PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επιδόσεις 207 GT(race technology AX22)
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 01:07:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekoukos106 έγραψε:
ηταν πραγματικα πολυ ωραια χτες,ειχε καλο κοσμο με χαβαλε και ωραια αυτοκινητα....το δικο μου δεν μετρηθηκε,παρολα αυτα το μετρησα με τον παραδοσιακο κοντραδικο τροπο και επιτελους ειδα ενα 206 που παει πολυ καλα.... Razz Razz Razz ....χτες δεν ειχα προγραμμα...μονο τσακισμενο ρυθμιστη πιεσης βενζινης που αφου το ψαξαμε με γκουρου και salex τελικα μαλλον πρεπει να βαλω το μαμα...περιμενω ξανα δοκιμες αφου φτιαξω το διελυμενο μου σασμαν και βαλω και το προγραμμα....το 13/59 μενει στη θεση του μιας και δεν ψαχνω τελικες με τον κουβα μου και θα συζητησω με τον θειο τακη το τι και το πως....

κριμα που το ΕVO εφυγε και δεν ανοιξαμε για το χαβαλε... Razz Wink

Εσύ αγαπητέ με πολύ λίγα χρήματα και πέντε απλά ''πραγματάκια'' μπορείς να δείς πάνω από 150 ίππους αξιόπιστα και το κουβαδάκι θα ''ράβει'' σχεδόν ότι κινείται.
Το έχουμε κάνει σε άλλο 106 παρόμοιο, ασε τους ρυθμιστές και τα προγράμματα και όταν δεις τί budget έχεις πάρε με τηλ. να σου πώ.

Φιλικά Smile

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alekoukos106 (Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 rallye 1.3

Ένταξη: 26 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 03:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να φτιαξω στησιμο και να βαλω ενα μπλοκε θελω προς το παρον....μολις και αμα το μαθω να το στριβω τοτε θα σε παρω τηλεφωνο.... Wink αλλωστε δεν λεω οχι σε εκκεντροφορακια.... Razz

www.apr.gr

Bacci,γαϊδουρια,εκκεντροφόροι...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 18:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με ενα ατομο δλδ το χει το 8αρη?
εγω δλδ που δεν εχω καλαλαστιχα ποια burn out θα κανω Laughing
τελικα με ποσες στροφες εκανες εκκινηση κ εδειξε τον καλυτερο χρονο?
με esp δοκιμασατε να δειτε ποσο βγαζει?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Ιούλ 2008, 20:05:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
με ενα ατομο δλδ το χει το 8αρη?
εγω δλδ που δεν εχω καλαλαστιχα ποια burn out θα κανω Laughing
τελικα με ποσες στροφες εκανες εκκινηση κ εδειξε τον καλυτερο χρονο?
με esp δοκιμασατε να δειτε ποσο βγαζει?

Δεν το νομίζω πρέπει όλα να γίνουν τέλεια και πάλι χλωμό το κόβω για 8αρι. Εκκίνηση από 4.500rpm και πάνω και ESP OFF, χάνει πάρα πολύ με το esp. Με τις συμβουλές του γκουρού έκανα μία εκκίνηση από τις 5.000rpm όπου έφυγε γαμάτα αλλά στην 1η-2α είχε άλλη άποψη και δεν ολοκληρώσαμε μέτρηση.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 03:33:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νά με πάλι με νέες μετρήσεις με πρόγραμμα από etuners αυτή την φορά Twisted evil
Λοιπόν το σασμάν και συμπλέκτης είναι για τα μπάζα χαντακώνουν απίστευτα το αμάξι. Φανταστείτε οτι κατάφερα μόνο ένα καλό run το πρώτο!!Μετά ζεστάθηκε ο συμπλέκτης μου και άρχησαν τα όργανα γραπ κρουυυπ οπότε από στάση μόνο μία μέτρηση στην οποία είχα πάαααρα πολύ σπινιάρισμα (Τάκη 0-18μ σε 3,1+sec και 1-2α σε >0,6δ Sad ).Όλη η πρώτη ζωγραφίζει και λίγο από δευτέρα, στο δια ταύτα τώρα:
Από στάση:
0-100χλμ : 7,8 δ
0-160χλμ : 18,9 δ
0-402μ : 15,2 δ @ 152χλμ
0-1000μ : 28 δ @ 190χλμ
Έκανα και αρκετά ρολαριστά από 2α μέχρι όσα πάει Razz
καλύτερο 80-120χλμ σε 4,5δ και 60-160 σε 14,8δ
Σύμφωνα με το όργανο και μόνο ενδικτικά περίπου 167-170 άλογα.
Μέγιστα g επιτάχυνσης +0,56g(κρατάει σταθερά 0,1-0,15g παραπάνω από το μαμά και όσο ανεβαίνουν η σχέσεις τόσο μεγαλώνει το χάσμα) και ένα δυνατό αλλά όχι πανικού φρενάρισμα -1,03g. Τέλος κατά την είσοδο στο parking έπαιξα λίγο με το εσάκι και με τα φαγωμένα προστινά Pzero μου έδειξε 0,94g πλευρικά στην αριστερή.

Clou της βραδιάς ο Stazzy με το CC ο οποίος μπήκε ορεξάτος τρελάθηκε στα πάνω κάτω κατέβαινε φανταστικογρήγορα (200+ έπαιρνε φόρα από τον κεντρικό Razz) πλακωνόταν στα φρένα από τα 200+ και μηλάμε για πανικού Razz Razz (τόσο που μας κοψοχώλιασε κανα δύο φορές....περιμέναμε να ακούσουμε το μπαμ.)Και αφού ίδρωσε το παλικάρι μας ανακαλύπτει ότι δεν είχε βάλει την memory card στο όργανο Confused . Περιτό να σας πώ τί γέλια κάναμε.....ο κακόμοιρος ο Stazzy...έπρεπε να δείτε φάτσα άλλο να το λέω άλλο να το βλέπεις, τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Αυτά για τώρα από οκτώβρη τα περισσότερα με τη full miltek(θεού και σασμαν θέλοντος)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Ιούλ 2008, 13:13:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δμητρη προβλεπω τρελληξ κοντρα μεταξυ μας .........
θα φτυσεις αιμα να με περασεις
αν και το 18κατι στο 0-160 πολυ δυσκολα θα το κανω Crying or Very sad

παει καλα τελικα το εργαλειο???
ρε τους ασχετους ξερουν να φτιαχνουν τελικα αμαξια Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Ιούλ 2008, 18:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Clou της βραδιάς ο Stazzy με το CC ο οποίος μπήκε ορεξάτος τρελάθηκε στα πάνω κάτω κατέβαινε φανταστικογρήγορα (200+ έπαιρνε φόρα από τον κεντρικό Razz) πλακωνόταν στα φρένα από τα 200+ και μηλάμε για πανικού Razz Razz (τόσο που μας κοψοχώλιασε κανα δύο φορές....περιμέναμε να ακούσουμε το μπαμ.)Και αφού ίδρωσε το παλικάρι μας ανακαλύπτει ότι δεν είχε βάλει την memory card στο όργανο Confused . Περιτό να σας πώ τί γέλια κάναμε.....ο κακόμοιρος ο Stazzy...έπρεπε να δείτε φάτσα άλλο να το λέω άλλο να το βλέπεις, τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Αυτά για τώρα από οκτώβρη τα περισσότερα με τη full miltek(θεού και σασμαν θέλοντος)

Ακόμα με τη μουτσούνα κάτω είμαι Sad
Πάντως 200+ δεν έπιασε... 190-195 κοντερισια πρεπει να έφτασα.
Άντε όταν βάλω το πρόγραμμα και εγώ, θα ξαναμετρήσω... Πιστεύω να το ξεπεράσω μέχρι τότε!

Βάλε και κανένα γράφημα ρε μήτσο με πριν και μετα το πρόγραμμα...

Τα ειπαμεεε,
Στάθης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 12:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Διαφορά Επιδόσεων σε μαμά και φτιαγμένο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έψαχνα τόσο καιρό πιο πολύ απο περιέργεια να βρώ τι επιδόσεις έχει το φτιαγμένο 207 σε σχέση με το μαμά και αν αξίζει να το βελτιώσεις.Τελικα τυχαια βρηκα αυτά που εψαχνα απο μια εταιρία βελτίωσεις που να πω την αλήθεια ούτε καν την ήξερα και σας τους παραθέτω παρακάτω.Για να μην ύπαρξη πρόβλημα ,σύμφωνα με τους ορους του forum δεν θα αναφέρω το όνομα της εταιρίας.Οποιος θέλει pm να του στείλω το site.

ΜΑΡΚΑ - PEUGEOT
ΜΟΝΤΕΛΟ - 207 CC ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ -1.6 TURBO - 150 CV
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ - 4
ΚΥΒΙΣΜΟΣ - 1598
ΕΤΟΣ - 2007

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ORIGINAL - TUNING - ΑΥΞΗΣΗ
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ [HP-RPM] 150-5800 -> 182-5900 -> 32
ΡΟΠΗ [NM-RPM] 240-1400-> 288-1330 -> 48*
ΤΑΧΥΤΗΤΑ [Km/h] 210 -> 221
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100Km/h[s] 8.6 -> 7.8
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ [l/100km] 7.2 -> 6.9 -> -0,3

ΜΑΡΚΑ - PEUGEOT
ΜΟΝΤΕΛΟ - 207 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ -1.6 TURBO - 150 CV
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ - 4
ΚΥΒΙΣΜΟΣ - 1598
ΕΤΟΣ - 2007

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ORIGINAL -> TUNING -> ΑΥΞΗΣΗ
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ [HP-RPM] 150-5800 -> 182-5900 -> 32
ΡΟΠΗ [NM-RPM] 240-1400 -> 288-1330 -> 48*
ΤΑΧΥΤΗΤΑ [Km/h] 210 -> 230
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100Km/h[s] 8,1 -> 7,4
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ [l/100km] 7 -> 6,7 -> -0,3

[color=#00ff91]ΜΑΡΚΑ - PEUGEOT
ΜΟΝΤΕΛΟ - 207 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ -1.6 TURBO RC - 174 CV
ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ - 4
ΚΥΒΙΣΜΟΣ - 1598
ΕΤΟΣ - 2007

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ORIGINAL -> TUNING -> ΑΥΞΗΣΗ
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ [HP-RPM] 174-6000 -> 205-6100 -> 31
ΡΟΠΗ [NM-RPM] 240-1600 -> 303-1520 -> 63*
ΤΑΧΥΤΗΤΑ [Km/h] 220 -> 229
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ 0-100Km/h[s] 7,1 -> 6,6
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ [l/100km] 7,2 -> 6,9 -> -0,3
[/color]

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 12:53:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό ΕΔΩ Δεν σου έκανε που είναι και σε πραγματικές συνθήκες και όχι ότι νάνε.....
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 13:01:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Αυτό ΕΔΩ Δεν σου έκανε που είναι και σε πραγματικές συνθήκες και όχι ότι νάνε.....

Δεν το είχα δει καν,αλλα και αυτό καλο είναι που έβαλα πιστεύω.Να υπάρχουν πολλές γνώμες να γίνεται διάλογος.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 13:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σας τα ενωσα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 18:51:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

ρε μητσο το δικο σου δεν ειναι μπρωστα απο rc μαμα?
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 19:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

ρε μητσο το δικο σου δεν ειναι μπρωστα απο rc μαμα?

Ναι αρκετά μπροστά, μην κοιτάς τι λένε περιοδικά κτλπ κτλπ τότε μετρήσαμε σε κανονικές συνθήκες και όχι να φανταζόμαστε πόσα θα βγάλει αν ο δρόμος ήταν γυαλόχαρτο, αν έκανες αλλαγή αλλά dsg,αν είχες βάλει κυροζίνη κτλπ κτλπ..... Laughing Laughing Φαντάσου τότε Κατάφρακτος με μπλοκέ καλά λάστιχα και το κοντό 6αρι πάνω με τις διπλογκαζιές από τον P.S και ήτα οριακά 6,9-7 με το ζόρι(καπου έχω τα DATA).

Τα βελτιωμένα GT σα το δικό μου παίζουν 7,4-7,8 αναλόγος συνθηκών
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 19:51:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τέλος πάντον αυτά που παρέθεσα παραπάνω στα δίνει ο συγκεκριμένος βελτιωτικος οίκος μόνο με πρόγραμμα και τα είδα μπροστά μου τυχαια και γι αυτο τα έβαλα.Τωρα αν οι επιδόσεις που γράφει είναι σε δρόμο ,χωράφι,γκρεμό,η στο πετάει απο αεροπλάνο δεν ξέρω.Aσε που φυσικό είναι να έχεις καλύτερες επιδόσεις εσύ αν έχεις και αλλα πράγματα(εξάτμιση,η/c,φίλτρο π.x).Εγώ απλά ενημερωτικά τα έβαλα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης