω και εμπαινε στην σκουπα. Shocked
Ενταξει,εγω ειχα και χιλιομετρα αλλα αμα το νερο φτασει εκει,βρωμα η κατασταση... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 17:48:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπύρο περαστικά και - όσο μπανάλ κι αν ακούγεται - κάθε εμπόδιο για καλό... Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 18:18:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα αλλαζω μοτερ με αλλο απο 307.
Η διαγνωση ειναι 3 κολλημενοι κυλινδροι και ο 4ος με σπασμενη μπιελα.
Για την πολλαπλη εισαγωγης απο ραλλύ , το προτζεκτ αναβαλλεται προς το παρον γιατι δεν ειχα το χρονο να βρω τα ανταλλακτικα που ακριβως χρειαζεται για να λειτουργησει σωστα.

Λογικα αυριο το αμαξι θα ξαναπατησει στα ποδια του και βλεπουμε...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Οκτ 2009, 18:33:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Περαστικά Shocked Confused Pale

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Επόμενη
Σελίδα 10 από 11

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης