PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
angel83 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 05 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 23:20:52    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά

μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει

φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω

φιλικά,
Παντελής
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 23:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angel83 έγραψε:
καλησπέρα σε όλη την παρέα είμαι καινούριος στο forum και καινούριος με το Peugeot 207 1,4 μόλις έγινε η αγορά

μετά από ψάξιμο σε όλο το εσωτερικό CD,AC, αυτόματο κιβώτιο, φώτα κτλπ. λέω για να δω και το πορτ μπαγκαζ, τίποτα δεν ανοίγει με τίποτα τι το κλειδώνω τι το ξεκλειδώνω αυτό δεν κάνει τίποτα έχετε κάποια ιδέα μήπως υπάρχει κάποιο κουμπί και δεν το έχω πατήσει για αυτό δεν ανοίγει

φυσικά το αυτοκίνητο είναι με 24 χιλιόμετρα και αν δεν βρω πως ανοίγει θα το πάω στην αντιπροσωπεία αλλά είπα να γράψω μήπως είναι βλακεία δικά μου και τσάμπα κατέβω

φιλικά,
Παντελής

μαλλον πας για κλειδαρια....
Επιστροφή στην κορυφή
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 23:44:37    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πρόβλημα με το πορτ μπαγκαζ σε Peugeot 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angel83 έγραψε:

φιλικά,
Παντελής

πατα απο το τηλεχειρ. παρατεταμενο το ξεκλειδωμα και θα ανοιξει η πηγαινε στο μενου και βγαλε την επιλογη που λεει μονιμα κλειδομενο και καθαρισες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
angel83 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 23:44:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ox κατάλαβα καλή αρχή κάναμε Crying or Very sad Crying or Very sad

πιστεύω να είναι μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον μην αρχίσουμε να δίνουμε λεφτά από τώρα

έχει ξανασυμβεί αυτό και σε άλλους !!!!!!!!

σκεφτόμουνα μήπως είναι κάποια ασφάλεια η κάποια φύσα που δεν έχει κουμπώσει σωστά και μένει συνέχεια κλειδωμένο Rolling eyes Idea

πάντως εύχρηστο για την γρήγορη απάντηση
Επιστροφή στην κορυφή
TONIS** (ΑΝΤΩΝΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 206gti

Ένταξη: 24 Ιαν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 12:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angel83 έγραψε:
ox κατάλαβα καλή αρχή κάναμε Crying or Very sad Crying or Very sad

πιστεύω να είναι μέσα στην εγγύηση τουλάχιστον μην αρχίσουμε να δίνουμε λεφτά από τώρα

έχει ξανασυμβεί αυτό και σε άλλους !!!!!!!!

σκεφτόμουνα μήπως είναι κάποια ασφάλεια η κάποια φύσα που δεν έχει κουμπώσει σωστά και μένει συνέχεια κλειδωμένο Rolling eyes Idea

πάντως εύχρηστο για την γρήγορη απάντηση

Μα δεν εχει να κανει με ζημια του αυτ/του, ειναι θεμα ρυθμισης παραμετρων απο το μενου σου.

Υσ διαβασε προσεκτικα το manual του αυτ/του σου για να εχεις μια ολοκληρωμενη εικονα για το τι οδηγας και να μαθεις τα κολπα του... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
angel83 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 17:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά ευτυχώς δεν ήτανε κάτι το φοβερό τελικά

το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο)

όσο αφορά το menu και την επιλογή που μου γράψατε δεν μπορώ να την βρω, είναι το μοντέλο με το display type A δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό το μοντέλο

ευχάριστο πάντως για το χρόνο σας
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 19:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angel83 έγραψε:

το πρόβλημα έγινε λόγο ότι βάλανε πολύ ψιλά την πινακίδα και δεν έφηνε να πατηθεί το bouton το πηγα σήμερα και κατέβασαν λίγο την πινακίδα 0.5cm πιο κάτω και λύθηκε το πρόβλημα και μου είπανε στο πρώτο σέρνεις που θα κάνουνε θα μου κλείσουν και τις περιττές τρύπες (δεν μου πολύ άρεσε αυτό αλλά δεν τον πρόλαβα να μην ανοίξει άλλες καλύτερα να είχε 2 στην πινακίδα παρά στο αυτοκίνητο)

μα καλα ο "μαστορας" που σου το εκανε αυτο δεν ειχε ξαναβαλει ποτε στη ζωη του πινακιδες?και στην τελικη εαν προεκυπτε απο εκει προβλημα εκει που ειχε τρυπησει δηλαδη..οντως να ανοιγε αλλες τρυπες στην πινακιδα ε οοοχι και στην πορτα...εαν υπαρχει θεος Embarassed Embarassed Embarassed

Υ.Γ.και εαν δεν σου αρεσαν οι πλεον 4 τρυπες πανω στην πινακιδα πηγαινες και αλλαζες νουμερα με 30 ευρω και ητανε ολα τελεια για το καινουργιο σου αυτοκινητο....τωρα θα μπλεξεις με κολλες με βαψιματα η δεν ξερω και εγω τι?το νου σου οαντως να μην βαζει νερα απο τις τρυπες αυτες..να στις φτιαξουνε καλα και εαν οχι πεξτους και σφαλιαρες!!! Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
KouKou (Stefanos)
Μέλος
Μέλος

207 GT/saxo 1.1

Ένταξη: 11 Ιαν 2007
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 07 Οκτ 2009, 19:46:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

angel83 έγραψε:
παιδιά ευτυχώς δεν ήτανε κάτι το φοβερό τελικά

όσο αφορά το menu και την επιλογή που μου γράψατε δεν μπορώ να την βρω, είναι το μοντέλο με το display type A δεν ξέρω αν το υποστηρίζει αυτό το μοντέλο

ευχάριστο πάντως για το χρόνο σας

ακριβως αυτο ειχα και εγω. την λυση την βρηκα μονος απλα κοβοντας λιγο το πλαστικο απο την πανω μερια. μετα ολα τελεια.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης