PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

διαρροη λαδιου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 04 Νοέ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 10:39:24    Θέμα δημοσίευσης: διαρροη λαδιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και 2-3 μερες ειδα μια διαρροη υγρων κατω απο τη μηχανη,τα οργανα δεν εχουν δειξει κατι αλλα και το λαδι που μετρησα μστη μηχανη δειχνει οκ.Εσκυψα απο κατω και ειδα διαρροη ακριβως στη μεση του αυτοκινητου (οχι καρτερ). Θα το παω βεβαια αυριο αλλα για πειτε καμια γνωμη.Αυτοκινητο 206 1,6.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 10:43:31    Θέμα δημοσίευσης: Re: διαρροη λαδιου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tanto έγραψε:
Εδω και 2-3 μερες ειδα μια διαρροη υγρων κατω απο τη μηχανη,τα οργανα δεν εχουν δειξει κατι αλλα και το λαδι που μετρησα μστη μηχανη δειχνει οκ.Εσκυψα απο κατω και ειδα διαρροη ακριβως στη μεση του αυτοκινητου (οχι καρτερ). Θα το παω βεβαια αυριο αλλα για πειτε καμια γνωμη.Αυτοκινητο 206 1,6.

Μην δίνει σημασία είναι η αχίλλειως φτέρνα των ΤU μοτέρ (λέγε με τσιμούχες στροφάλου)

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
reselie (Τασος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1.6 GTI (8/2003)

Ένταξη: 07 Σεπ 2009
Τόπος: Aθηνα / Λαμία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 10:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως ειναι παραφλου? μπορει να γλυφει πουθενα και να φαινεται σαν να σταζει απο εκεινο το σημειο...

θα μου κλασεις την μιση θεσσαλια σε στρουγκες τιμονιερη της φακης
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 10:50:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

reselie έγραψε:
Μηπως ειναι παραφλου? μπορει να γλυφει πουθενα και να φαινεται σαν να σταζει απο εκεινο το σημειο...
Δύσκολα πολύ δεν έχουν προβλημα οι TU με διαρροές παραφλού γενικά. Αν και σε εκείνο το σημείο ψηλά είναι ο θερμοστάτης. Και θα το έβλεπε γιατί θα τα είχε κάνει όλα πράσινα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπορει να ειναι και βαλβολινη
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:36:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
+1 και εκεί πάσχουν λίγο οι TU.

Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:52:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+23,7

Βαλβολίνη κατά 99% προερχόμενη από τη τσιμούχα ημιαξονίου του οδηγού. Όσα 106 έχω δει από κάτω, στο συγκεκριμένο σημείο της χελώνας είναι δακρυσμένα Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 11:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Όσα 106 έχω δει από κάτω, στο συγκεκριμένο σημείο της χελώνας είναι δακρυσμένα Rolling eyes

Εκτός από το δικό σου που δάκρυσε για άλλο λόγο.

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 12:07:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

iceage έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
+1 και εκεί πάσχουν λίγο οι TU.

Kαι το δικο μου εκει χανει...συν την χαρκτηριστικη μυρωδια οταν ειναι ζεστο το μοτερ....
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 13:37:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστω για τις γνωμες φιλοι μου,πιστευω και εγω οτι μαλλον ειναι βαλβολινες γιατι κοιταξα και το παραφλου και η σταθμη δεν εχει πεσει.
Ελπιζω να μην με "σκισουν" αυριο στο σερβις,το καλοκαιρινο σκισιμο (800 ευρω,μεγαλο σερβις και αλλαγη ψαλιδια) ειναι πολυ προσφατο.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 17:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ατακα του μηχανικου θα ειναι απλα "μην σε απασχολει...." και "αστο ετσι..."
Και να σου πω δεν τρεχει και κατι......οι πιθανοτητες να μεινειες απο βαλβολινη ειναι επιεικως ελαχιστες....περαν αυτου για να επισκευαστει αυτο πρεπει να βγει το ημιαξονιαο (αν ειναι απο κει,γιαρι αν ειναι απο την χελωνα δεν γινετε κατι....)και γενικα το κοστος μπορςι να ξεφυγει σαν εργασια....
Επιστροφή στην κορυφή
Sanctuary 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.4 (16V) (2005)

Ένταξη: 26 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 17:43:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Kαι το δικο μου εκει χανει...συν την χαρκτηριστικη μυρωδια οταν ειναι ζεστο το μοτερ....

Μιλάς για μία λαστιχίλα που μυρίζει το μοτέρ? Δεν το έχω πολύ καιρό κ μου φαίνεται περίεργη αυτή η μυρωδιά...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 17:46:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι λαστιχιλα ειναι βαλβολινιλα...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 22:04:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρεπει να επισκευαστει ασχετα απο κοστος γιατι δεν μπορει να κανω καθε μερα τη θεση σταυμευσης στη πυλωτη χαλια. Απλα το αυτοκινητο αρχισε να παιρνει τη κατω βολτα,ειναι 7 ετων πλεον και πσιτευω τελικα οτι αυτοκινητακια αυτης της κατηγοριας τα κρατας το πολυ πενταετια.Επρεπε να το ειχα διωξει πριν 2 χρονια ασχετα οτι εχει μολις 65000 χλ. (7 χρονια).
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 08 Οκτ 2009, 23:22:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπορεί να είναι από τσιμούχα ημιαξονίου η από τσιμούχα διαλογέα (λεβιέ)
Τώρα για μια τσιμούχα να αλλάξεις το αυτοκίνητο ?

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Οκτ 2009, 09:34:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στειλτο για αποσυρση φιλε μου..... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
tanto 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 12 Οκτ 2009, 20:30:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αργησα να ενημερωσω για τη βλαβη και ζητω συγγνωμη γι αυτο.Τελικα ηταν μια τσιμουχα στο στροφαλοφορο,κοστος επισκευης 30 ευρω.
Αλλα οταν το σηκωσαν ειδαν μια απο τις βασεις της μηχανης κομμενη.Επισκευη 150 ευρω (βαση και εργατικα).

Το κουφο,ο κινητηρας εκανε ενα περιεγο θορυβο στο φασμα 2500-3000 στροφες,δεν μπορουσα να καταλαβω τι ηταν. Με την αλλαγη της βασης ο θορυβος εξαφανιστηκε,προφανως συντονιζε ο κινητηρας σε εκεινη τη περιοχη στροφων.Το αναφερω γιατι ισως φανει χρησιμο.

Συντροφε οχι και αποσυρση,δεν αξιζει να το δωσω για 1500+1000 (μαζι με αγορα καινουργιου).Το κραταω για δευτερο ή το δινω στη δικια μου να το "ισιωσει".
Επιστροφή στην κορυφή
p206xs2 (Γρηγόρης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2003)

Ένταξη: 02 Οκτ 2003
Τόπος: Αθήνα, Νέος Κόσμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Αύγ 2011, 15:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καθαρά ενημερωτικά για κάποιον που μπορεί να έχει διαπιστώσει το ίδιο...
Τις τελευταίες μέρες έβλεπα λιπαντικό κάτω από τον κινητήρα όταν το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και σήμερα που πήγα στον Κόνδωρα διαπιστώθηκε διαρροή από την τσιμούχα του ημιαξόνιου.
Ο μηχανικός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι σημαντική και η πιθανότητα να ξεμείνω από βαλβολίνη είναι ελάχιστη. Παρόλα αυτά θα το επιδιορθώσω τις επόμενες μέρες και από ό,τι μου είπε θα χρειαστεί συμπλήρωμα βαλβολίνης (περίπου 1 λίτρο).

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Αύγ 2011, 09:48:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
+23,7

Βαλβολίνη κατά 99% προερχόμενη από τη τσιμούχα ημιαξονίου του οδηγού. Όσα 106 έχω δει από κάτω, στο συγκεκριμένο σημείο της χελώνας είναι δακρυσμένα Rolling eyes

Μες στο μυαλό μου είσαι! Wink Wink Wink Ακριβώς αυτό έπαθα προχτές, με το που πάτησα στα Χανιά!!! Στην Αθήνα τίποτα και με το που βρέθηκα εδώ το'παθα! Evil Και μένα το μυαλό μου σε βαλβολίνη πήγε και τελικά ήταν όντως η τσιμούχα απ'την πλευρά του ημιαξονίου το οδηγού, όπως μου είπαν και τα παιδιά στην Peugeot.

Ευτυχώς δεν είχα χάσει σε υγρά, το πολύ 100ml (είχα βάλει 2l), αδειάσανε τις βαλβολίνες και τις ξαναβάλανε μετά. Δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον μου είπανε, αλλά αν συνέχιζε έτσι, θα είχε χάσει πολύ σε λίγες μέρες.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης