PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κλειδαριές peugeot....
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 (8V) XT Auto (2004)

Ένταξη: 19 Νοέ 2004
Τόπος: Αθήνα-Υμηττός

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 13:21:34    Θέμα δημοσίευσης: Κλειδαριές peugeot.... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χθές το βράδυ είχα παρκάρει το αμάξι στην περιοχή του Μεταξουργείου.Οταν πήγα να το πάρω το αμάξι ήτανε παραβιασμένο.Η κλειδαριά του συνοδηγού διαλυμένη.Ευτυχώς με έσωσε ο συναγερμός και ενα ζευγάρι που έβαλε τις φωνές απο ένα μπαλκόνι.Ακριβώς μπροστα μου ήτανε και ενα άλλο peugeot 206 το οποίο είχανε ανοίξει επίσης.Απ'οτι μου είπε η κοπελλιά που είχε το άλλο peugeot της το έχουνε παραβιάσει 5 φορές Shocked . Μου είπε οτι τα peugeot τα ανοίγουνε πολύ εύκολα.Και θέλω να ρωτήσω....τόσο εύκολο είναι να σου ανοίξει το αυτοκίνητο ενα πρεζόνι με ενα κατσαβίδι????Έλεος δηλαδη.Αμα είναι τόσο ευκολο να το αφήνω ξεκλείδωτο το ρημάδι για να μην μπαίνω και σε διαδικασίες να παραγγέλνω τις κλειδαριές απο Γαλλία.Είναι δυνατόν?Ετσι για πλάκα όποιος θέλει μπορεί να μπαίνει μέσα?Τι να πω...Τα έχω πάρει στο κρανίο απο χθές... Evil

Apo tin poli erxomai kai sti korfi kanella...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 13:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εμένα προσπάθησαν να το παραβιάσουν, καταστρέφοντας την κλειδαριά πριν μερικές βδομάδες. Αν έχει μερική κλοπή καλύπτεται απο την ασφάλεια. Πρέπει όμως να κάνεις καταγγελία στην αστυνομία πρώτα. Η κλειδαρία κάνει γύρω στα 50 ευρώ και βρήκα κλειδαρά ο οποίος την μετατρέπει ώστε να ταιριάζει στο κλειδί. Σύνολο 100+ ευρώ με Φ.Π.Α, τα οποία εγώ τα πήρα από την ασφάλεις. Καλό κουράγιο.

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

Ένταξη: 25 Μάρ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω την επαθα στο the mall,

Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια?
Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί?

ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pappaki (Δημήτρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

106 Rallye 16v

Ένταξη: 27 Ιαν 2003
Τόπος: Δυο τετράγωνα πάνω από τον παράγοντα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:33:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Δημήτρη η μερική κλοπή καλύπτει την αντικατάσταση και εργασία της κλειδαριάς? Εμένα που απο το στράβωμα της κλειδαριάς εχει παρει και η πόρτα κάτω απο την κλειδαρια?
Αυτό με τον κλειδαρά εννοείς οτι σου εφτιαξε ετσι την κλειδαριά για να ταιριαζει το υπάρχον κλειδί?

ΥΓ. Εχω δει πάρα παρα πολλά 106 206 και σαξό τα οποία εχουν παραβιασμένη κλειδαριά

Η δικιά μου ασφαλιστική την κάλυψε, αλλά χρειάστηκε να κάνω καταγγελία στην αστυνομία, αφου χωρίς το χαρτί αυτό δεν με αποζημιώναν. Ναι η κλειδαριά τροποποιήθηκε ώστε να ταιριάζει το κλειδί. Εμένα η ζημιά ήταν πολύ χειρότερη, ενώ και εμένα η πόρτα είχε ένα πολύ μικρό βούλιαγμα, αλλά το ίσιωσα μόνος μου...φαίνεται ελάχιστα.

www.gocar.gr
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 15:48:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To ιδιο και στον ξαδελφο μου με ενα 107 πριν μια βδομαδα!
ιδιο ακριβως σημαδι! Evil Evil Evil Evil

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:16:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε όλους τελικά το αυτοκίνητο άνοιξε ??
Σε πιο σημείο ?
plaketokofths έγραψε:
εγω την επαθα στο the mall

Συναγερμό μόνο ένας ?
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:18:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στου ξαδελφου μου δεν το ανοιξανε αλλα η κλειδαρια χαλασε!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 16:23:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα δεν άνοιξε, στο παρκιν εξω μπροστά στην είσοδο.
Απλα τα ζώα καταστρεψαν την κλειδαριά.

Στα περισσότερα το κανουν με κατσαβίδι και σε κάποια αλλα (πιο αποτελεσματικό λένε) συνδέεουν ενα ακροφύσιο στην κλειδαριά και με αέρα υπο πίεση τα σπάει ολα μέσα, σηκώνονται ασφάλειες κτλ.
Επιστροφή στην κορυφή
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 19:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Kαι εμένα έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι... Crying or Very sad Evil

Επιστροφή στην κορυφή
plaketokofths (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Piper J-3 Cub

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούλ 2007, 20:51:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vassaki έγραψε:
plaketokofths έγραψε:

Kαι εμένα έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι... Crying or Very sad Evil

λες να είναι το ίδιο τσογλάνι Βάσω?
τόσα ακριβά αμάξια... 206 βρήκαν να κλέψουν?
Επιστροφή στην κορυφή
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 09:26:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mάλλον ανοίγουνε εύκολα τα δικά μας και το έχουνε πάρει πρέφα....Τι να πω...είναι να μην σου τύχει... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
TAZMANIAS (CONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 S16 (16V)

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: ΑΛΙΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 11:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστα ειπατε που εχουν παρομοια κλειδαρια εξαιτιας απο τα μαγαζια συνεγαρμων η ηχοσυστηματων που λενε οι αλλοι Evil για αυτο προσεχω οπου παω να το φτιαξουν οσο καθομαι σαν φυλακς σκυλος Twisted evil ...Μερικοι φιλοι μου εχασαν τα αμαξια τους 106
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vassaki (Βάσω)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούλ 2007, 15:25:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

plaketokofths έγραψε:

Επειδή και εμένα η πόρτα έχει ενα βούλιαγμα κάτω απο την κλειδαριά το πήγα σήμερα σε γνωστη αντιπροσωπεία στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και μου ζητήσανε 150 ευρώ για να το φτιάξουνε. Shocked Χωρίς την κλειδαριά.Όπως ήμουνα το πήρα και έφυγα.Θα παω σε εναν γνωστό φανοποιό και βλέπουμε.

Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 11:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα peugeot μας κυκλοφορουν πολυ και για αυτο η "ζητηση" για "ανταλακτικα" ειναι μεγαλη, μια φορα δεν μπορει να τυχει να πιασω εναν την ωρα που τα ανοιγει η την ωρα που τραβαει γρατζουνιες με κλειδια??? θα τον Bluegrab Sniper 2gunfire Shoot Hunter Armed Yahoo!
και μετα..... Whistling
Επιστροφή στην κορυφή
kovac (Χρήστος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 masturbisio!!!

Ένταξη: 13 Ιούλ 2003
Τόπος: Νίκαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 13:29:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
τα peugeot μας κυκλοφορουν πολυ και για αυτο η "ζητηση" για "ανταλακτικα" ειναι μεγαλη, μια φορα δεν μπορει να τυχει να πιασω εναν την ωρα που τα ανοιγει η την ωρα που τραβαει γρατζουνιες με κλειδια??? θα τον Bluegrab Sniper 2gunfire Shoot Hunter Armed Yahoo!
και μετα..... Whistling

Εγώ φίλε μου πέτυχα στην Πάτρα 2 "γυφτάκια" δίπλα σε ένα opel astra που είχε ξεχάσει ελάχιστα το παράθυρο του ανοιχτό, να προσπαθούν με ένα σύρμα να το ανοίξουν και παράλληλα το ένα το μαλακιστήρι να τραβάει την πόρτα από την πάνω μεριά με σκοπό να τη στραβώσει.
Shocked Shocked Shocked Shocked
Χειρόφρενο, κατεβαίνω, αυτά αρχίζουν να τρέχουν σαν κατσαρίδες..(εγώ κουτσός, τι να κυνηγήσω, δεν έχω και κεραίες Laughing Laughing Laughing )..ευτυχώς τη γλίτωσε το astra. Πιο πολύ για την πόρτα του δηλαδή.
Έμεινα κανα μιασάωρο και έκοβα βόλτες τριγύρω...μετά την έκανα γιατί έγραφα μάθημα. Smile

Και τα παπούτσια μέσα...
ΒΤΤ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger
TAZMANIAS (CONSTANTINOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 S16 (16V)

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: ΑΛΙΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούλ 2007, 15:11:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε φιλαρακια δεν μπορω να καταλαβω οτι τι προσπαθουν να κλειψουν τα αμαξακια μας οσο δουλευουμε με ιδρωτας να αγοραζουμε με χαρα μας Sad ενω αυτοι οι μ@λ@κες κλεβουν τζαμπα Evil Evil Αμα τους πιασω με τα ιδια μου χερια θα τους γ@@ισω αλλα εχω προβλημα ακοης...ειμαι υποχρεωμενος να βαλω νεο συνεγαρμο με τηλειδοποιηση για να νοιωθω ασφαλης Wink. Ενω η αστυνομια δεν κανει τιποτα στην δουλεια της να κοιμαται κ να τρωει στα αρ@@@@@ια (σωστα ειπα)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 09:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά ανοίξανε μιας συναδέλφου το 206 και καταστρέψανε και τις δύο κλειδαριές...μήπως έχει κανείς κάνα γνωστό να μας συστήσει να τις αλλάξει??

Επιστροφή στην κορυφή
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 13:54:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είμαι και εγώ από τους 'τυχερούς'.
Και χαλασμένη κλειδαριά (το κλειδι δεν μπαίνει πια) και στραβωμένη πόρτα κάτω από τον αφαλό.
Είχα ρωτήσει στον Κονδορα και είχαν ζητήσει 45 ευρώ για τον αφαλό...
Επειδή όμως υπάρχει το κλειδί με τα κουμπάκια δεν έχω κάνει κάποια κίνηση για να ξέρω οριστικό - τελικό κόστος.

Εδώ θα χρειαστω και εγώ την βοήθειά σας, επειδή το κλιεδί έχει αρχίσει να τα παίζει και τα κουμπιά δεν πατιώνται καλά συν του ότι εχει χαλάσει εντελώς το πλαστικό τους και έχει κοπεί έχει κάποιος να προτείνει κάποιον κλειδαρά που να πουλάει κλειδία για αυτοκίνητα;
Επιστροφή στην κορυφή
THE GODFATHER (ΣΤΕΛΙΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 rallye 16v (2001)

Ένταξη: 16 Ιούν 2009
Τόπος: ΝΙΚΑΙΑ - ΚΙΑΤΟ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Οκτ 2009, 19:34:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mου ειχαν καταστρεψει την κλειδαρια (με κατσαβιδι) .
Εκανα παραγκελια ( με τον κωδικο του κλειδιου ) και ηρθε απο Γαλλια σε 6-7 μερες ιδια κλειδαρια και με κλειδι πακετο . Το κοστος δεν ηταν μεγαλο .

Το προβλημα ηταν οτι εκανα ζημια στην πορτα , αφου τον πετυχα μεσα και δεν προλαβε να φυγει !!!!!!

Υ.Γ Η ζημια στην πορτα εγινε απο το κεφαλι του ''επιδοξου'' αφου προηγηθικε μαχη στο ...κοκ πιτ !!! Dizzy2 Dizzy2
Επιστροφή στην κορυφή
t0my (Θωμάς)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 206 1.6 (16v) xs (2004)

Ένταξη: 23 Φεβ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 15:06:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ καλά του έκανες ... !!!! Mad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης