PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Καθίσματα bucket
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 27, 28, 29  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 12:33:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Μη σε απασχολεί η αποστολή, θα έρθουν μέσα στο μαγαζί σου τζάμπα Laughing

(είναι και πανάλαφρες οι π^%#νες γα** το αλουμίνιο μου Evil )

ε στειλτες τότε...

με ανυσηχεί λιγο ο τρόπος εισοδου "εντός" Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 12:54:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το κοιταξω με ανεση αργοτερα

τωρ περιμενω το 20σελ. γραμμα διαμαρτυριας το μητσου που θα σκασει στο φορουμ με τα 90323 ορθογραφικα λαθη παλι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
με τα 90323 ορθογραφικα λαθη παλι
Μίλησε ο ορθογραφίας με τους τόνους και τα σημεία στίξης!

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 22 Σεπ 2009, 15:19:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
με τα 90323 ορθογραφικα λαθη παλι
Μίλησε ο ορθογραφίας με τους τόνους και τα σημεία στίξης!

Laughing...
ασε την ορθογραφια και στειλε τα δεοντα...
διευθυνση ξέρεις... αν οχι πμ...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 09:50:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κοιταξα χθες
βιδώνει μονο από το πλάι τελικά (ευτυχως που ημουν σιγουρος για το απο κάτω Laughing Laughing )
τελος πάντων...

Ψηλ3(0) στειλε οποτε μπορεις...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 11:59:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Ψηλ3(0) στειλε οποτε μπορεις...
Σήμερα στέλνω, αύριο τις έχεις.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 23 Σεπ 2009, 12:19:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thirty cute indeed Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 24 Σεπ 2009, 11:27:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok ψηλ3(0)
τις παρελαβα

ρεεε ειναι παναλαφρες Shocked Shocked
θα τις δοκιμάσω το συντομότερο...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
iceage (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Τον τελευταίο καιρό με 309

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: Serres mode

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 25 Σεπ 2009, 21:42:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Καταλήξαμε χάρην του Προφήτη, να βάλω αυτές εδώ (περίπου) οι οποίες είναι ήδη σαν ελβετικό τυρί για να ρυθμίζεις το ύψος του καθίσματος, αλλά και για τις βάσεις στο σασί. Ακόμα όμως και με τόσες τρύπες, από την μεριά του χειροφρένου, πρέπει να ξεχειλώσεις 2 τρύπες, θα καταλάβεις ποιές αν δεις το τελάρο που έχεις να δώσεις στον Ζήση.

Αυτές τι να που απο τρύπες.

3rioStooges-Motorsport Team

Ιδρυτής Συμφωνικής Ορχήστρας Βορείων Προαστίων...
Επιστροφή στην κορυφή
Panos_Rallye207 (Panos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 02 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Οκτ 2009, 09:05:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε μάγκες πώς σας φαίνεται το sparco R100?Είδα και πάνω κάτω με ίδια τιμή το momo street racer gt...Αν βάλουμε μπακετιές υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο??
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 10:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Panos_Rallye207 έγραψε:
Ρε μάγκες πώς σας φαίνεται το sparco R100?Είδα και πάνω κάτω με ίδια τιμή το momo street racer gt...Αν βάλουμε μπακετιές υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον εγκέφαλο??

λειτουργια αεροσακων περιπατο....

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 05 Οκτ 2009, 19:15:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
Panos_Rallye207 έγραψε:

αν βαλεις αλλα καθισματα,θα πρεπει να πας σε ηλεκτρολογο,να μετρησεις ποσα ohm βγαζει η φυσα των αεροσακων κ να βαλεις μια αντιστοιχη αντισταση,ετσι ωστε σε περιπτωση τρακαρισματος(μακρυα απο εμας) να καει η αντισταση κ να διαβασει κανονικα ο εγκεφαλος.ετσι ειχα κανει εγω στο 106 μου,δε ξερω αν αλλαζει κατι στα καινουρια...

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 12:27:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
sotos 207Gt έγραψε:
Panos_Rallye207 έγραψε:

αν βαλεις αλλα καθισματα,θα πρεπει να πας σε ηλεκτρολογο,να μετρησεις ποσα ohm βγαζει η φυσα των αεροσακων κ να βαλεις μια αντιστοιχη αντισταση,ετσι ωστε σε περιπτωση τρακαρισματος(μακρυα απο εμας) να καει η αντισταση κ να διαβασει κανονικα ο εγκεφαλος.ετσι ειχα κανει εγω στο 106 μου,δε ξερω αν αλλαζει κατι στα καινουρια...

και οι πλαινοι που χρειαζονται και ειναι πανω στο καθισμα???
επισης στο 106 δεν υπηρχαν αεροσακοι στα καθισματα αλλα πυροτεχνικοι προεντατηρες..

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 12:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστός ο Σώτος. Να προσθέσω ότι στα τελευταία 106 GTi υπήρχαν και πλαινοί στα καθίσματα, αν και προφανώς ο bagosgt αναφέρθηκε στα πορτοκαλί καλωδιάκια που δίνουν τάση για την ανάφλεξη των προεντατήρων. Εκεί βάζεις αντίσταση μαζί με μιά ασφαλειούλα για να καεί (η ασφάλεια καιγεται όχι η αντίσταση... η αντίσταση παίζει το ρόλο του εικονικού καταναλωτή).

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Οκτ 2009, 15:35:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωραία...
και αν θες να βάλεις μπάκετ και ζώνη 4 σημείων και εχεις και πλαινους αερόσακους (στα εργοστασιακά καθίμσα) και οροφης τι κάνεις, ωστε οταν χρειαστεί...

να δουλεψουν οι οροφης (οδηγου και συνοδηγου), οι μπροστινοι, και οι ζώνες (εστω του συνοδηγου - αν και μάλλον θα μπει κι εκει 4 σημείων...)?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 18 Οκτ 2009, 18:03:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια,χρειαζομαι τα "φωτα" σας! Λοιπον μετα απο οσα διαβασα για τα μπακετ καθισματα εχω μερικες αποριες...Κατ'αρχην εχω ενα κουβα sparco road (λιιιγο παλιο μοντελο)κομπλε με σιδηροδρομο και φτιαχτη βαση,αφου διαβασα ολο το τοπικ περι μπακετ καθισματων και αφου πωρωθηκα καμποσο σε σημειο που αν το ειχα στο Ηρακλειο θα το εβαζα και αποψε(!) θελω να με διαφωτισετε για τα παρακατω.
Εφ'οσον εχω σιδηροδρομο μια βαση ποσο κοστιζει; Η φτιαχτη που εχω δε μου γεμιζει το ματι Confused Θελει τρυπες για να μπει(η βαση) ή βιδωνει στη θεση των βασεων του εργοστασιακου καθισματος;
Με τον προεντατηρα της ζωνης ασφαλειας τι θα κανω; Δυστυχως μαζι με το καθισμα ειναι και η αγκραφα(?) και θα μου αναβει το "Air bag" πως γινεται να παραμεινει σβηστη η ενδειξη;Ωχ μλκια μου,το γραφει πιο πανω, ακυρο οτι αφορα στον προεντατηρα.

Αυτα προς το παρον! Laughing

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Οκτ 2009, 12:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Παιδια,χρειαζομαι τα "φωτα" σας! Λοιπον μετα απο οσα διαβασα για τα μπακετ καθισματα εχω μερικες αποριες...Κατ'αρχην εχω ενα κουβα sparco road (λιιιγο παλιο μοντελο)κομπλε με σιδηροδρομο και φτιαχτη βαση,αφου διαβασα ολο το τοπικ περι μπακετ καθισματων και αφου πωρωθηκα καμποσο σε σημειο που αν το ειχα στο Ηρακλειο θα το εβαζα και αποψε(!) θελω να με διαφωτισετε για τα παρακατω.
Εφ'οσον εχω σιδηροδρομο μια βαση ποσο κοστιζει; Η φτιαχτη που εχω δε μου γεμιζει το ματι Confused Θελει τρυπες για να μπει(η βαση) ή βιδωνει στη θεση των βασεων του εργοστασιακου καθισματος;
Με τον προεντατηρα της ζωνης ασφαλειας τι θα κανω; Δυστυχως μαζι με το καθισμα ειναι και η αγκραφα(?) και θα μου αναβει το "Air bag" πως γινεται να παραμεινει σβηστη η ενδειξη;Ωχ μλκια μου,το γραφει πιο πανω, ακυρο οτι αφορα στον προεντατηρα.

Αυτα προς το παρον! Laughing

Καλα κανεις δε ξερει πως μπαινει η βαση ουτε ποσο κοστιζει αν υπαρχει! Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 15:30:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω το εχω κανει σαλτσα το μυαλο μου. εχω μπερδευτει. θελω να βαλω τον αεροσακο οδηγου και πλαινους (με αυτα τα καθισματα---> http://www.hmsmotorsport.com/ximg/2408/sportster.cs.jpg ) στο 106 αλλα επειδη ειναι μετατροπη δεν ξερω τι χρειαζομαι. και ρωταω λοιπον. αμα βαλω τους προεντατηρες , το εγκεφαλακι και το τιμονι ειμαι κομπλε?
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 15:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:

Καλα κανεις δε ξερει πως μπαινει η βαση ουτε ποσο κοστιζει αν υπαρχει! Rolling eyes

κανονικοτατα μπαινει η sparco η βαση στις εργοστασιακες τρυπες. κοστιζει αν θυμαμαι καλά γυρω στα 45€ .
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Οκτ 2009, 18:44:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

yokagyla έγραψε:
εγω το εχω κανει σαλτσα το μυαλο μου. εχω μπερδευτει. θελω να βαλω τον αεροσακο οδηγου και πλαινους (με αυτα τα καθισματα---> http://www.hmsmotorsport.com/ximg/2408/sportster.cs.jpg ) στο 106 αλλα επειδη ειναι μετατροπη δεν ξερω τι χρειαζομαι. και ρωταω λοιπον. αμα βαλω τους προεντατηρες , το εγκεφαλακι και το τιμονι ειμαι κομπλε?

Μονο 45 ευρα εχει η βαση; Ωραια! Ευχαριστω συνονοματε για την απαντηση!

Τα καθισματα που εχεις διαλεξει ειναι απιστευτα! Σε ολους τους τομεις! Εχω κατσει σε τετοιο καθισμα και χρειαστηκε πολυ ωρα μεχρι να σηκωθω Exclamation Επαθα την πλακα μου μιλαμε! Πολυ καλη επιλογη! Τωρα για τους πλευρικους...δε νομιζω να μπαινουν,που θα τους χωρεσεις αλλωστε;!
Οσο για τα υπολοιπα κομπλε θα εισαι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 27, 28, 29  Επόμενη
Σελίδα 23 από 29

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης