PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT δεν δουλεύει το ο κλιματισμος

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:02:47    Θέμα δημοσίευσης: 207GT δεν δουλεύει το ο κλιματισμος Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα κ απο μένα... Είχα καιρό να γραψω.. Σήμερα το πρωί πήγα να ανάψω το ν κλιματισμό κ τίποτα. Ακόμα κ τέρμα τον έβαλα (στο Low) αλλά ζεστό έβγαζε..Ξέρει κανένας τι μπορεί να έχει? Να σημειώσω ότι δεν ακούγεται το ρελε όταν πατάς τον διακόπτη για τον κλιματισμό. Ο συμπιεστής δεν ακούγεται καθόλου σαν να μην παίρνει ρεύμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι καμένος ο συμπιεστής? η είναι κάποια ασφάλεια που δεν μπορώ να βρω?α να πω κιόλας ότι τον συμπιεστή δεν έχει ούτε ένα χρονο που τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 17:50:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον δεν εχεις φρεον.....υπαρχει δικλειδα ασφαλειας σε καποια πιεση και κατω να μηξν κομπλαρει ο συμπιεστης για να μην χαλασει....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 20:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ πολύ φίλε μου με ηρέμησες γιατι έχω καταγχωθεί.Απ ότι μου είχαν πει για συμπιεστή είναι 700 € χωρίς εργατικά... οπότε καταλαβαίνεις... γιατί όμως να το χάσει το φρέον???ελπίζω μόνο ναμην χρειαστεί αλλαγή συμπιεστή πάλι...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 22:40:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να χάνει από τα όρινκ στο συμπιεστή

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 22:57:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Μπορεί να χάνει από τα όρινκ στο συμπιεστή

οτι ειπε και ο προλαλησαντας.....θελει πολυ προσοχη οταν σφιγκονται οι ενωσεις σε τετοια σημεια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 23:16:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο θα το πάω στην Newland για επισκευή...για να δούμε..ελπίζω αυτοί να ξέρουν κ να βρούν την διαρροή..ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας κ για τις χρήσιμες πληροφορίες...(να μαθαίνουμε κ εμείς οι άσχετοι)
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 07:31:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επίσης για να σε βοηθήσω, ότι αλλάζεις στο επίσημο δίκτυο καλύπτεται με 1χρόνο εγγύηση, οπότε άν δεν πέρασε χρόνος από τότε που στο αλλάξανε και ας έχει λύξη η εγγύησή σου είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν χωρίς χρέωση.
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 08:33:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Επίσης για να σε βοηθήσω, ότι αλλάζεις στο επίσημο δίκτυο καλύπτεται με 1χρόνο εγγύηση, οπότε άν δεν πέρασε χρόνος από τότε που στο αλλάξανε και ας έχει λύξη η εγγύησή σου είναι υποχρεωμένοι να στο φτιάξουν χωρίς χρέωση.

2 Cool

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 10:20:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα πήγα και ήθελε όντως φρέον... Μου έβαλαν φώσφορο κ θα πάω την τετάρτη για να βρουν την διαρροή. Τον Συμπιεστή τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Δικαιούμαι ένα χρόνο ακόμα απο τότε που τον άλλαξα??Νομίζω ότι η πολιτική τους είναι οτι, ότι αλλάζεις μέσα στην εγγύηση δεν έχει επιπλέον εγγύηση..Ότι αλλάζεις μετά έχει.. Έτσι δεν είναι?? Έτσι μου είπαν πριν κανένα 6μηνο - 8 μηνο που άλλαξα κ κινητήρα Shocked...
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 22:13:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Διάβασε τα τιμολόγια που σου δίνουν τα ανταλλακτικά καλύπτονται με ένα χρόνο εγγύηση αν τοποθετηθούν σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
Για να φανεί η διαρροή τόσο γρήγορα θα πρέπει να χάνει πολύ αν όχι ίσως θέλει πρεσάρισμα

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 10:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρα πολύ πρέπει να χάνει γιατί δεν λειτουργει πάλι.. μέσα σε μια μέρα η μαλλον σε κάτι λεπτά λειτουργίας το έχασε όλο... θα πάω από δευτέρα...Αυτό για την εγγύηση θα το δω αν και δεν ειναι ο συμπιεστής... Τώρα αυυτό έγινε μόνο του η κάναν πατάτα αυτοι όταν έβαλαν τον συμπιεστή??γιατί έτσι μου φαίνεται εμένα...
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 10:49:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχει 1 χρόνο κ κάτι μέρες που τον άλλαξα τελικά οπότε δεν υπάρχει εγγύηση..Μόλις κοίταξα το τιμολόγιο..
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 16:47:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

psilos133 έγραψε:
Σήμερα πήγα και ήθελε όντως φρέον... Μου έβαλαν φώσφορο κ θα πάω την τετάρτη για να βρουν την διαρροή. Τον Συμπιεστή τον άλλαξα μέσα στην εγγύηση.. Δικαιούμαι ένα χρόνο ακόμα απο τότε που τον άλλαξα??Νομίζω ότι η πολιτική τους είναι οτι, ότι αλλάζεις μέσα στην εγγύηση δεν έχει επιπλέον εγγύηση..Ότι αλλάζεις μετά έχει.. Έτσι δεν είναι?? Έτσι μου είπαν πριν κανένα 6μηνο - 8 μηνο που άλλαξα κ κινητήρα Shocked...

Ετσι ειναι οτι αλλαξεισ μεσα στην εγγυηση ισχυει μεχρι να εχεισ εγγυηση..... Arrow Crying or Very sad

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 10 Οκτ 2009, 23:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
psilos133 έγραψε:

Ετσι ειναι οτι αλλαξεισ μεσα στην εγγυηση ισχυει μεχρι να εχεισ εγγυηση..... Arrow Crying or Very sad

ναι όλες οι αντιπροσωπείες αυτό λένε κ το γράφουν μέσα στο βιβλιαράκι με τους όρους εγγύησης με μικρά γραμματάκια.
ΑΛΛΑ είναι τελείως παράνομο κ υπάρχει σχετικός νόμος!
ένας γνωστός με c2 λίγες μέρες πριν λήξη η εγγύηση άλλαξε κρεμαργιέρα (ανταλλακτικό που κάπου στα 2.000€αν θυμάμαι καλά)κ μέσα σε δύο μήνες του ξανά χάλασε η κρεμαργιέρα ,από την αντιπροσωπεία του έλεγαν ότι τα ανταλλακτικά που αλλάζονται μέσα στην εγγύηση καλύπτονται από εγγύηση μέχρι την λήξη τις εγγύησης του αυτοκινήτου κ όχι ένα χρόνο από την μέρα που μπήκε το ανταλλακτικό στο αυτοκίνητο.
άρχισε τα τηλέφωνα κ τα e-mail παντού κεντρικά,σιτροέν γαλλίας,συνήγορος του πολίτη,δικηγόρους κλπ να μην τα πολυλογώ το παλικάρι παιδεύτηκε 2 μήνες αλλά η κρεμαργιέρα αλλάχτηκε εντός εγγύησης.
1,5 μήνα έσπαγε τα νεύρα του με την σιτροέν ,με το που πήρε ο δικηγόρος την υπόθεση μέσα σε 15 μέρες εγκρίθηκε η αντικατάσταση τις κρεμαργιέρας από την σιτροέν Γαλλίας .

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 22:53:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με το σταυρό στο χέρι τίποτα δεν γίνετε ζορίστε λίγο την κατάσταση
Αν δεν σου κράτησε ούτε μια ημέρα τότε μόλον χάνει από τη σύνδεση που έγινε

ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Οκτ 2009, 12:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα σωληνάκια του a/c είναι τελικά.. Το πρόβλημα είναι ότι τα σωληνάκια κάνουν 120€ η εργασία άλλα τόσα (μου είπαν ότι έχω τον 1ο τύπο σωληνάκια που είχαν βγει κ ότι αυτα είναι δύσκολο να αλλαχθούν) και 50€ το φρέον... σύνολο 290 € Shocked... Πολλά είναι ή έτσι μου φαίνεται??θα μπορέσω να βρω κάπου να μου το κάνουν πιο φθηνά ή τζάμπα θα παιδευτώ??αν ξέρετε κάτι, κάποιο καλό συνεργείο Peugeot θεσ/νίκη σας παρακαλώ βοηθήστε.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης