PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 vs VW golf
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 12:30:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
Dj-Steve έγραψε:
teoman έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Εγώ απο προσωπικές εμπειρίες έχω να πω ότι δίπλα δεν στεκεται κανένα 1.6 εκτος απο ραλλυ και saxo

+ honda vti,vtec...

vtec = 2λιτρο ή μιλάμε για το 1.6?

Εννοείται το 1600 με 160hp

το οποιο 1.6 με τα 160hp οχι μονο καθεται διπλα αλλα εξαφανιζεται κιολας!!!
α και μια που το θυμηθηκα για τους διλιτρους 206αρηδες μην το πειραξετε το αυτοκινητακι με τσιπαρισμα και τα λοιπα.δεν αξιζει τα λεφτα οπως διαπιστωσα προχθες με ενα διλιτρο αδελφακι 150 αλογων!!θα γλυτωσετε και τα τρεχαματα με τα συνεργεια!!! εγω ξερω!!!!

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 14:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα θελει, δεν θελει ειναι μελος και αυτος της μεγαλης οικογενειας που ακουει στο ονομα.. peugeot 206!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 15:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την Κυριακή το βράδυ γύρναγα από Λαμία μετά από touring...
Πριν τις συνεχείς τρελλές στροφές της Υλίκης, ήταν ένα Golf 1,6 που μου κόλλαγε συνέχεια να με περάσει. Εγώ πήγαινα συνεχώς με 160 περίπου.
Μόλις άρχισαν οι στροφές τον άφησα να με περάσει για να δω τι ψάρια πιάνει Twisted evil
Μόλις με πέρασε μου άναψε alarm ο τρισάθλιος!
Έτσι και εγώ μπήκα στις στροφές με 180 περνώντας τον απο πάνω και ανάβοντάς του κατι τεράαααστια alarm Wink . Σιγά μην αφήσω τον Γερμαναρά Very happy Very happy Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 15:45:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα του εκανες!!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Απρ 2003, 15:54:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PoiSoNeR έγραψε:
Καλα του εκανες!!

Όχι,δεν του έκανε καλά... Του έκανε πάρα πολύ καλά!!! Cool
Το αυτοκίνητο που δεν χωνεύω καθόλου... Twisted evil Twisted evil Evil

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 00:42:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νέος πελάτης σήμερα Very happy
Θύμα ένα καινούργιο Golf GTi.
Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά Laughing Laughing Λίγο αργότερα με έφτασε γιατί ήταν κόκκινο Very happy

Φάτε τους Γερμανούς!

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 10:53:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Τον προσπέρασα γρήγορα από δεξιά στην Αλεξάνδρας και με κυνήγησε στην Φειδιππίδου. Μπήκαμε δεξιά Μιχαλακοπούλου και μετά το 2ο φανάρι χάθηκε από τον καθρέφτη μου καθώς στις στροφές της Μιχαλακοπουλου κινούμαι δολοφονικά Laughing Laughing Λίγο αργότερα με έφτασε γιατί ήταν κόκκινο Very happy

Φάτε τους Γερμανούς!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:01:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Μην το γενικεύουμε... Είπαμε δεν χωνεύουμε τα golfάκια.Με τα "φιλικά" astra δεν έχουμε τίποτα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:09:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xε χε χε .....

Aυτό ποιός θα το.... πάρει????

Tι είναι; Μα ένα μικρό Golfaki με μόνο 800 hp! Shocked

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

εχεις μείνει πίσω... ο Hans Dahlback το έφτασε και 1000 HP Shocked Shocked Shocked

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:34:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Μην το γενικεύουμε... Είπαμε δεν χωνεύουμε τα golfάκια.Με τα "φιλικά" astra δεν έχουμε τίποτα Wink

ναι, με συγχωρεις, έκανα λάθος και το γενικευσα...

ΦΑΤΕ ΤΟΝ VINI! Laughing Very happy

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:40:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Sidobre έγραψε:

εχεις μείνει πίσω... ο Hans Dahlback το έφτασε και 1000 HP Shocked Shocked Shocked

Ναι ε; Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

E, τί 800.... τί 1000 Confused

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:44:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του Dahlback Golf από την έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" που έγινε το περασμένο φθινόπωρο στην Αθήνα:

http://www.pbase.com/image/7746665

http://www.pbase.com/image/7881048

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:48:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 11:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:
Ορίστε και κάποιες φωτογραφίες του Dahlback Golf από την έκθεση "ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ" που έγινε το περασμένο φθινόπωρο στην Αθήνα:

http://www.pbase.com/image/7746665

http://www.pbase.com/image/7881048

Το είχα δει.... 0-100 σε 2'',0-200 κάπου 8sec!
Είχε και μία delta με 700+ hp!

Επιστροφή στην κορυφή
danielos (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

106 Rallye

Ένταξη: 02 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 13:01:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia .
ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

ο ραλλος αγριεμενος οσο ποτε!!!!!!!!!!
142 αλογα στον τροχο ειναι............
.....ΠΡΟΚΛΗΣΗ.....
Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 13:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

Ρε αδερφε γαλατη μην τα βαζεις με τους Γερμανους.τουλαχιστον οχι με ολους!!! τα golfakia λιωστα αλλα μην μου πειραζεις τα audakia .
ειναι συναισθηματικοι οι λογοι!!!!!!!!! Wink Crying or Very sad Crying or Very sad Wink

μονο για Golf λέμε Very happy
και εγω τα πάω τα audi Cool

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 15:06:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι εγινε με την κοντρα τελικα με το γκολφακι 1,4 με το 80αρι προφιλ λαστιχα που ειναι χαμηλωμενο Cyclops Mr. Green Mr. Green και το 206?μαθαμε?το ηπιε η γερμανικη 'βολιδα' των 75 ιππων?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Απρ 2003, 16:00:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

danielos έγραψε:
alemao έγραψε:

Φάτε τους Γερμανούς!

re dany, το κινητο ρεεεε!! παρε τηλεφωνο να βρεθουμε.δες και τα ΡΜ σου.

Επιστροφή στην κορυφή
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Απρ 2003, 22:48:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
τι εγινε με την κοντρα τελικα με το γκολφακι 1,4 με το 80αρι προφιλ λαστιχα που ειναι χαμηλωμενο Cyclops Mr. Green Mr. Green και το 206?μαθαμε?το ηπιε η γερμανικη 'βολιδα' των 75 ιππων?

Η κόντρα ήταν να γίνει με τον alxdr αν δεν κάνω λάθος, και αν θυμάμαι καλά το Golfάκι πέταξε κεφαλή λίγες μέρες πριν την κόντρα! Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης