PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT (ενδειξη σκασμενου ελαστικου-στόπ-τριγωνάκι)????????

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 12:29:00    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT (ενδειξη σκασμενου ελαστικου-στόπ-τριγωνάκι)???????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά χαρά!!!!
Λοιπόν τα φώτα σας παίδες..
Πρίν μερικές μέρες μπερδεύτηκα και έβαλα 35 λίμπρες αέρα σε όλα τα λάστιχα του αμαξιού..Το κανονικό είναι 25!!! Shocked
Εκανα μερικά χλμ με τισ 35 λίμπρες και όταν το αποφάσισα τελικα , σταμάτησα σε ενα πρατήριο βενζίνης να βγάλω τον περίσιο αέρα..
Απο τότε λοιπόν με το που κάνω μερικα χλμ μου βγάζει ένδειξη σκασμένου ελαστικού-λαμπάκι stop-και το κίτρινο τριγωνάκι, χωρίς να είναι σκασμένο κανένα απο τα λάστιχα..Εχω κάνει αρκετά χλμ αλλα τίποτα...Ο εγκέφαλος δεν σβήνει τη βλάβη.. Crying or Very sad
Πρέπει να πάω Αντιπροσςπεία για να τη σβήσουν..?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 12:37:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κίτρινο είναι χαμηλή πίεση και όχι σκασμένο.
To κόκκινο stop είναι υπερβολικά χαμηλή πίεση ή απότομο ξεφούσκωμα.
Επιπρόσθετα ο κανονικός αέρας είναι 2,5 bar = 36 psi
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 13:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Βασιλη,προσεξε το λιγο αυτο,γιατι μου το ειχε βγαλει και εμενα,πηγα στον λαστιχα μου οπου το κοιτουσε ποση ωρα γιατι δεν φαινοταν να εχει καποιο καρφι αλλα τελικα ειχε στραβωσει η ζαντα απο το μεσα χειλος οπου και εχανε αερα.

3 φορες παντως μου ειχε συμβει αυτο,τις δυο ηταν καρφι και την μια αυτο παραπανω.

Επιστροφή στην κορυφή
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 13:39:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

36 psi σε όλα τα λάστιχα;

Γιατί το αμαξι δεν είχε μανουαλ οταν το πήρα και πρέπει να ρωτάω την κάθε μλκια.. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 14:57:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NoDsl έγραψε:

Γιατί το αμαξι δεν είχε μανουαλ οταν το πήρα και πρέπει να ρωτάω την κάθε μλκια.. Evil

εσυ θα μας πεις...ειχε manual οταν το πηρες και εκανες οτι ελεγε το manual σου η εκανες οτι σου ρθει εσενα φυσιολογικο? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:19:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
NoDsl έγραψε:

εσυ θα μας πεις...ειχε manual οταν το πηρες και εκανες οτι ελεγε το manual σου η εκανες οτι σου ρθει εσενα φυσιολογικο? Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Δεν σε πιάνω... Λέω οτι πήρα το αμάξι χωρίς εγχειρίδιο οδηγού μέσα. Έλειπε. μου είπαν έχουν παραγείλει και θα έρθει κάποια στιγμή. Έχω μόνο μια πράσσινη μλκια προφανώς γράφουν τα σερβις εκεί.

Δεν έχω βάλει αέρα ακόμα. Δεν έχω τσεκάρει καν. Απλά για να ξέρω γι' αυτό ρωτάω. Η πίεση πρέπει να είναι 36 psi και στα 4α λάστιχα; συνήθως στα πίσω βάζουν λίγο παραπάνω λόγω φορτώματος. Τι ισχύει τελικά;
Επιστροφή στην κορυφή
nikos68 (Νίκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2007
Τόπος: Ρέθυμνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:31:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασίληηηη αν όντως έβαλες μόνο 25 psi στο αυτοκίνητο τότε θα σερνόταν σα σαλιγκάρι και όχι μόνο λαμπάκια θα σου ανάψουν αλλά θα βγει και κανά χέρι για φάπα.Η πόρτα γράφει 2.6 που σημαίνει 38 psi....από κει και πέρα μπορείς να παίξεις...αλλά όχι και 25 Shocked Shocked Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:38:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε οπωσ ανοιγεισ την πορτα του οδηγου εκει που ειναι το μπρατσο που την κραταει σου λεει ποσεσ λιμπρεσ πρεπει να βαζεισ μπροσ και πισω και οταν ειναι φορτομενο και οταν ειναι αφορτοτο Arrow

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 16:48:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
φιλε οπωσ ανοιγεισ την πορτα του οδηγου εκει που ειναι το μπρατσο που την κραταει σου λεει ποσεσ λιμπρεσ πρεπει να βαζεισ μπροσ και πισω και οταν ειναι φορτομενο και οταν ειναι αφορτοτο Arrow

Σωστός! Ευχαριστώ.

Απλά σε κάποιο thread είχε πάρει το μάτι μου να λένε οτι είναι καλύτερο το 36 απο το 38 γιαυτό και ανέφερα το 36. Οπότε θα ισχύει και αντίστοιχα με ότι λέει το αυτοκολλητάκι.
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Σεπ 2009, 19:07:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εξαρτάται από τα ελαστικά σας κύριοι αν είναι καλύτερο να έχετε 36 από ό,τι 38.

Σε μένα πάντως η προειδοποίηση άναψε όταν τα μπροστινά βρέθηκαν με 32 αντί για 35 που έχω συνήθως.

Με 38 πάντως είναι σίγουρα οικονομικότερο!

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Οκτ 2009, 09:37:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η πόρτα γράφει 2.5 ήτοι 36 μπρος πίσω
αλλά επειδή είναι τουρμπάτη μπροστόβαρη παπάντζα καλό είναι να έχει μια μικρή διαφορά η πίεση των εμπρός και πίσω ελαστικών δηλαδή 38 μπροστά και 36 πίσω για να μη σου πετάει κ**ο.

Στέλιο και μένα η προειδοποίηση χτύπησε στο 32 πίεση Wink

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης