PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Ηχητικό "μάζεμα" σε 206cc
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 10:31:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
και μόνο που βάζει 2 ενισχυτες λογικά θα εχει 150+ Watt σε κάθε ηχείο ξεχωριστά και 300 στο woofer. ειναι πολλά τα κιλά ήχου Γιαννη!! ! Laughing

πες οτι μιλας υποθετικα τοση ωρα ντε Razz !!!

AlienHack έγραψε:
Μονο στην ανότατη καθαρή ενταση αλλα και εκει συνήθος σε κόβουν τα ηχεία λογο μεγλεθους (στα αμαξια ειναι μικρα συνήθος τα ηχεία)

εξαρταται τα ηχεια Wink

Έχει επεξεργασθεί από τον/την 206kwn στις Παρ 16 Οκτ 2009, 13:23:13, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 11:16:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy

ε ναι, αλλα για να βαλεις μεγαλα πρεπει να πας να κανεις προσθήκες στις πόρτες, με 2 ηχεια καθε μια, οποτε αμεσως χρειαζεσαι και δευτερο ενισχυτη και 200€+ για τις προσθηκες και μετα δεν ειναι με τιποτα νορμαλ ηχος ... Smile

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 11:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικα και εξερταται απο τα ηχεια.....Εγω (μιας και σε μενα αναφερεσαι) ειχα στις μαμα θεσεις ηχεια 16.5 cm Μπροστα πορτες 13.5 cm πισω πορτες....
Επειδη τα ηχεια ηταν διαιρουμενα (δηλδη με crossover και Tweeter) εβαλα στις μπροστα μαμα θεσεις τα tweeter παρεα με ενα 12" διπλοπινικο sub σε κλειστη καμπινα πισω.....ολα αυτα επαιζαν με 2 δικαναλους ενισχυτες....
Ο ενας επαιζε λογια ο αλλος μπασο.... 2χ500 OXYGEN AUDIO και ο αλλος επαιζε το sub 2x300 ΜAGNAT.... Το αποτελεσμα ηταν ικανοποιητικο.....και οι ενισχυτες ηταν στα 3/4 της εντασης και οι ρυθμησεις σε πολυ "ηρεμο" επιπεδο απο την πηγη (pioneer deh-p55bt)

Δεν ειχα αποτελεσμα με πολλα db αλλα ειχα την ποιοτητα ηχου σε ολο το φασμα της εντασης.....και ως εκει...![/img]
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 11:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 206cc ομως? στις μαμα θέσεις ηχείων δεν μπορεις να κανεις και πολλά..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 11:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τις ιδεις μαμα θεσεις εχουμε αλεξανδρε...απλα εσενα τις εχει στις πισω ταπετσαριες ενω εμαν τις εχει πανω στις πορτες..και γη μονη πρακτικη διαφορα ειναι οτι επειδη ειναι σε πορτα πανω στο δικο μου ειναι πιο ευκολο το βαλε βγαλε.....ενω στο cc ειναι σε πολυ πιο δυσκολο σημειο για να μπουν...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 13:08:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to 307 δεν εχεις? εμενα ειναι στις πορτες μπροστα και πισω μεσα σε πλαστικα.. εσενα που τα εχει? δεν ειναι πισω στο πανω μερος του πορτ μπαγκαζ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 13:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
στο 206cc ομως? στις μαμα θέσεις ηχείων δεν μπορεις να κανεις και πολλά..

αν ψαχτεις μπορεις να κανεις τα παντα!!!! με τις ιδιες προυποθεσεις ξεκινας να φτιαχνεις μια εγκατασταση ηχου σε ενα 206ψψ και σε ενα απλο 206!!!!

με τη μονη διαφορα το πορτ μπαγκαζ Wink

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 13:31:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε κοιταξε αν ειναι να κοψω πλαστικα στις μπροστα πόρτες για να βάλω ποιο βαθειά ηχεια.. δεν λεει.. Confused

και πίσω αλλα ηχεία μπορώ να βαλω εγώ στα πλαστικα που εχει και αλλα ενα 206 που μπορεί να κόψει την μοκετα πάνω απο το πορτ μπαγκαζ σε οτι μεγεθος θέλει (οβαλε μικρα μεγαλα κτλ..)

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 13:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια πλαστικα ρε αλεκο!!!!
Στην ταπετσαρια βιδωνει το ηχειο οχι στην πορτα...!και χωραει αρκετα βαθεια ηχεια....περαν αυτου οχι στα 5 πορτα τα πισω ηχεια ειανι στις πορτες....!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 13:40:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει δικιο ο αλεκος στο 206 ειναι λιγο "καπως" εκει που θα τοποθετηθει το ηχειο!!!! Ειδικα στις μπροστα θεσεις!!! Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι το θες ΤΟΟΟΟΣΟ πολυ αυτο το πλαστικο!!!! Εγω στο δικο μου το εχω κοψει πχ... Ουτως η αλλως δεν ειναι να πεις οτι μονωνει κατι... 2 γραμμες απλου πλαστικου ειναι. Απλα το κοβεις κι κανιες δουλεια σου σαν να μην υπηρχε ποτε!... Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης