PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καταλύτης ...βγαινει?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 09:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η πολυ απλα εφορμοζεις την τακτικη που εφαρμοζουν πολλα συνεργεια και εδω.....Του δινεις το παλιο σαζμαν και εκεινος σου βαζει το αλλο κομπλε με κανα 200αρι (οταν λεμε κομπλε κομπλε ομως)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 10:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Οσο για το σασμαν... ποσο ειναι δηλαδή το κατέβασμα ανέβασμα? εγω γιατί ξέρω τοσο? 150-200Ε

Γιατι εισαι μλκας και οσες φορες σου μιλησαμε,εκανες του κεφαλιου σου...GiannisC2VTS jr. Evil
Το σασμαν πανω απο 300Ε δεν κοστιζει με τιποτα,και αλλα 100Ε περιπου ειναι η τοποθετηση.
Οσο για τα υπολοιπα,σου μενουν χρηματα για να κανεις και την εξατμιση αμα δεν κανεις βλακειες...

ο αλεξανδρος,εχει αποδειξει πολλακις οτι ειναι γκραντε μαλ**ας,κι οτι θελει να πληρωνει...

Καλα να παθει.Ακου κει 600ε για σαζμαν με εργατικα.

Πληρωνε ηρωα.

Μ'αρεσει που ντεμεκ γνωριζομαστε κιολας,κι εχουμε φιλικη σχεση με το πιο φτηνο συνεργειο της θεσνικης.
Τα πε ο στελιος τα περαιτερω...

Στο θεμα μας.

Θα κανεις ΞΑΝΑ υπομονή (γιατι οταν πληρωνεις μλκς,να μαθεις να περιμενεις) και θα κανεις εξατμισο-106,εκει που πηγε ο στιβ στη θεσνικη, (θα μαθεις ΟΤΑΝ ερθει η ωρα) με ενα καταλυτη επωνυμο 200ρη (που θα στον παραγγειλει ο στελιος) και ολα καλα...

Και δεν θα ξανασχοληθεις με εξατμιση...

Υ.Γ. α και που σαι... ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΩ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΑΠΤΟ ΓΚΡΟΒΕΡ... Laughing Laughing Laughing

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 10:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε κατεστραμένε Kane? ποτε πλήροσα νταβατζιλικια εγώ? γιαυτο ρωταω εδω για να μην πληρώσω... (εγώ πλερω ρε? που πήρα με 200€ ζαντολάστιχα 17''? ) Laughing

ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ!!

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!! ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ του μαμημένου σασμαν καιτοποθέτηση ενος μεταχειρισμένου που βρήκα πόσο παει? 120-150€ ? Θα πρεπει να ανοιξουν και την μεταχείρα που πήρα? δεν μπορούν να την κοτσάρουν πανω? δεν εχει κ/π βέβαια..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:11:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω κάνει ανεβοκατέβα 2 φορές, την πρώτη μου πήραν μέσα στην αντιπροσωπεία (oscar) 150 εργατικά και άλλα 150 για δισκοπλατό που ήταν στα τελευταία του (+270 κομπλέ σασμάν).
την δεύτερη φορά εργατικά + δισκοπλατό πήγε σύνολο 250 ευρώ. όχι σασμάν δεν ξανάλλαξα φτου-φτου Razz

οπότε υπολόγιζε σε τέτοια ποσά.... (στα ποσά συμπεριλαμβάνονται και οι βαλβολίνες)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:29:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη κανει κανεις σας μαλ***α και το παει αυτο το ουφο στο προφητη...θα καταριεται ολο το psclub μετα
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:29:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα οι τιμές που έγραψα στην αρχή ειναι ρεαλιστικές! 150-200 ειχα πει. για κατεβασμα.

απλος απαντήστε μου αν αυτό ειναι το μονο που πρεπει να πληρώσω σε περίπτωση που θα τους πάω το σασμαν μεταχειρισμενο ετοιμο ή θα μου πάρουν και άλλα χρήματα για να το ανοιξουν δουν (πριν βαλεις μεταχειρα πρεπει να το ανοιξουν δουν? δεν μπορουν να το κοτσάρουν ετσι? )

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:31:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
...

ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ!! ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ του μαμημένου σασμαν καιτοποθέτηση ενος μεταχειρισμένου που βρήκα πόσο παει? 120-150€ ? Θα πρεπει να ανοιξουν και την μεταχείρα που πήρα? δεν μπορούν να την κοτσάρουν πανω? δεν εχει κ/π βέβαια..

Σου ειπα μλκα,150Ε για εργασι βαλε/βγαλε + βαλολινες και αλλα 150Ε για να σου κλεισει το σασμαν με Κ/Π,με την προυποθεση φυσικα οτι το υπαρχον σου Κ/Π ειναι καλο και δεν εχει παθει κατι.
Αν επαθε...ξεχνα την εξατμιση. Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 11:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σωστός Pughell... μολις πήρα τον μηχανικό μου και μου και του λέω:

ΑΝ ΣΟΥ ΦΕΡΩ σασμαν μεταχειρα και δισκο πλατο καινούριο για να μου τα περάσεις ποσο θελεις?

110 € μου λεει.

Αν δεν εχει κορονοπήγιο το σασμαν και πρεπει να βάλεις απο το δικό μου?
+100-120€ για να κανω την αλλαγη απο το δικό σου στο αλλο.

ΟΠΟΤΕ πρεπει να βρω μια καλη μεταχειρα σασμαν με κορονοπηγιο. Και αν εχω λεφτά να πάρω και εναν καινούριο δισκο πλατο να τελειώνω και με αυτόν. ΑΝ και ο τωρινος μου δεν φαινεται να εχει πρόβλημα.. αλλα εχει 120.000 χλμ πανω.. να μην τον αλλάξω?

Pughell? πες την μάρκα απο τους αλου δίσκους που προτείνατε εδώ μεσα! οχιτου valeo τους άλλους!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 12:27:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

120 χιλιάδες χλμ με τον ίδιο δίσκο; πρέπει να είναι λογικά στα πολύ τελευταία του... εγώ με κανιβαλίστικη οδήγηση αλλάζω κάθε 60 φαντάσου Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 12:40:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Luk ειναι η αλλη εταιρια...

Για να καταλαβεις παντως ποσο βλακας εισαι,προτιμας να βρεις μεταχειρο σασμαν το οποιο θα το πληρωσεις στην ξεφτιλα 250Ε χωρις να ξερεις τι εχει μεσα + αλλα 150Ε τοποθετηση παρα να κανεις ενα rebuild στο δικο σου για το οποιο τουλαχιστον θα ξερεις οτι εγινε σωστο και μαλιστα με το ιδιο κοστολογιο με το να παρεις ενα μεταχειρο σε Χ κατασταση.

Υ.Γ. Εννοειται οτι θα αλλαξεις δισκοπλατο οπως επισης οτι εννοειται οτι θα ελαφρωσεις και το βολαν αμα το εχεις στα αμεσα σχεδια σου,προκειμενου να μην ξαναπληρωσεις εργατικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 14:35:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατσε γιατι με εχετε μπερδέψει. Αλοι μου λενε να βάλω κατευθειαν καινούριο (μεταχειρα) σασμαν απο κανα αμαξι με λίγα χλμ παρα να φτιαξω το δικό μου. Ο μηχανικός μου αυτό μου ειπε γιατι λεει ολο το σασμαν μου τώρα εχει κανει 120.000 χλμ και όλα τα μεταλλα ειναι καταπονυμένα πολλύ περισσότερο απο ενα σασμαν πχ των 30-40.000 χλμ.. λογικο ακούγεται.

Στο rebuild Του δικου μου δεν θα μου αλλάξουν τα γρανάζια (ή τα αλλάζουν?) θα μείνω με τα παλιά καταπονημένα..

ΥΓ. Ελάφρομα βολάν δεν κάνω γιατι πρώτον δεν εχω εξτρα money (ποσο παει) τώρα και δεύτερον δεν θέλω να χαλάσει το βελούδινο ρελαντί μου.. Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 16:28:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο μηχανικος σου ειναι ασχετος και φοβαται να αναλαβει την ευθυνη του rebuild,εναλλακτικα δεν ξερει να το κανει καν... Confused

Τα γραναζια στα ΜΑ σπανια παθαινουν κατι εκτος και αν εισαι εντελως κανιβαλλος και το σπασεις ή αλλαζεις χωρις συμπλεκτη.
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 17:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΦΕΡΕ ΜΩΡΕ μαλ**α ΤΟ ΚΩΛΑΜΑΞΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΝΑ ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,μη σου κανω το κουβα σου τενεκεδακι πεπσι...

να πω ρε μαλ**α οτι δν ξερεις τι σχεση εχουμε με το συνεργειο...(τσιμπουκωτη).

Αλλος γιαννακης σ2 βτς μας βρηκε...μπας κι ειστε αδερφια?

AlienHack έγραψε:
Ο μηχανικός μου αυτό μου ειπε γιατι λεει ολο το σασμαν μου τώρα εχει κανει 120.000 χλμ και όλα τα μεταλλα ειναι καταπονυμένα πολλύ περισσότερο απο ενα σασμαν πχ των 30-40.000 χλμ.. λογικο ακούγεται

Α και που σαι? πες του μηχανικου σου,να βαλει το πιο γυαλιστερο λιπ γκλος του,και να ρθει να μου παρει μια πιπα,για να φωσφοριζει το πουλι μου,τις νυχτες που θα παιζεις μουσικη στα μαγαζια...

Ακου κει καταπονημενο σαζμαν στο κουβα των 110πς,με οδηγο τον αλιενχακ.
Εδω ρε το δικο μου αντεξε 205.000χλμ με βουνα,κοντρες,καγκουριλικια και με μοτερ...οχι ντιζελακι.

Αντε να σοβαρευτουμε λιγο.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 19:40:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
...

Α και που σαι? πες του μηχανικου σου,να βαλει το πιο γυαλιστερο λιπ γκλος του,και να ρθει να μου παρει μια πιπα,για να φωσφοριζει το πουλι μου,τις νυχτες που θα παιζεις μουσικη στα μαγαζια...
...

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
ΘΕΟΣ!!!ΤΕΛΟΣ! Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 20:01:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΙΩΣΑ ΛΕΜΕ...

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 08:23:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελεις και φωσφορουχο πουλί ! παναθεμά σε! και νεον να βάλεις πανω του παλι δεν θα φένεται!! 3cm ειναι ΟΧΙ 30cm σαν του ΣΤΙΒ!! Laughing Cool

που ειναι ρε μαμακα αυτός ο μηχανικός σου!!?? επειδη εσεις εχετε βρει εκει μηχανικό και κανετε παρτουζες και αλαξοκολιες πρεπει να τον ξέρουμε και εμεις που ειμαστε καλα και ήσυχα παιδιά.? Very happy

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 08:32:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχαχα!!!!!!!!

Laughing Laughing Laughing Laughing

Προφήτης ρε! και ξερό ψωμί!

δεν υπάρχει άλλος, πιο μεγάλος!

Ιδίως για σασμάν με κλειστά τα μάτια!

Είναι μετά την citroen γιαννίρης στην μοναστηρίου, στρίβεις το στενό μέσα, πηγαίνεις ημικυκλικά και τον βρίσκεις φάτσα κάρτα!

Π Ρ Ο Φ Η Τ Η Σ!

Πες ότι σε στέλνει ο εβραίος!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 09:42:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
...
που ειναι ρε μαμακα αυτός ο μηχανικός σου!!?? επειδη εσεις εχετε βρει εκει μηχανικό και κανετε παρτουζες και αλαξοκολιες πρεπει να τον ξέρουμε και εμεις που ειμαστε καλα και ήσυχα παιδιά.? Very happy

Γιατι ρε μλκα,ρωτησες ποτε και δεν σου ειπαμε/ειπανε; Question
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 10:13:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτάω τωρα... θα καλέσω τον ΕΒΡΑΙΟ οταν εχω λεφτά να το πάμε.. Laughing

εκτός αν μπορω να το πάω και να τα χρεώσω στον εβραίο.. Razz Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Οκτ 2009, 11:53:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
Ρωτάω τωρα... θα καλέσω τον ΕΒΡΑΙΟ οταν εχω λεφτά να το πάμε.. Laughing

εκτός αν μπορω να το πάω και να τα χρεώσω στον εβραίο.. Razz Wink

άστο γιατί χρωστά τα μαλιοκέφαλά του ο εβραίος...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης