PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πωλειται ο κιτκαρος ?? και μετα? Caterham?
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 10:48:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο αντε να κανει συζητηση μαζι σου κανεις...

2500 το μοτερ εεε
που οταν ξεκινησα να το φτιαχνω εγω ολοι εδω μεσα ειχαν θεο το #$^%...
που ακομα και τωρα εν ετος 2009 ακομα δεν εχει φτιαχτει δυνατο Vts μοτερ που να βγαζει απροβληματιστα αλογα περα απο το δικο μου.

ξεχνας το σπασμενο το μοτερ το δικο μου και του σταυρου απο μπουζι. ξεχνας τα 2-3-4 σαζμαν που εχω αλλαξει
τα 4κορωνοπηνια

το δικο σου το σαζμαν με το λουκ το δισκοπλατο που ηταν καινουργια αλλα γρατζουναγαν απο το πρωτο δευτερολεπτο που τα εβαλα πανω?

αναρτηση ειναι το πιο φτηνο πραμα που εφτιαξα στο αμαξι αφου οτι εβαζα το ελιωνα και εβγαζε τα λεφτα του. δεν ηξερα να παρω προφλεξ για να χαρει ο επομενος

κανεις δε σου ειπε και δε μου ειπε οτι ειμαστε μαγκες που δωσαμε 30+ για να φτιαξουμε τα αμαξια μας. αυτο ειναι δικο μας θεμα και καυλα

αλλα οταν σου λεω οτι με 12500 φερνω κατεραμ μαζι με το τρειλερ του ελλαδα και εσυ μου λες οτι το πεζο δε στοιχιζει συντηρηση ενω το αλλο θα χαλαει συνεχεια...τι ναπω

και προσωπικα περισσοτερο χαρηκα τη βολτα με το κατεραμ του φιλου του εδιρνελη που γυριζαμε 1.08 κανοντας πλακα παρα το δικο μου να κανει 11 και να θελει 1μηνα αργυρη για να συνελθει.

εγω καλως ή κακως το αμαξι μου το σπαω δε το εχω για να το δειχνω στους φιλους και να πουλαω μαγκια.

υ.γ. το αμαξι ειχε 15800 οταν το πηρα με το κλειδι στο χερι.
βαλε μονο τα ανταλλακτικα που πουλαω ενα προς ενα ποσο εχουν να δεις αν φτανω τα 30. δε σου μιλαω για παλιες αναρτησεις σερβις σπασμενα σαζμαν μοτερ. αστα αυτα στην ακρη.περασμενα ξεχασμενα.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΆΩ ΠΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ 4000-5000 ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την volvos στις Παρ 09 Οκτ 2009, 12:36:27, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:00:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επισης να τονισω οτι βασικη εναλλακτικη ειναι s2000 προς το καλοκαιρι.

μιας και το θαψαμε το αγγλακι ακουω εναλλακτικες.

τι μου προτεινετε μεχρι 15συνολικα κιυριως μονο για χρηση πιστας.?

μην ακουω γραφικοτηττες του τυπου σαξοραλλο ή να παρω κανα mx5 Na Και να κατσω να λιωνω για να το φτιαξω και να δουλευει 1 φορα το χρονο σωστα οπως βλεπουμε γυρω μας
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:01:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδη τοτε τον επαιζες ασυστολς,μαζι με ολους τους υπολοιπους φυσικα,μην λες που "βαδιζε" το συνολο αλλα εσυ...
Απο το 2003 γκρινιαζω για τα περι μοτερ 206.
Βεβαια τοτε ολοι ελεγαν τα αντιθετα...
Το αμαξι το αγορασες το 2004 αν θυμαμαι καλα.
Γενικα επικρατουσε χαος αλλα εσυ βιαστηκες και φαγωθηκες να πας στον ακατανομαστο.Ενταξει,δεν ηξερες,αλλα δεν ακουγες κιολας...

Αν παντως στην τωρινη μορφη του μοτερ,τα αθροισεις,βγαζουν πανω απο 2500Ε;
Δεν νομιζω...Οπως ειπα ομως,η πρωτοπορεια κοστιζει.

Το σπασμενο μοτερ ειναι δικη σου μλκια...Εσυ φαγωθηκες να βαλεις μπουζι απο RC οταν το pdf της Citroen Sport το ειχες βρει εναν χρονο νωριτερα και ανεφερε ξεκαθαρα το τι συμβαινει.
Του Σταυρου εσπασε και απο τα κωλομπουζι αλλα και απο τον χαλασμενο αισθητηρα + οτι παρα το προβλημα που ειχε,το εφερε ταπα απο Καλαμπακα-Θεσ/νικη.
Ε,μετα δεν φταιει το μοτερ...

Περι σασμαν...
Σκεφτηκες ποτε το γεγονος οτι κατι δεν κανεις καλα γιατι ως εκει ειναι τα ορια του σασμαν;
Παραδοξως,σε ολα τα 106 των "συνειδητοποιημενων" το σασμαν κουτσα-στραβα αντεχει...Οποτε μηπως θελει να μαθεις να κουνας το χερι σου απο τον καρπο και οχι απο τον αγκωνα οπως λεει και ο 30cm;
Και μην μου πεις περι πιστας και μλκιες,και αλλοι μπαινουν πιστα αλλα δεν αλλαζουν ενα σασμαν το χρονο,ακομα και οταν προκειται περι αγωνιστικου.
Σιγουρα τα ΜΑ δεν ειναι τερας αξιοπιστιας αλλα υπαρχουν και πολυ χειροτερα.
Περι δικου μου σασμαν και δισκοπλατο,το ανεφερες καποιους μηνες μετα και εκτος αυτου ακομα και οταν το ειπες,πηρες αμεση απαντηση απλα εμεινε ετσι.Ακομα και τωρα η "προσφορα" ισχυει οποτε μην λες οτι θελεις...

Οσο για την αναρτηση,σου ειπα και πριν...
Μπορουσες να παρεις ετοιμη αυτην του XS αντι να σκορπας χρηματα σε δοκιμες με Bilstein.Απο οτι ειδες και μονος σου,στα ιδια(και περισσοτερα) χρηματα κατεληξες...
Επιβεβαιωνεις μαλιστα αυτο το οποιο λενε οτι το φτηνο μερικες φορες ειναι πολυ πιο ακριβο.

Τα περι καβλας που λες,κανεις δεν το αρνειται,μην το παιζεις ομως "με λενε Ριζο και οπως θελω τα γυριζω" μιας και οπως σωστα ειπες σε ωθουσε η καβλα...Αν δεν κανω λαθος,την καβλα την κανουμε συνειδητα και οχι ασυνειδητα.

Απο εκει και περα εχεις το καθε δικαιωμα να σου αρεσει κατι περισσοτερο,μην τα καταλογιζεις ομως στο καημενο το αμαξακι το οποιο σου εδωσε οτι μπορουσε και μαλιστα με το παραπανω.
Αυτο ειναι που σε κανει να φαινεσαι μλκας,οχι το οτι το Caterham σου αρεσε παραπανω... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
nik_marin (Nikos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

306 Race

Ένταξη: 07 Μάρ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:16:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δείτε το βιντεοκι και χαλαρώστε....

http://www.youtube.com/watch?v=D1fUWkrun6U

Link link2 link3
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:29:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to moter θελει

1000εξατμιση
800εισαγωγη+μπεκ
500εκκεντρα
100+ελατηρια+ριταινερσ
150-200?ροικη
εισαγωγη με φιλτρο αερα 180
φιλτρο λαδιου με ψυγειακι και σωληνωσεις 180+
εργασια??250 καλα ειναι για ολα?
γραναζια ραλλι? 100
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ????250

για αθροισε τα. και μη μου πεις οτι εσυ εισαι μαγκας και βρισκεις την εισαγωγη μεταχειρ. ή οτι τα εκκεντρα τα παιρνεις φτηνα γιατι θα σε ξεχεσω κανονικα.

αυτα ολα παιρνανε τα 3 κατα αρκετα και ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑ 206-307 ΤΟ 2004-5 ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ...οτι λεγαμε τοτε ηταν καθαρες θεωριες και οτι βλεπαμε απο εξωτερικο και οχι απολυτα αφου το vts το μοτερ βγηκε τελος του 2004.

σαζμαν σορυ αλλα δεν εχω δει κανενα να πηγαινει πιστα απο οσους λες...
στο δρομο το σαζμαν ειναι μια χαρα δε γρατσουναει (λιγο καποιες φορες) τρανη αποδειξη του τι σημαινει πιστα και φθορες

στο δικο σου δε σου ειπα τιποτα γιατι ακομα δεν εχω καταλαβει τι φταιει και δε θεωρησα ποτε οτι ηταν δικια σου ευθυνη. κατα 99% εγω πιστευω οτι ηταν ο λουκ αφου και σπυρο τα ιδια σκ**α επαθε/
το δε προηγουμενο θεωρω οτι την ακουσε απο τις αμσοιλ... και μη μου πεις γιατι εβαζα αμσοιλ. χεσε με τωρα λες και εσυ δεν εχει κανει ενα καρο πειραματισμους στο xsi

αναρτησιακα το αμαξι δε ξερεις την ιστορια του μη μιλας γιατι τις πετας κατα ρυπας. μεχρι και φαρδια αιμπαχ με εβγαλες οτι φοραγα. το αμαξι εχει 140000χλμ και εχω πληρωσει ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολυ λιγα λεφτα για αναρτηση αμα στην αθροισω για αυτο μην επιμενεις. ουσιαστικα παιζει ενας νορμαλ οδηγος να εχει δωσει παραπανω.
τη πρωτη πεζο σπορτ τη πληρωσα εν τελει 200ευρω τη δευτερη απο το καπ 500 και τη τριτη τη μπιλσταιν 300...και εχω κανει 14κ. ποσα θες αμα βαζεις τα μαμα για αυτα τα χλμ οταν αλλαζεις καθε 40αναρτηση

απο εκει και περα ποτε με ειδες τοσα χρονια να κατηγορω το 206 μου για κατι? το αντιθετο συνεχεια ελεγα ποσο δυσκολο θα μου ειναι να το δωσω οταν το αποφασισω και ποσο με πορωνει αυτο το αμαξι...δεν ειναι τυχαιο οτι π.χ ζησης οταν το οδηγησε μεγαρα αλλαξε πορεια πλευσης

το θεμα ειναι οτι πλεον δε μπορω να παρω αλλα απο αυτο το αμαξι και οσο το κραταω φθειρομαι και εγω και αυτο ψυχολογικα. και ψαχνω το επομενο βημα. το κατεραμ ή κατι παρεμφερες ειναι κακα τα ψεματα κατι το οποιο το παιρνεις με στοχο ζωης. οχι να το χαρεις 5-6χρονια και να το δωσεις.
ειναι αμαξι που πολυ δυσκολα το δινεις αφου δεν εχει κατι καλυτερο να παρεις.

το θεμα ειναι οτι ελλαδα ειναι αγνωστη ποσοτητα και ο καθε ενας λεει και την αποψη του χωρις να εχει ιδεα. και οι ανθρωποι που εχουν ζησει αυτα τα αμαξια και ξερουν 100% την αληθεια δεν ειναι αναμεσα μας.

ουτως αλλως η αγορα αν γινει θα γινει προς το πασχα οποτε εχω πολυ χρονο ακομα να μαζεψω στοιχεια και να ξηλωσω το 206 να το κανω μαμα μολις ανεβω σερρες και γελασω με τα 5 που θα φαει ο σταυρος
\

το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα ξερω τι θελω και αυτο ειναι κατι για πιστα ή εστω αγωνες και θελω πισωκινητο. δε με απασχολει να τρεχω στο δρομο πλεον το εχω σιχαθει αυτο το πραμα.
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:43:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παω μιλανο συνεχιζουμε δευτερα αγαπηηη Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να μου φέρεις ενα καπουτσίνο Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 12:54:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πιασε και μια Μονικα Μπελουτσι για 'μενα.... Big wink Laughing Laughing Laughing

volvos έγραψε:
το θεμα ειναι οτι εγω προσωπικα ξερω τι θελω και αυτο ειναι κατι για πιστα ή εστω αγωνες και θελω πισωκινητο. δε με απασχολει να τρεχω στο δρομο πλεον το εχω σιχαθει αυτο το πραμα.

1) Αλλο πιστα και αλλο αγωνες........ Rolling eyes

2) Πιστα???
Ποια πιστα ρε Τακη?
Να υπηρχε και καμια της προκοπης κοντα μας να σε καταλαβω...... Confused

3) Αν θελεις τοσο πολυ πια πισωκινητο, (και σε φτανουν τα χρηματα) ---> S2k δαγκωτο! Cool
Ομως να μην παραπονιεσαι μετα, οταν θα πηγαινεις για Ζυγοβιστι απο road to hell και θα εισαι με αρκετα χιλιομετρα κατω απ'οτι εισαι με τον κιτ-καρο...... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 13:14:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Ε,γμιεσαι τωρα Evil ,κατσε να απαντησω και μετα την κανεις... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 13:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

Οπως θα φτασεις στη κεντρικη πλατεια εχει ενα μαγαζι της beneton ακριβως πισω απο τη Duomo.
Στο πισω στενο απο το μαγαζι ειναι η μπουτικ της Μιλαν.
Μια φανελα του Seedorf... Laughing Laughing Laughing

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 13:35:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον,ξεκιναω και ελπιζω να μην φυγεις γιατι θα σου σκισω τον κλο ετσι και ξαναβρεθουμε... Laughing

-Μοτερ
Η ροικη ειναι αχρηστη,ασε τις μλκιες...
Η εξατμιση θελει οριακα,μαζι με τον καταλυτη,800Ε.Ακομα και του Σταυρου που εβαλε Supersprint cat back,δεν κοστισε τοσο.
Αναλυω,100Ε μαντεμι,100Ε διχαλο,250Ε καταλυτης,250Ε σωληνας & καζανι τελικο,100Ε εργασια.
Εισαγωγη/μπεκ εισαι ΟΚ.
Εισαγωγη αερα,ουτε 60Ε,με ενα panel και μαμα φιλτροκουτι κανεις μια χαρα δουλεια.Βαζεις και ενα κομματι χαρτοσωληνα αντι για την μλκια του AC Sport και εισαι jet.
Φιλτρο λαδιου και ψυγειακι 106 δεν χρειαζεται καν,ασχετα αν εσυ το εβαλες γιατι το ηθελες...
Μενει προγραμμα,400Ε σου λεω εγω,εκκεντρα 500Ε,γραναζια 100Ε(που δεν ειναι απαραιτητα) και εργασια μηχανικου που οριακα αγγιζει τα 150-200Ε,δυο εκκεντρα και μια εισαγωγη θα βαλει,ημαρτον...
Ουτε καν 3 χιλιαρικα με τιμες κανονικες,οχι ξεφτιλα. Rolling eyes

Ασε που εδω και καιρο,πολυ πριν εσενα,λειτουργουσαν 206 και σε Θεσσαλονικη αλλα και σε Αθηνα με δυο εγκεφαλους,εισαγωγη 106 και ντιζατη πεταλουδα.
Τωρα επειδη εσυ επελεξες τον hard way,ειναι δικο σου θεμα,ride the cock τωρα και μην μιλας...

Περι αναρτησης,κλπ,παλι μλκιες λες καθως υπολογιζεις τιμημα που πουλουσες παλιες,κλπ αλλα τεσπα.
Τα μονα χρηματα που ακριβοπληρωσες ειναι ακρα και ραβδοι.
Περι Bilstein/Eibach για το Corsa εννοουσα ντουβαρι...

---

Συμφωνω και επαυξανω στην προταση του Αρη για S2K οπως επισης διαφωνω στο να παρεις την μλκια,αμα εχεις φραγκα,χτυπα μια Elise για να γουσταρεις εξισου καλα,να την ξαναπουλησεις σχετικα ευκολα αν την βαρεθεις και πανω απο ολα να μπορεις να κυκλοφορησεις με αυτην στον δρομο αν χρειαστει καποια στιγμη,χωρις φυσικα να σε βλεπουν με κουστουμι και full face που θα χρειαστεις,αν βγεις για βολτα στην Κηφισια με το Caterham. Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 14:33:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
volvos έγραψε:

Οπως θα φτασεις στη κεντρικη πλατεια εχει ενα μαγαζι της beneton ακριβως πισω απο τη Duomo.
Στο πισω στενο απο το μαγαζι ειναι η μπουτικ της Μιλαν.
Μια φανελα του Seedorf... Laughing Laughing Laughing
Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Worthy Worthy Worthy Worthy

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 18:37:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:

ξεχνας το σπασμενο το μοτερ το δικο μου και του σταυρου απο μπουζι. ξεχνας τα 2-3-4 σαζμαν που εχω αλλαξει
τα 4κορωνοπηνια

Και μετα λεει οτι εγω καρφωνα σασμαν...
Ο ασχετος.

Θα μετακομισει στο ring οποτε μονο με Caterham μπορει...

Ξεχναει τις καγκουρο βολτες με το στο 206..

Α το ξεχασα εμεινε απο σασμαν.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gr@lly στις Παρ 09 Οκτ 2009, 18:39:52, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 18:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_marin έγραψε:

Shocked Shocked Shocked

Το τυπάκι δεν την παλεύει. Πολύ καλή οδήγηση !!!

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 18:55:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik_marin έγραψε:

τωρα βρηκα χρόνο να το δω...
RESPECT...
Cool Cool Cool Cool

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 19:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
χωρις φυσικα να σε βλεπουν με κουστουμι και full face που θα χρειαστεις,αν βγεις για βολτα στην Κηφισια με το Caterham. Laughing Laughing Laughing

χαχαχαχα!!! Laughing Laughing Laughing

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 14:21:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με λιγα λογια μετα απο μισαωρο κουβεντα με το πρωτο ανθρωπο που εφερε κατεραμ και το εκτελωνισαι το 98 και μου ειπε πολλα πραματα...

θα φτιαξω ενα νεο θρεντ και θα παρακαλεσω να μη μπαινετε και γραφετε μαλ***ες οσοι δε ξερετε. ας μεινει σαν οδηγος αγορας για οποιον θελησει να το κανει στο μελλον...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Οκτ 2009, 00:35:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ουτως αλλως η αγορα αν γινει θα γινει προς το πασχα οποτε εχω πολυ χρονο ακομα να μαζεψω στοιχεια και να ξηλωσω το 206 να το κανω μαμα μολις ανεβω σερρες και γελασω με τα 5 που θα φαει ο σταυρος
\
Μόλις μπουν τα τετραπίστονα θα δούμε πόσα g αντέχουν τα ράμματα στην κοιλιά, και τα λέμε τότε μπινέ Cool

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Οκτ 2009, 21:01:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
δε πουλαω τιποτα χωρια και ετσι οπως το βλεπω δε πουλαω καν το αμαξι στο αμεσο μελλον Crying or Very sad

ελα ρε πως και ετσι?
δεν το περιμεναμε αυτο! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 13:31:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και ελεγε μανθος προαλλες λεσχη. μα πηρε ο λοευτερης τζουλια και δε μου το εχει πει....
το φοβαται μη σκουριασει κανας θολος???

παρε μαλ**α ττωρα το σεσουαρακι και ξανακατεβα κατω για διπλοτσεκ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 11 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης