PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 106 xs! Βελτιωση!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
peugeot106 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 01 Οκτ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 11:25:38    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 106 xs! Βελτιωση! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα και παλι παιδια! Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση! Ειμαι κατοχος ενος peugeot 106 xs Μοντελο 98 1400cc! Kαιρο τωρα σκεφτομαι να το βελτιωσω! Τι πιστευεται αξιζει? Υπαρχουν αρκετα βελτιωτικα προιοντα, η λετε να αλλαξω το μοτερ με αντιστοιχο του Rallye? Kαι αν ναι γινεται ευκολα μια τετοια μετατροπη? Θα σας ημουν ευγνωμον αν μπορουσατε να μου απαντησετε! Σας ευχαριστω!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 13:57:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφε καλωσηρθες...Αν θελεις να δεις αν αξιζει μια μετατροπη και κατα ποσο πανε στην καταλληλη θεματικη ενοτητα με τους κινητηρες και ψαξε το αναλογο τοπικ..το εχουν κανει πολλα παιδια αυτο που θες και θα βρεις απαντηση σε ολες σου τις αποριες.. Wink

Υ.γ Το αμαξακι σου γινεται κροτιδα που ταπεινωνει αμαξια με σχεδον διπλασια αλογα... Wink

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 16:25:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε xsακια διαβασε το παρακατω http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=17282 κι εγω xs εχω και τη βελτιωση του 1400 την εχω ξεχασει ηδη αφου μονο για ενα σωστο Φ.Π.Ε θελεις κοντα στο χιλιαρικο και με μικρη αυξηση της ιπποδυναμης,αρα τσιμπας ενα μοτερ 16β και μιας και εισαι μονοφυσος ξεμπερδευεις τσακ μπαμ.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης